Bir rehberin anıları-1

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Herkese merhaba,

Öncelikle kendimi tanıtayım 1.75 boyunda 72 kilo sarışın yeşil gözlü bi adamım. Dış görüntü itibariyle oldukça dikkat çekiciyimdir. Ama asıl silah çoğu rehberin kullandığı gibi çene kuvvetidir 😉 Öyle boş konuşup laf ebeliği yaparak değil tabi, zekice ve oldukça sempatik tavırlarla.

Akdeniz çok sıcak olduğundan bölge olarak daima ege yi seçmişimdir. Genelde de yerli turist favorimdir. Neyse konuyu uzatmadan asıl meseleye giriyorum.

Bir gün ilgilendiğim otele 2 çift geldi. 30-35 yaşlarında neşeli çiftler. Özellikle dikkat ettiğim birşey vardır her zaman. Eğer gelen çiftler bilhassa kocaları sempatik insan gibi insansa asla yanında ki kadına yan gözle bakmam. Bu yüzden bu iki çiftin eşlerine de hiç alıcı gözle bakmadım. Otele giriş işlemlerinde yardımcı olduktan sonra odalarına geçirdim ve işime döndüm. Çiftleri arada sırada otelde görürdüm, sadece bi selam verip geçerlerdi, kadınlar ise hiç ilgilenmezdi bile. Aradan iki gün geçti. Çiftlerden birinin kocası öğle vakti yanıma geldi. İş hayatında bazı sıkıntılar olduğunu bahsedip, otelden ayrılması gerektiğini 2-3 güne kadar geri geleceğini söyledi. Geri iade alabilme şansını falan sordu. Neyse bunlar teferruat geçiyorum. 1-2saat sonra da otelden ayrıldı.

Akşam yemeği zamanında eşi işe giden çiftin eşi yanıma geldi. Hem de ne geliş. Dediğim gibi prensip olarak yan gözle bakmam ama öyle derin bir göğüs dekoltesiyle geldi ki yanıma. Yanıma önce göğüslerinin rüzgarı sonra kendisi geldi. Üstünde beyas slim fit bir elbise vardı. Tüm vücut hatları belli oluyordu. 170 boylarında tahminim 60 kilo civarı ( tarttım ordan biliyorum 🙂 oraya da gelicem:) bir kadın. Ben yine bozuntuya vermedim. Selam verdikten sonra deskte iyice yanıma kadar yanaştı. Göğüsleri ağzıma girmek üzereydi. tahminim göğüs ölçüsü 85 civarıydı. Çok büyük sayılmazdı fakat araları tamamen açık ve sarkıktı. Yani en sevdiği göğüs tipi. Jokey pozisyonunda o sarkık göğüsler tenime değdiği an bittiğim andır. Yinede sabrımı korumaya çalışıyordum. Çünkü kocası iyi bir adamdı, kendime yakıştıramazdım.
İyice yaklaşıp dudaklarımız arasında bir hamlelik mesafe kalınca durdu. Burun buruna sohbet etmeye başladık. Sanki o 2 gün önceki kadın gitmiş, ateş basmış sex açlığından yanan bir kadın gelmişti. Bende artık dayanamaz duruma gelmiştim. Son bir hamleyle konuyu değiştirmek istedim, diğer çift nerde diye sordum. Aldığım cevaptan sonra yapacak prensib denen bişey kalmadı.

Ben: Bu arada diğer çift nerede?
Eş: (gülümseyerek) Tatilin tadını çıkartıyorlar. Bizim odalar yanyana biliyosun. Seslere daha fazla dayanamadım ( göz kırparak) yalnız kaldım biliyosun.

