Bir sabahlık nelere kadir

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bdsm

Merhaba ben 18 yasinda bir gencim. Ailemin tek çocuguyum onun için biraz uçuk büyüdüm. Annem 39 yasinda hala genç kalabilen , kendine çok iyi bakan erkekleri büyüleyen bir kadin . Birçok kereler apartmandaki abilerin annem hakkindaki konusmalarini duydum. Sikmeyi o kadar arzuluyorlardi ki.

Ancak annem çok otoriter bir kadindir. Evin tek hakimidir, bir dedigini bir daha tekrarlamaz. Bir gün sabah odamda keyif çatarken annem geldi. Çok ince sabahligindan gögüs uçlari bile belli oluyordu, günaydin deyip öperken egilince memelerini oldugu gibi gördüm.

Ben de samimiyetle sarilarak günaydin derken kalçalarini sivazladim. Külotsuz oldugunu da farkettim isin garibi o da benim sikimin dikildigini ve götünün benim tarafimdan ellendigini anlamasiydi.

Sertçe çekildi ve ters ters bakti, ne yapmaya çalisiyorsun dedi. Mahsus salak numarasi yaptim ama giderken kiçini saga sola sallamayi da ihmal etmedi.

Ertesi günlerde banyoda iken sirtimi sabunlamasini istedim, içeriye geldi sabunlugu hazirlamaya basladi. Daha sonra her yerimi sabunla iyice ovaladi. Bana sormadan külotumu dizlerim kadar siyirdi ve kiçimi sabunladi. Dön önünü dediginde ise ikiletmedim.

Sikim kol gibi kalkmis önünde idi sabunlamaya baslayinca iyice dikildi. sabunlu bezi hayalarimdan baslayarak boylu boyunca sikimi sivazliyordu. Neredeyse yüzüne fiskiracaktim zannediyorum durumu anladi ve yeter mi dedi . Ben tesekkür ettikten sonra kendisi çikti ben ise elle bosaldim.

Babam yurtdisi gezisine çikinca ev iyice bana kaldi nede olsa evin erkegi sensin demisti.

Elimi kıçına attığımda olacaklar belliydi..

Bir gece annem uyumaya hazirlanirken tv deki filmi kaçirmamak için önümde elbiselerini çikararak sabahligini istedi getirdim tabii, sutyenini çikarmasina yardim ettim. Külotunu da çikaracak misin diye sordugumda sen istersen çikart dedi.

Önüne egildim ve annemin külotunu çikarttim, o nefis am önümde idi. Arkasini dönünce götü de meydana çikti. Elimle farkinda olmadan amini söyle bir sivazladim islanmisti. Birden geri çekildi sabahligini giydi “bu aksam benimle yat korkuyorum” dedi . Odaya beraber gittik yataga yatti ben de gözleri bende iken çirilçiplak soyundum.

Yanina uzanip kollarimin arasina aldim, masumca yanaklarindan öptüm, gögüs uçlari dikilmisti. Daha sonra dudaklarimiz birlesti, sevgi dolu öpücüklere bogduk birbirimizi. Elimi kiçina attigimda olacaklar belli idi. Parmagimla amina giris yaptigimda bacaklarini açarak yol verdi. sabahligini siyirarak altima aldim ve sikimi amina geçiriverdim doyasiya gidip geldim ve çok çabukta içine bosaldim.

Annem agziyla beni tekrar hazirlamaya basladi , ben de onun amini emerek hazir hale getirdim aminin sulari akmaya baslamisti. Tekrar ona sahip oldugumda orgazmdan orgazma geçiyordu. O otoriter kadini domaltarak önüme aldim ve beni sik diye yalvarttim. götüne kremi bolca sürüp geçiriverdim. Ilkönce basi sonra köküne kadar aldi beni. Ikinci defa da götüne bosalttim.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Annemin Feryadı

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bbw

Ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1.75 boyunda iri yapılı biriyim. Son derece muhafazakar bir ailem var. Annem, babam, abim ve ablamla yaşıyorum.

Annem ve ablam kapalı yani tesettürlüdür. Benimde bu güne kadar ensest olaylara herhangi bir yakınlığım yoktu hatta nefret ederdim. Size 6 ay önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.

Maddi durumumuz son derece iyidir. Kendimize ait arabalar ve evlerimiz var. Anlayacağınız para sıkıntımız yok. Bende yaşımdaki her erkek gibi cinsel ihtiyaçlarımı mastürbasyon yaparak karşılıyorum. Fantazilerimde ise hep yabancı kızlar ve kadınlar vardı. Ama başımdan geçen bir olaydan sonra bu tamamen değişti.

Babamla iki amcam arasında para sorunu çıkmıştı ve babam amcalarıma rest cekmişti. Bayağı olaylı bi kavgadan sonra ayrılmışlardı. Neyse asıl olaya geliyim. Arkadaşlarla dışarıda bir süre takıldıktan sonra canım sıkıldığı için eve geldim anahtarımla kapıyı açarken içerden bağrışma seslerini duydum.

Kapıyı açıp sessizce salonu görebileceğim biryere geçtim. İçeride babamın kavga ettiği amcalarımın olduğunu gördüm. Amcalarım annemden para istiyorlar ve vermezse cok kötü şeylerin olacağını söylüyorlardı. O an içeri girmemin iyi olmayacağını düşünerek olacakları beklemeye başladım. Annem parası olmadığını söyledi ama amcalarım buna inanmadılar ve belindeki silahları cıkardılar. Ablam ve annemin çok korktuğu anlaşılıyordu. Bende korktum ama müdahale edemezdim.

Küçük amcam annemin yanına gitti ve bakalım sikilirkende yalan konuşabilecekmisin dedi. Bu arada annem kısa boylu oldukça balık etli bir kadın. Amcam elindeki silahı annemin amına dayayarak “Seni mi yoksa kızını mı siksek acaba?” dedi. Annem ise gene bağırıyor ve onlara gitmelerini söylüyordu. İyice sinirlenen amcam anneme “Soyun kaltak anlaşılan sen sikilmek istiyosun” dedi. annem kabul etmeyince diğer amcam yanına geldi ve annemin üstündekileri parçalamaya başladı.

Diğer amcam sikini annemin amından çıkardı ve…

Annem ve ablam hem titriyor hem ağlıyordu. Beni ise tuhaf bir duygu sarmıştı. Annem çıplak vaziyette amcalarımın karşısındaydı. O anda annemin yusyuvarlak kalçalarına iri göğüslerine takıldı. Amcam annemi önünde silah zoruyla domalttı ve fermuarını acarak sikini dışarı cıkarttı. Benim sikim ise tuhaf bir heyecanla beraber kazık gibi olmuştu. Amcam sikini eliyle kavrayarak önünde domalmış olan annemin yanına geldi ve sikini bir hamlede sonuna kadar annemin amına soktu.

