Yakın Arkadaş Zara Bölüm 2

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Yakın Arkadaş Zara Bölüm 2
İlk maceradan sonra, bir arkadaşın yazlık evini ayarlayabildim. Kışın ortasında yazlık mekanlarda kimse de olmaz, o yüzden rahatça işimizi, sesli sesli görebilirdik.

Zara’yı ikna etmek için yemek bahanesiyle dışarı davet ettim. Ne yapmasını gerektiğini iyi biliyordu. Beni çıldırtacak bir hareket yapmış ve ikna olmakta zorlanmayacağını göstermişti: siyah ince külotlu çorap ve siyah kısa şortuyla karşıma çıkmıştı. Yalan olmasın, üst tarafta ne var pek dikkat etmedim.

İnce siyah çorapların ayrı bir çekiciliği vardır, özellikle güzel bacaklarda. Ellerim arabada yemeğe giderken bacaklarında gezdi. Isındıktan sonra daha da güzel hissettim pürüzsüz bacaklarını. Dizlerinden başlayıp, bacaklarının içlerine doğru okşadım, bazen yukarı doğru çıkıp sıcaklığın arttığını hissettim, bazen serin bacaklarında dolaştım.

Yemek sırasında masada karşımdaydı. Göremesem de bacaklar aklımdaydı. Biraz ima ettim, yakıştığını söyledim. Kısa bir süre sonra ayağı bacağıma çarptı. Masada bacaklarımı uzatma gibi kötü bir adetim olduğunu biliyordu, kibarca özür dileyip biraz geri çeksem de yine onları buldu ve bacaklarını bacaklarıma sürtmeye başladı. Ben de dayanamayıp hızlıca konuya girdim. Eğer isterse hemen, yemeği falan düşünmeden yarım saat içinde yazlıkta olabileceğimizi söyledim.

Önce hayır diyecek gibi oldu, ama gözlerimdeki azgınlığı görünce vazgeçti diye düşünüyorum. Kabul etti ama yemek yemeden de kalkmak istemedi. Ben bir çırpıda tavuğu yok etmiş olsam da, o biraz ağırdan aldı. Oyun başlıyordu; beni iyice çıldırtıp canını acıtarak becermemi istiyordu…

Yüklü bir bahşişle kalkıp arabaya yöneldik. Kuru kışın rahatlığıyla hızlıca yol aldım ve yazlığa geldik. Hızlıca elektrikli sobayı yakıp odayı ısıtmaya başladım, çünkü içerisi buz gibiydi. Aynı şekilde yatak yorgan ne varsa buz gibiydi.

Onlar ısınırken biz de ısınmaya başladık. Birbirimize sarılıp dudaklarımızın tadına, boğazlarımızın derinliğine baktık. Ellerim bacaklarında, dolgun poposunda ve göğüslerinde geziyordu. Ne yapacağını şaşırmış çocuk gibi her yerine saldırıyordum. Acele etmememi söyledi ve yavaşça yatağa uzandı. Yanına uçtum hemen. Hızlıca üste çıktı ve saçlarını üzerime düşürerek uzun uzun öptü dudaklarımı, boynumu ve yüzümü. Ben de yarı domalmış Zara’nın poposuyla ve bacaklarıyla ilgilendim. Çorapları henüz çıkarmamştı ve o müthiş pürüzsüzlük hissi devam ediyordu!

Bir hamleyle onu aşağı çektim ve üst kısmını soymayı başardım. Boynuna, omuzlarına ve göğüslerine yöneldim. Dik ve şekilli göğüsleri vardı, sırt üstü uzanınca daha da güzelleşmişler, elle bizi diyorlardı. Birini okşarken diğerinin tadına baktım, sonra diğerinin. Ufaklık iyice pantolonu zorlamaya başlamıştı. Zara boş durmadı ve ulaşmaya çalıştı. Bunu görünce yan 69 pozisyonuna doğru yöneldim, şortunu ve çorabını sıyırıp amının tadına baktım. O da ufaklığı çıkartıp serinletmeye başladı. Bir süre o tuzlu ve ekşi tadın ağzımda bıraktığı zevkle dilimi daha içeri sokmaya çalıştım. Daha fazla dayanamayıp misyoner pozisyonuna yöneldik. Ayaklarıyla pantolonumu ve boxer’ı aşağı doğru hızlıca çıkarmaya çalışıyordu. Anlaşılan acilen içeri girmem gerekiyordu.

Birkaç saniye sonra içerdeydim ve bir süre öyle kaldım. Bu anın tadını çıkarıyordum. Beni iyice saran Zara’nın içine girip çıkarken deliğini iyice hissediyordum. O da iştahla sesler çıkartıyordu. Biraz git gelden sonra bacaklarını yukarı doğru alıp biraz daha derine gitmeye çalıştım. İşin eğlenceli kısmı burasıydı, gözleri yukarı kaymış inliyordu. Boşalması için iyice içine girmemi istedi, bir eliyle klitorisiyle oynarken ben az az girip çıkıyordum ki sertliğimi kaybetmeyeyim diyordum. Bir süre sonra hissedeceğimi söyledi ve amının derinliklerindeki kasılmaları ve onun boşalmasını hissettim. Kurumadan hemen sen de gel dedi ve kulağıma azdırıcı her türlü şeyi söyledi. Bir kadından duymak isteyeceğiniz her şeyi; “erkeğim, sik beni, boşal içime, hadi, oh oh oh” derken benim gözümde yıldızlar çakmaya başladı. Yarım dakika sonra üzerine yığılıp kaldım. Biraz öyle bekleyip nefes aldık. Sonra yan yana uzandık.

Bir süre havadan sundan konuştuk. Yarım saat sonra ellerimiz boş durmadığı için gene ayaklandık. Bu sefer Zara’yı domalttım. En sevdiğim bu pozisyonda zevkle içine girdim. Belinden aşağı doğru bastırıp iyice eğilmesini sağladım, sırtının güzelliğini, kalçalarını ve poposunu izledim. Ellerimle göğüslerini sıkıştırdım. Oradan dudaklarına götürdüm elimi, parmağımı deli gibi emmeye başladı. Amını sikerken elimi emiyordu. Ben de diğer elimle götünü yokluyordum. Zara’nın her deliğiyle oynuyordum. Daha fazla dayanamadım ve yine boşaldım.

Saat ilerlediği için temizlenip uykuya daldık. Uslu duralım diye iç çamaşırlarımızı giymiş olsak da, sabaha karşı bir misyoner pozisyonu daha attık. Ondan sonra kahvaltı ve geri dönüş yolu vardı. Elbette bu Zara’yla işimizin bittiği anlamına gelmiyordu, daha da devam edecektik…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

ilk 3 lü Tecrübemiz

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

ilk 3 lü Tecrübemiz
Merhaba

Ben yılmaz 29 yaşındayım ve 7 yıllık evliyim evlendiğimiz de karım 19 bende 22 yaşında ve çok gençtik bundan dolay çok hareketli ve ateşli bir sex hayatımız vardı birazda hızlı diye biliriz ama tabi bunlar hep ikimiz arasındaydı son zamanlarımızda farklı arayışlar armaya başladım sanırım bir gün eve giderken yaklaşık 10m ilerimde karımın diz altı eteği ile salına salınan yürüyen karımı gördüm hala çok sexy ve hala alımlıydı kalçaları harikaydı. Bu arada bir adım önümde yürüyen iki gencin konuşmasını duydum karım hakkında konuşuyorlardı ve onu nasıl sikecekleri konusunda birbirlerine yorumda bulunuyorlardı bir an sinirlensem de hoşuma gitmeye başladı sonra karımın hemen arkasından eve girdim ve beline sarılarak dudaklarına yapıştım ne oluyor demeye bırakmadan eteğini kaldırdım ve içine girdim. Akşam da ona olanları anlatım bana kıskanmadın mı diye sordu aslında çok kıskandım ama bu hoşuma gitti dedim sonra bana bari yakışıklılarımıydı diyince çok hoşuma gitti ve üzerine çıkarak onu sikmeye başladım sikerkende onlarında yanımızda olmasını istermisin diye sormaya başladım utanarak kafasını çevirdi ama ısrarlarım üzerine sen istersen isterim dedi. Sonraki sevişmelerimizde hep birileri fantaizlerimizde oldu birlikte bu konularda filmler izledik hatta o yaz bodrumda deneyelim dedik ama karım cesaret edemedi. İstanbul’a geldiğimizde sex hikayelerini okurken bizim gibi birkaç çiftin Massage For Wife diye bir sitenden faydalandıklarını gördüm google girdim ve massageforwife.com web sitesinden Masöre ulaştım. Sonra olayı karıma anlatım ve masöründe şartları gereği bir akşam web cam açtık o sırada nasıl olduysa sanırım masörün uzmanlığı ile karımla web cam karşısında sevişmeye başladık bu bizim için ilk adım oldu 2 gün sonrada masörümüzü arayarak randevu aldık. Masaj yaptıracağım gün eve erken gittim karım kuaföre gitmiş ve bodurumda bile giyemeyeceği sexy bir kıyafet almış giymişti. Vakit geldiğinde masörümüzü kapıda karşıladık web camde tanıştığımız gibi son derece kibar bir beyefendi geldi oturduk 5 dk sohbet ettikten sonra masaja başlayabileceğimizi söyledi yatak odamıza geçtik masör bana karınızı soymak istermisiniz dedi ve bende karımı soydum sonra beni kim soymak ister dedi karım masörümüzü soydu ve uzandı masörümüz karımın aklarından masaja başladı bu sırada bende oturmuş onları izliyordum.
Sonra masör iyice yukarı çıktı karımın bacak arsına gelmişti karımın çıkarmaya çekindiği tangasını yavaşça çıkardı ve benim suratıma fırlattı bu beni çok tahrik etti karımı iyice tahrike etmişti artık parmakları karımın amını okşuyor ve karım kıvranıyordu göz göze geldiğimizde bana çok ateşli baktı
Sırtına masaj yapacağı zaman kalçalarına oturdu ve siki kalçalarının arasına yerleşti sırtına iyice masaj yapıyordu ama sik**e kalçalarına ve amına masaj yapıyordu fakat içine girmiyordu bana doğru döndü onay bekledi ben yatak dan katlım karımın yanına geldim ve eğilerek kulağına sordum içine girsin mi diye oda sen istiyor musun diye bana sorunca elimi kalçalarına attım ve kalçalarını aralayarak masöre karımı sikermisin dedim bunu derken çok heycanla dım ve zevk aldım masör karımın içine yavaşça süzüldü ve masaj yaparken içine girip çıkıyordu banda karımı öpmemi söyledi bu sırada masör karımı sikiyordu bu harikaydı sonra karımın dönmesini istedi ve masaja aynen devam etti sonra bana karımın bacaklarını aralamasını söyledi bende yaptım ve sikini karımın amına yavaş ca soktu ama karımın karın ve göğüslerine masaja devam ediyordu bana da karımı öpmemi söyledi harika bir şeydi sonra karımı benim kucağıma yatırdı ve öyle sikmye devam etti karımı kucağımda sikiyordu müthiş bir zevki sonra bende soyundum ve karımı domaltıp masör karımın amını sikerken bende altına girdim ve onun amını yalıyordum bu arda masörün daşakları nın suratıma değmesi ayrı bir heyecan verdi. Masör nereye boşalmamı istersiniz diye sordu karım içime boşal dedi zaten korunduğu için sorun yoktu ikisi de büyü bir titremeyle boşaldı. Masör sikini çıkardığında spermlerinde yüzüme geldi çok sıcaklardı sonra kalktık ve sarılarak biraz yattık masörün saatini uzatarak bir iki kere daha devam ettik aynı şekilde şu anda harika bir evliliğimiz var sanki yeni evlenmiş gibiyiz
Teşekkürler

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ciplaklar Kampinda karimla sex maceram

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Asian

Ciplaklar Kampinda karimla sex maceram
merhaba ilk kez yaziyorum arkadaslar, gecen sene esimle evlendik, 3 sene tanismisligmiz var, severek evlendik yani, cok sex fantazilermiz olmusdur evlenmeden önce ve o fantzilerinin hepsini bir bir yasadik ve yasiyoruz.
esim 165 boyunda sert gögüsleri olan esmer bi hatun, armut formu var kalcalari bi harika yani ne giyerse giysin cok dikkat ceker. bu yaz tatil yapmayi düsündük nereye gidelim derken, degisik bi yer olsun mesela Hirvatistanda güzel ucuz yerler oldugunu gördük.

1 haftalik bi 4 yildizli otelde yer ayirttik. iyik**e ayirtmisiz. otelin 200m uzakliginda bi yerde ciplaklar kampi varmis ve cok sevilen biyermis, hep merak ederdim ciplak denize girmek nasil diye zaten, o yüzden beni rahatsiz etmemisdi yakinlarda öyle biyerin olmasi.

Ilk gün normal bi sekilde otelin oldugu yerden denize girdik, esim leopar bikinisiyle ve dolgun kalcalariyla dikkat cekiyordu. hafifden tanga gibi olmus bikinisiyle daha bi sexy di.

o günü uzakdan da olsa ciplaklar belli oluyordu, esimde bende bakip durmusduk.
Gece otele geldigmizde cok merak ettigimi söyledim acaba nasildir ciplak denize girmek, ne dersin gidelimmi dedim yarin o tarafa, esim kiskanmazsan gidelim dedi.

Kiskanirdm ama bu düsünce bile benim aleti kaldirmisdi, o gece iyi bi sex yasadik.

Ertesi gün sabahi ciplaklar sahilinde bi yer tuttuk gectik, ilk basda vazgeceleim derken soyunduk uzandik. esim cirilciplakdi, ama orda bikiniyle gezmesi daha dikkat cekerdi. yasakdi sonucda.
denize girdik ciplak voleybol oynadik derken benim alet hep hazir ol daydi, kontrol edemiyordum, esime bakanlar da dikaktimden kacmiyordu.

bi ara yine güneslenirken bi cift geldi yanimiza. nerden geldimizi sordu. Almanya dedik, almanca konusmaya devam ettik.

Ilk defa görüyorum sizi burda dediler, her sene gelirlemis orta yasli kisilerdi. Adam 35 yaslarinda biriydi ve esimi süzüyordu kilsiz amini diri gögüslerini inceliyordu.
Türk oldugumzu ögrenince sasirdi, cok az türk gelir buraya dedi, ve Gece VIP bi odada kücük bi parti düzenlencegni söyleyip bizi davet etti. BIzde olur dedik biraz düsünerek.

Gece oldgnda dusumuzu alip üsütümüzü giyinip gittik. odadan girdigmizde herkezin ciplak oldugunu gördük, meger ciplaklar partisiymis.
napalim derken iceri girdik. bizi davet edenler karsiladi ve söylemeyi unuttum galiba kiyafet yasagi burdada var dediler.

Bizde zaten ciplak gördüler bizi diyerek soyunduk. Icecekleri alip bi köseye gectik. icerde yaklasik 40-50 kisi vardi ve hepsi evli yada cift kisiydiler. Öpüsenler vardi aralarinda, dans edenler, hatta sex yapanar.

benim alet yine kalkmisdi, bi cift yanimiza geldi, sohbete basladik ardindan bana esimi dansa kaldirmak icin izin istedi adamin biri, adam siki kalkmis esimle dans ederken esimin heryerine degiyordu, birden adamin karisi bana yaklasdi sikimi tuttu ilk defa geldigin belli oluyor diyerek sivazlamaya basladi, geri cekmek istedimsede birakmadi. sarhos gibiydm, esimde öpüsmeye baslamisdi o adamla, ve bi an etrafima baktigmda herkez nerdeyse sex yapmaya baslamisdi, karim adamin sikini yalamaya basladi, kiskaniyordum ama bisey diyemiyordum.

esimin yanina bi erkek daha gelmisdi, bi agzina verirken ötekisi götten sokmaya basladi, bende domaltmisdim yanimdaki kadini, esime baktikca sikim sanki daha bi büyüyor dahabi hos oluyordum,
esimin inlemeleri geliyordu sadece kulagima.

Adamin biri karimin yüzüne bosaldi, ve sanki baska Kadin yokmus gibi baska bi Adam geldi oda karimi amindan götünden sikip gögüslerine bosaldi.
Karimin etrafinda 3 Adam vardi, bi an kendimi tutamayip bende bosaldim.

Aradan 1 saat gecdikden sonra odalarimiza cekildik.
esim yorgundu ama mutlulukdan ucuyordu adeta.

Ertesi gün 2 gibi kalkdi, okadar Yarrak yemeye alisik degil tabi.
Alman aile ögle yemeginde yanimiza gelip tesekkür etti geldimiz icin, ve seneye gelirseniz yine bekleriz dediler. Bizde olur dedik,tabiki.