Ok yaydan çıktı. Kocası kusura bakmasın ama mahkemeye çıksam ağır tahrikten beraat ederim. Gece turumuz olduğundan bahsedip onu da club a davet ettim. Diğer çifte sorması gerektiğini söyleyip, hınzır bir gülümsemeyle inşallah gelmezler dedi ve biraz daha konuşup ayrıldık. Bir saat sonra yanıma gelip diğer çiftinde gelmek istediğini söyledi üzgün bir şekilde. Bende siz gece 23:00’de burda olun servis gelip alıcak sizi sonrasını bana bırak deyip yanından ayrıldım. Lafı uzatmayım gece servisle gidip otelden onları aldık ve mekana geçtik. Mekan bulunduğu tatil bölgesinin en büyük ve her zaman kalabalık olan mekanıydı. Bende buna güveniyordum. Mekana girip onlara bi bistro ayarladım. Mekan müdürüyle de görüşüp onlara bi şişe vodka gönderdim. Amacım birbirlerini takip edemeyecekleri kadar sarhoş olmalarını sağlamaktı 😉 Aradan bir saat geçtikten sonra hafiften istediğim kıvama girdiklerini gördüm. Bardan iki tane sek viski alıp yanlarına gittim. Elimde ki viskiyi diğer çiftin kocasına verip fondip yapalım dedim.Yiğitliğe bok sürdürmicek ya hemen kabul etti tabi. Rahat edebilmek için onu iyice sarhoş etmeliydim. Biraz sohbet ettikten sonra hadi dans edelim diye piste çıkmayı teklif ettim. Hemen kabul ettiler. Pistte iğne atsan yere düşmez. Zar zor piste ulaştık ve dansa başladık. Zorunluluktan iyice yakınlaşmıştık. Göğüsleri gömleğimin açık tarafından tenime deyiyordu. Alt taraftan da ben çalışıyordum tabi kalkan yarrağımı amına iyice sürtüyordum. Diğerleri hem alkolün etkisinden hemde kalabalıktan bizi farketmiyorlardı bile. İyice ten tene gelmiştik. Artık ellerimizde çalışmaya başlamıştı ki diğer çiftin bayan eşi bizi gördü. Ne yapıyorsun sen diye kucağımda olan arkadaşına kocasına çaktırmadan mimikler yapıyordu. Bizimkinin keyfi yerinde tabi ‘şşştt’ işaretiyle arkadaşını susturdu. Tam beklediğim andı. Kulağına arkadaşının kocasını oyalamasını işaret etmesini söyledim. Biz gelicez, siz dans edin gibilerinden hareket yaptıktan sonra yavaşça pistten dışarı çıktık. Nereye gidiyoruz diye sordu. Beni takip et yeter dedim. Her zaman ki gibi mekanın karşısında olan pansiyona gittik. Odam her çarşamba hazırdır zaten. Anahtarı aldığım gibi odaya geçtik. Odaya girer girmez kapıya yaslayıp dudaklarına yapıştım. Bir yandan amının dudaklarını elimle okşarken bir yandan dabelinden sımsıkı kavramıştım. O da beni kendine doğru bütün kuvvetiyle çekiyordu. Hadi hadi!! hemen sik beni, yanıyorum diye belli belirsiz konuşuyordu. Ön sevişmeye bayılırım. Daha dur işimiz uzun deyip boynundan göğüslerine doğru dil darbeleriyle inmeye başladım. Nolur çabuk yapalım gittiğimizi farketmesin diyordu. E haklıydı da. Bacaklarından kavrayıp belime bacaklarıyla sarılmasını sağladım. Ayakları yerden kesilmişti. O şekilde tutup yatağa fırlattım. Ardından da ben atladım. Deliler gibi birbirimizi soymaya başladık. Bir yandan da onu tahrik edici sorular soruyordum