Ablam olayı hayretle izliyordu. Annemin suratında acı bir ifade vardı ve ağlıyordu. Daha sonra diğer amcam annemin önüne gelip yine silah zoruyla annem sikini ağzına almasını söyledi. Annem çaresizlik içinde eliyle amcamın sikini alıp yalamaya ve ağzına sokmaya başladı. Diğer amcam sikini annemin amından çıkardı ve elini tükürükleyip annemin göt deliğine parmak sokarak genişletti ve sikini olağanca gücüyle annemin daracık götüne soktu.

Bende elimde olmadan tahrik olmuştum ve sikimi çıkararak 31 cekmeye başladım. Annem amcamın yarrağı götüne girerken acı bir inleme sesi cıkardı. Bir süre sonra her iki amcamda annemin üstüne boşaldı.annemin ağzı ve götü spermle dolmuştu aynı şekilde de götünden spermler taşıp akmaya başladı. Annem ağzındaki spermleri beklemediğim bi şekilde yuttu ve hadi işiniz bittiyse gidin dedi.

O sırada ablama baktığımda dudağını ısırdığını gördüm ve bende boşaldım. O günden sonra fantazilerimi bu olay süsülüyor. Babamın hala bu olaydan haberi yok.Gönderen: Emrah

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Annecim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Sabah işe dinamik başlyım diye enerji içeceği içmiştim. Gerçekten oturduğum yerde duramadım bütün gün, koşturdum bütün gün susmadım.

Eve geldiğimde ise evde mis gibi bir koku vardı.

Annem kızartma bir şeyler yapmıştı. kızarmış patates, köfte yanında da pilav, oturduk ailecek yedik. Yaz aylarından biri olduğu için annem yarım saat sonra bize dondurma getirdi. Dondurmayı yedim ve sonra odama çekilip, bilgisayar oynadım.

Aile dostumuz olan sevda teyze geldi, bire kadar oturdu. oda dondurma getirmiş, gittikten sonra benim payım olan dondurmayı da yedim. Beş dakika geçmediki aletim taş gibi olmuştu. Televizyonu seyrederken, annem farkındaymış gibi bacaklarını ovmamı söyledi, ovuyordum.

“daha yukarı” diyordu.

Pamuk gibi baldırlarını sıkıyordum ve zor oturduğum yerde duruyordum. Anneme baktığımda uyumuştu, bu sefer ben yukarıya çıkıyordum. öyle yukarı çıktım ki elim şortun içine girmişti. aletim zevkten zonkluyordu artık ağzım iyicene sulanmıştı. elimi biraz daha yukarı götürdüğümde serçe parmağım, traşlanmış amına deydi ve ateş gibi yanıyordu. Amını rahat okşamam için bacaklarını biraz araladım ve kasıklarını okşuyordum yavaşça orta parmağımla, işaret parmağımı tükürükleyip organından içeri hafifçe soktum.

ALev gibi organı hemen kurutmuştu.

Onu uyandırmadan kanepeden indim ve dilimi bacaklarının arasına sokup yalamaya başladım. Başımı okşayıp “aşkım” diye inliyordu. Üç parmağımı soktuğumda o zaman şeftalisi sulanmıştı.

Aletim yine taş gibiydi…

Şortunu çıkardı ve bacaklarını dikti, şortumu çıkardım ve deliği arıyordum ama bulamadım. annem iki parmak hareketiyle içine soktu.

İnlemesiyle kendime geldim anneme sokmuştum ama aletim dolu bir silah gibiydi o yüzden duramadım. Annemin bacaklarına sarılıp gidip geliyordum. Çok dolu olduğum için fazla duramadım içine boşaldım.

Hepsini akıtsamda aletim yine taş gibiydi, bir kez daha istiyordum ama anneme söylemeye yüzüm tutmuyordu. Kanepeye yüz üstü uzanıp bacakalrını açtı, ikinci kez gidip gelmeye başladığımda bu ilkinden daha uzun sürdü. Sulu olan annemin amı kurumuştu ve suratında mutsuz bir şekil vardı ama onun canı acısa da istemesede ben devam ettim sanki annemin ırzına geçmek beni memnun ediyordu, gözlerinden yaşlar dökülürken ben daha da sert vuruyordum, gözleri sımsıkı yumuyor ve acı içinde inliyordu. Son sıvıya da içine boşaldıktan sonra zorlada olsa toparlandım ve hiçbir şey demeden gidip yattım.

Ertesi gün annnem bana dün gece hiç bir şey olmamış gibi davrandı. ben ise onu hem annem hemde siktiğim bir kadın olarak görüyordum.Gönderen: lucifero_e

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Yüzde Yüz Yaşandı …

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Hikayeme başlamadan önce bu olayın yüzde yüz yaşandığından emin olmanızı istiyorum.

Ben şu an 18 yaşında yeşil gözlü,uzunboylu,kumral ve oldukça yakışıklı bir gencim…

Bu olay 3 sene önce İzmirde yaşandı.

Ailece tatil için Çeşmeye gidecektik fakat gitmeden önce Ankaradaki dayımlara uğradık. Dayımın kızı Pelin o aralar 18 – 19 yaşında uzun boylu, esmer ve oldukça olgun bi kızdı. O sıralar ona çok büyük bi ilgi duyuyordum fakat o bana hep kardeş gözü ile bakıyodu ve buda beni deli ediyodu çünkü beni çocuk gibi görmesinden nefret ediyordum.

Çeşmeye gideceğimiz gün oda işyerinden yıllık iznini almıştı ve tatil planları yapıyordu. Bende fırsatı değerlendirip bizimle tatile gelmesini istedim oda kabul etti.

Neyse sözü fazla uzatmayayım Çeşme`ye gelmiştik. otelde yerimiz 3 kişi olarak ayrılmıştı ve başkada yer kalmamıştı bizde dayımın kızının gelmesiyle 4 kişi olmuştuk. Herneyse, bi otel bulduk ve yerleştik.

Benle Pelin aynı odada kalıyorduk annemlerde alt katta ve onu hergün bikiniyle görmek beni deli ediyordu. Denizde sürekli ona yanaşıyor onu istediğimi belli edercesine aletimi ona dokunduruyordum. İlk denemelerimde başarısız olmama karşın oda bu isteğimi farketmişti. Bi gün gece discoya gittik deli gibi eğlendik, içtik…

Pelin iki yudum almasına rağmen sarhoş olmuştu.

Bense yaşım gereği pek içemiyordum. Pelin eve gitmek istediğini söyledi yürüyecek hali yoktu ve benim koluma girdi. otele kadar geldik. İçeri girdik. Hemen kendini yatağa attı üzerini değişecek hali yoktu ve bana üzerindekileri çıkartmamı ve pijamalarını giydirmemi söyledi.