Almanyaya döndügmüzden beri, arada bi hep diyor acaba arkdaslarimizi cagirip burdada yapsakmi aynisini.
Azdi benim kari 😀

Seneye sizide beklerim.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Farklı Fantezilere Yelken Açan Evlilik -8- Masaj

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Farklı Fantezilere Yelken Açan Evlilik -8- Masaj
Mutfak işler bitmiş ve biz salonda karşılıklı oturmuş enerji içeceklerimizi yudumluyorduk. Soğuk içecek boğazımdan aşağı inerken hoş bir tat bırakıyordu. Gece erkenden uykumuzun gelmesini istemezdik…

Galip o eski günleri özlemişti. O belki size basit gelen heyecanları özlemişti. Paraya, harika bir eşe, güce ve huzura sahip bu adama gıpta ile bakıyordum. Galip evliliğini anlatmaya devam ediyordu. En azından Gökçe denizden gelene kadar işimiz yoktu sonuçta.

Galip:

Bir gün eve gelip kapıyı çaldığımda Gökçe kapıyı açmakta gecikti. Anahtarımı çıkartmış kapı deliğine hamle yaparken kapı açıldı. Karşımda Gökçe bitkin bir ifadeyle bana bakıyordu, hızlıca sarılıp salona döndü. Salonda masanın üstünde laptop vardı ve Gökçe karşısına oturup kulaklığı takmıştı bile.

-Anlıyorum Mustafa bey. Ancak o güne yetişmesi zor gözüküyor.
-…
-Takvimden bakmam lazım. Bir saniye.

Anlaşılan yine gün içinde ulaşamadığı müşterileriyle konuşuyordu. Görüntülü görüşme bana chat odasında yaşadığımız o harika geceyi hatırlatmıştı. Neden tekrarlamadığımızı düşünüp hayıflandım. O an aklıma dahiyane bir fikir geldi. Gökçe’nin meraklı ve gergin bakışlarına aldırmadan üstümü ve altımı tamamen çıkartıp çırılçıplak kaldım karşısında ve kendimi okşamaya başladım. Gökçe bir bilgisayar ekranından müşterisine, bir bana bakıyordu. Biraz kızmış bile olabilirdi bana ama umurumda değildi. Karşısına bir sandalye çekip oturdum. Kaçamak bakışlarla gözü sertleşmiş penisime kayıyordu.

-Yok 27 erken olur, o hafta bitmez. Onu 39 yapalım.
-…
-Yani 29 yapalım diyecektim. Pardon Mustafa bey.
-…
-Hangi tema demiştiniz, duyamadım?

Gökçe zaten oldukça yorulmuştu, üstüne ben dikkatini dağıtıyordum. Bu yaptığım yaramazlık oldukça hoşuma gittiği için biraz daha fazlasını yapmak için masanın altına girdim. Yine eşim bir şekilde başka bir erkekle görüntülü konuşuyor ve ben yine masanın altındaydım… Gökçe’nin giydiği kot pantolonunu çıkartırken zorlandım. Gökçe en başlarda izin vermeye yanaşmadı ve zorluk bile çıkarttı. Konuşması bölünüyor, dudaklarından saçma şeyler çıkıyor ve her seferinde özür dilemek zorunda kalıyordu karşısında konuşan adamdan. Ama ben pes etmeye niyetli değildim. Pantolonu ve aynı anda iç çamaşırını çıkarttığımda artık vajinası önümdeydi. Engelleri bir bir aşmış ve hazineye ulaşmıştım. Hazineye dokunmadan önce Gökçe’nin kasıklarında dilimle ufak bir gezintiye çıktım. Biraz yukarıda konuşulan konulardan ve tüm zamandan kendimi soyutladım ve sadece haz almaya ve zevk vermeye odaklandım. İyi sevişmenin tek formülü vardır; içgüdülerini dinlemek. İçgüdülerimi dinleyerek bir süre Gökçe’nin olaya alışmasını sağladım. Artık o da daha sakin bir şekilde konuşmaya başlayınca hazineye artık dokunabileceğimi anladım. Karşındaki insan gergin haldeyken sevişmek biraz zoraki olur sonuçta…

Dilimle yine vajina dudaklarına dokunmamaya dikkat eder halde dairesel şekilde yalamaya başladım. Her seferinde daireler biraz daha küçülüyordu, nihayet dilim klitorisine geldiğinde eşimin bacakları titredi. Daireler çizmeyi bıraktım ve çok bastırmadan dilimle klitoris üzerinde gezinmeye başladım. Gökçe’nin nefes alıp vermesi biraz olsun hızlanmış, bacaklarıyla daha fazlası için başıma baskı yapıyordu. Bu oyundan karlı çıkacaktık.

Nihayet bu kadar soft olmayı bıraktım ve dilimi aşağıya kaydırıp vajinanın dudaklarını aralayarak içine soktum. Gökçe’nin konuşmaları bitmeden bunu bitirmek istiyordum. Dilimi seri hareketlerle içine girip çıkarttıktan sonra tekrar klitorisine kaydırdım. Dilimle sert ve oval hareketlerle klitorisini yalarken işaret ve orta parmağımı birleştirip vajinasının içine sokmaya başladım. Gökçe iyice hareketlenmişti. Tuzlu teninin tadının keyfini ve içine düştüğü durumun hazzını tüm hücrelerime kadar hissettim, onunda aynı şeyleri hissettiğine neredeyse emindim.

-Görüşmek üzere, sağolun…

Görüşme bitmişti. Gökçe ellerini başıma bastırıp derin bir ‘ohhh’ diyebildi sadece.

-Sen…. Çok çılgınsın… Galipp…

Biraz daha hızlandım ve işlem tamamdı… Gökçe boşalmaya başlamıştı, parmaklarımla dilimi yer değiştirdim. Boşalırken içinden gelen o sıvının tadına tekrar tekrar bakmak için dilimi zorluyor, gidebildiği kadar derine götürüyordum ve parmaklarımla klitorisine masaj yapıyordum…

Gökçe tamamen rahatlayınca kalkıp yanına oturdum. Gülümsüyordu. Yorgun dudaklarını boynuma getirip bir buse kondurdu.

-Yarın için sana bir sürprizim var.
-Neymiş o?
-Azıcık dinlenmen için bir şeyler ayarladım diyelim.
-Meraklandım şimdi.
-Ağzımdan tek kelime alamazsın.

O gece bitmek bilmedi. Gece rüyamda çok renkli şeyler gördüm. Yarın yapacaklarım için kendime inanamıyordum. Sabahı zor etmiştim.

Ertesi gün güzel bir kahvaltı sonrası Gökçe’ye gidip sıcak bir duş almasını söyledim, soru sormamasını tembihledim. Gökçe heyecan ve merakla gidip duşunu aldı. Saat 11:00 e yaklaşırken Gökçe’yi karşıma oturttum, üstünde bornozu vardı.

-Sana sürprizimden bahsetmenin zamanı geldi.
-Meraktan öldüreceksin.
-Vallaha yaptım bir şeyler ama ben bile kendime inanamıyorum.
-Galip ne yaptın, söyler misin?
-Benim şu salak asistanımla geçen öğlen beraber yemek yerken bildiği iyi kaplıca olup olmadığını sordum, seninle ufak bir kaçamağa ihtiyacımız olduğunu çünkü çok yorulduğumuzu falan söyledim. Kız bana bir yerden bahsetti. Ama tabi konuştukça konuştu. Kaplıcadan konu saunaya ve en sonunda masaja geldi. Bildiği bir masaj ekibi varmış, yok çok rahatlatıcıymış, eve bile geliyorlarmış. Bende kendim için aslında masaja ihtiyacım olduğunu söyledim ve bel fıtığım var diye yalan attım. Salonun ismini aldım. Bir mail adresinden mail attım, kadın gibi konuştum. Ve evet, birazdan buraya erkek bir masör gelecek… Senin için…
-Ciddi olmazsın. Off. Şuna bak, kalbim çok hızlı atıyor. Ne yaptın sen, inanamıyorum. İnsan haber verir. Offf. Sıcak bastı.
-Sıcak basması gayet normal. Fazlası değil, adam sadece masaj yapıp gidecek. Hiç bu kadarına cesaret edeceğim aklıma gelmezdi. Endişelerim var hala.
-Birde bana sor sen… Bir şey olmaz değil mi?
-Adamlar güvenilir, merak etme sen.
-Ayyy… Nasıl olacak, nerede olacak şimdi. Ne yapmam lazım… Beynim durdu tamamen şu anda!
-Sadece şunu giy ve yatak odasına gidip uzan adam geldiğinde. Bornozunu çıkartma. Onlar dedi öncesinden sıcak duş alın diye zaten.
-Bu neymiş böyle…

Ona verdiğim paketi açtı. İçinde siyah bir string külot vardı. Bu külot kendiliğinden titreşimli, ufak bir vibratöre sahipti. Ağ yerine monte edilmiş bu vibratör uzaktan kontrol edilebiliyordu. Kumanda bende olacaktı. Tüm bunları Gökçe’ye anlattım. Gökçe bana inanamıyor, gözleri fal taşı gibi açık halde bir bana bir elinde tuttuğu iç çamaşırına bakıyordu. Ne diyeceğini bilemedi… Bu ikimiz içinde çok mu fazla diye düşündüm o an. Ama denemeden bilemezdik. Konuşmadan Gökçe iç çamaşırını giydi ve tekrar oturdu, ilk kez bir fantezi oyuncağı kullanacaktı.

-Çok garip hissettirdi bu.
-Tahmin edebiliyorum. Bende çok garip hissediyorum. Bakalım çalışması nasıl.

Elime aldığım kumandadan önce şiddet ayarını orta yaptım ve titreşim tuşuna bastım Gökçe’den bir inilti yükseldi.

-Bu çok garipmiş… Ouvvv…

Gökçe’yi tutup odaya götürdüm. Dolabın üstüne koyduğum telefonu gösterdim.

-Tüm her şey olup biterken ben küçük oturma odasında bekleyeceğim. Adamın haberi olmayacak. Kumanda bende kalacak. Yarım saatlik bir seans aldım. Adam mail üzerinden seninle konuştuğunu zannediyor olacak, dikkat et.PArsaı vs ödendi.
-Galip birisinin bana hoş bir masaj yapması bile çok… Çok farklı… Birde iç çamaşırı olayı var. Bu da yetmez gibi telefondan beni izleyeceksin. Emin miyiz acaba?
-Her an kararımdan vazgeçebilirim gibi hissediyorum. Ama merak ediyorum aynı zamanda. Deneyip görmek mi en iyisi bilemiyorum.

O an kapı zili çaldı. Apartmanın girişine gelmişti bile. O an heyecan içinde ne yapacağımızı bilemez halde bakıştık. Gökçe’ye gidip kapıyı açmasını söyledim. Kapı tekrar çaldı. Gökçe gidip otomata bastı ve sırtını kapıya dayayıp yüzüme baktı.

-Üstüme ne giyeceğim, sütyen mi, yoksa havlu mu koyacağım? Altım böyle mi kalacak yoksa şort vs giyeyim mi? Çabuk söyle, gelir şimdi adam!
-Külot dışında bir şey giymeyeceksin. İyi eğlenceler…
-Dur gitme. Galip!

Heyecandan terlediğimi ve titrediğimi hissediyordum. Cevap vermeden odaya gidip kapıyı kapattım. Bilgisayardan ekran kayıt özelliğini açıp kendi odamı izlemeye başladım. Biraz geçmişti ki kapı tekrar, bu sefer yukarıdan çalındı. Artık vazgeçmek için çok geç diye düşünüp derin bir nefes aldım ve yerimden kalkmamak için tüm irademi zorladım.

Kapı açıldı. Bir adam güçlü ve yüksek denilebilecek bir sesle kendini tanıttı. Gökçe’nin sesi çok kısıktı, ne dediğini duyamamıştım. Biraz vakit geçtikten sonra kapı tekrar kapandı ve koridorda ayak sesleri işitildi. Gökçe;

-Buyurun, bu oda.

dedi ve biraz sonra önce masör, sonra Gökçe kameranın görüşüne girdiler. Gökçe oldukça sıkılıp, utanmış gibi gözüküyordu. Başı yere eğikti ve ne yapacağını bilemez halde ayakta dikiliyordu. Ellerini nereye koyacağını bilmez haldeydi, başını oynatmaya, bir şey söylemeye çalışıyordu güzel karım. Masör yanında taşıdığı büyük çantayı açtı ve içinden bir şeyler çıkartmaya başladı. Karım hala ayakta bekliyordu, üstünde sadece bornozu vardı.

-Uzanmak ister misiniz hanımefendi?
-Tabi, şey. Nasıl yapayım… Şöyle mi…
-Biraz gerginsiniz galiba?
-Evet. İyi bir fikir gibi gelmişti en başta ama biraz utandım şimdi galiba. Sizinle alakası yok, özür dilerim.
-Çok normal. Lütfen rahatlayın ama. Ben profesyonel bir masörüm ve sizi rahatsız edecek hiç bir şey yapmayacağımdan emin olabilirsiniz. Eğer istemezseniz burada bitirebiliriz, müşterimin rahatsız hissetmesi isteyeceğim en son şeydir. Ya da dilerseniz size yardımcı olayım, rahatlatayım. Bir doktor gibi düşünün beni, ilgilendiğim tek şey sizin rahatlığınız.
-Çok anlayışlısınız. Sağolun.
-Gelin lütfen yatağın yanına. Çok güzel, şimdi sırtınızı bana dönün. İçinizde çamaşırınız var mı yoksa ben havlu bırakıp dışarı çıkayım ve siz hazır olunca mı geleyim?
-Var.
-Tamam. Sırtınız dönük kalırken siz ben bornozunuzu çıkartayım dilerseniz.
-…

Adam sırtı dönük eşimin omuzlarından tutup yavaşça bornozu çıkartmaya başladı. Muhtemelen masörü bir seks objesi olarak gören, kendini teşhir etmeye çalışan nice insan görmüştü, alışık olmalıydı…

Yavaşça bornozundan kutulan Gökçe’nin eli memelerine gitti, kapatmaya çalışıyordu. Masör Gökçe’yi sırtından tutup yüz üstü bir şekilde yatması için yönlendirdi. Güzel karım itaat etti… Şimdi bacakları kapalı, birbirine bitişik bir şekilde, elleri hala göğüslerinde yüz üstü yatıyordu. Altında kalçalarının arasında neredeyse kaybolan külotuyla beraber oldukça tahrik edici gözüküyordu. Ben ise yan odada çoktan kendimi tatmin etmeye başlamıştım bile…

Masör adam aslında oldukça ilgi çekici bir adamdı. Abartılı olmayan kaslı kolları ve kısa kesim saçlarıyla bir masörden çok bir jigoloya benziyordu. Orta yaşını biraz aşmış bu masörün başka ne tür hizmetler verdiğini merak etmiştim… Adam çantasından çıkardığı 2 şişeyi yatağın dibine koydu. Bu şişelerden birisinden bir sıvıyı eşimin sırtında hafifçe gezdirdi. Sonra aynı sıvıyı ellerine boca etti ve eğilerek (yatak normal masaj masasından kısaydı sonuçta) eşimin sırtına masaj yapmaya başladı. Kameradan görmek zordu ama Gökçe’nin o an hangi kaslarının çalıştığını, nasıl irkildiğini adım gibi biliyordum. Elim bu sırada kumandaya gitti ve en düşük şiddette titreşimi açtım… Gökçe huzursuzca yerinde kıpırdandı.

-Rahat mısınız?
-Evet, rahatım.

Hala bacakları kapalıydı ve elleriyle göğüslerini örtüyordu. Adam ise sırtını yavaşça yoğuruyor, parmaklarının geçtiği her yeri eminim rahatlatıyordu. Ben olanları büyük bir heyecanla izliyordum. Adamın elleri yavaşça Gökçe’nin beline doğru iniyordu. Ona arkasından hafifçe sürtünen resepsiyonist veya sütyen kopçasıyla cebelleşen kabin görevlisi nerede kalıyordu, neredeyse çıplak olan karıma bir erkeğin yatağımızda masaj yapması nerede… Bu o zamana kadar yaşadığım en tahrik edici andı, Gökçe her ne kadar gergin olsa bile eminim tahrik oluyordu ve daha fazlası için içten bir istek duyuyordu. Bu adam ellerini bu kadar iyi kullanıyorsa sekste nasıldı acaba? Adamın elleri eşimin külotunun sınırına kadar gelmişti, masaj yapmaya devam ediyordu. Bir süre sonra ellerini çekti, tekrar yağladı ve ayak bileklerine geçti… Hafifçe ayak bileğinden çekiştirerek bacaklarını aralamıştı adam şimdi, gördüğü manzara eminim onunda çok hoşuna gidiyordu. Ayak bileğinden başlayarak dizlerine kadar güzelce masaj yaptıktan sonra diğer ayak bileğine geçti. Gökçe o sırada dikkatli bir şekilde ellerini serbest bıraktı. Göğüsleri yatağa gömüldüğü için tamamı gözükmüyordu elbette ama gördüğüm ve adamın gördüğü kısımlar eminim evde bulunan herkese yetiyordu. Ellerini yanlarında birleştirdi biricik eşim, artık kendini iyice bırakmıştı, kendini tam anlamıyla teslim etmesi çok zaman almayacaktı.