ben: Kocandan başka birinin yarrağını içine aldın mı hiç*
eş: hayır hayır, ilk sensin
ben: bu son olmucak biliyorsun dimi
eş: hep mi sikiceksin beni
ben: her fırsatta sikişiceksin ama sadece benimle değil
çırılçıplak kalmıştık
eş: yeter neyse ne, sik beni artık nolur
bacaklarını açtığım gibi içine girdim. Tatile geldiği için zaten pürüzsüzdü. Zaten acelemiz vardı geç boşalmaya çalışma gibi bi derdim yok. 10 dk zevkten kudurtsam yeterdi. Hayvanlar gibi üstünde tepinmeye başladım. ellerimle sıkıştırmadığım yeri kalmamıştı. bir yandan da morartmamaya çalışıyordum. çıldırmış gibiydi. Bacaklarıyla belimi sarıp o da beni içine doğru çekiyordu. Kollarını tutup iyice açtım ve yatağa sabitledim ellerimle. bir yandan da yardırıyordum
ben: kocan şimdi napıyordur
eş: uyuyodur hayvan
ben: kocası uykuda karısı kollarımda
eş: hadi bitir işimi hadi
ben: (hafif bir tokat atarak ) haddini bil orospu, bugün patron benim. ne zaman istersem o zaman
deyip içinden çıktım ve sert bi hareketle domalttım. elleri duvara yaslanıyordu. hareketlerim iyice sertleşmişti. şlap şlap sesleri pansiyonu inletiyordu.
yalvarmaya başladı
eş: nolur bitir artık nolur
ben: söyle kocam için sik beni diye yalvar!!
eş: kocam için sik beni, boşal ağzıma yüzüme hadii!!
ben: bağır ben orospuyum diye, kocan duysun!!
eş: orospuyum ben orospuu!! boşal hadii aahhh!!!
artık bende dayanamadım, bacaklarından çektiğim gibi yüzüstü yatağa düştü. Soluna geçip saçından kavradım kafasını kaldırıp yüzüne boşaldım. ikimizde rahatlamıştık. 5 dk nefes nefese yatakta uzandık sessizce….
Devamı var ama iyice uzadı burda kesiyorum. Beğenilirse devamını getiricem. Ama emin olun ki devamı çok daha riskli ateşli 😉

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Evli intikam 1

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

garip bir twitter mesajıyla başlamıştı herşey..
şimdi ise lüks bir otelin lobisinde koltukta oturmuş tedirgin şekilde benim otele giriş işlemlerini tamamlamamı bekliyordu.
bellboy odanın kapısını açıp odayı gösterirken kapnın kenarında bir an önce gitsin diye bakışlarını bellboy da hissetmiş olsa gerek fazla uzatmadan bahşişini alıp çıktı. sanırım 3 müz de o an odada ne için olduğumuzu anlamıştık.
yatağının karsısındaki koltukta üzerindeki kumas pantolonu ve gömlegi ile kucağında çantası ve tedirgin oturuşu ile sanki bir an önce kalkmak ister gibi duruyordu.daha önce ilk defa olacak böyle bir sey dediğinde belki de doğruyu söylüyordu. Biraz rahatlamasını istediğimden kucağındaki çantayı alıp masanın üzerine koyup bişi içmek ister misin diye sordum. yok içmiyim dediğinde odadaki gergin hava beni bile germişti.
Artık başlamanın zamanı gelmişti belk**e. önünde durup elinden tutup koltuktan ayaga kaldırdım gözlerimle tüm vucudunu yukarıdan asagı inceleyip “resimlerden daha güzelsin” dediğim de “teşekkür ederim” dedi.
burada olmaktan ötürü pişman mısın die sordugumda şimdilik nhayır diye cevap verince yaklasıp hafifce dudaklarına bir öpücük kondurdum.hafifce dudaklarımı geri cekip bu sefer daha uzun süreli dudaklarını öpmeye başladıktan ksıa bir süre sonra karşılık vermeye başlamıştı.

Kollarımı ona sarıp belinden kendime dogru iyece çektiğimde havaya girmeye başlamış olacak ki kollarını boynuma doladı ve artık dilini de kullanarak öpüşüyordu.

kocası uzunca bir süredir yurtdısında calısıyordu çok nadir olarak ziyarete geliyor kesin dönüşü ne zaman yapacağı konusunda ki belirsizlik herseyle kendi mücadele etmek zorunda kalmaktan ötürü yorulduğunu güvenecek kendini bırakabilecek bazı seyleri düşünmeden sorumluluk hissetmeden biraz zaman gecirmek istediğini uzun uzun anlatmıştı bana. bun şeylerin içinde seks olduguda çok açıktı zamanla konuşurken bu tedirginliği gitmiş sertçe sikilmeyi istedigini uzun uzun anlatmıştı. kocasının kendisini aldatmasını affedemiyordu birazda intikam peşinde idi. ya da yabancı biriyle skişmeyi kcoasını aldatma dürtüsünü aldatma intikamı olarak göstermeye calısıp kendini avutmak istiyordu.