Bende “tabiki” dedim aslında bu anı bekliyordum ve ilk önce ayakkabılarını çıkarttım. Pelin hala uyukluyordu. Daha sonra bodisini cıkarttım, sütyeni karşıma çıktı. Ben kendime hakim olmaya elimden bi kazanın çıkmaması için kendimi kontrol altına almaya çalışıyordum ama ne mümkün.

Daha sonra pantolonunun düğmelerini çözdüm ve cıkarttım ve bu arada Pelin uykuya dalmıştı

Bende fırsat bu fırsat deyip ilk önce göğüslerini daha sonrada kilodunun üstünden amını okşamaya başladım. Bu arada sikimde yavaş yavaş harekete geçiyodu. Ben okşamaya devam ettikçe Pelin`den ses çıkmıyor buda beni umutlandırıyordu ve bi hamleyle ilk önce sütyenini daha sonrada kilodunu çıkarttım.

Pelinden hala ses yoktu ve çırılçıplak yatakta yatıyordu. Artık dayanamadım ve bende soyundum ama çok korkuyordum.

Pelin ayılıpta beni o halde görürse bi daha yüzüne bakamam diye düşünüyordum. Daha fazla dayanamadım ve üzerine uzanıp onu öpmeye, yalamaya başladım her yerini yalıyordum ama hiçbir ses soluk yoktu bundanda cesaret alıp amını yalamaya başladım bir yandanda 31 çekiyordum tam bu sırada Pelinden inlemeler geldi ben korkarak başımı kaldırdım hala uyuyordu ben yaladıkça o inliyordu buna daha fazla dayanamadım ve orda boşaldım.

Daha fazla ileri gitmekten çok korkuyordum ve o korku ve heyecanla yanına uzandım uyandığımda bir elin sikimde olduğunu farkettim gözlerimi açtığımda Pelin bana bakıyor tek eliylede sikimi okşuyordu.

Bana bakıp “söyle bakalım dün benim o halimden faydalandın mı?” diye sordu.

Bende bişey yapmadığımı korktuğumu sadece biraz okşadığımı söyledim. Pelin ufak bi gülümseme attı ve aşağı inerek aletimi yalamaya başladı ve sikim hemen kalktı 5-6 dakika yaladıktan sonra dayanamayıp ağzına boşaldım.

Pelin bundan çok zevk almıştı ve sırt üstü uzandı bacaklarını iki yana açtı ve kendisinin yaptığı gibi yalamamı istedi ben yaladıkça o dünkü inlemelerini atıyordu ve bende ilk kez bir kızın amını yaladığım için çok heycanlıydım.

Bi ara “yeter artık gel ve sik beni” dedi ve amını gösterdi ben “sen bakire misin değil misin” dedim oda “daha fazla dayanamadığını masturbasyon yapmaktan sıkıldığını ve artık gerçek bi sikin amına girmesi gerektiğini” söyledi ben şaşkın bi halde ona bakarken oda “hadi uzatmada sik artık yanıyorum sende bunu istemiyomuydun” dedi ben de dayanamayıp seks dergilerinden ve porno filmleriden öğrendiğim gibi ilk önce sikimin başını hafifçe soktum bu arada Pelinden acayip sesler geliyodu.

Sikimin başını sokunca Pelin bir anda kolumdan çekti ve bütün sikimi içine aldı o an öyle bi çığlık attı ki nerdeyse bütün hotel kapımıza gelecekti.

Ben hiç bişey olmamış gibi seri hareketlerle gidip gelirken Pelin inim inim inliyor “daha çok sok daha çok sok” diye bağrıyordu bende artık acılmıştım ve Pelini bi güzel sikiyordum o anda bi kızın içinde olmanın ne kadar büyük bi zevk olduğunu anladım.

O gün Pelinin bu azmış halinden faydalanıp her yerini siktim Amını, götünü, ağzını…

Sevişmemiz bitince ben bir süre üzerinden kalkamadım.

Pelin “hadi kalkalım kahvaltı yapalım akşam yine devam ederiz” dedi ve üzerinden kalkmama yardımcı oldu. Pelin yataktan kalkınça…

Gördüğüme inanamadım

Yatak kan içindeydi Peline dönüp “ne olacak şimdi” dedim oda “artık erkeği olduğumu ve bundan kendisinin çok zevk aldığını ve korkmamam gerektiğini” söyledi.

Kahvaltıyı yaptıktan sonra denize inmiştik ve daha önce denizde benden kaçan Pelin şimdi götünü sikimden ayırmıyordu ve ben yine dayanamayıp bi postada denizde siktim. O yaz yaşağıdım en güzel şeydi bu, şu an Pelin 22 yaşında ve hala fırsat buldukça sevişiyoruz. Onun ilk erkeği olmak beni hala heycanlandırıyor…

Daha sonraki günlerde ise halamın kızını da baştan çıkarttım ve onunda ilk erkeği ben oldum şimdi ikisinide sikiyorum ve bundan ikisininde haberi yok…

Gönderen: bLuEdrEaMs

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Aptal Babam

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

BU HİKAYE GERÇEKTEN YAŞANDI BÜTÜN SAMİMİYETİMLE ANLATIYORUM !

18 yaşımı doldurduğum yaz babam o sene tatile çıkamayacağını, annemle beni Antalya`ya yollayacağını, artık bir delikanlı olduğumu ve anneme göz kulak olacağımdan emin olduğunu söyledi. Annem de ilk defa oğluyla başbaşa tatile gideceği için çok heyecanlı olduğunu ve ondan sakladığım bütün sırlarımı orada bir bir öğreneceğini söylüyordu…

Birkaç ay önce babamın annemi aldattığı ortaya çıkmıştı. Ayrılmak üzereydiler ve annemin hareketleri son zamanlarda bir hayli değişmişti. Zaten annemle hiçbir zaman tam anlamıyla yakın olamamıştık ama o son birkaç haftadır benimle aşırı derecede ilgileniyor kız arkadaşlarımı soruyor bana süper güzel boxer külotlar alıyordu…

Velhasıl Antalya`ya gittik. otele gittik, annem bir tek oda anahtarı aldı, odaya çıktık çok yorgun olduğumuz için elbiselerle uyuduk.

Ertesi sabah uyandığımda yan taraftaki yatak boştu ve banyodan annemin alçak sesle bir şarkı mırıldandığını duyuyordum. birden dışarı çıktı ve “hadi bakalım tembel teneke havuza iniyoruz” dedi…ve aman tanrım üstünde küçücük bir bikini vardı ki ben annemi daha önce şortla dahi görmemiştim… Minyon bir kadındı evet ama vücut hatları çok sıkıydı.. ve ahh göğüsleri ne biçimdi öyle ipli bikiniden fırlamak üzereydi sanki.