Adam diğer bacağının diz kısmına geldikten sonra tekrar elini o sıvıyı döküp ovuşturdu. Sıra tekrar omuzlardaydı. Net göremiyordum ama omuzlardan inan elleri karımın göğüslerinin yanlarda açık kalan kısımlarına kadar geliyordu çünkü adam eşimin kollarını tutup hafifçe yanlara doğru açmıştı. Elime tekrar kumandayı aldım ve şiddeti orta kademeye getirdim. Gökçe’nin vajinasında titreşen, baş parmağımdan biraz daha uzun ve daha kalın bir vibratör varken o bir sunakta kurban edilmeyi bekleyen eski zaman bakireleri gibiydi; kendisini masöre teslim etmişti. Ben ise yan odada, bir ekrandan karımı ve masörü izliyordum. İlk kez ona bir erkek bu kadar yakındı, ilk kez bir erkek onu böyle çıplak görüyordu, ona dokunuyordu… Boşalmaya başlayacağım için hazır tuttuğum peçeteleri aceleyle ayarladım. Kasıklarımdan gelen titreme tüm vücudumu sarmıştı… Ekrana kilitlenmiş bir şekilde uzunca boşaltım…

Boşalma sonrası o hoş sarhoşluk bitene kadar sadece kendimi sıvazlayıp, ekrana baktım. Adam omuz ve göğüs bölgesinde yoğunlaşmıştı. Arada bir kollarına masaj yapıyordu, acaba o sırada göğüslerine dokunuyor mu diye bir merak içimi kaplamıştı. Ekrandan her şey görünmüyordu maalesef.

-Biraz daha iyi misiniz?
-Kesinlikle.
-Bacağınızın üst kısmına masaj yapacağım şimdi. Sizin için bu problem olur mu?

Gökçe bacaklarını iyice açtı. ‘İç çamaşırının gözden kaybolduğu o ağ yeri ne güzel gözüküyordur şimdi’ diye bir düşünce beni tekrar heyecanlandırdı.

Adam ellerine tekrar sıvıyı boca etti. Dizlerinden başlayarak yukarı doğru çıkmaya başladı. Yavaş yavaş ilerliyor ve adamın elleri Gökçe’min kasıklarına yaklaştıkça beni daha çok heyecan basıyordu. Gökçe muhtemelen iyice tahrik olmuştu, içinde titreşen vibratör ve elleri sürekli kasıklarına yaklaşan masörün verdiği o haz ile kıpırdanmaya başlamıştı.

-İyi misiniz?
-İyiyim. Çok iyiyim. Devam… Devam edin siz lütfen..

Adam nihayet kasıklara gelmişti. Oralara masaj yapmaya başladı. Parmakları ne kadar ileri gidiyor göremiyordum. Ama bir sağ bacağını, bir sol bacağını resmen yoğuruyor, karımın en özel noktalarına belki dokunuyordu. Adam Gökçe’nin baldırlarını iyice yoğurduktan sonra ellerini bir bezle sildi.

-Üşüdünüz mü?
-Nasıl?
-Titriyordunuz o yüzden sordum…
-İyiyim… Sadece biraz galiba. Şey oldum… Heyecan.
-Anlıyorum. Çok az kaldı.

Saate baktım. Yarım saat neredeyse dolmuştu. Ben yarım saatlik bir seans almıştım, sadece sırt bölgesi, bacaklar diye anlaşmıştım. Heyecanla bu son dakikaların keyfini çıkartmak için tekrar ekrana odaklandım. Adam sildiği eline çıkarttığı diğer sıvıdan bolca döküp üstten bir şekilde Gökçe’yi okşamaya başlamıştı. Önce omuzlarını okşadı, sonra beline indi, İç çamaşırı çizgisini birazcık geçti, kalçalarına dokunmuştu… Sonra eline tekrar şişeyi aldı. Gökçe’nin omuz arasından kalçalarının üstüne kadar sıvıyı boca etti. Ben o sırada titreşimi sona getirdim… Gökçe ona başka bir erkek dokunurken boşalsın istiyordum. Dilediğim olacak gibiydi, Gökçe iyice kıpırdanmaya başlamıştı.

Adam sıvıyı bacaklarına aynı şekilde döktü ve ovmaya , okşamaya devam etti. Bacaklarını, omuzlarını, göğüslerinin kenarını ve sırtını iyice okşar gibi ovdu. En sonuna elinin ters kısmıyla kalçaların üstünde biraz gezindiğinde Gökçe iyice kıpırdanmaya, dizlerinin pozisyonunu değiştirmeye başladı. Yerinde duramıyordu.
Adam elini Gökçe’nin baldırına koymuş, yavaşça okşarken dönüp;

-Bitti bile hanımefendi. İyi misiniz?
-Evet…

Sesi zorlukla çıkmıştı karımın. Adam;

-Biraz böyle kalın lütfen, ben kendim çıkarım. Memnun kaldığınızı umut ediyorum.
-…

Gökçe cevap verememişti. Orada histerik kasılmalar içinde kıvranıyordu. Adam hızlıca eşyalarını topladı ve kapıya yöneldi. Gökçe’nin sesi bana fısıltı halinde geldi, ne dediğini anlayamadım. Adam başını memnuniyetle sallayıp odadan çıktı, koridorda adımlarını duydum. Kapı açıldı ve kapandı; masör gitmişti… Bir hışımla odadan çıktım. Hala yüz üstü yatan Gökçe’yi iyice izledim. Hala hafif hafif titriyordu. Harika gözüküyordu. Üstümdeki kıyafetleri çıkarttım ve o halde yatan karımın üstüne çıktım. Elim vajinasını arıyordu ki kıç deliğine denk geldi. Kalçalarına dökülen sıvı (yağ olduğunu ancak anladım) burayı iyice kaygan bir hale getirmişti. Doğrulup kıçının deliğine bir bakış attım; kalçalarından aşağı doğru akan yağlar kıç deliğini resmen değerli bir taş gibi parlatmıştı. Daha fazla dayanamayacağımı anladım. Külotunun kıçını kapatan kısmı kenara çekiştirdim, penisimi doğrultup kıçına soktum, rahatça girmişti bile… Vibratörün yaydığı titreşimleri hissediyordum. Gökçe zayıf bir sesle inliyordu. Kıçının içine tüm gücümle girip çıkarken yaşadıklarımızı düşünüyordum. Biraz önce o odada bir adam vardı ve karımı okşuyordu resmen!

İşim bittiğinde penisimi kıçından çıkarmadan biraz daha üstünde yattım karımın. Sarsılarak boşalmış ve içini doldurmuştum…

-Sen… Çılgın bir adamsın… Çılgın bir adam…

Dudaklarından bunlar döküldü. Biraz daha o pozisyonda yatıp sonrasında Gökçe’yi kaldırdım. Hala dizleri titriyordu, ayakta durmakta zorlanıyordu. Destek alarak tuvalete gitti. Ben telefonu yerinden alıp kaydı kapattım. Etrafı toplayıp üstüme rahat bir şeyler giydim. Gökçe geldiğinde iç çamaşırı üstünde yoktu. Yorgunluğu belli oluyordu. Yatağın üzerinde duran bornozu giyinip yanıma kıvrıldı. Öğlen saatleriydi ve biz yorgunluktan uyuyakalmıştık yan yana. Artık ben ‘çılgın bir koca’ydım.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Karımın tokmakçısı

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Karımın tokmakçısı
Herkese merhaba yeni evliyim ve nişanlandığımızdan beri karımı başka erkeklere siktiriyorum.önceki hikayemi okuyanlar karımın iki sevgilisi olduğunu biliyolardır zaten.

karım yeni bi erkekle tanışmak istiyordu hem netten hem de dışardan karıma yeni bi koca aramaya devam ediyorduk. benim burdan konuştuğum karımla tanıştırdığım adamlar oluyodu ama karım üçüncü erkeğini kendisi buldu.

bi arkadaşının kuzeniymiş bi gün onlara gittiğinde tanışmış adam karısıyla beraber ordaymış karım da görür görmez bayılmış adama. eve geldiğinde bana anlattı hemen. adı hakan’mış. adamı gördüğüm anda deliklerimin kaşındığını hissettim dedi anladım ki karım yeni bi koca buldu bile. bi daha görüşebilecek misin diye sordum karıma, mutfakta yalnızken yanına gitti numarasını istedim dedi. adam ikimiz de evliyiz demiş ve numarasını vermemiş karıma. ama karım arkadaşına söylemiş ve kuzeninin numarasını ondan almış. arkadaşı karımın beni boynuzladığını bildiği için sorun olmamış.

ertesi gün karım hakan’ı aradı. biraz muhabbet ettiler açık açık söyledi görüşmek istediğini kocam sorun olmaz merak etme dedi. karışamaz bana istediğim erkekle görüşebiliyorum dedi adam bunları duyar duymaz değişti zaten. ve görüşmeye karar verdiler. cumartesi öğleden sonra dışarda buluşmak için sözleşip kapattılar.

karım çok heyecanlıydı bi gün sonra yeni kocasına kendini siktirmeye gidecekti. ve ertesi gün karım saatlerce hazırlandı ağda yaptı, çok seksi bi mini elbise giydi evden çıktı. ben de heyecanla beklemeye başladım. üç saat kadar sonra karım aradı eve geleceğiz dedi çok rahat konuşuyodu adama bütün durumu anlatmış benim godoş olduğumu iki sevgilisi olduğunu herşeyi biliyodu hakan artık.

kapı çaldı sonunda geldiler ve içeri öpüşerek girdiler ben yokmuşum gibi. hemen salona koltuğa oturdu hakan, karım da kocasının kucağına oturdu ve sırılsıklam öpüşmeye başladılar. dilleri birbirine karışmaya başladı sonra karım bana seslendi boynuzlu gavat, kocamın çoraplarını çıkar dedi. hemen yere oturdum hakan’ın çoraplarını çıkardım karım da pantolonunu çıkardı boxerıyla kaldı hakan. karım hemen önünde oturdu ve boxerın içinde yarrağını çıkardı. ikimiz de gözlerimize inanamadık çok kalın ve kocaman bi yarrak. karım yarrağı görür görmez istemeden ahhhhh dedi. aşkım harika bi yarrağın var böylesini hiç görmedim dedi. gerçekten de yediğim boynuzlar arasında en büyüğü buydu.

karıcığım önce yarrağının her noktasını yavaş yavaş öptü sonra da eline alıp başına tükürdü ve yarrağı yalamaya başladı karım kendinden geçmişti gözleri kapalı yarrağı alabildiği kadar almaya başladı.hakan’la göz göze geldik harika bi karın var daha çok boynuz yersin sen dedi ben de teşekkür ederim dedim.

karım hakan’ı tamamen soydu ve her yerini öptü göbeğini göğüslerini omuzlarını boynunu… daha sonra ayağa kalktılar yatak odasına geçtiler ben de arkalarından gittim. hakan karımı soymaya başladı, çıkardığı kıyafetleri bana attı en son sütyenini ve külotunu da üzerime attı karım da giy onları dedi bana. hemen soyunup karımın tangasını ve sütyenini giydim oturdum yatağın kenarına.

hakan karıma önce götten gircem sana dedi. karım da nasıl istersen kocacığım dedi ve yatakta domalttı karımı. gel buraya godoş dedi bana hakan. hemen gittim hazırla karının götünü dedi emmeye başladım hemen karımın göt deliğini. sırılsıklam yaptım ve hazır dedim kenara çekildim.

o koca yarrağını götüne dayadı tam yüklenecekti ki karım ağzına al ıslat kocamın yarrağını çok büyük alamam dedi. ben de bunu bekliyodum hemen aldım hakan’ın yarrağını elime ve boğazıma kadar aldım. hakan başımdan tuttu ve kökledi daşşaklarına kadar aldım dudaklarım göbeğine dayandı artık gözlerim yaşarmaya başladı karım da gülmeye başladı o halimi görünce. tam ibneymiş kocan dedi karıma. karım da öyledir daha bu ne ki dedi. ve çıkardı ağzımdan harika yarrağını. hemen elime alıp karıcığımın götüne dayadım. girmeye başladı hakan karıma. hiç durmadan yarısına kadar girdi karım kocacığımmmm diye inlemeye başladı kocacığım sik götümü harikasın aşık oldum yarrağına gibi şeyler diyodu. hakan hızlanmaya başladı karım önünde domalmış hakan da ayakta karıma biniyo gibi görünüyodu götü iyice açıldı karımın, artık dibine kadar hiç zorlanmadan girip çıkıyodu ben de karımın altına yattım amcığını emiyodum arada yarrak çıkıyodu ve hemen ağzıma alıyodum karımın götünden çıkan yarrağı. iyice hızlandılar karım kendinden geçti çığlık çığlığa geldi kocasının altında ve hakan çıktı karımın götünden. karıcığım hemen döndü ve o sırılsıklam olmuş yarrağı boğazına kadar aldı. her noktasını yaladı yuttu ve yatağa yatıp bacaklarını ayırdı. sevgilim amımı sik hadi dedi hakan’a. hakan da hemen karımın amcığına soktu ve öpüşe öpüşe sikişmeye başladılar. yavaş yavaş girip çıkıyodu hakan. karım zevkini çıkarıyodu yarrağın. ve sarıldılar karım kocasının geniş omuzlarından tuttu ve kendilerinden geçmeye başladılar hakan çok güzel sikiyodu arada karım bak da erkek gör gavat gibi şeyler diyodu bana.

bu arada ben hala karımın çamaşırlarıyla yatağın kenarından izlemeye devam ediyodum pipim kalktı ucu tanganın üzerinden ufacık çıkmıştı hakan’ın yarrağının yarısı kadar bile yoktu benimki.

beni tamamen unuttular ve o pozisyonda karım bi kaç kez oldu erkeği karımın amını dağıtmıştı artık. ikisi de ter içinde kalmışlardı. kalktı karımın üzerinden kocası. hemen karımın vıcık vıcık amına yumuldum daha döl yoktu ama çok ıslaktı her yerini emdim yuttum hepsini. hakan da karımın ağzına verdi bu arada. karım daşşaklarını yarrağın başını her noktasını emiyodu hakan karımın saçlarından tutup kökledi karımın öğürme seslerini duyuyodum arada bi çıkardı karım derin bi nefes alıp sen harika bi erkeksin diyebildi ve tekrar kökledi kocası. karımın ağzı tükürük dolmuştu ben de amını temizledim karımın yanına gittim hakan aç ağzını ibne dedi bana açtım beklemeye başladım karım ağzından yarrağı çıkardığı gibi bana döndü ve bi ağız dolusu tükürüğünü ağzıma boşalttı. kendimden geçmiştim ağzım tamamen doldu ve öyle beklemeye devam ediyodum. karım da ayağa kalktı ikisi de yatakta ayaktalardı ve ağzıma eğilip karım tükürdü önce. sonra da hakan ağzıma tükürdü. ağzımdan taşmak üzereydi ki kocacığımız yut lan hepsini gavat dedi hemen bi kerede tamamını yuttum ve karım ağzıma oturdu hakan’a sakso çekmeye başladı. anlamıştım boşalacaktı hakan. karım uzun uzun her yerini yaladı ve hızlanmaya başladı kocasını boşaltmak için. ben de bu arada burnumda karımın göt deliği ağzımda ıslak amı tam bi boynuzlu gibi yatıyodum.iyice hızlandılar ve hakan hayvan gibi bağıra bağıra karımın ağzına doldurmaya başladı. çok uzun sürdü boşalması anlamıştım karımın ağzının dolduğunu. eğildi karımı yanağından öptü ve yataktan indi. karım kalktı ağzımdan. karımı gördüğümde yüzünde bi damla bile döl olmadığını farkettim. hepsini ağzına doldurmuştu kocası. ikimiz de kalktık kocamızın önüne oturduk karım bi ağız dolusu dölü hakan’ın önünde ağzıma boşaltmaya başladı çok güzeldi son damlasına kadar ağzımı doldurdu üzerine de okkalı bi tükürdü ve yut hadi küçük pipili kocacığım bak sen sikemedin yine başkası sikti karını artık hakan’ın karısıyım ben dedi ve sevgilisinin yanına gidip izlemeye başladı. döllerin tamamını zevkle yuttum tadı harikaydı artık ben de gelmek üzereydim karım ve kocası karşımda sarmaş dolaş izliyolardı bi yandan da öpüşüyolardı pipimi elime aldım 31 çekmeye başladım karımın sevgilisiyle öpüşmesini izleye izleye bi iki damla boşaldım elimin üzerine. onlar da bi yandan gülüyolar bi yandan da öpüşüyolardı. yala elini yoksa sikerim senin götünü ibne dedi karımın kocası. hemen dediğini yaptım elimi yaladım ve karım bize sigara ver hadi dedi kalktım karım ve kocasına sigara ikram ettim ve yatağa uzandım.