Öpüşürken vucudumu iyice ona yaslamıs vucut hatlarımı özellikle penisimin sertliğini hissettirmeye calısıyordum. boyu biraz kısa oldugundan tam vaginasına denk gelmese de göbek kısmına değdirdigini ve hissettigini arada gözlerini kaydırarak pantolonumun önüne bakmasından fark etmiştim.

öpüşürken elini tutup skimin üzerine koyup dokunması için bastırdıgım da duraksamadan pantolonumun üzerinden oksamaya ve sıkmaya baslamıstı bu arada üzerindeki gömlegin dügmelerini çözmeye başlamama boynunu öpmeme sadece hafif kesik hızlı soluyarak karsılık veriyordu.Siyah sütyeninin yeni oldugu ilk defa giyildiği kokusundan belli oluyordu oda hazırlıklı gelmişti.

basından saga dogru bastırtıp skimi yalaması için egilmesini belirtmeye calıstıgımda anlamsızca bakısları ile karşılaştım kulagına yalamayacak mısın dedim, hafif gülümseyrek neyi dedi, daha konuştugumuz gibiydi duymak istiyordu dirty talk u seviyordu “skimi yalamayacak mısın “dedim “isterimmm” şeklinde gülerke bir cevapla diz çöktü ve pantolonumu çözmeye basladı önce gömlegimi pantolonumun içinden cıkardı ve kemerimi çözmeye basladı yardımcı olmak için gömlegimi kendim basımdan sıyırıp çıakrıdm belden yukarım cıplaktı artık pantolonumun önünü acmıs boxerımın üzerinden penisimi oksuyordu onuda sıyırıp aletimi dışarı cıkardı ve eliyle basına dokunuyordu. aletim semsert olmustu basının üzerinden hafifce ıslandıgı zevk sularımın aktıgı parlak görüntüsünden belli idi.
bir süre iki eliyle dokunup oynadıktan sonra “al artık sunu agzıan “diye sertce söylemem onu olducka tahrik tmiş olacak ki birden agzına soktu ve yalamaya basladı. güzel yalıyordu 25 yas üstü kadınları bu yüzden seviyordum ne yi nasıl yaapcaklarını gayet iyi biliyorlardı. kısa sürede hemen hemen hepsini agzına almaya baslamıs ve belli bir ritim tutturmustu. odadaki aynadan bu görüntüyü bir süre izledim oldukca hosuma gitmişti.

Kızıl sacları kasık bölgemi tamamen kapadıgından skimin agzıan giriş çıkısını görmeiyor sadece hissediyordum. basını hafifce yana cevirip saclarını yanagının kenarından arkasına dogru toplayıp elimle saclarını tuttum. penisim agzında iken gözlerini yukarı cevirip yüzüme bakarak yalamaya devam etti, ne yapacagımı anlamış gibiydi.

Artık ona hissettirmenin zamanı gelmişti. sacını ellerimle tutup kafasını iyice kendime ilk çektigimde penisimin bogazına kadar degdiğini hissetmiştim, bogulacak gibi bir an boguk bir ses cıkarsada kaçmadı, sadece gözlerini gözlerime cevirip baktı. “böyle istemiyor muydun, aylardır skini boğazıma kadar almak istiyordun al bakalım” dediğimde devam et der gibi baktı. artık sacındna tutmus agzına sokup çıkarışları ben kontrol ediyor dilediğim kadar sokuyor dilediğimde cıkarıyordum.müthiş iyi ve güclü hiseettiriyor kendimi onun ve dünyanın efendisi olarak görüyordum…

devamı.. talebe göre..