İncecik bir bel ve büyükçe kalçalar

Üzerindeki parlak lame bikini de çok şıktı tabii.

Kafasını arkaya doğru eğdi poposuna doğru baktı “bu biraz sexy oldu galiba sanırım belime bir pareo bağlasam iyi olacak” dedi. Ben tam ne demek istedi diye düşünürken arkasını döndü ve amanin! bikinisinin altı tangaydı. kalbim duracak gibi olmuştu. küçücük odada sanki porno dergilerden veya internet sitelerinden fırlamış bir kadın duruyordu ve bu benim ANNEMDİ.

Havuz başına indik. Gözümü ondan alamıyordum. kafamda bir tek cümle devamlı çınlayıp duruyordu” baba, sen ne kadar aptal bir adamsın”

Bol bol güneşlenip odaya döndük. Üstümde günün yorgunluğu vardı. Sanırım annem de benim gibi hissediyordu ki topuklu terliklerini çıkarıp yatağa uzandı. Bende diğer yatağa yattım.

Bir bacağını yavaşça havaya kaldırdı. ayağını ileri doğru uzattı. ayak parmaklarına bordo oje sürmüştü “sence bacaklarım nasıl?” dedi “muhteşemler” deyiverdim.

Hafifçe gülümsedi “Baban öyle düşünmüyormuş” dedi…

Kısa bir sessizlik oldu sonra usulca kalktı ve banyo yapmaya gitti. Ben yüzüstü yatıyordum. Şeyim kocaman olmuştu. Doğruldum, bavuluna yöneldim ve karıştırmaya başladım. Bunu niye yaptığımı bilmiyordum ama heyecandan ellerim titriyordu…

İç çamaşırlarını çıkarttım altta kadife bir torba vardı. İçini açtım kalbim duracak gibi oldu, renk renk dantel jartiyerli çoraplar, transparan renkli külotlar, bantlı aşırı yüksek topuklu siyah parlak bir ayakkabı ve yabancı marka su bazlı bir krem kutusu vardı. Bunları buraya neden getirmişti tanrım? Hemen bavulu toparladım ama karıştırıldığı belli oluyordu…

Annem küçücük bir havluyla banyodan çıktı bir bana bir de bavuluna baktı. Bavulun tam kapanmamış ağzından siyah parlak bir çorap ucu sarkıyordu. Ben de kocaman olmuş ve mayomu yırtacak gibi duran yarrağımı elimle örtmeye çalışıyordum. Bavulu alıp banyoya döndü “sana bir defile yapmamı ister misin” diye sordu” ben sadece aptalca gülümseyebildim.

Banyodan çıktığında üstünde gri bir büstier kırmızı parlak bir çorap siyah topuklu terlikleri vardı. Sikim kocamandı ve bu belli oluyordu. Bir kaç defa kıyafet değiştirdi, en sonunda siyah bir sütyenli korse, şeffaf bir külot, siyah parlak jartiyerli çorap ve o gördüğüm ayakkabılarla yanıma gelip oturdu. Ben ona bakamıyordum bile.. Sikime baktı ve “cık cık cık, insan annesine karşı böyle şeyler hisseder mi” dedi çok utandım ama o gülümsüyordu.

elimi eline aldı ve göğüslerine götürdü.

“hatırlıyor musun” dedi ” nasıl da emerdin memelerimi? Bazen acıtırdın ama babandan daha iyi emerdin”

Beni ayağa kaldırdı, mayomu indirdi ve sikim plop diye fırladı. Gözlerini kocaman açtı” wow!” dedi ” 19 santim var mı?”

“21 santim, babamınkinden daha mı büyük?” dedim “hmmm evet” dedi.

Öz annem kalkmış sikime bakarken onunla böyle şeyler konuştuğumuza inanamıyordum.

Kumral saçlarını geriye savurdu ve ben ne olduğunu anlayamadan onu köküne kadar ağzına aldı.

Sonra kafasını geriye çekip ucuna bir öpücük kondurdu. gözlerini kıstı ve “sen bakirsin galiba” dedi “evet” dedim “daha önce niye söylemedin çocuğum? Eğer sikinin bu kadar büyük olduğunu bilseydim her gece sikişirdik. kocaman mor bir başı olan hayatım boyu hayal ettiğim devasa yarrak oğlumdaymış meğerse” dedi.

Sonra siki olduğu gibi ağzına aldı başı boğazına değiyordu hissediyordum. Muhteşem bir şey yaşıyordum. Titremeye başlamıştım. Sikimi ağzından çıkarıp dibini sertçe kavrayıp yüzüne tuttu.

“Evet oğlum ver onu bana “dedi. inleyerek boşaldım. Döllerim dudaklarına yanaklarına boynuna fışkırdı.

Annemle geri kalan on gün boyunca herşekilde sikiştik. Akşamları havuzdan apar topar odaya dönüyor, öpüşüyor, koklaşıyorduk. Annem mayomu şehvetle indiriyor onu sikmem için bana yalvarıyordu. Bir akşam sikimi eliyle kremleyip götüne sokmamı istedi” hadi oğlum o koca yarrağını götüme sok. Dibine kadar. götdeliğimi bardak gibi aç” diye inliyordu.

İki eliyle kıçını iki yana ayırıp önüme domaldı. Yarrağımı eliyle tutup götüne soktu. Amından daha sıcak ve dardı. Gidip gelmeye başladım. “Daha sert daha sert sik” diye inliyordu. İçine fışkırdım.

Ankara`ya döndük. Babam eşyalarını toparlamış ayrı eve çıkmıştı. Annem şaşırmış gözükmedi.

Bir sene içinde boşandılar. Ben şu anda 20 yaşındayım ve annemi götten sikmek en büyük hobim…

Gönderen: Emirovski

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Esra Ablam

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

18 yaşında 177cm boyunda bir gencim. İzmir`de Üniversitede okuyan benden üç yaş büyük bir ablam var. Adı Esra. Ailemde beni İzmir`e ablamın yanında kalmam için göndermişti. Eğitimime orada devam edecektim. kızlara, sekse aslında pek fazla ilgi duymuyordum başımdan bu olay geçene kadar.

Böyle diyorum ama ablamın güzelliğini inkar edemem yani. Çünkü küçüklükten belli ablama karşı farklı bir bakış açım vardı ama içimden ablamı sikmek gibi düşünceler geçmiyordu. Ablamla aynı evde yaşamaya başladığımızda artık birşeylerin değiştiğininde farkındaydım.