hakan artık karımı sürekli sikiyo istediği zaman bize gelip bütün geceyi karımla geçiriyo. bana da döllerini yutmak düşüyor.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Dul Yengemin sex maceraları

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Dul Yengemin sex maceraları
ALINTI

Selam arkadaşlar, size başımdan geçen çok ama çok önemli bir olayı anlatmak istiyorum ve tamamen gerçektir. İsmim Murat, su an 25 yasındayım, yasadıgım olay bundan 5 sene once yasanmıstı.
Size dayımın karısından bahsedeyim. Dayımın karısı olan Zeynep yengem tam bir afettir. Bu kadın öyle her türlü ortama girip her türlü muhabbeti yapabilecek bir kadındı. 1.75 boyunda, çekik gözlü, beyaz tenliydi. Simsiyah saçları ve füze gibi memeleri vardı. Götünü taşa vursan 18’lik kız göü gibiydi. Sikmek için herşeyinizi verebiliceğiniz bir hatundu yani.
Benim 31’lerimin hayalleriydi Yengem. Olayları size en en başından anlatayım biraz karmaşık gelebilir. Geçtiğmiz hafta liseden arkadaşımın yanına gittim. İsmi Burak. Kendisi Bilgisayar tamirinden anlar, bi işim olsa hemen onun yanına gider işimi hallederim. Evlerine gittiğimde, birkaç arkadaşımız daha vardı lise yıllarından, ben çok severlerdi. Ama nedenini hiç anlamazdım. Sanki onlara çok büyük bir iyilik yapmışım gibi benimle olan bağlarını hiç koparmamışlar hep beni yanlarına ve evlerine çağırmışlardır.
Diğer iki arkadaşımızın isimleri ise Burhan ve Furkan’dı.
Burhan bazen bana bakar anlamsız anlamsız gülerdi. Bazen aralarındaa konusurlerken duyardım. “Ulan az keriz değil bu, ya tam bir mal.” diye laflar geçerdi aralarında,
“Kimden bahsediyorsunuz?” diye sorduğumda ise.” Yok bi sey ya..” diyerek geçiştirirlerdi.
Burak’ların evinde buluşmamız çok büyük bir şok yaşamama sebep oldu bu sefer. Üç lise arkadaşımın niye beni çok sevdiklerini anlamıştım artık bütün olaylar kafamda netleşmiti. Bu 3’ü birden içeride Playstation oynarken ben de içeride Burak’ın bilgisayarına bakıyordum. “Ulan canım sıkıldı dur bi şunun gizli dosyalarını arayım belki porno vardır.” dedim kendi kendime.
Gizli dosyaları açtım. ve porno taraması yaptıkran sonra tahmin ettiğim gibi ‘Porn’ klasorunu buldum. Tam 50 Gb’lık porno arşivi vardı Burak’ın. Ben bütün klasorlere bakarken, MURAT’IN KAŞAR YENGESİ, diye bir klasor ve içinde 10 taneye yakın video vardı. İlk videoyu açtığım anda bundan 5 sene öncesinin tarihi yazıyordu. Ve video’yu izleyince herşeyi anladım….

5 SENE ÖNCE….
Dayım 6 ay evvel dayım vefat etti. Acısı hala tazeydi. Tabi ben taş gibi yengemin bu genç ve taze haliyle kim bilir ne yaraklar yiyordur şimdi diye hayal ediyordum. Mahalledeki bütün erkekler, yengemin dul kaldığını öğrenince onu doyurmak için resmen sıraya girmişlerdi. Pazardan dönüşünde çarşıya çıkışında yengemi gözüyle sikiyorlardı. Ben bu durumun farkındaydım..
Bilgisayarım bozulmuştu. o zamanlar lise bitmişti tabi ama gene arkadaşlarımla görüşüyorduk. Burak’ın yanına gidecektim. Bilgisayar’ımın fanı bozulmuştu ve kocaman kasayı taşıyarak minibüse binecektim. Yolda yengemler karşılaştım. Yengem arabadaydı. Nereye gittiğimi sordu. Ben de söyleyince; “Aaa.. Yolumun ustu gel Murat’cığım seni bırakıyım elince kasayla zor olur.” dedi bindim arabasına ve koyulduk yola.
Yengem üstüne Siyah-Beyaz yatay çizgili bir elbise giymişti. Tek parça bir elbiseydi, o kadar dardı ki vücudunun tüm hatları belli oluyordu. O kadar kısaydı ki amını bile örtemiyordu resmen. Ama şöför koltuğunda olduğundan pek bi şey belli etmiyordu.
Arkadaşım Burak’ın evine geldik ve yengem de arabadan indi.” Yenge dur, bekle! Şu kasayı vereyim biraz oturalım beraber dönelim hava çok sıcak ya! ” dedim.
“Olur.” dedi ve yengem de bizimle geldi. Kapıyı Burak’ın yerine Furkan açtı. Ben kapıyı Furkan’ın açmasına şaşırdım. Furkan’da yanımda getirdiğim karının yengem olduğunu bilmiyordu, taş gibi bi hatun görünce şaşırdı. “Yengem, tanıştırıyım.” dedim. Furkan’da hemen yengemi öperek; “Bende Furkan, memnun oldum.” dedi. İçeri girdiğimde Burak ve Burhan, Playstation oynuyolardı.(gene) Onlarda yengemi görünce şaşırdılar. yengemi onlarla da tanıstırdım.
Daha sonra yengem mutfağa geçti ve su içti. Ben de bu sırada bilgisayarın kasasını göstediyordum.
“Bunu ben yapamam aşağıda benim kuzenin bilgisayar dukkanu var oraya görütelim o yapar.” dedi.
“Yenge sen burda bekle biz iki dakkaya geliriz.” dedim Burak’la çıkmıştım yola. Zeynep yengem, Furkan’la ve Burhan’la yalnız kalmıştı. Bu biraz kuzuyu kurda emanet etmeye benzemişti ama neyse boşver dedim kendi kendime.
Burak’ın kuzenin dukkanına gelmıtık. Kasanın sorununu ve fanın calışmadıgını anlattım. Tam bu sırada Burak’ın telefonuna mesaj gelmıstı sanırım. Oda telefonuna baktıktan sonra.;
“Ya moruk, sen kasayı alır gelırsın, bizim evde su bitmiş. Benim su alıp eve goturmem lazım, zaten fazla uzun surmez hemen tamir olur, oke” dedi.
Ben de “Tamam kardeşim sen git ben beklerim.” dedim. Aklıma yengem geldi. Hala Burak’ların evindeydi.
Aradım, biraz geç açtı telefonu; “Alo yenge, benim işim biraz uzun sürebilir. Sen beni bekleme ben minibusle dönerim.”
“Ahh, ıhh… tamam Murat’cığım ben de yoldayım.. Geliyorumm… Geliyorummm… Evime.. Hadi görüşürüz o zaman..” diyerek çat diye kapattı. Bi anlam verememiştim. Neyse Bilgisayarım, tamir olmuştu ve eve minibusle dondum.
Yengemlerle aynı sokakta oturuyorduk. Yengem hala eve gelmemıstı anlasılan cunku arabayı kapının onunde gorememıstım. ‘Baska bi yere gezmeye gitmiştir, herhalde..’ dedım kendı kendıme.
Bilgisayarımı kurdum, oyun oynamaya başladım…

GÜNÜMÜZ
Filmi açar açmaz, Zeynep yengemin çırılçıplak videosu geldi ekrana. Burhan yarrağını çıkartmış, sopa gibi yarrağını yengemin suratına sürtüyordu. Yengemin suratına yarrağıyla tokat atıyordu. Kamera Furkan’daydı sanırsam. Çünkü arada bir “Off taş gibisin yavrum.” diyordu.
Görüntü yengemin arkasından, götüne doğru yaklaşmıştı. Furkan’da yengemin arkasına geçmiş, kot pantolonun içinde kabarık olan yarrağını yengemin puruzsuz götüne surtuyordu. En son dayanamamış olmalı ki, fermuarını açtı. Açar açmaz, yarrak ok gibi dışarı fırladı. ve yengemin götüne surtunmeye basladı, tek elyle kamerayı tutuyor, tek eliyle de yengemin taş gibi dimdik göğüslerini okşuyordu.
“Lan olum, Burak’ı ara, Murat’ı atlatsın gelsin. Murat’ın yengesini ev sahibi de siksin.”
“Haklısın hemen arıyorum.” dedi Burhan ve yarrağını bir yandan yengeme yalatırken bir yandan elindeki telefonla Burak’a Sms çekiyordu.
“Şöyle yazdım, ‘Murat’ın yengesi su an saksoda, sende bi posta atmak istiyosan eve gel hemen. Ama çabuk ol birazdan Furkan, Zeynep’i yatakta anal sikicek.’ yolladım.” dedi.
“Sikin beni erkeklerim.” diyerek, Zeynep yengemde Elinde Burhan’ın yarrağı ile lolipop gibi oynuyordu. “Anal, oral bütün deliklerimi doldurun 3’ünüzde..”
Yengem daha konuşmaya devam ederken, Burhan yarrağını yengemin ağzına kökledi. Yengem bir anda gırtlağına giren yarrağın etkisiyle, çırpınmaya başladı. “Merak etme yavrum bugun seni yarrağa doyurcaz, istemedğin kadar hem de”. Burhan neredeyse taşakklarını bile yengemin ağzına sokmaya çalıştı yengemin gözleri yuvasından fırlayacak gibi olmuştu. Burhan en son yarrağını yengemin ağzından çıkarttıgında ağzının içine boşalmıştı bile. Döller yengemin ağzından çıkan yarrakla beraber dışarı aktı.
“Oha gırtlağa kadar aldı.” dedi Furkan şaşkınlıkla, yengemin götüyle oynamayı bırakatı bir anda. Kamerayı Burhan’a teslim etti. Görüntü artık yengemle Furkan’ı gösteriyordu. Furkan elbiselerini soyundu artık o da çırılcıplaktı ve yengemin cıplak yerde diz çöken vücudunun onüne gecerek; “Hadi benimkini de al gırtlağına kadar.” dedi kalkık yarrağını yengemin suratına surterek.
Yengem ilk basta istemedi ama Furkan kocaman yarrağını, yengemin burnunu sıkarak açılan ağzına soktu ve yengemin ağzına git gel yapmaya başladı. Yengemin kafası ileri geri gidip gelliyordu. Furkan yengemi boynundan yakalamış, yarrağını, yengemin boğazına kadar sokup cıkartıyordu. Yengemin gözleri mosmor olmuştu.
-Glup- Glop- Gloup- sesler cıkıyordu yengemin ağzından. “Kocan böyle sakso çektitiyo mu sana? Kıskanmasın sonra seni yavrum.” dedi Furkan o da yengemin ağzına boşalmıştı. yengemin ağzından gene döller akıyordu.
“Ben 6 aydır dulum. Yanıyorum erkeksizlikten. Erkeklerim benim yeter artık içime girin, sabahtan beri ağzımmı yüzümü siktiniz. Biraz da amıma girin. Yanıyorumm.”
Ding-Dong.. Kapı çaldı. Burhan elinde kamera ile kapıya gidiyordu. Kapı açıldı ve içeriye Burak geldi.
“Ooo Oooo.. Evde bayram var be.” dedi Burak. Yengem cırılcıplak salonun ortasındaydı. Yengem koltuğa yattı. Bacaklarını açtı. Furkan, yengemin bacakalrının arasına girdi ve yengemi sikmeye başlamıştı.
Burhan kamerayı bir masanın üstüne koyup sabitledi sanırsam. Çünkü artık görüntüde 3’ü birden vardı. Furkan yengemi kucağına almıştı. Burhan yengemin götüne girmişti. İkisi birlikte, yengemi tost yapmış kaşarlı kaşarlı yiyorlardı. Burak ise daha yeni soyunmuştu ve çıkarttğı yarrağı eline alıp, yengemin başına dikildi. Yengem Burak’a saksoya başlamıştı. 3’u birden değişmeli olarak yengemi sikmeye devam ettiler.
Bir yandan yengemi tokatlıyorlardı. “Kaşarsın sen kaşar. Artık bizim malımızsın canımız ne zaman isterse sikicez seni, çağırdığımız zaman evimize geliceksin. Sen bizim dul orospumuzsun artık.”
Videoda sürekli yengemi değişik pozisyonlarda evin değişik odalarında siktiler. En son yengem videonun sonunda üç lise arkadaşımla konuşuyorlardı.
“Kesin Murat’a da siktiriyosundur sen kendini.” dedi Burhan.
“Kim o mu? heh, güldürmeyin beni. O böyle bi şeye cesaret etcekte bende görecem. ” dedi. “Yok valla, siz benim tek sikicimsiniz bundan sonra hep gelicem sizi ziyarete çocuklar. Bana çok iyi geldi bu.”
“Sen de az sikişken değilmişsin hea kaç saattir iliğimizi kuruttun be.” dedi Burhan. yengemi çıkmadan önce birkaç kez daha memelerini avuçladılar. Sonra herkes üstünü giyindi.
“Bi daha bekleriz abla dullara yardım etmek lazım.” dedi Furkan. Yengem gülerek evin kapısından çıktı ve video bitti.
Ben hemen cebimdeki flash disk i çıkarttım ve videoların hepsini içine attım. Cocuklara bi şey caktırmadan gizli dosyaları kapattım ve “Görüşürüzz. Benim işim işim çıkt beyler size iyi eğlenceler.” diyerek cıktım Burak’ların evinden.
Olur iş değil. Yengemi 5 yıldır sikmenin hayalini kurarken. Yanıbasımda lise arkadaşlarım kaç defa elden geçirmişler karıyı. Bu iş böyleyse yengem daha kim bilir kaç kişiyle sikişmişdir diye düşündüm bir an. Ne yapıp ne edip yengemi iş üstünde basmalı ve ben de bir anca sikmeliydim artık onu. Ben varken yengemin yaban ellere siktirmesini asla kabul edemezdim.,

Selam arkadaşlar, ismin Murat, geçtiğimiz günlerde, sizlere dul yengemin maceralarını nasıl keşfettiğimden bahsetmiştim. Yengemi, dul kaldı kalalı 5 yıldır sikmeyi arzuluyor ve planlıyordum fakat denk gelmiyordu bir türlü karı. Hep gezip tozuyodu. Meğersem yengem, kendisini benim liseden 3 arkadaşıma siktiriyormuş.
Lise arkadaşmın Burak’ın evinde misafirliğe gittiğimde, yengemin 10 tane porno filmini Burak’ın bilgisayarında bulmuştum. Lise arkadaşım Burak, Burhan ve Furkan, üçü birlikte, evde toplaşıp yengemi sikiyorlardı videolarda. Bir videoda yengemin evinde sikiyorlardı, bir video da Burhan’ın evinde, bir videoda başka bir evde… Hatta liseden görüşmediğim ama diğerlerinin görüşdüğü 2 tane daha arkadaşım bile yengemi toplam 5 erkek birden sikerken ki birkaç video bile vardı.
Yengemi ormanda ve sahilde de sikiyorlardı. Ormanda arabanın içinde beş kişi birden yengemi bir tepede, araya almışlar çatır çutur yiyolardı. Arabanın dışındada ateş yakmışlardı, yengem çırılçıplak bir vaziyette orospu gibi bütün gençleri bir araya toplamış hepsinin üstünde zıplayıp duruyordu.
Ama en güzeli kumsalda çekilen pornosuydu. Yengemi yakınlarda bir sahile götürmüşler. Gene aynı 5 kişi, yengemi kimsenin olmadığı tenha bir köşede sikiyorlardı. Sahile çadır kurmuşlar ve gecenin karanlığında, çadırın içine girenler, sırayla yengemin üstünden geçiyordu. Dışarıya çıkan, keyif sigarasını çakıyordu ardından da denize girip biraz yüzdükten sonra tekrar içeri girip yengemi domaltıyorlardı. Yengem ise arada bir çadırdan çıkıp denize yüzmeye giriyor ama gençler gene yengemin peşini bırakmayıp, sahile yakın sularda yüzerken, yengemi araya almışlar; götten sürtünüyorlar, amına sürtünüyorlardı. Yengem sahilde sabaha kadar sikişmişti anlaşılan ama yorgunluktan bayıltmışlar karıyı. (O günü hatırlıyorum, Yengem sabah vakti arkadaşlarıyla sahile buluşmaya gidiyorum diye, evden tek başına çıkmış ve ancak ertesi sabah dünmüştü. Döndüğünde de bütün gün boyunca uyumuştu. Neden bu kadar yorulduğunu şimdi iyi anlıyorum. 5 abazanın altında sikişmek kolay değil )
Bu kadar porno film elimdeyken, yengemi kendi sex kölem yapmak çok kolay hatta, çanta da keklikti. Fakat ben yengemi sikmek için hemen tehdit etmek istemiyordum. Yengemi kendim iş üstünde iken yakalamak ve videoya kaydetmek istiyordum. Daha sonra çektiğim kendi filmi ve önceden bulduğum filmi ona gösterip onu tehdit etmek çok daha zevkli olacaktı benim için. Ama bunu yapmak için elime hiçbir fırsat geçmiyordu. Yengemi başkalarıyla sikişirken nasıl yakalayıp filme çekecektim ki? Kimse göremeden bunu yapmam çok zordu.