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Patron bir gece bende kaldı

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Hikayelerin önceki bölümlerini okumadıysanız, öncelikle onları oumanızı tavsiye ederim. Böylece anlam bütünlüğünü sağlamış olursunuz. Kamil abi yaşlandıkça çekilmez olmuştu; Benim zevk aldığım nokta, onun yarağını ağzıma aldıktan sonra kalkmış vaziyette görmekti ve ben onu siktikten sonra mutlaka ağzııma boşalmasını istiyordum. Ben boşalmasam bile bu senaryo yaşandıktan sonra çok güzel azıyordum ve ardından hemen otuzbir çekerek boşalabiliyordum. Bir akşam Kamil abi yine bana geldi, ki uzun bir süredir görüşememiştik. Daha ayaktayken onun boğazını ve memelerini hoyratça sevmeye, yalamaya ve ısırmaya başladım. Bunlar onun en sevdiği hareketlerdir ki ben de her zaman yapmıyorum. O akşam ona böyle davranınca o da çok güzel azdı: arkasındaydım ve yarrağımı arkasında gezdiriyordum. “Hemen sokma” diyordu ve bir yandan kulak memelerini emmemi istiyordu. Ben ellerimi onun vücudunda gezdirirken, uzun zaman sonra onun da yarrağının sertleşmiş olduğunu fark ettim. Bu beni daha da azdırdı ve arkasından giriverdim. Hızlı hızlı onu ayakta sikmeye başladım . Sonra o yere inip domaldı ve ben de sikmeye devam ettim. “Gelmeni, içime boşalmanı istiyorum” diyordu ve göt deliğini sıkıp sıkıp bırakıyordu, göt deliği daralınca ben de daha çok azıyordum ve birden götünün derinliklerine patlayıverdim. Yavaşça sikimi çıkardım ve banyoda o arkasını ben de sikimi temizledik. Arkasından tekrar odaya geçtik ama ben bitmiştim artık ve sikim kalkmıyordu, işin kötü yanı ise ben boşaldığım için artık onun ağzıma boşalmasını falan da istemez olmuştum- azgınlığım geçmişti. Artık memelerini ısırmamı istedi boşalabilmesi için ben de o isteğini kırmadım ve arkasından dolanarak memelerini emmeye başladım, o da bu şekilde otuzbir çekti kendine. Belli bir süre sonra başalacağını söylese de ben pek aldırış etmedim, o da eline boşaldı: daha sonra o dölleri ağzıma boşalttırmadığım için pişman olacağımı bile bile döllerin eline boşalmasını izledim. sonra kamil abi temizlendi ve gitti. Gerçekten de çok pişman oldum sonrasında ve birdahki gelişi için planlar yapmaya başladım. Iki üç günde bir telefonlaştık hep, ama her seferinde beklemekten ağaç oldum ve bekleyişim boşa çıktı. Ertesi gün ne oldu diye sorduğumda; yok arkadaşı gelmiş yok misafiri varmış gibi bahaneler yaratıp duruyordu. Hatta sonrasında ben aramamaya başladım. Kendisi arayıp akşam mutlaka geleceğini söylüyor ama yine gelmiyordu. Artık iyice kızmıştım. En son aradı ve akşam gelirse kalıp kalamayacağını sordu. Ben de kendin bilirsin şeklinde umursamaz bir cevap verdim. Şaşırılacak şekilde akşam geldi gerçekten. Bu sefer ben çok yorgun olduğumu ve bir duşa girip yatacağımı söyledim. Gerçekten de duşa girdim ve yattım- benden sonra o da duşa girdi ve sonrasında gelip yanıma yattı. Yatakta kolunu bana uzattı ve ben de kolunun üzerine yattım- Sırtım ona dönüktü ve altımda sadece bir tanga vardı. O da yavaşça bana döndü ve arkamda göbeğini hissettim önce. Sonra elini yavaş yavaş vücudumda gezdirmeye başladı: tüylerim diken diken olmaya başlamıştıki bunu çok sevdiğimi o da biliyordu. Çok zor tuttum kendimi ve umursamadan yatmaya devam ettim. Okşamalardan içim geçmiş, bu arada kamil abi tangamı kenara çekmiş ve eliyle göt deliğimi zorluyordu, aynı amanda da arkamda gitgel yapıyordu. Sonradan fark ettim ki arkamı eliyle değil, yarrağıyla zorluyormuş. Bir miktar daha gitgel yaptıktan sonra yarağı arkama girdi. Yıllar sonra kamil abi beni yine sikiyordu. Onu da fazla zorlamadan ben de yavaşça kalçamı oynatarak hareketlerine yardımcı oldum. Hayret ki baya uzun bir süre arkama girip girip çıktı ve ben de inanılmaz bir haz aldım. Sonra sessizce kulağıma “hadi artık sen de beni sik biraz” dedi. Yavaşça yarağını arkamdan çıkardı ve sırtüstü yattı, ben bana bakan bacağını kaldırdım ve o şekilde kalkmış yarağımı onun götüne soktum. Fazla uğraşmama gerek kalmadan kısa bir süre içinde “şimdi” diye fısıldadı. Hemen elimi kalçasının altına götürüp kalkmasını işaret edercesine onu yukarı itmeye çalıştım. O da yerinde doğruldu ve sağ eliyle çenemi tuttu, diğer eliyle yarağını kontrol ederek bütün döllerini ağzımın içine savurdu. Hepsini tek seferde yuttum ve ardından ağzımdaki o tadla ben de otuzbir çekerek boşaldım. Sonra ikimiz terar duşa girdik ve ardından yattık.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Evli kızıl ve intikam 2