Ablam öncesinden daha rahat dolanıyordu evin içinde. Sürekli bana el şakaları yapıyor bu şakalar sırasında bazen sikime değmeler, öpüşmeler falanda karışıyordu. Kendimde de bazı değişiklikler oluşuyordu. Bir gün hava yağmurluydu. Ablamda gök gürültüsünden korktuğu için benim yanımda yatmak istediğini söyledi bende çaresiz kabul ettim. Ablam geceliğiyle geldi ve yanıma yattı.

Ben uyuyamıyordum, zaten kaç gündür artık ablamı düşünüyordum.

Ablam götü bana dönük bir şekilde yattı bende biraz hareket ettikten sonra sikim eşofmanıma sığamaz hale geldi ve Esra ablamın bacaklarına değmeye başladı bir iki hareketten sonrada götüne.

Birden ablamın elleriyle erkekliğime dokunmaya çalıştığını gördüm.

Acaba bilerek mi yapıyordu,yoksa çarpıyormuydu.Esra birden doğruldu ve eşofmanımı indirerek sıkıca yarağımı kavramıştı. O da çırılçıplak kalmıştı bende. Senin olmak istiyorum sakin ol dedi erkekliğimi kremledi ve yavaş yavaş sikime oturmaya çalıştı.

İlk başlarda içine alamıyordu. Amının dudaklarını araladı ve sikimin başı hafifçe içine girmişti. Esra ahhh canım çok yanıyor vazgeçmek istiyorum dedi ama artık ben vazgeçermiyim. Sen kaşındın ablacığım dedim. Ablamda sikini alamıyorum, ne olur çıkar dedi. Hayır, olmaz çıkarmam dedim. Sakin ol abla, ilk başta biraz acır ama sonra sende büyük zevk alacaksın abla.

Ablamı biraz rahatlatmak için dimdik göğüslerini emmeye başladım. Ablam hala acı çığlıkları atıyordu.

Ani bir hareketle ablamın omuzlarından tuttum ve kendime doğru bastırdım. Sikim tamamen ablamın içindeydi. Ablam çığlıklar atıyor sanki yırtıldım Oldu sanırım kızlık zarım yırtıldı diyordu. Bu arada ablamın zevk aldığı her halinden belli oluyordu. Kendi de alıştım sanki diyordu. Ben gidip gelmelerimi artırırken ablamında kadınlığından salgılanan sıvılar bunu kolaylaştırıyordu. Bunun ardından bende içine boşaldım.

Biraz böyle durduktan sonra üzerimden kalkarken kadınlığından biraz kan süzüldü ve çarşafa döküldü.

Ablam aşırı bir mutluluk duyuyordu. Hayalleri gerçekleşmişti. Birden aklıma hamile kalabileceği gelmişti. Bunu söylediğimde ablam olsun kendim senden hamile kalmayı istedim zaten dedi ve birbirimize sarılıp uyuduk.

Peki ablam istediğini yaptı. Sıra bana geçmeliydi. Bunlarıda daha sonra anlatırım.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ablamı Bana Becerttiler

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

Ben 18 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. 25 Yaşında ve bekar bir ablam var.

Bundan 5 ay kadar önce dayımın Kadıköy`deki evine ablamla beraber gitmiştik ve akşam eve dönmek için yola çıkıp minibüse atlatık. Kalabalık olduğu için ayaktaydık. Bir süre yol aldıktan sonra iki kişinin ablamın arkasına ve yanına gecerek ona sürtündüğünü gördüm.

Ablam minibüsün içinde adamlara bagırmaya başladı. Siz ne biçim insansınız falan işte. Minibüs durdu ve aşağı indik. Adamlarla bayağı bir kavga ettikten sonra minibüs şöforü adamları da bizi de minibüse almıyacagını söyledi ve olay yerinden gitti. Evimize az bir yol kaldığı için yürüyerek eve geldik ve kapıya yaklaşıncaya kadar adamlar tarafından takip edildiğimizi anlamamıştık.

Ablam tam kapıyı acacakken minibüsteki iki adam geldi ve biri elindeki bıcağı bana doğru tutarak cabuk içeri girin dedi. Ablam kapıyı açtı ve içeri girdik. Ablam da bende çok korkuyorduk salona girdik.

Adamlardan biri pencerenin camını kırdı ve belimdeki kemeri çözerek beni pencerenin demirine ellerim arkada olacak şekilde bağladı. Niyetlerinin ne olduğunu anlayamadım.

Daha sonra ablamın yanına gidip ona elbisesinin içinden sütyenini çıkarmasını söylediler. Ablamın üzerinde uzun kollu ve ayak bileklerine kadar gelen tek parça bir elbise vardı.

Bıçak zoruyla elbisesinin arkasındaki fermuarı indirip sütyenini cıkardı. Adam şimdide ablama külotunu çıkarmasını söyledi. Artık niyetlerini anlamıştım adamlar ablamı sikmeyi kafalarına koymuşlardı.

Ablam külotunu cıkarmak istemedi ama caresizlik içinde yine bıçak zoruyla elini elbisesinin alt kısımlarına getirdi ve elbisesini yukarı çekerek beyaz külotunu aşağı indirdi.

Diğer adam ablamın yanına gidip başörtüsünü çıkarttı ve ablamın elini sikinin üstünde gezdirmeye başladı. Ablam ağlıyordu. Diğer adam sikini cıkarmış 31 çekiyordu. Ablamın elinden tutan adam ablamı salonun ortasındaki sehpanın yanına getirip önünde domalttı. Ablamın arkasına geçip üzerindeki elbiseyi yukarı doğru kaldırdı artık ablamın bembeyaz kalçaları adamların gözlerinin önündeydi.

Elini ablamın bacaklarında ve kalçalarında gezdirdikten sonra üst tarafıda indirip elbiseyi ablamın belinde topladı artık ablamın göğüsleri ve kalçaları meydandaydı.

31 çeken adam ablamın önüne geldi ve ablamın karşısında sikini sıvazlamaya başladı. Ablam ağlıyordu ve adamın sikine bakmamak için kafasını diğer tarafa cevirdi. Adam sikini ablamın yüzüne ve dudaklarına sürmeye basladı. Diger adam aletini cıkarıp ablamın arkasına geçti ve sikini ablamın bacaklarının arasında dolaştırmaya başladı. Ben orda ablamın bekaretini bozacaklarını düşünürken adam elleriyle ablamın kalçalarını ayırdı ve ablamın ğöt deliğini parmaklarıyla genişletmeye calıştı. Adamın parmakları ablamın göt deliğinde dururken ablamın yüzünde acı bir ifade vardı. Adam genişletme işini bitirdikten sonra sikinin başını ablamın göt deliğine dayadı ve yavaş yavaş ittirmeye başladı.