İki gün önce yengem beni aradı, “Eve ustalar gelceek Murat’cığım. Beni evde yalnız bırakma adamlarla, gelsene bu akşam işin yoksa. Mutfak tezgahı kırılıp dökülecek, iş biraz geç saate kadar sürebilir.” diye bana ricada bulundu. Bende kabul ettim. İyi ki de kabul etmişim, çünkü o gün göreceklerimi ve yaşayacaklarımı tahmin bile edemezdim.
Yengemin evine gittim. Yengem, tek parça ve önü transparan, kırmızı bir gecelik giymişti. Bacakları, büsbütün açıktaydı. Götünün kavislendiği yere kadar anca iniyodu elbisenin altı. Yani birisi istese fermuaru açıp rahatlıkla yengem önündeyken götten çakabilirdi anında. Elbiseyi sıyırsın yeter. Yengemin göğüsleri ise apaçıktaydı. Bir tek meme uçları gözükmüyordu. O dolgun top gibi kocaman memeleri gel beni sık diye bas bas bağırıyordu. Yengemin içine sutyen giymdiği de besbelliydi. ‘Bi tek amını örtmek için tanga giymiştir, kesin’ dedim kendi kendime.
“Yenge, sen de böyle dolaşırsan tabi yanında seni korumak için birini istersin, git üstünü giyin birazdan ustalar gelir,” dedim.
“Ayhh.. Tamam! Tamam!” dedi gitti üstünü giydi ama, gene sadece siyah başka bir mini etek giymişti altına, üstü başı aynı ve gene sutyensizdi. Bu sefer bi şey demedim. ‘Eve gelcek olan ustalar, kesin öküz gibi dikizlicekler bu kaşarı..’ diye düşündüm. Bi dakka ya! dedim birden. Neden olmasın ki? Yengemi eve gelcek olan ustalar, belki de sikerdi. Ben de yengemi uzun zamandır istediğim iş üstünde yakalamayı başarabilirdim.
Neyse, ustaları beklerken, kapı çaldı sonunda. Kapıyı yengemin açması için ben tualete girdi. Epeyce bir bekledim. Yengem tualetin kapısına geldi.”Haydi çabuk çık, adamlar suyu kescekler iş yapmak için.” dedi. “Tamam çıkıyorum.” dedim bende.
Hepsine hoşgeldiniz dedim. Adamlar üç kişi gelmiştler. İkisi orta yaşlı adamdı. Birisi ise benim gibi gençti. Genç olan biraz fırlama bir tipe benziodu. Biraz şanslıydık yani.
Neyse ustalar işe koyuldu. Genç eleman daha çok getir götür işleri yaptığından, benlen konuşuyordu. Yengem de içeride salonda oturmuş, bacak bacak üstüne atmış televizyon izliyordu. Genç eleman, sürekli yengeme bakıp bakıp duruyordu. Bakmamak elde değil sürekli benim bile gözlerim kayıyordu, yengemin süt beyaz bacaklarına.
Genç olanla ufak ıfak muhabbet etmeye başladık. İsmi Tarık’mış. Bana yengemin güzel bir kadın olduğunu söyledi. Bende fırsat bu fırsat hemen konuya girdim;
“Sorma Tarık, yengemlen başımız belada ailecek.”
“o niye?” diye sordu Tarık.
“Niye olcak. Yengem 5 senedir dul da ondan. Korkuyoruz, bi etraftan birisi kadına bi şey yapacak, sonra kadının adı çıkacak diye.” dedim ve biraz bekledim. “Ya aslınad biz öyle her şeyi takan takıntılı bir aile değiliz. Yengem de 5 yıldır dul, halinden az çok anlarız, yanlızlık zor, hele de yengem gibi güzel ve alımlı bir kadın için. Ama biz yengemin adı çıkar sonra herkes rahatsız eder diye korkuyoruz daha çok.” dedim.
Tarık acaba onu deniyor muyum der gibi suratıma baktı. Daha sonra içinden geçenleri söyledi. “Nasıl yani, yengenin başka bir erkekle birlikte olmasına bir şey demez misin?”
“Tabi ki demem. Ama yengem güzel bir kadın. Onu bir kere koklayan bir daha onun yakasını bırakmaz.” dedim. “Mesela siz yengemi burda bir kere sikseniz hiçbir şey demem. Ama sadece bir kereliğine.”
Tarık durdu durdu ve pis pis sırıttıktan sonra konuştu. “Tamam dostum, mesajı aldım.”
“Mesajı aldıysan güzel. Ama benim bazı şartlarım var Tarık. Yanındaki adamlar nasıl insanlar?”
“Onlarda hemen hemen benimle aynı kafadan korkma sıkıntı yaşamazsın.”
“Tamam ama yengemi, sikerken ben de yanınızda olup izlicem. Sizle beraber ben de yengemi sikicem. Onu sikişinizi kaydetmek istiyorum. Çünkü o adamlar bir daha gelip yengemi rahatsız etmeye çalışırlarsa bu filmi ailelerine yollarım. Anlaştık mı?”
“Tamam anlaştık.” dedi TArık. Ama benim asıl amacım, yengemi kendim için çekmekti. Ve yengemi sikmekti.
Yengemi sikmek için planı Tarık’lan yapmıştık. Ustalar, işimiz az kaldı bitmek üzere diye haber verecekti. Ben evden çıkacak kendi evime gidiyormuş gibi yapacaktım. Ustalar yengemi sikerken, bende içerideki grup sex partisine katılıp hem filmi çekicem hemde yengemi, bu üç tane daha önce hiç tanımadığım üç adamla beraber sikecektim.
Yengemi çay bitti bahanesiyle bakkala yolladım. Yengem çay almak için evden çıkınca, Tarık ve ben planı anlatmaya başladık. Adamlar dünden razıydı anasını satayım. heme nkabul ettiler.
“Beyler, bu olay burada yaşandığı gibi burada kalacak. Yengem gelince başlıyoruz dedim.
Yengem kapıdan içeri girdi. Bu sırada biz ustalarla salonda bekliyorduk. Yengem hemen mutfağa girdi. Ben ustalarla son kez konuştum. Yengem mutfakta çay yapıyordu. Yengem içeri gelince ustalar konuşmaya başladı.
“Bizim iş neredeyse bitmek üzere.” dedi Tarık.
Ben de ayağa kalktım. “Ya yenge tamam o zaman ben kalkmak zorundayım. Bi arkadaşım aradı acil çıkmak zorundayım. Babası trafik kazası yapmış çok ağırmış durumu…” diye lafımı daha bitirmeden çıktım dışarı.
Sokağa çıktım ve biraz dolandım. Boş boş yürüyordum ama içim kıpır kıpır ediyordu heyecandan. Şimdi ustalar yengemi ağzını bağlayıp, yatağa atmışlardır çoktan diye içimden geçiriyordum. Daha fazla bekleyemedn bir kaç tur atıp yengemin evine geri geldim, kapıyı hafifce vurdum.
Kapıyı acan Tarık’tı. sadece kafasını uzatmıştı kapıdan. Daha şimdiden yüzü ter içindeydi. Saçlarından ter damlaları akıyordu. “Gel gel… İçerde bayram var.” dedi sessizce ve beni içeri aldıktan sonra kapıyı örttü. Tarık’ın üstünde hiçbir şey yoktu. Çırılcıplaktı ve yarrağı dimdikti. Yatak odasından gıcır gıcır sesler geliyordu kulağıma ve boğuk boğuk inleme seslerini bozan, iki erkeğin öküzümsü sesleri…
Yatak odasına girdiğimde, gözlerim bayram etmişti. Daha önce yengemin pornosu bin defa izlemiştim ama canlı bir halde yengemi sikilirken görmek adeta soluğumu kesti. Yengemi yatağa bağlamışlardı. YEngemin gözleri ve ağzı tamamen bağlanmıştı. Hiöbir şey göremiyor hiçbir haykırışta bulunamıyordu. Yengem çırılçıplak ve dipdiri vucuduyla, ustalardan birinin üstüne yatmış, götünü siktiroyordu. Diğer usta da yengemin üstüne çıkmış amını düzüyordu. Yengem ikisinin arasında tost almış hoplayıp zıplıyor ve zevk aldığı bariz bir şekilde iniltileri odada çarpışıyordu.
Tarık, daha fazla bekleyememiş olmalı ki yatağa çıktı. Yengemin bağlı ağzını çözdü. Ben karının bağıracağını düşünüp ir an korktum ama düşündüğüm olmadı ve yengemin dilini dışarı çıkarttı. Tarıkta, dimdik kazık gibi olmuş sikini yengemin ağzına sokup, yengemin ağzını sikmeye başladı. Tarık yengemin boğazına gırtlağa kadar hiç acımadan sokuyordu. YEngemn ağzından Glourp Glurp sesler cıkıyor odada yankı yapıyordu.
Ben çoktan olan biten herşeyi filme çekmeye başlamıştım. Yengem Tarık’ın yarrağını lezzetli bir şeymiş gibi yaşıyordu resmen. Bu görüntüler ve yengemin 3 kişiyle gözümün önünde sikişmesi, beni epey azdırmıştı. Arada bir elimi sikime atıp okşuyordum. Zor dayanıyordum ama Ustaların biraz sıkılmasını beklemeliydim. Sonunda yengemi siken iki orta yaşlı usta biraz ara vermeye karar verdi ve yataktan indiler.
Yengemi, Tarık tek başına sikişini epey bir izledikten sonra bende soyundum ve filme alan telefonu ustanın birine verdikten sonra soyunup cırılcıplak kaldım. Ben de nihayet yatağa girdiğimde. Yengemin göğüslerini elimi uzattım. Bu benim ilk dokuşum olacaktı. Çok heyecanlıydım. Dokundum yumuşacıktı. Gerçi ustalar yengemin memesini eme eme kıpkırmızı yapmışlar ama neyse idare eder her türlü.
Ben yengemin memelerini avuçlarken, Tarık alta geçti ve yengemin götten düzmeye başladı. Yengemi kucağına oturtmuş, kollarıyla karıyı belden kavramış, hoplatıyordu. Ben de yengemin memelerini bıraktım ve kalkık yarrağımı yengemin ağzına soktum. Yengem yarrrağımı yalarken tükürüklemişti ve kapkaygan olmuştu. Elimle, yengemin kafasını arkadan saçlarından tuttum ve zorla ileri geri yaptrarak, yüzünü iyice bir siktim. YEngemin, benim kim olduğumu bilmemesi daha da çok heyecan vericiydi.
İyice kıvama geldikten sonra bende hoplayan yengemin amına girmiştim. Tarıkla beraber yengemi altlı üstlü sikiyorduk. Tarık dudaklarını kötü film karakterleri gibi bukerek konusumaya başladı. “Kİmin kaltağısın sen he? Kimin kaltağısın söyle!”
“Senin kaltağınım, Senin kaltağınım, senin kaltağınım…” yengem zevkle tekrar etti bu sözleri.
“Sik beni erkeğim de! Hadi tekrar et sikin beni erkeklerim de! TEKRAR ET!”
Yengem çaresizce ve zevkle tekrar etti bunları; “Sikin beni erkeklerim, canım kocacım sikin beni! Parçalayın beni hayvanlarım!”
Yengem zevkle inlerken acaba benim onu siktiğimi fark etse ne olurdu diye düşündüm. Bir an gözlerini kapatan siyah bandajı çözmeyi düşündüm ama vazgeçtim. ‘Daha zamanı değil diye düşündüm kendi kendime.’
Yengemin sıcacık amında git gel yaptıktan sonra yarrağımı cıkarttım ve ağzına yaklaşığ otuzbir çekmeye başladım. Tam boşalacakken yengemin ağzına boşaldım. Yengem butun dollerı yutana kadar. Yarrağımı gırtlağa kadar bastırmıstım. YEngem butun dollerimi yutunca rahatlamıstım. Yarrağı ağzından cıkarrtıgım vakit Tarık’ta yengemin göt deliğine boşalmış olaccak ki o da hayvan gibi zevkle böğürmeye başladı.
Tarık ve ben yataktan aşağı indik, bu sefer diğer iki usta yatağa girdi ve tabi yengeme Yengem hiç yorulmuş gibi değilde, öyle yarrak yiyordu ki ‘Daha yeni başladık..’ der gibiydi.
Ben üstümü giyindim. Tarık’ı yanıma çağırıp, mutfakta konuştum. “Bana bakın, ben cıkıorum, yengemi yatakta bağlı, gidene kadar öyle kalsın. Giderkn karıyı çözmeyi unutayın. Ben kaçıyorum. Fazla ses cıkartmayın. Sabah kadar da kalmayın. Komsular sesi mesi duyar basınız yanar sonra, tamm mı?”
“Tamam bizde bi kaç posta siker sonra yengemi çözdükten sonra, pılımızı pırtımızı toplar, gideriz.”
“İyi iyi.. Her evde ücreti böyle tahsil etseniz bayram olurdu hayat dimi?” diye sordum gulerek.
“Tabi ki de iyi olurdu.” dedi. Ben üstümü giyinerek evden çıktım. Kapıyı örterken, “Sakın sabahlamayın lan!” diye tembih ettim.
“Tamam merak etme abicim. Sen git aklın burda kalmasın anlaştıgımız gibi yengemi bir kaç posta daha sikip bırakırız.” dedi Tarık. Ben de iyi madem deyip çıktım eve geldim.
Yengemi bi posta da olsa sikmiştim. Gerçi gözleri bağlıydı ama olsun. Neyse, çektiğim filmi izleyip 31 çektim daha sonra yattım. Sabah kalkar kalkmaz ilk iş yengemin evine uğradım. Kontrol etmek için.
Tam yengemlerin sokağına girdim ki hemen bir ağacın arkasına saklandım. Ustalara baktım, malzemeleri kendi arabalarına daha yeni koyuyorlardı. Biraz sonra arabalarına binip gittiler. Saate baktım 09:30’du. Hemen telefonla yengemi aradım. Birkaç aramadan sonra açtı telefonu, çaktırmadan konya girdim;
“Yenge kusura bakma, dun aksam, bekleyemedim. Naptı ustalar halletti mi seni? Yani pardon işini?”
“Hı hıı hallettiler hallettiler, beklemene gerek yokmuş zaten, canım hadi görüşürüz ben çok yorgunum uyuycam beni rahatsız etme…” dedi çat diye kapattı telefonu.
‘Vay anası.’ dedim. Demek ki adamlara güvenmekle hata ettik. Kim bilir gece boyu yengeme neler yaptılar.. Herifler, yengemi sabaha kadar sikmişler…

Yengemle aynı sokakta oturduğumuzdan arada sırada yengemi sokakta görürdüm. Yengemin uzun bacaklarını açıkta bırakan mini etek giymesi ve dolgun göğüsleriyle göbeğini açıkta bırakan dekolteli bir body olması, yanından geçtiği erkeklerin yarrağını dimdik yapıyordu resmen. Genelde hep böyle transparan giyinirdi yengem.
Yengem evlenmeden önce mahallede çıkmadığı kimse kalmamış. Gelene geçene elletmiş diye biliyorum ben. Bazen arkadaşlarımın babası veya yakın tanıdıklarından yengemi evlenmeden önce mahallede grup sex yapıp siktilerini bile duymuştum.
Dayım vefat ettikten sonra yengem, halen aynı tas aynı hamam hayatına devam ediyordu. Sabahları çalışıyor, akşamları ise caddelerde sokaklarda gezmeye bir çıktı mı bir daha gelmek bilmiyordu. Kimse de kimlerle gezip tozduğunu bilmiyordu ama herkese göre çocukluktan kalma kız arkadaşlarıyla dolaşıyordu. Bizim aile, yengemin açık saçık giyinmesine rağmen edepsizce orospuluk yapacağını aklına bile getirmiyordu anlaşılan.
Tabii ben birinci gözden gördüğüm için yengemin ne tür bir orospu olduğunu ve kim bilir daha bilmediğim kaç kişiyle delicesine sikiştiğini tahmin bile edemiyorum.
Geçen hafta asker arkadaşım Soner İstanbul’dan geçerken yanıma uğradı. Yanımda birkaç gün kalıp kalamayacağını sordu. Bende memnuniyetle dedim. Geldi epey bi konuştuk sohbet ettik asker arkadaşımla. Bizim Soner biraz artist bir çocuktur. Bana sağda solda siktiği karıları anlatır. Ufak büyük dinlemez yaşına bakmaz, kim olsa sikerim diyen bir çocuktu.
Akşam Soner bizde kalacaktı. Biz halen sohbet ediyorduk. Annemler evde yoktu zaten köye gitmişlerdi. Evde bir tek benlen Soner vardık gece geç saatlere kadar da epey bir konuşacaktık anlaşılan. Daha sonradan telefonum çaldı. Arayan yengemdi.
“Yaa canım yiğenim nasılsın? Napıyosun?”
“Hiç yengee evdeyim sen napıyosun?”
“Sorma Murat’cığım bizim tualet bozuldu da. Tuvaleti kullanamıyorum bu gece sizde kalabilir miyim? Geçen mutfağı halleden ustalar vardı yah.” diye sordu. ‘GEÇEN SENİ SİKEN USTALAR’, diye geçirdim içimden. “Onları çağırcam gene tamirat için ama bu sefer senin durmana gerek yok, dürüst insanlarmış.” Dedi.
“Sorman hata yengeciğim… Gel gel.. ben de çay içiyordum arkadaşımla, tanışmış olursunuz.” Dedim. Telefonu kapattım.
Soner kim der gibi gözünü kırptı. “Yengem yah… Tualeti bozulmuş da bu akşam bide kalsın kadıncağız. Annemin yatağında yatar, bizim yan odada.” Dedim.
“Nasıl bi kadın, öyle geç saatte sohbet etmemizden rahatsız olur mu?” diye sordu Soner.
“Yok be koçum. Yengem dul karının teki senden benden rahat emin ol.” Dedim. Sonerin dudaklarına bir tebessüm geldi.
Biraz daha bekledikten sonra kapı çaldı. Kapıdaki yengemdi. Açtım kapıyı gene tam formunda idi. Üstüne siyah bir tek parça elbise giymiş ve beline de sanki ‘Bu gece size hediye geldim.’ Diye bir ibare bırakan bir kırmızı kurdelamsı bir şey takmıştı. Bembeyaz bacakları gene açıktaydı ve üstündeki body’yi birazcık çeksen meme uçları dışarı fırlayacaktı.