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

….ağzının içinde gidiş gelişler
oldukça zevk veriyordu. Yüzünü yana çevirip bazen aletimi yanağına doğru bastırıyordum
yukarıdan baktığımda yanağının skimin basına denk gelen kısmının kabardığını izliyordum.
Saçından tutup çekerek skimi ağzından
çıkardım önümde diz çökmüş halde aletime ve yüzüme bakıyordu. Halen pantolonumu
tamamen çıkarmadığımdan onu biraz ileriye ittim pantolonumu tamamen çıkarmama
yardım etti eliyle dizlerimden aşağı cekti bende ayaklarımdan sıyırıp kenara
attım, artık tamamen çıplak kalmıştım. “taşaklarımı yala şimdi” deyip saçından
tutup taşaklarıma yönlendirdim ancak kendisi zaten iştahla eğildiğinden elimle
kontrol etmeme gerek yoktu iştahla taşaklarımı yalamaya başlamıştı arada ağzının
içine alıp çıkarıyordu bunu yaparken ağzından sesler geliyordu. Çıkardığı sesleri
duyan biri ne kadar iştahlı olduğunu rahatça anlayabilirdi. Arada taşakları
bırakıp biraz daha yanlara kayarak baldırlarıma dilini değdiriyordu. “elinle de
skimi okşasana dedim” belki duymadı belki de o an uzun süre diz çöktüğünden güç
almak için ellerini yere koyduğundan dokunmadı. Bu sefer sertçe “elini de
kullansa orospu” dedim. Bir an da çok hoşunu belli edecek şekilde ağzından anlamsız
sesler çıkarak eliyle aletimi tuttu. “hoşuna mı gitti küfür etmem küçük orospu “
dediğimde gözlerime bakarak evet anlamında başını salladı ve gülümsedi.