Kafası ve bir kısmını içeri girdikten sonra ablam acı bir çığlık attı ve başını geri atarak dudaklarını isırdı. Canının yandığı belliydi. Bu sırada diğer adam sikini ablamın ağzına soktu ve ablamın ağzında ileri geri gitmeye başladı. Ablamın hem götü hem de ağzı adamlar tarafından doldurulmuştu. Ablama oral seks yaptıran adam iğrenç bir böğürmeyle ablamın ağzına boşaldı. Adamın spermleri ablamın dudaklarından taşmıştı. Ablam spermleri tükürdü ve bu sırada arkadaki adam da sikini ablamın götünden çıkarıp ablamı ters cevirdi ve göğüslerine boşaldı.ablamın ağzına boşalan adam koltuğa oturup sigara içmeye başladı. Diğer adam ise ablamın bacaklarını aralayıp elini ablamın traşlı amına attı ve parmaklarını içeri sokmaya başladı.

Bir süre böyle devam ettikten sonra adam kafasını ablamın amına dayadı ve diliyle ablamın klitorisini yalamaya başladı. Parmaklarıyla amının dudaklarını ayırıp dilini içerilere sokuyordu. Ablamın amı ıslanmış ince bir titreme geçirmişti galiba orgazm olmuştu.

Adamlar ayağa kalktı ve tam gideceklerini düşünürken biri bana bakıp galiba seninde canın istiyor dedi. Bende adama pislik herif defolup gidin burdan dedim. Adam sinirlendi ve ablanı sanada siktirelimde bari gözün kalmasın dedi.

O sırada ablamla göz göze geldik. Adam ablamı yanıma getirdi ve pantolonumu çıkarmasını söyledi. Ablam ürkek hareketlerle pantolonumu çıkardı. Sıra külotumdaydı. Adamların talimatlarıyla ablam külotumuda çıkardı ve sikim ablamın önünde duruyordu.

Ben gözlerimi kapattım bu manzarayı görmek istemiyordum

Sikim olayların heyecanından eski halindeydi yani herhangi bir sertleşme yoktu. Adam ablama sikimi eline ve ağzına alarak kaldırmasını söyledi. Gözlerim kapalı olacakları bekliyordum.

Ablam sikimi elinde bir süre sıvazladıktan sonra ağzına almaya başladı. Ablam sikimi öyle emiyorduki sikim ister istemez kalkmaya başlamıştı. Ablam taşşaklarımı bile yalıyordu. Iyice kazık gibi olan sikimin başını dilinin ucuyla yalamaya başladı. Çıldırmak üzereydim. Artık olanlar oldu deyip gözümü açtım ve sikim ablamın ağzındayken ablamla gözgöze geldik. Bu sırada istemeden kazuk gibi olan sikim ablamın ağzına boşaldı ablamın ağzı sperm doluydu. Ablamın spermleri tükürmesini beklerken hemen hemen hepsini yuttu. Adamlar ablama arkasını bana dönmesini söylediler. Ablamın götünü bana da siktireceklerini düşünürken bana ablanı amından sik yoksa olacaklara karışmam dedi.

Ben ablamın bakire olduğunu söyledim ama beni dinlemediler.

Ablam domalmış bir vaziyette önümdeydi. Adamlardan biri gelip ellerimi çözdü ve işe koyulmamı söyledi. Ben ablamın arkasına geçtim .ablam kendini sıktığı için amı ön taraftaydı adamlar bana ablamı okşayarak rahatlatmamı söylediler. Elimi ablamın bacak arasına attım ve amını parmaklarımla gevşetmeye çalıştım. Diğer elimide heyecandan sımsıcak olan göğüslerine attım ve okşayarak ablamı gevşettim. Artık arkadan rahatça ablamın amına girebilirdim. Sikimi ablamın bacaklarına ve kasıklarına sürerek tekrar sertleştirdim ve sikimin başını ablamın amının üzerinde bir süre gezdirdim. Biraz sonra sikimi yavaşça ablamın canını yakmadan amına sokmaya başladım.

Kızlık zarını yırttığımda ablam acı bir şekilde ahh.. diye bir inleme sesi çıkardı. Artık ablam bakire değildi üstelik bakireliğini ben bozmuştum. Ablamın çıkardığı sesten sonra iyice tahrik oldum ve ellerimi ablamın beline tutunarak hızlı hızlı ablamın amının derinliklerine girip cıkıyordum. Kasıklarım ablamın kalçalarına vurdukça ablam kısık iniltiler çıkarıyordu. O`nun da bu olaydan zevk aldığını düşünmeye başlamıştım.

Bir süre ablamı amından siktikten sonra ablamın zevk suları gelmeye başlamıştı ve ablamla aynı anda boşaldık. Bütün spermlerimi ablamın içine boşalttım. Ablamın vücudu o kadar gerilmiştiki aldığı zevk anlaşılıyordu.

Işimiz bittikten sonra adamlar gittiler. Ve biz ablamla birbirimize bakmaya başladık. Ablam içerideki kızlık kanını ve kırık camları temizledi. Annem ve babam eve geldiklerinde olaydan bahsetmedik. Camın kazayla kırıldığını söyledik. Ablamın bekaretini 25 yaşındayken ve istemedende olsa ben bozmuştum. O olaydan sonra ablamla 2 hafta konuşmadık ama daha sonraları eski günlerimize geri döndük.

Gönderen: Aykut

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Beni bitirdiği Sırada Odaya Teyzemin Kızı Girdi…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Ben uzun boylu ve de yakısıklı biriyim (16yaşında). Olay benim halamın kızıyla başımdan geçti. O çok güzel özellikle o top gibi kalçaları beni delirtiyordu. Bir gün onların evine giderken porno halamların evin kapısından çıktığını gördüm ve bende evlerine girdiğimde gördügüm şey harikaydı. (hala kızının adıda mübara idi (16) yaşında.)

O odasında mastürbasyon yapıyordu ve benim onu izlediğimi fark edip hemen kilotunu yukarı çekti ve bana sana ihtiyacım var dedi ve bende sevinerek yardım edebilirim dedim ve benim tas gibi olmus penisime avuçladı. Sonra bende onu dudaklarından öpmeye başladım. penisimi ağzına almaya başladı ama o hala soyunmamıştı.

Ben onun üstündeki t shirti çıkartıp memelerini yalamayaaaa başladım ve o inlemeye başladı.O sırada odaya teyzemin kızı girdi ve gördükleri karşısında hayretler içersinde kaldı. Kaçmaya çalıştı ve ben onu kolundan tutarak onu soymaya başladım. Haaaaaa (o uzun boylu 17 yaşında) yani benden bir yaş büüyük.