aaaa.jpg

Yengem içeri girdiğinde, arkadaşım Soner’in de gözleri yerinden fırlayacaktı. Soner’le yengemi tanıştırdım. Soner yengemi öperken elini yengemin beline doladı ve hatta biraz aşağılara parmanlarını indirip kalçasını bile okşadı ama tüm bunlar çok kısa bir süre içerisinde olup bitti.
“Neyse ben bi tualetinizi kullanayım, gençler.” Dedi yengem içeri geçti.
Yengem tualete gidince Soner bana döndü; “Lan murat, koyumda turat. Benim böyle yengem olcak varya basarım sabah akşam yarrağı buna. Şuna bak yah aranıyo olum bu resmen.”
Soner ile biz çok rahat konuşurduk böyle konuları. Soner de huyumu bildiği için ondan hemen böyle rahatça dalabilmişti olaya. “Aynen öyle moruk aranıyo karı, dul sonuçta.” Dedim.
“siktin mi lan yoksa karıyı?” diye sordu hemen Soner.
“Yok be abii. Karı 5 yıldır yaraksız. Ama cesaret edemez pek öyle şeylere. Beni de biliyosun pek fazla icraatt gösteremiyorum sex konusunda anca ayağıma kadar gelip GEL BENİ SİK, derse.” Dedim.
“Tamam koçum, bak sen bu gece ikimiz de bu karıyı nasıl sikicez. Bana bırak.” Dedi. Üstünü giyindi ve dışarı çıktı. “Ben en ağırından alkol alıp geliyorum. Yengeni sarhoş edip sabaha kadar sikicem.” Dedi ve evden çıktı.
Yengem tualetten çıkınca yanıma geldi. “Aaa… Soner nerde?” dedi. Alkol almaya gitti dedim. “Vayy demek bu gece içicektiniz hea!!” dedi.
“Napalım yenge biz sözleşmitik, çocuk taa nerden geldi istanbul’a sırf sen varsın diye vazgeçemeyiz.” Dedim.
“tamam ama ben de içiceğim.” Dedi yengem.
Ben de “Olur….” Dedim. Sen bi iç sarhoş olda bak seni nasıl sikiyoz sabaha kadar.
Biraz sonra Soner elinde kocaman bir tekila şişesiyle geldi. Yengem şişeyi görünce ver bana ben hazırlarım dedi. Yengem içeri geçti ve bizde balkon da beklemeye başladık. Soner’e baktım. Cebinde bir kutu prezarvatif vardı. “Oha napcan o kadar kondomu amk?” dedim
“moruk sana da aldım merak etme ortaklaşa kullancaz hem bu kutuyu hem dul yengeni.” Dedi.
Yengem içeriden geldi. Elinde bir tepsi, tepsi de 3 bardak tekila shut bardağı, limon dilimleri ve çerez vardı. Yengemin koca dolgun göğüsleri ‘gel beni okşa,’ der gibiydi. Yengem tepsiyi elinden bırakmadı ve Soner’de ben de bardakları alırken elimiz yengemin göğüslerine dokundu. Yengem tepsi arkasına bıraktı ve bırakırken resmen seyretmemiz için domalmıştı. Yengem domaldığında ikimizin de yarraklar şaha kalktı çünkü yengem götüne sadece ipli bir tanga giymiş bütün her şeyiyle meydandaydı. Yengem domalmasını bitirdikten sonra bize döndü ve muhabbete başladık.
Soner’le ben genelde askerlikten bahsediyorduk. Bi ben anlatıyordum bir Soner. Konu konuyu açıyordu sürekli. Yengemle iki kez shut attıktan sonra, yengem içmeye devam etti. Biz ise fazla devam ettirmedik, bilerek. Yengem içtikçe, Soner yengemin bardağını dolduruyordu. Yengem sürekli kahkaha atmaya başlamıştı. Konular yavaş yavaş belden aşağı iniyordu.
“Karı iyice kıvama geldi. Artık zevk almak için sex sorularına başlayabiliriz.” Dedi Soner.
“Önce sen başla sonra ben devam ederim.” Dedim Soner’e.
Soner ile ben iki defa shut atmıştık ama yengemin 6. Bardaktan sonra sayamadım. Karının iyice başı dönmeye başladı ve ne dediğini bilmez olmuştu. Sesi de yükselmeye başladı yengemin. “Böyle giderse komşular polis çağırcak bizim iş yarım kalcak.” Dedim Soner’e.
“Hangi iş?” diye sordu yengem. “Gel gel içeride devam ederiz.” Dedim bende yengeme
Soner’le ben yengemin koluna girdik. Soner daha şimdiden yengemin göğüslerini avuçlamaya başlamıştı çaktırmadan. Elini yengemin füzelerine atmış elliyordu. Neyse balkondan, salona geçtik. Yengem koltuğa oturdu, hala konuşacak kadar enerjisi vardı ama aklı iyice uçmuştu ne dersek evet diyordu. İlk soner sex muhabbetini açtı.
“Yenge daha önce saxo çektin mi?” diye sordu. “Çok zevkli oluyo, yani en azından benim açımdan.” Dedi ve Soner’le ikimiz gülmeye başladık.
Yengem elini sallayarak. “O-oooo Soner’ciğm hangi birini sayayyım sına? Bilemiyorum ki? Benim zamanında çektiğim saksolar senin yaşadığın her şeye bedel emin olabilirsin.” Dedi yengem. Sesi tam bir sarhoşun sesiydi.
Kulaklarıma inanamıyorum, yengem resmen sex muhabbetine girmişti ve çok rahattı hem de benim yanımda.
“Yenge peki dayımdan önce hiç başkasıyla sikiştin mi?” diye sordum bende. Cevabı tahmin edebiliyordum ama öylesine bir soruyduç
“Yah Murat’cığım soru mu bu? Lütfen bir daha böyle basit sorular almayayım. Sıradaki gelsin..” dedi yengem inleyerek.
Soner’le ben yengemin yanına oturduk. Soner yengemin amını, parmağıyla okşuyordu. “Aynı anda en çok kaç kişiyle sikiştin?”
Yengem güldü. “İşte kral soru!” dedi yengem gülümseyerek. “Ama bunu net olarak bilemiyceğim altı ya da sekiz kişiydi Soner’ciğimmm.”
“Vayyy. Sen de bayağı iş varmış anlaşılan.” Dedi Soner.
Sıra bendeydi. “peki yenge… Dayımı kaybettikten sonra kimlerin altına yattın say bakayım liste epey uzun olmalı..”
“Yahh.. Muratcığım uğraştırma beni şimdi yahh…” dedi.
“Say! Say!” diyerek yengemin memelerini sıktım.
Yengem saymaya başladı. “Özellikle senin lise arkadaşlarınla çok sikiştim Murat’cığım. Sen saf saf 31 çekmeye yeğlerken onlar senin gül gibi dul yengeni inim inim inlettiler. Hemen hemen her hafta sonu onlarla sikişiyorum evlerine gidiyorum. Onlarda bazen farklı arkadaşlarını çağırıyorlar ya da tanıdıklarını getirtiyorlar bana para veriyorlar ve getirdikleri kişilerden komisyon alıyorlar. Yani resmen orospu gibi kullanıyorlar beni. Ama alan razı veren razı. Napalım..” dedi yengem iyice uçmuştu.
“Onları biliyorum lan orospu. Başka kimlerle sikiştin onları anlat bakayım?” diye sordum.
Bu arada soner yengemin belindeki kırmızı kurdeleyi çözdü ve yengemin üstündeki body’sini çıkarttı. Yengemin üstünde sütyen kalmıştı ve yengemin bir memesini ben diğerini de Soner okşuyordu. Yengem bacaklarını açmış bir bacağı benim sikimde diğeri de Soner’in sikindeydi. İkimizi de okşuyordu. Zamandan bol bir şeyimiz yoktu sabaha kadar bizdeyi nasıl olsa.
“Hımm… Bir düşüneyim.” Dedi yengem. Saymaya başladı. “Senin arkadaşların dışında mahallede bir genç var. Mardinli bir çocuk ismi Raşit. O beni birkaç kez sikmek istedi vermedim. Sonra zorla sikti beni. Hem de babasıyla beraber. Korkumdan bir şey söyleyemidiğim için ara sıra beni sikmek için evime gelirler. Gece geç saatte gelirler kimse görmeden sabah erkenden giderler. Ben de öldürürler beni diye korkumdan bir şey diyemediğimden itiraz edemiyorum canlarının istediği zaman baba oğul beni gelip sikiyorlar.
Başka bir de bakkala çok siktirdim. Hem gözü vardı bende benim de bayapı bir borcum vardı gene alan razı veren razı. Onun dışında sigortasız çalıştığım ayakkabı mağazasındaki erkek elemanlar yemekhane ve ya depo da beni mesaiye kaldığım zaman tek tek siktiler. Patron desen her gün sikiyo. Zavallı karısı bir bilse adamı keser valla. Ama patron da bayağı bi para akıttı bana dükkânı bile batabilir. Hatta elemanlarını beni siktiği için sürekli işten çıkartıp duruyo.”
“Oha amk, Lan Murat, koyumda turat yani yengen sen hariç kim var kim yok herkesle sikişmiş.” Dedi soner. “Bu gece onu bir güzel sikicez, ben gidiyorum yarın ama sen artık burdasın bak sayemde sex kölen oldu bu karı.” Dedi bana
“Ulan zaten geçen sikmiştim, haberi yok yengemin. Birkaç kişi gözünü bağladı ben de o arada siktim. Şimdi gene sarhoş gene haberi olmayacak. Yani bugun sikeriz ama yarın hiçbir şey hatırlamaz bu sarhoşlukla amk.” Dedim.
“İyi ya işte daha heyecanlı.” Dedii soner. Yengem iyice bayılmıştı. Benle Soner yengemin üstündeki kalan elbiseleri yırtarcasına çıkarttık. Yengem ellerimizin arasında çırılçıplaktı. Taş gibi vücudunu avuçlamaya başladık.
“Muratcığım, normalde yavaş yavaş başlamak lazımdı ama bu yengem çok orospu cıktı cezalandırmak için hard core sikicez kabul mu?”
“Aynen..” dedim. Yengemi yatağa taşıdık.
Soner yengemi yatağa sırtüstü yatırdı. Ardından üstüne çıkığ soyundu ben de soyundum herkes çırılçıplaktı.” Bu geceyi ölümsüzleştirmemiz lazım” dedi. Cepinden telefon çekip yatağı alır pozisyonda dolabın ustune bıraktı. Ardından yarrağını sarhoş yengemin ağzına sokup bir güzel ıslattı. Yengemin ağzı sırılsıklamdı. Ben de yarrağımı soktum birkaç sürtünmeden sonra çıkarttım.
“Ohh” dedim. “Dur krem getiriyorum.” Dedim koştum gittim geldim. Kremi alıp yengemin götüne sürdüm. Yengemin götü yumuşamış iyice açılmıştı. “İkimiz birden mi sokacaz karıya bağırmasın.” Diye uyardım soneri.
“Oğlum siksen uyanmaz terimi bu an için söylenmiş.” Dedi. Soner yengemi kucağına aldı, yengemin altına geçerek. Hemen sonrasında yengemin götüne soktu yarrağını. Yengem ufaktan inlemeye başlamıştı ama nafile bu gece onu cezalandırırcasına sikecektim. Hemen ben de Soner’in yarrağını soktuğu yengemin götüne soktum yarrağımı. O anda bir rahatlama hissetmiştim.
“hadi moruk pompala orospuya pompala. Başla!” dedi. Yengemi hoplatmaya başladı. Yengem Sonerin kucağında zıplarken ben de pomplamaya başladım. Yengem biraz inledikren sonra ağlar gibi olmuştu. Gözünü açamıyordu ama gözünden yaş geliyordu. Soner yengemi göğüslerinden kavramış hayvan gibi zıplatıyordu. İkimiiz birden yengemi hunharca göt değiliğinden aynı anda sikiyorduk.
“Demek aynı anda 6-8 kişiyle sikişirsin hea? Al sana yarrak! Amına kodumun kahpesi!! Bi de benim asker arkadaşım burda seni düşünüp 31 çeksin. Sen siktir git elin Mardin’li baba-oğulu ile sikiş, bak bakalım bu gece sikildiğin gibi bi daha sikilcek misin hayatında.” Diyordu Soner.
En az 5 dakika boyunca yengemin götüne git-gel yaptık. Yengem artık dayanamıyor ve resmen ağlıyordu. “yeter lan sikecez dediysek öldürmeyelim karıyı ilk dakkadan, baksana gebercek amk.” Dedim ve ben yengemin götünden çıktım.
Yatakta ayağa kalktım ve yengemin ağzına sokmaya başlamıştım. Yengemin ağzını çok sert sikiyordum. Yengem kafasını çarpmanın etkisiyle ranzaya çarpıp duruyordu. Öylesine köklüyordum ki taşşaklarm yengemin he suratına çarpışında ŞLAK- ŞLUK –ŞLOK diye sesler yengemin yanağında titreşiyordu.
Soner de yengemin götünden yarrağını çıkartmıştı en sonunda. O da yengemin amına pompalamaya başladı. Yengem ağzına verdiğim yarrağı emip ıslatıyordu. Yarrağım sırılsıklam olmuştu. En sonunda yengemin ağzına git gel yaparken boşaldım ve yengem bütün dölleri değilse de bir çoğunu yutkunmak zorunda kaldı. “Ögh… ugh..” diyerek kalan dölleri dışarı kustu yengem.
Ben rahatlamıştım. “Biraz su içip gelcem sen tek devam et sikişe.” Dedim Soner yengemin götüne hızlıca bir şaplak atıp mutfağa geçtim su içip geldim.
Geldiğimde Soner, yatakta değildi. Yengem yatakta çırılçıplak , tek basına inliyordu. Soner ise çantasından bir şey çıkartmış getiriyordu. “O ne lan?” dedim.
“Yengen bu gece köpeğimiz olcak. Sex kölesi yapıcaz onu kardesım.” Dedi.
Elindeki tasmayı yengemin boynuna geçirdi. Ardından arkaya geçip yengemin götünü düzmeye başladı. Yengem ileri geri yaparken, boynundaki tasmanın ucu Sonerin elindeydi. Soner yengemi resmen köpek pozisyonunda sikiyordu.
Yatağa geçip yengemin ağzına soktum yengem aldığı zevk ve acıyla karışık inlemelerle hemen emmeye başladı. Soner resmen ata binmiş gidiyordu yengemi düzerken.
“Kalk lan yeter biraz da ben bineyim şu ata!” dedim. Soner ile yer değiştirdikten sonra. Yengem artık iyice bayılmıştı ve kendinden geçti.
“Bak lan ölüp mölmesin?” diye sordum.
“Yok be yah.. Sen geçince zevkten bayılmıştır hadı devam sikişe. Bu orospunun ceza gecesi bugun durmak yok sabahın ilk ışıklarına kadar sikişe devam.” Dedi Soner yengemin ağzına sokmaya başladı. Tabi yengemin gözleri kapalıydı artık sarhoşluğun etkisiyle iyice yorgunluktan kendinden geçmişti.
Yengemi sabaha kadar değişik pozisyonlarda sikmiştik. Soner en son yengemi sikerken internette gördüğü japon sex pozisyonlarını deniyordu.
Soner oğlum saat 04:40 yeter artık ben duşa girip yatıcam. Sen naparsan yapta karı kendine gelmeden önce bırak sende hiçbir şey olmamış gibi davranırız sabah.”
“Tamam! Bi posta daha sikiyim bırakıyorum!” dedi yengemi sikerken. Ben duşa girdim çıktım. Sonrasında da Soner girdi saat 05:30 idi. İkimiz aynı odaya geçip yattık. Soner sabah 09:30 da kalkıp otobüse binmeye gitti. Evden çıkarken onu kapıya kadar götürdüm.
“Bi daha beklerim.” Dedim
“yengeni çağır her zaman gelirim.” Dedi o da.
“Bu sefer sıra sende, ben de sizin oraya gelince yengen olmasa bile başka bi karı ayarlarsan sevinirim.” Dedim. İkimizde gülüştük.
Ben tekrar yattım öğleye doğru yengem kalktı ve beni uyandırdı. “ Yaa canım ben dun ne kadar içtim ki bayağı bi dağıttım galiba hiçbir sey hatırlamıyorum ben.” Dedi
Ben de uyku sersemliğiyle. “Sen hemen bi iki kadehten sonra uyudun be yenge uykum var sonra gorusruz.” Dedim. Yengem evden ustunu basını duzeltıp gıttı. Yengemi bir güzel sikmitsik doyasısıya..