Eliyle aletimi okşuyor diğer eliyle
baldırlarımı bacaklarımı okşuyor diliyle de tasaklarımı yalıyordu bir ara
basını bacaklarımın altına sokarak dilini alt tarafa sokmaya çalıştığını fark
ettim. Ancak tedirginde ne istediğini anlamıştım daha önce bunu konuşmuştuk kıçımı
da yalamak istediğinden bahsetmişti yapmak istediğinin bu olduğunu anlayıp
biraz bacaklarımı ayırıp basını alt tarafa sokmasına yetecek kadar yer açtım. Biraz
daha eğilip dilinin ucuyla bacak aramı yalamaya başladı ancak dili deliğime
kadar gitmiyor sadece arada dokunuyordu. “yeter artık kalk ayağa” dediğim de yavaşça ayağa kalktı bir
yandan eliyle ağzına dudaklarına yapışan kılları temizliyordu.
Karsımda dururken yaklaşıp omuz
baslarına ufak bir öpücük kondurdum. Ve elimle sutyeninin kopçasından tutarak çıkardım
yavaşça omuzundan sıyırıp çıkardı göğüsleri karsımdaydı. Göğüsleri küçük göğüs denecek
boyutta idi 80 beden sutyen taktığını söylemişti ancak belki de o kadar bile
yoktu. Ancak küçük olması dik durmasını sağlıyordu iki avucumla önce göğüslerini
alttan tutarak avuçladım ancak avuçlarımı dolduracak kadarlardı başımı aşağı emip
göğüslerinden birkaç buse aldım. Her iki göğsü de birbiri ile orantılı hafif
üzüm kıvamı sayılacak şekilde biraz uzun biçiminde idi. göğüs uçları da oldukça
küçük ve açık renkli idi. aslında göğüs uçlarının biraz daha koyu kıvamlı
olması hoşuma giderdi ancak bu bir kusur sayılmazdı. Başını hafif geriye atmış ben
göğüs uçlarına dudaklarımı değdirirken geriye düşmemek için basımdan güc
alıyordu. Göğüslerinin ucunu değil tamamını
ağzıma almaya başladığımda hafiften sesler çıkarmaya başlamış hafif inlemeler
eşliğinde “çok güzel” dediğini duyuyordum. Daha önceki yazışmalarımızda sekste
gürültü çıkarmayı inlemeyi sevdiğini söylemişti ancak henüz çok fazlada bir ses
yoktu.Çok fazla göğüsleri ile vakit kaybetmek istemiyordum sanırım biraz acele
etmek istiyordum.
Göğüslerini bırakıp ayağa kalkarak
yüzyüze bakışırken “birazda ben tadına baksam dedim” “oluuurrrr” dedi gayet
istekli şekilde. Elimle döndürerek
poposunun bana dönmesini sağladım. Arkasından kollarımı dolayarak ileri doğru beraberce
yürümeye başladık bir yandan da boynuna küçük öpücükler konduruyordum. Her otel
odasında olan aynalı komidinin önüne kadar gelip durdum. Ne istediğim net
şekilde anlamıştı öne doğru eğilerek ellerini komidinin üzerine koydu
bacaklarını da geriye doğru atarak yeterli mesafeyi sağlayarak eğilmişti. Bende
geriye çekilerek manzarayı izlemeye koyulmuştum. vücudu minyon olmasına rağmen kıçı
çok biçimli ve yuvarlak hatlı idi. ellerimi poposunun üzerinden beline doğru koyarak
bu manzarayı bir süre inceledim. Beyaz dantelli denebilecek iç çamaşırı üzerinde
idi vajinası ıslandığından iç çamaşırı amının dudaklarına yapışmış iç çamaşırının
üzerinden bile belli oluyordu. Bu görüntüyü her zaman çok sevmişimdir. Bir elimi
beline koyarak basımı eğerek iç çamaşırının üzerinden arkasından vajinasına ağzımı
dayadım. Dayadığım anda güzel kokuyu almıştım. Muhtemelen biraz parfümde buraya
sıkmıştı. Kokulara karşı ne kadar hassas olduğumu biliyordu. Çamaşırının üzerinden
dilimi değdirdim ve devamında ısırır gibi ağzımın tamamıyla kavradım. Derin bir
oh çekerek belini biraz daha indirerek poposunu biraz daha havaya kaldırarak
daha acık bir alan yaratmıştı. Dişlerimle iç çamaşırını tutup hafif yukarı
doğru çektiğimde amının dudakları hafiften aralandı. Bu manzara beni çok tahrik
etmişti. Tamamını görmek istiyordum elimle çamaşırını belinden tutarak
sıyırmaya başladım dizlerine kadar geldiğinde önce bir bacağını kaldırarak
sıyırmama yardım etti ve bir bacağından çıkan çamaşır diğer bacağından kayarak
ayak bileğinin üzerine düştü
Kıçı amı dudakları her seyi
tamamen karşımda idi. üzerinde hiçbir sey kalmamıştı. İyice öne eğildiğinden amı
küçük kıç deliği tamamen ortaya çıkmıştı. Amının dudakları çok inceydi ancak hafifçe