Ve çok güzel bir vücudu vardı. Onun amını yalamaya basladım. İnliyordu. O sırada mubara benim penisimi ağzına almış yalıyordu bende tahrik oluyordum. Sonra mubaranın götüne parmağımı sokarak genişletmeye başladım. Deliği küçüktü. Bu arada teyzemin kızının ismi seda…

Seda`nın ağzının içine boşaldım…

Seda ise bize ayak uydurdu ve alttan mubaranın amını yalıyordu. Benin sikimi yalayan kişi seda oldu ve sedanın agzının içine boşaldım ve o hepsini yuttu. Yaşadıklarıma inanamıyordum. Mubaranın götünden parmagımı çıkarıp sedaya yalattım. Ve sikime Mubaranın götünün kenarlarına krem sürüp içine girmeye başladım ama zorlanıyordum ve aniden bastırıp girdiğimde acı bir ses çıktı Müberradan… Ben gidip gelmeye başladım. Acılar zevke dönüşüyordu ki Mübarranın içine boşaldım…

Öyle yığılıp kaldım. Sıra sedada idi. sedanın götünü yalayarak gevşettim ama ona değişik bir yöntem uygulucaktım ve dolaptan kola getirerek sedanın açılmış göt deliğine kolayı döktüm seda bir ara kaçmaya çalıştı ama Müberra onu tutuyordu. Şişe boşaldığında sedanın götünü ağzıma alaraktan bütün kolaları içtim sedanın götüne şişeyi sokmayı başlattım.

Yarısı giriyordu ama o çığlıklar atıyordu. Sonra şişeyi çıkararak sikimi götüne dayadım. Bastırarak kolaylıkla götüne girdim. Gidip gelmeye başladım 10 dakika sonra sedanın götünden çıkarak yüzüne boşaldım… Müberra`ya extra birda soktum ve onunda yüzüne aktım.Hepsini yalayıp yuttu.ogun çok güzeldi ve zaman buldukmu üçümüz birlikte hep sikişiyoruz çok zevkli oluyorGönderen: Fanemo

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Canım Annem

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Asian

Ben 23 yasinda, uzun boylu, esmer, Ankaralı bir gencim. Anlatacağım olay gerçekten yaşanmış bir olaydır.

Annem Füsun, 49 yaşında, 1.70 boylarında 60 kilo, açık görüşlü modern bir kadın. Çocukluktan beri ona karşı cinsel bir porno yakınlaşma hissetmekteyim. Babam işlerinden dolayı çoğu zaman Kütahya`da olduğundan annem ve ben evde yalnız kalıyoruz. Tabii ki annem ne zaman banyoya girse soluğu hemen anahtar deliğinin önünde alıyordum.

Onun o kavun gibi memelerine, sütun gibi bacaklarına, kabak gibi götüne, kayısı gibi amına bakıp 31 çekiyordum. Ama artık dayanacak gücüm kalmamıştı. Anne manne, ne olursa olsun sikmeyi kafama koymuştum.

Yaklaşık iki ay önce, yaşlı kadınların, ensest ilişkilerin olduğu 4 tane cd porno film aldım. Oğullar analarını düzüyor, olgun hatunlar genç erkeklerle ölümüne sikişiyorlardı. sabahtan akşama kadar film izlemekten, otuzbir çekmekten halim kalmamıştı, elim yarrağımda kanepede uyuyup kalmışım. Annemin geldiğini farketmemişim, “Ne yapıyorsun terbiyesiz, git banyoya çabuk, üstün başın döl olmuş, temizlen” sözleriyle uyandım. Çok utanmıştım, hemen toparlanıp banyoya gittim, ama annemin beni o şekilde görmesi acaip tahrik etmişti.

Sikim yeniden kalktı, çamaşır torbasından annemin siyah bir külotlu çorabını alıp am yerini koklayıp 31 çekmeye başladım, bir şekilde sikmeliydim onu, kafama koymuştum.

Banyoyu bitirip yavaşça dışarı çıktım, hemen odama gittim kapıyı kapadım, üzerime bi rehavet çökmüştü, üstüme bir şort giyip yattım.

3-4 saat sonra uyandığımda saat gece 10 olmuştu. Annemin artık yattığını düşünerek salona gidip flimlere devam etmeyi düşündüm. Odamın kapısını açtığımda salonda televizyonun ışığının yandığını gördüm. Yavaşça ilerledim, salona geldiğimde gördüğüm manzara beni şok etti. Annem benim filimleri vcd`ye takmış, salondaki şamdanlardan birinde duran mumu almış deli gibi amına sokup çıkarıyordu. Kanepe amından akan sularla sırılsıklam olmuştu. Seyrettiği flim de oğulun anasını becerdiği, benim en çok hoşuma giden filmdi.

Biz anne oğuluz ve birbirimize yardım edebiliriz…

Yanına gittim, hemen toparlandı, başka bi kanal açtı. Artık açıkça konuşmaya karar verdim: “Annecim, bak ikimizde olgun insanlarız, seks hayatımızın bir parçası ve herkesin olduğu kadar bizim de buna ihtiyacımız var, benim şu anda bi kız arkadaşım yok, bu yüzden ancak porno filmler izleyip tatmin oluyorum, senin derdinde aynı, babam 2 ayda bir geliyor eve, senin de bu şekilde tatmin olman normal, biz anne oğuluz, birbirimize yardım edebiliriz, aramızda kalır ve mezara kadar gider, tabi sen de istersen” dedim.

“Nasıl olacakmış peki o iş ” dedi annem.Yanına gittim, kumandayı elinden alıp tekrar porno filmi açtım. Sahnede anne jartiyer ve siyah naylon çoraplar giymiş, oğlanda bacaklar omuzda köküne kadar anasını sikiyordu. Bir müddet izledik, sonra ben “Siyah naylon çorabın varsa giy,gel!” dedim. İtiraz etmedi, 5 dakika sonra üzerinde aynı gecelik, yalnız bu sefer bacaklarında çoraplarla gelip kanepeye oturdu.

Sözümü dinlemesi annemin de benimle sikişmek istediğini gösteriyordu. Hem kendi amıdan çıkan birisinden daha iyisini mi bulacaktı? Hemen yanına oturdum ve bacaklarını okşamaya başladım. Giderek daha yukarılara çıktım, birden elimi amına attım. Sanırım 2 hafta önce falan traş etmişti, kıllar çıkmıştı çünkü. 3 parmağımı birden soktum, deli gibi inlemeye başladı.

Geceliğini çıkarttı, banyoda izlediğim o muhteşem iri memeleri karşımdaydı artık. Amını bırakıp memelerine yumuldum, deli dibi yalıyor, öpüp sıkıyorum annemim memelerini. Sonra ayağa kalktı “Biraz da canım oğlum yatsın kanepeye, yorulmuştur ” dedi, anne sözü dinledim tabi, hemen yattım kanepeye, önce şortumun üstünden biraz sıvazladı yarrağımı, yavaş yavaş aşağı indirdi.