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sürekli bahanelerle beni çıplak

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Evde sıradan günlerimi yaşarken başıma gelenleri anlatacağım sizlere evde teyze.
info kimse kimseyi rahatsız etmez normalde odamda takılırken terleyince banyoya girdim kapıyıda kilitlemeyi unutmuşum evin kadını banyoya daldı hadi o neyse de evin erkeği dalınca şaşırdım biraz da izledi beni ondan sonra çıktım odama geçtim pat oraya da daldı dedim tamam bu bana gözü dikmiş kaçarı yok

Babam bana neyi çıkaramıyorsun akından diye sorunca gözlerine bakıp seni diye cevap verdim, elimi o anda bacağının üzerine atarak eşofmanının üzerinden sikine doğru okşaya okşaya çıkmaya başladım.
Artık babam bana ya izin verecekti yada kızıp odama gönderecekti, her ikisinide göze almıştım, neyseki kızmak yerine elimin üzerine elini koyarak sikinin üzerinde sıkı sıkı bastırdı.
Aramızda hiçbir konuşma geçmeden babam elimi eşofmanının içine sokarak sikini tutturdu, o kadar büyük ve sertti ki ağzıma almak için sabırsızlanıyordum.
Oturduğum yerden kalktım ve babamın sikinden tutarak onu odama doğru çektim, odama girdiğimde babamın sikini bırakıp bu defa önünde domalarak sikini ağzıma aldım, babamda ben onun sikini yalarken bursa escort oda elini uzatıp kalçalarımı okşmaya başladı.

Odanın kapısını kapatmış ve babamla sevişiyorduk, sikinin tadı o kadar güzeldiki ağzımdan bir an olsun çıkarmadım ve dakikalarca babamın iri yarrağını emdim durdum, sonunda babam saçlarımdan çekerek beni kaldırdı, gözlerime bakarak bakire misin diye sordu, bende hayır babacığım diye cevap verdim, oda bana aferin benim kızıma deyip elimi amıma attı, okşamaya başladı.

İşaret parmağının uç kısmının sürekli içime girip çıktığını hissediyordum, babamın parmağı içime girdikçe gözlerim kapanıp açılıyordu, bu resmen benim kontrolüm dışında oluyordu, babam önce işaret parmağının ucunu amıma sokup çıkardıktan sonra bu defa parmağının hepini içime soktu.
O kadar çok ıslanmıştım ki babamın bir parmağını değil üç parmağını birden içime alacağımı hissedebiliyordum.

Bu yüzden zaten babama daha fazla diye yalvarmaya başladım, oda işaret parmağının yanına orta parmağınıda koydu ve bu defa ikisini birden içime sokmaya başladı, o kadar ıslaktım ki parmaklarını her içime aldığımda escort bursa çıkan sesten dolayı hem babam hemde ben çok azmıştık.
Artık babam tarafından parmaklanmak yetmiyordu, daha fazlasını istiyordum, sikilmek istiyordum.
Babamın elini tuttum ve parmaklarını amımdan çıkararak kulağına yaklaşık artık sik beni baba ,nolursun dedim, babam annen yakalar kızım şimdi olmaz diyerek tekrar amımı parmaklamaya başladı.
Bir yandan parmaklıyor bir yandanda bende seni istiyorum, bende seni istiyorum, seni sikmek istiyorum diyordu.
İkimizde çok azmış olmamıza rağmen heran annemin uyanma korkuyusla o an benim odamda sikişememiştik.

Ben ne olursa olsun o gece bir şekildebabamla sikişmek istiyor, onun karısı olmak istiyordum.
Babam amımı bir kaç dakika daha parmakladıktan sonra önümde dizlerinin üzerine eğildi, amıma ağzını dayayarak komple ağzına alıp emmeye başladı, o kadar güzel emiyordu ki daha fazla bekleme resmen bana acı veriyordu, babam beni emerken bende ona yalvarıyorum baba lütfen sik beni, nolur sik kızını, çok fenayım diyordum.
Daha fazla oda dayanamadı ve amımı yalamayı bırakarak elimden bursa escort bayan tutup beni yatak odasının önüne götürdü, yatak odasının kapısını çok az aralayarak annemi izlemeye ve bir yandanda beni okşamaya başladı, amımı okşayarak annemi izliyor ve onun uyanıp uyanmadığını takip ediyordu.
Bir kaç dakikada yatak odasının önünde seviştikten sonra babam çok kısık bir sesle şimdi seni sikeceğim ama olabildiğince sessiz olmalıyız, annen uyanırsa sen sessizce odana gideceksin bende yatak odasına gireceğim dedi.

İşte beklediğim o mükemmel an gelmişti, ayağa kalkarak yatak odasının kapısının yanındaki duvara ellerimi koyduk ve kalçamı hafif dışarı çıkararak babama ben hazırım dedim, babamda bekle o zaman diyerek sikini eline alıp önce göt deliğime sürttürdü, bir kaç defa göt deliğime zorladıktan sonra yavaşça alta doğru inip amımın üzerine sikini dayadı, babamın siki o kadar kalındı ki içime alamayacağım diye çok korkmuştum ama biraz zorladıktan sonra rahat rahat içime kayarak girmeye başladı, babamın siki içime girdikçe nefesim düğümleniyor resmen soluğum kesiliyordu, o kadar güzel bir duyguydu ki bağırmamak için kendimi zor tutsamda zaman zaman derinden derinden aaahhh, aaaahhh diye inlemeden edemedim.
Babamda ben bağırmayayım diye olabildiğince yavaş yavaş içime sokuyordu, çok geçmeden babamın kocaman sikini içime almıştım.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ablamın Alamadığını Aldım

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Ablamın Alamadığını Aldım
Adım Ebru. Üniversitede okuyan, 18 yaşında, 1.65 boyunda, ince yapılı, her erkeğin beraber olmak istediği, güzel vücudu olan, mavi gözlü, sarışın bir kızım. Masum bir görünüşüm, pürüzsüz bir cildim ve dolgun dudaklarım var. Ayrıca her erkeğin zevkle okşayıp sevebileceği dolgun ve dik memelere sahibim.
Ablam benden bir yaş büyük, kendisi bir şirkette çalışıyor. Eniştem ise bir kamu kuruluşunda çalışıyor. Ablamın boyu ile benimki aşağı yukarı aynı, fizik olarak benim gibi, birbirimize çok benzeriz, çok güzel bir kadın diyebilirim.
Ablamla eniştem evleneli dört ay oldu. Bende İzmir’i kazandığım için ablamlarda kalmak zorunda kaldım, aksi halde ailem beni okutmayacaktı.
Eniştem çok iyi bir insan, üstelik çok da yakışıklı ve çekici biri, ama aslında ablama göre biraz iri yarı birisi. Enişteminkini hep merak ederdim, 46 numara ayakkabı giyerdi. Ayağı büyük olanların organının da çok büyük olduğunu duymuşumdur hep.Ablamla geçen ilk günleri nasıldı bilemem, ama şimdi ablamlarda kaldığım ve yatak odalarımız yan yana olduğu için, her gece eniştem ablam inlete inlete nasıl beceriyor, ablam nasıl inliyor, devamlı duyuyorum.
Tabi yan odada ablam inlerken, ben de kendi kendime kadınlığımla oynuyor ve mastürbasyon yapıyorum, ama kız olduğum için kadınlığıma bir şeyler sokup o zevki yaşayamıyorum.Yine bir gece, vakit epeyce ilerlemişti, beni uyuyor sanıp sevişmeye başladılar. Ablam yine inliyordu ve enişteme sürekli bir şeyler söylüyordu. Neler söylediğini duymak için odamdan sessizce çıktım ve onların yatak odasının kapısına yaklaştım. Ablam enişteme,
“Nolur tamamını sokma! Çok acıtıyorsun! Ayyy alamıyorum! Nolur çek! Çek nolur az! Çek yaa alamıyorum! Çok kalın…” diye yalvarıp inlerken, ben zaten bitmiş ve boşalmıştım.
Kadınlığım vıcık vıcık olmuş, zevk suyum bacaklarıma aşağı akmaya başlamıştı. Ya eniştemin organı çok büyüktü, ya ablamın kadınlığı çok dar, veya eniştem ablamı arkasından beceriyordu! Mutlaka bunlardan biri olmalıydı.Bu düşünceler beni müthiş tahrik etmişti ve kendimi tutamıyordum. İşte o anda kararımı verdim. Bana neye mal olursa olsun, ablamın alamadığı eniştemin o organını ben almak istiyordum, hem de ablam gibi nazlanarak değil. Dibine kadar almak ve ablamdan alamadığı zevki enişteme ben tattırmak istiyordum.
Hemen odama gidip yatağa yattım, eniştemin beni becermesi için nasıl teslim olabileceğimi, kadınlığıma organını sokarken neler diyebileceğimi, eniştemi nasıl azdıracağımı falan düşündüm.Gözlerimi kapatıp, eniştemin kocaman organını bakire kadınlığıma köklediğini hayal ederek, bir elimle kadınlığımın dudaklarını bir elimle de memelerimi okşuyordum. Bir ara heyecandan kalbim duracak sandım. Sabahı nasıl ettiğimi bilemedim…
Bir kaç gün sonra ablam sevinçle eve geldi, ‘bir ay izin aldığını, annemin yanına gideceğini’ söyledi. Eniştem de,“Tamam, git karıcığım.” dedi.
O akşam ablamı uçakla yolladık. Eniştemle eve dönerken benim kalp atışlarım öyle sıklaştı ki, birazdan eniştemle, ablamı bağırta bağırta beceren eniştemle evde baş başa kalacaktım.Bana ne olduğunu ben bile anlayamıyordum, neredeyse takside enişteme yapışıp, kucağına oturmak için can atıyordum. Eve varana kadar zor tuttum kendimi. Evde eniştem,“Baldızım ben üstümü değişeyim, sen de yemekleri hazırla.” dedi.“Tamam enişteciğim, ben şimdi ne istersen hazırlarım.” dedim.
Çabucak mutfağa gidip ablamın pişirdiği yemekleri getirip masaya yerleştirdim. Ardından ben de odama gidip, eniştemin iştahını açacak şekilde giyindim.Sütyen ve külot giymeden, kısa bir etek, üstüne de açık yakalı, göğüslerimi ortaya çıkartacak, vücudumu saran incecik bir bluz giydim.
Eniştemin yanına geldiğimde bana öyle bir baktı ki, kesin içinden “Vay orospu vay! Baldızım olmasaydın eğer, seni şimdi şuracıkta ne biçim becerirdim!” diye geçirmiştir. Tabi eniştemin delici bakışlarının etkisiyle bacaklarım titremeye başlamıştı bile…
Mutlaka bir bahaneyle fitili ateşlemeli, eniştemi kendime çekmek, olayı başlatmak için bir şeyler düşünmeliydim. Yemekte.“Enişte, ablamla aranızdaki sorun ne?” dedim. Eniştem önce çatalı bırakıp bana bakakaldı,
“Nerden çıkardın bunu? Ablanla aramızda sorun falan yok…” dedi. Fakat ben gece bağırışmalarını duyduğumu söyleyip ısrar edince, “Hiç sorma baldız…, Ama sana anlatamam.” dedi.
“Hadi enişte, ben senin baldızın değil miyim, bana anlatmayacaksın da kime anlatacaksın, hadi anlat nolur!” dedim.
“Kızım, ablanla sorunumuz cinsellikle ilgili, böyle şeyleri sana açık açık anlatmam doğru olmaz!” dedi. Ben şiddetle ısrara devam edince, “Ama anlatırsam bana kızmayacaksın.” dedi.“Yok enişte kızar mıyım, çocuk değilim artık, koskoca kız oldum, bana her şeyi anlatabilirsin, merak etme…” dedim.
Eniştem önce durup beni süzdü, tedirgindi, sonra çekine çekine başladı anlatmaya. O anlatırken ben ona iyice yaklaştım.“Evlendik evleneli, ablanı bir kere istediğim gibi şeyy… hadi söyleyeyim artık madem bu kadar ısrar ettin, günah benden gitti, söylüyorum işte… Ablanı bir kerecik arkasından sikemedim, hep yarım kaldı. Yarağım oldukça iri ve kalın, ama bu benim suçum değil ki, sadece başını alıyor içine, hemen tamam yeter çek diyor!” deyiverdi bir solukta.. Bana bakıyor, tepkimi bekliyordu. Ben birden,“Eniştecim benim, üzülme sen, ablamın alamadığını ben alır, seni rahatlatırım!” deyiverdim.
Bunu nasıl dediğimi ben de anlamadım, ama demiştim bir kere. Eniştem duydukları karşısında bir an şok geçirdi, sonra gözleri ışıldadı. Hemen enişteme sarıldım ve dudaklarımı ağzına verdim. Eniştem harika emiyordu dudaklarımı. Ara sıra eniştemin sıcak nefesini içimde hissediyor, neredeyse aldığım zevkten bayılacak gibi oluyordum.
Eniştem bir eliyle saçlarımdan tuttuğu gibi, başımı geri çekerek boynumu ve kulaklarımı yalamaya başladı… Diğer elini göğüslerime indirdi, beş parmağıyla kavrayıp sıktığında zevkten başım döndü. Bir inleme döküldü dudaklarımdan… Harika bir histi bu…Eniştem sonra üstümde ne varsa parçaladı attı. Ben de elimi pijamasının içine sokarak eniştemin taş gibi olmuş organını sıvazlamaya başladım. Dudaklarımı ağzına tekrar verdim. Öperek yavaş yavaş aşağılara inmeye başladı.Memelerimi adeta bir bebek gibi emiyordu. Bir erkeğin memelerimi yalamasını, bunun verdiği zevkin nasıl bir şey olabileceğini hep hayal etmişimdir, tahminimden daha çok zevkli oluyormuş.Bütün vücudumu santim santim yalayarak taa aşağıya, kadınlığıma indi. Kadınlığımın dudaklarını ağzına alıp, diliyle kadınlığımın yarığının tamamını yalıyor, sonra da bacaklarımı yalıyor, diliyle yalamadık yerimi bırakmıyordu.Aldığım zevkten baygınlık geçiriyorum sandım. Eniştem beni bulutların üzerinde uçuruyordu. Heyecandan, zevkten sapır sapır titriyor, ürperiyordum.Bir ara eniştem de üzerindeki pijamayı, çamaşırı aceleyle fırlatıp attı, çırılçıplak soyundu. Ablamı bağırtan erkekliği dimdik, bacaklarının arasında havaya kalkmış, beni işaret ediyordu. Bir an birbirimizi açlıkla süzdük. Sonra beni koltuğa oturtup bacaklarımı kaldırdı. Bacaklarım iki yana ayrılmış, kadınlığım kabak gibi açılmıştı.Eniştem kadınlığımı biraz daha yaladıktan sonra, ben kendimi tutamamış, eniştemin ağzına boşalmıştım. Eniştem kadınlığımın sularını, yalaktan su içen köpekler gibi yalıyordu. Sonra bacaklarımı biraz daha yukarı kaldırıp, minik deliğimi yalamaya başladı.“Ben senin güzel deliğine kurban olurum baldızz…” diyerek, dilini sokuyor, dilinin ucuyla okşuyordu arkamı. Eniştem biraz da parmakladıktan sonra, bacaklarımı indirdi ve “Al, birazdan arkana girecek şeyi önce bir yala bakalım, güzel baldızım!” diyerek ağzıma verdi.Eniştemin penisini bu kadar yakından görünce, büyüklüğünden korktum biraz, ama kararlıydım, vazgeçmeyecektim. Eniştemin penisini ağzıma alıp yalamaya başladım. Emiyordum iyice, iliğini kurutmak istercesine. Eniştem zorla kurtardı ağzımdan,“Bu kadar yeter, dön bakalım arkanı baldız!” diyerek beni koltuğa domalttı.Kalçalarımın yanaklarını elleriyle ayırarak, ağzını kadınlığıma dayadı. Sırılsıklam olmuş kadınlığımın sularını emerek ağzına aldı ve tükürüğü ile karışık arka deliğime bıraktı. Sonra “Ölürüm bu göte, ölürüm!” diyerek, taş gibi olmuş, sertleşmiş organını minik deliğine dayadı ve zorlamaya başladı.
Penisinin başı arka deliğime girdiğinde, ben acıdan bağırmamak için koltuğun minderini ısırıyordum. Eniştem bir an durakladı ve “Hah işte, ablan bu kadarını alınca dünyayı başıma yıkıyor, yeter çek diye bağırıyor, daha fazla sokturmuyor!” dedi. Eniştemi mutlu etmek istiyordum,“Ben alırım enişte, sok hepsini, kökle!” diye inledim… Eniştem kalçalarımın yanaklarını biraz daha ayırarak, erkekliğini öyle bir geçirdi ki, acıdan “Enişte yırttı…” diye bağırdım. Eniştem de “Dayan baldızım, seni çok seviyorum!” diyerek, o kalın organının tamamını kanırta kanırta, taa torbalarına kadar arkama soktu.Üstüme abanarak ensemi, omuzlarımı ve sırtımı öpmeye ve ısırmaya başladı. İki eliyle belimden tutarak, o koca organını içimde hafif hafif oynatmaya başladı. Acı bir yana, fakat insanın arka deliğinde kımıldayan bir erkeklik organının verdiği zevk hiç bir şeyde yoktur sanırım.Eniştem acı vermemek için hareket etmeye korkuyordu, penisini yavaş yavaş oynatıyordu arkamda… Oysa acıya rağmen ben daha sert hareket etmesini istiyordum, başladım kalçalarımı ileri geri hareket ettirmeye.Biraz öne çekilip, sonra kalçamı tekrar eniştemin kasıklarına vuruyordum. Eniştem de hareketlerini yavaş yavaş hızlandırmaya başladı. Hala acı duyuyordum, fakat aldığım zevk daha çoktu,
“Becer beni eniştem… Baldızını becer enişte! Kökle! Daha sert, daha hızlı becer beni enişte!” diye bağrıyordum.Eniştem artık kendini kaybetmiş gibi girip çıkıyordu arkamda deli gibi gidip geliyordu. Ben ‘Ahhh Uhhhh’ diye inlerken, eniştem de ‘Ohhhh Ohhhh’ diye inliyordu.Birden iyice hızlandı ve titremeye başladı, sonra da durakladı. O sırada arkamda, içime sıcak sıcak akan eniştemin döllerini hissedebiliyordum.Eniştemin boşalması bir iki dakika kadar sürdü, penisini çıkarmadan üzerime yattı. Eniştemin aleti içimde küçülüp kendiliğinden çıkana kadar öyle kaldık bir süre.
Bu arada benim kalp atışlarım normale dönmüş, fakat hala burnumdan solumaya devam ediyordum. Eniştem mutluluktan beni çevirip, ağzımı, dudaklarımı, boynumu ve kulaklarımı öpüp yalarken, ben de eniştemin arzusunu yerine getirmenin ve ablamın alamadığı erkekliği almanın mutluluğuyla mest oluyordum.O gün eniştem beni sabaha kadar uyutmadı, önümü okşaya okşaya arkamı becerdi.Ablamın annemde kaldığı bu bir ay zarfında, enişteme her gün arkamdan verdim, mutlu ettim eniştemi.Bu sürede eniştemin karısı gibi olmuştum. Eniştem ben bakireyim diye kadınlığımı ellemiyordu, ama minik deliğimi harika beceriyordu.Bakalım ablam geldikten sonra ne yapacağız…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