dolgun ve kabarıktı. Ön sevişmeden ötürü ıslanmış hafifçe dudakları açılmıştı
ancak iç dudağı çok fazla dışarı sarkmıyordu, ıslandığından suları parlaklığını
artırıyor pembesini iyice ortaya çıkarıyordu. Kıç deliği ise ufacık görünüyordu
Kıç deliği ve amının alt tarafı ile dudaklarının etrafında hiç tüy yoktu yeni
temizlendiği çok belli idi. bu manzara
karşısında bir erkeğin tahrik olmaması mümkün değildi. Hemen arkasında diz çöktüm ellerimle kıcının
iki yanağından yakalayıp amına yöneldim, dilimi dokundurdum. Dilimi dokundurur
dokundurmaz tadını hissetmiştim oldukça ıslandığından dilime suları adeta akın
etmişti. Hafif dil darbeleri ile etrafında dolaşıyordum. Bunu yaparken tadını
aldıkça aldığım hazdan dolayı poposunu daha fazla sıkıyordum. Onunda zevk
aldığı cok belli idi inleme tarzı sesler çıkarmaya başlamıştı seslerini
rahatlıkla duyuyordum. Seslerini duyunca daha fazla hızlanmam gerektiğini
hissettim dilimi içine doğru itmeye başlamıştım. Artık dilim amının dudaklarının
içeri giriyor ve çıkıyordu. Ağzımı tamamen amına dayamıştım adeta Fransız öpücüğü
yapar gibi amıyla öpüşüyordum dudaklarımı hiç ayırmadan dilimi içeri itiyor ben
ittikçe gelen zevk suları da dışarı akmadan ağzıma doluyordu. Ben bunu yaptıkça
ağzımı çekmem dilimi daha cok hissetmek için oda kalçasını geriye itiyordu. Uzun
süredir bir kadına bu şekilde oral seks yapmamıştım. Arada nefes almak için ağzıma
çekiyor parmaklarımla devam ediyordum. Sesler artık çok artmıştı adeta inliyor bağırıyordu.
Devam et devam et deyişlerini çok net şekilde duyuyordum. Onun bu zevk halinde
kontrol kendindeymiş gibi hallerine biraz gem vurmak için ağzımı amından çekerek
kıcına iki tane sert şamar attım. Rahatlar gibi bir ses çıkarmıştı hoşuna gittiği
çok belli idi. şamarın ardından işaret ve orta parmağımı birleştirip sertçe doğrudan
amına soktum ve ileri geri hareket ettiriyordum. Parmaklarım içinde iken eğilip
parmaklarımın üzerinden dilimle de yine dudaklarına dokunuyor aynı anda hem
parmaklıyor hem de yalıyordum. Daha sonra parmakları 3 e çıkarıp dilini kıç
deliğine yönettim kıç deliğine dilimin ucu dokunduğunda hafifçe şekilde kasıldığını
net şekilde görmüştüm ancak pek umursamıyor kendi de kalçalarını oynatarak parmaklarımı
daha çok hissediyordu. Bende dilimle kıç deliğini daha cok yaslayarak buna
karşılık veriyordum. Bir süre sonra sesleri daha da cok çıkmaya başladı adeta
homurdanıyordu bunun orgazm habercisi olduğunu fark etmiştim. 3 parmağımı daha
derine daha sert sokarak hızlanarak karşılık verdim ve bir süre sonra önce
durduk sonra kalçalarını sıkarak kasıldı ve en sonunda “bitiyorum” diyerek kasılmaya
ve boşalmaya başladı parmaklarımı hiç içinden çıkarmadım devam ettikçe
kasılmaları önce arttı sonra yavaşlayarak kasıla kasıla boşaldı, yavaşladı ve gevşedi
bu an beni oldukça tahrik etmiş skim oral seks yapıyor olamam rağmen tekrar
sertleşmişti. Boşaldıktan sonra basını geriye çevirerek sanki bitti duralım mı
der gibi bana bakarken hemen parmaklarımı çıkartıp ayağa kalktım skim kemik
gibi idii hiç bekletmeden zaten genişlemiş olan amının dudaklarının içine sertçe
aletimi soktum “offf” diyerek irkildi gidip gelmeye başlamıştım bile o anın
büyüsünden benimde cok uzun süre dayanamayacağım açıktı belinden tutmuş gidip geliyordum
ve deli gibi hızlanmıştım, yeni boşaldığından belki de cok fazla zevk almıyordu
ancak umurumda değildi o an onu skip boşalmak rahatlamak istiyordum, çok fazla
hızlandığımda bir anda çığlığı kopararak canı yandığından kedi gibi belini
kasarak toplanmaya çalıştı ancak ben sona gelmiştim duracak halim yoktu üzerine
abanarak belinden bastırarak kıcını ortaya çıkartarak gidip gelmeye devam ettim
zaten 5 10 saniye sonra ılık ılık beline zevk köpüklerimi akıtmaya başlamıştım…
Devamı…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32