Erkekliğimin başını kadınlığına doğru sürtmeye başladım…

Donumla birlikte, bir de ne görsün, kendi amından çıkan oğlunun 20 santim yarrağı var, üstelik biradan kendisini sikecek. “Amanın bu ne!” dedi, “Ben dogurduğumda küçücük bir pipin vardı, büyümüşte adam olmuş, anasını yapacak şimdi!” diye güldü. Sikim acaip kalmış, başı mosmor olmuştu, taşaklarıma ağrılar giriyordu. Annem sikimi öpmeye başladı, sonra eliyle sıvazladı ve nihayet de ağzına almıştı, resmen vakumluyordu, daha fazla dayanamadım ve ağzına boşaldım, bütün akanları yalayıp yuttu.

Boşalmama rağmen sikim hala inmemişti, kanepeden kalktım, annemi kolundan tutup yatırdım. Başına gelecekleri bildiği için hemen bacaklarını açıp amını okşamaya başladı “Gel biraz sen de anneni yala” dedi. İtiraz edermiyim, hemen daldım amına, klitorisi büyümüş nerdeyse küçük bi sik kadar olmuştu, “Ahhh, yala yavrum yala, baban yalamadı şimdiye kadar bari sen mutlu et anneciğini, ooohh” diye inlemeye başladı.

Yarrağım yine deli gibi kalkmıştı, yukarılara çıktım, biraz da memelerini yalayıp doğruldum, sikimin başını amcığına sürtmeye başladım. “Anne, prezervatif takıymı, yoksa korunuyomusun?” diye sordum. “Hap alıyorum, merak etme, boşalt bütün suyunu annenin amına!” diye inledi.Yavaştan başını soktum, deli gibi inlemeye başladı, sonra birden yüklendim, dibine kadar girdi amına “Ooooh, bu ne bee! Yandım anam!” diye bağırdı annem.

Bacaklarını belime doladı “sik, siiik, daha hızlı sik oğlum, canım oğlum, ben seni bu günler için doğurdum, ooohhh, aslanım, koçum, batır erkekliğini, sok sonuna kadar” diye bağırmaya başladı. 15 dakika gidip geldikten sonra deli gibi boşalmaya başladım. Döllerim annemin amından akan zevk sularıyla karışık dışarı akıyordu. Sikimi çıkartmadan öylece uyuduk. Artık iki günde bir deli gibi sikişiyoruz annemle. Aabamın tayini ankaraya çıkmasın diye dua ediyoruz. Canım annem benim, oğlunu dünyanın en mutlusu yaptın.Gönderen: Doğan

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Küçük erkek kardeşimin ilk kadını oldum…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Ben 27 yaşında bekar bir bayanım. Yalnız yaşıyorum. Ailem Antalya`da oturuyor. Bir tane erkek kardeşim var. 16 yaşında… Bu yaz bana geldi 1 aylığına kalmaya… Tabi o porno gelince evde bazı şeyleri yapamaz oldum. Eve erkek arkadaş alamıyordum ve gizli gizli mastürbasyon yapıyordum.

Kardeşim yakışıklı bir gençti onunla çok şeyi konuşurduk açık açık… Bir akşam otururken “Abla” dedi… Ben hiç ilişkiye girmedim ve çok istiyorum. Bana bi kız bulurmusun?.. Güldüm “Canım sen daha bakirmisin? Hiç olmadı mı?” dedim. “Hayır Abla olmadı” dedi. Acayip tahrik olmuştum. Hiç sikişmemiş bir erkek beni azdırdı…

Ama ona belli etmedim o benim kardeşimdi ve öyle birşeyi onunla nasıl yapardım. Ama çok kudurmuştum. Bak dedim yanlış anlama ama istersen sana gerçek bi am gösteririm bakman için. Onu korkutmak istemiyordum.

Gözlerinden heyecanlandığını anladım. Kiminkini göstereceksin dedi. Kendiminkini dedim istermisin? Biraz durdu sonra tamam dedi. Sevinmiştim çünkü o kadar azmıştım ki sadece amıma bakması bile beni orgazma ulaştıracaktı.

Eşortmanı ve kilotu hemen çıkartım yanına oturdum ve bacaklarımı ikiye ayırıp ellerimle amımı açtım. Gözleri fal taşı gibi açılmış amıma bakıyordu ve benim amımdan sular sızıyordu. Bak dedim işte bu am ve suları. Orada parmaklarımla amımı okşamaya başladım. ve inliyordum…

Ve hemen sikine baktım pantalonun içinde kabarmıştı. Güldüm ve ne oldu sikin mi kalktı dedim. Kıpkırmızı olmuştu. Hadi gel elle okşa birşey olmaz dedim. Sanki söylememi bekliyormuş gibi hemen okşamaya başladı… İyice kudurmuştur. Beni sikmesini istiyordum dayanamıyordum.

Ve sikini ağzıma alıp gene sertleştirdim…

Ona “Alper bebeğim” dedim. “Beni sikmeni istiyorum” ve aldığım cevap “Abla amına görünce bende bunu istedim yapabilirmiyim dedi. “Hadi sikkk canım dedim.” ağzını amıma dayadı ve yalamaya başladı. O kadar acemice yalıyordu ki bu beni orgazma ulaştırdı.

Kasılırak bağırarak boşaldım. Kardeşimi yatırıp sikini avuçladım yaşına göre bayağı büyük siki vardı onu yaladım emdim ve ağzıma boşaldı… Ama ben sikinin amıma girmeni istiyordum. Ve sikini ağızıma alıp gene sertleştirdim. Sonra da üstüne oturdum. Sikin amıma girdi… Çok büyük bir haz almıştım.

Kardeşimin siki amımdaydı, ve zıplamaya başladım. Zıpladıkça memelerim hopluyordu. Çıldırmış gibiyimdi. Zavallı kardeşim 3-5 gidip gelmede amıma boşaldı… Ama ben daha boşalmamıştım. İstiyordum istiyordum daha çoğunu. Domaltım ve götümden sik dedim. Ve götten siktirdim kendimi… Bağıra bağıra boşaldım.

Artık kardeşimin elini kaldıracak hali kalmamıştı… Sonra da yere yığıldı. Yeter abla artık tükentim dedi. Bende yere yatmıştım nefes nefese… Sen ne ateşli orospuymuşun dedi. Güldüm. Onun ilk kadını olmak çok güzeldi. Dudaklarına yapıştım ve öpüştük… Bende kaldığı 1 ay boyunca çılgınlar gibi sikiştik. Ve o eve döndü. Ben bir müddet sonra çocuk aldırdım kardeşimden… Artık bana daha sık kalmaya geliyor…Gönderen: Arzu

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32