YENGEM(ALINTI)

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

YENGEM(ALINTI)
Dayım İzmirde kapıcıydı, yıllarcada orada kapıcılıkla geçimlerini sağlardı. Yengemle huzurlu ve mutlu olduklarını düşünürdük. Askerden daha yeni gelmiştim, bir yandan yeni bir işyeri açma telaşı içerisine girmiş, bir yandan da hayatımı düzene sokmaya çabalıyordum ki, babam acilen İzmire gitmem gerektiğini, dayımın rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığını, benim de onlara yardımcı olmamı söyledi. Pek gönüllü olmasam da mecburen gitmek zorunda kaldım…

Beni Garajda yengem ve kızı karşıladı. Evde biraz dinlenip sohbet ettikten sonra, ben normalde dayımın yaptığı işlere el attım. Ama bana çok uzak olan bu kapıcılık işi canımı çok sıkıyordu. Bu arada eve de artık iyice alışmış, yengem ve kızıyla da içli dışlı olmaya başlamıştım. Daha ilk günün sonunda işlerimizi bitirdiğimizde, yengemle baş başa kalmıştık. Yengemin kızının akşamları Bilgisayar kursu varmış, akşam yemeğini yedikten sonra gitti. Yengem bana dertleniyor, buradaki zorlukları anlatıyordu. Yengem laf arasında dayımın sağlık durumunun epeyden beri bozuk olduğunu, artık kendisini mutlu edemediğini söylediğinde, çok şaşırmıştım. “Ne demek bu şimdi yenge?” dediğimde ise, yengem hemen konuyu kapatmaya çalıştı. Farkına varmıştım, yengem erkeksizlikten kıvranıyordu. Ne yalan söyleyim, ben de kadınsızlıktan iyicene abazalaşmıştım…

Yengem kalkıp çay koyacağını söyleyerek mutfağa gitti. Bir iki dakika sonra mutfakta Böcek olduğunu söyleyerek beni çağırdı. Mutfağa gittiğimde, yengem taburenin üstüne çıkmış, bana tezgahın altını göstererek, “Burada!” dedi. Tezgahın altına eğilip baktığımda birşey yoktu, ama kafamı yukarı çevirdiğimde yengemin eteğinin altından şeffaf külotunu ve kıllı amını görüyordum. Yengem, “Gördün mü?” dedi. “Evet yengeciğim gördüm!” dedim. Yengem, “Öldür onu, öldür!” diyordu, ama ne anlamda, gelin de anlayın. “Tamam yenge ben onu hemen öldüreceğim!” diyerek, yengemin bacaklarını okşamaya başladım. Yengem kısık bir sesle, “Napıyorsun sen?” dedi. Hiç sesimi çıkarmadan yengemin bacaklarını yalayarak, dudaklarımla yukarı doğru, yengemin amına doğru çıkmaya başlamıştım. Yengem elleriyle kafamı itiyor, ama şiddetli değil, “Yapma, dur, napıyorsun?” gibi istemezlikle isterik arasında cümleler kuruyorsa da, ben artık yengemin amına ulaşmıştım…

Demin bana, “Napıyorsun? Yapma!” diyen yengem, artık saçlarımdan kavramış, kafamı amına doğru iyice bastırıyordu. Yengemin külotunu dizlerine kadar sıyırdım ve kıllı amını yalamaya başladım. Amının dudaklarını aralayıp, dilimi amının derinlikerine sokuyordum. Dilimi amına soktukça, yengem, “Ohhhh!” diyerek, aşağı yukarı hareketler ediyordu. Sonunda yengem orgazm olup, ağzıma boşaldıktan sonra, tabureden aşağı inerek dudaklarıma yapıştı. Yengem muhteşem öpüşüyor, dudaklarımı, dilimi emiyor, emdikçe de beni sarhoş ediyordu. Yengemle mutfakta 10 dakika kadar ateşli bir şekilde öpüştükten sonra, yengem elimden tutarak yatakodasına götürdü beni. Ben soyunmaya çalışırken yengem benden önce soyunmuş, dudaklarıma, boynuma yapışmıştı. Yengem benim soyunmama yardım ettikten sonra birbirimizi öperek, okşayarak yatağa uzandık…

Yengemin kafam kadar büyük göğüslerine yumuldum hemen. Memeuçlarını öpüyor, ağzıma alarak emiyordum uçlarını. Yengem de bir eliyle göğsünü tutarak, çocuk emzirir gibi ağzıma veriyor, diğer eliyle de yarağımı okşuyordu. Yarağım kazık gibi sertleşmişti. Yengem iyice altıma kayarak yarağımı yalamaya başladı. “Kurban olurum yarağına kuzuuumm, dayın tam 5 senedir sikmedi yengeni, 5 senedir yarak yüzü görmedi yengen, esirgeme yengenden!” diyerek nasıl da emiyordu yarağımı. Sonra yengem bacaklarını iki yana ayırdı, dizlerini karnına çekti ve “Hadi sik yengenin amını, döllerinle sula yengenin yarağa hasret amını!” dedi. Yengemin kıllı amı yarılmış karpuz gibi suları damlayarak karşımda duruyordu. Yengemin üzerine çıktım, yarağımı yavaşça amına sokmaya çalışırken, yengem altımda ani bir hareketle yarağımın hepsini içine aldı. Yengem yarağımı amına hapsetmek istiyor gibi sarılıyordu bana…

Yarağımı yengemin amında zar zor hareket ettirebiliyordum. Yengem en ufacık hareketimde zevkten inliyordu, nerdeyse mutluluktan ağlayacaktı. Bir süre yavaş hareketten sonra yengem bena daha gevşek sarılmaya, ben de yengemin amını pompalamaya başladım. Hızla pompalayarak sikiyordum yengemin amını, soluk soluğa kalmıştım. Bir uzmanın elindeydim adeta. Yengem amından yarağımı çıkarmadan yuvarlanarak üstüme çıktı ve yarağıma oturup kalkmaya başladı. Yengem bir hızlanıyor bir yavaşlıyordu. Üstümde öylesine cilveli seksi hareketler yapıyordu ki, artık dayanamayarak yengemin amına boşaldım. Yengem üstümde birkaç saniye kaldıktan sonra indi ve yarağımı ağzına aldı, halen gelmekte olan döllerimi emdi. Yengem sanki çölde susuz kalmış gibiydi. Eee, napsın kadıncağız, dayım olacak hıyar herif tam 5 senedir sikmemiş yengemi (veya sikememiş)!

Yatakta yengemle bir süre birbirimize sarılıp uzandıktan sonra, yengem, “Birazdan kızım gelir, yakalanmayalım, sen git duşunu al, ben de çarşafları değiştireyim, daha sonra duş alırım!” dedi. Hiç yengemden ve yataktan ayrılmak istemiyordum, yengemi birdaha birdaha sikmek istiyordum. Fakat yengem, “Bunun daha yarını var, ertesi günü var, öbür günü var. Günler torbaya mı girdi, bol bol sikişiriz daha!” deyince kalktım gittim duşumu aldım…

Ve gerçekten de, dayım 3 hafta sonra hastaneden taburcu olana kadar hergün siktim yengemi. Ben 18 ay askerde amsızlığın, yengem de 5 yıl yaraksızlığın acısını çıkardık, deliler gibi sikiştik yengemle! İkinci haftadan itibaren yengemi götten de siktim, hemde hergün. Yengemin götü de amı kadar muhteşemdi! Fakat dışardan bakınca yengemin bukadar azgın bir kadın olacağı hiç aklımın ucundan dahi geçmezdi. Yengem tam bir yarak hastası, seks manyağı çıktı. Malesef şu anda İstanbuldayım artık, fakat ne yapıp edip, bir yolunu bulup, tekrar yengemi sikmek istiyorum…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

ÇILGIN GECE (cryz night)

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

ÇILGIN GECE (cryz night)
İçimde yaşadığım duyguları her fırsata dışarı vurmak bana haz veriyor xhamsterla yeni tanıştığım zamanlardı. ve evdekiler 3 gün başka yere gideceklerdi bunu fırsat bilip plan kurmuştum yine evde kadınlığımı yaşıyacaktım. sabah ilk işim en sevdiğim çamaşırları giyip bilgisayarın başına geçmek oldu vucudum gerçekten aşırı kadınsı olduğunu biliyordum skyap ta 3 5 kişiyi boşaltıp tatmin olacaktım derken bu sayı 10 15 lere vardı ve ben inanılmaz derecede tatminsizlik yaşıyordum.güvenip hiç rel yapmamıştım ama sanki bu sefer dayanamıycaktım. derken kendimi gabilede buldum 🙂 saat akşam 4 5 gibi olmuştu mesajlar ardı sıra gelmeye başladı birtanesiyle olacak gibiydi cok ciddiydi 26 yaşındaydı kanıma girmesini biliyodu:.) en son dayanamayıp telimi verdim aradı biraz konuştuk o kadar dayanılmazdiki arzum sakso cekip becerilmek istiyordum ve eve davet ettim. geldi ben tüm kadınlıgımla actım kapıyı beni görünce inanılmaz hoşlandı hemen kapıda yapıştı kalçalarıma her tarafımı okşuyor boynumu dudaklarımı yalıyordu bende elerimle yarrağını okşamaya başladım önceden hazırladığım odaya gittik hemen kemerini açtı yarrağı buyuk esmer hafifi kılıydı hemen eyilip ağzıma aldım alınaca dahada buyudu ve zevk suları ağzıma akmaya başlamıştı….derken ayağı kaldırdı beni hemen domaldım kanapeye doğru oda hafiften sokmaya başladı yavaşca sok dedim oda tükürüklüyor kayganlaştırıyodu ve yavaştan girdi o an becerildiğimi anladım ve yavaş yavaş hızlandı ve şap şap sesleri aşırı cıkmaya başladı kendimi ona vuruyordum eleriyle kasıklaımı belimi kavrıyordu arada bir cıkarıyordu hiç bir kadında bile böyle göt yok deyip yapışıyordu 🙂 nerene boşalmamı istedğini sordu ben o esnada başımı koltuga dayamıştım elerimle sokup cukardığı deliğimi ve taşaklarımı tutuyordum kendi sikimde taş gibi olmuştu ama daha istiyordum bi karar vermem gerekti daha evel hiç yüzüme boşalınmamıştı içimede boşalmasını istiyordum yüzüme dedim ve derken hemen cıkardı gel dedi hemen eğildim yüzüme ve dudaklarıma deyerek 31 cekiyordu bende dilimle onu destekliyordum ve bi anda patladı ağzımın içine dudaklarımı okadar sıcaktıkı bukadar beklemiyodum ben elerime aldım ve 31 cekmeye devam etim ağzımın içine dudaklarıma yüzüme her yere attırmıştı ağzımda akan sperm aşagıdaki yarağıma akmaya başladı ve ben hale sakso cekiyordum zevkten kudurmuştu duramıyodu yaragı cok hasaslaşmıştı yavaştan cıkardım ağzımdaki meniyide cıkardım dışarı hertaraf sperm olmuştu.ve biraz dinlendikten sonra onu hemen gönderdim ama ben hala doymamıştım gabile devam dedim:) alışmış kudurmuş misali artık umursamıyordum biri daha cıktı 40 yaşlarında evli idi güven verdi saat akşam 8 olmuştu onlada görüştük telde eve çağırdım hemen geldi kapıda gene aynı beni görünçe çok etkilendi kapıda dönderdi ve kalçalarımı yalamaya başladı inanılmaz zevk alıyordum ben ayakta bacaklarımı açmış bir elim duvarda bir elimle 31 cekerken o diliyle deliğimi ve kalçalaımı yalıyodu ayağı kaktı ve odaya gectik hemen oda açtı yarağını beyez kalın kılsız cok tatlıydı beklediğimden daha güzeldi saksoya başladım hemen alamıyodum hepsini kalın ve uzundu taş gibi oldu hemen ayakta biraz seviştikten sonra kuçaka oturdu zorla soktu arkam dönük zıplamaya başladım seningibi kimseyi sikmedim bütün karılardana daha güzelsin deyip sikiyordu bacak omza yaptı o koça yaragının taşaklarını hisediyordum cok pis çakıyodu inliyodum bir elim kendi sikimde diğeri onun göğsünde sikiyodu beni o an karısınıda böyle beceriyo diye hoşalndım bi an 🙂 oda fix nerene boşalayım dedi:)sikime dedim birden çekti ve hayvan gibi akıttı yaragıma kalkmamıştı küçüktü etrafı hep meni doldu o an 31 çekmeye çalışıyodum hala istiyodum yaragını ama çaktırmıyodum boşaldıktan sonra biraz daha sokup cıkardı yaragı inanılmaz tatlıydı dayanamadım eğildim biraz o halde ağzıma aldım ikiyide yapalımmı dedi ben yok dedim ama hayvan gibi istiyodum gönderdim.saat 10 olmuştu ven ben hala azgındım kendimi tanımıyodum okadar cekingen ken 2 kişiyle beraber olmuştum ve 3. istiyordum devamı daha sonra…..

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32