Halamın Kızı Beyza

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Ben 15 yaşlarinda genç bir erkeğim ahlakli yetişmiş bir aileden geliyorum halmin kizida öyle halmin kizi beyza ise 11 yaşinda ben onu hep kardeşim gibi görürdüm herzaman oyunlar oynardik ama ergenliğin cilvesi ile…bigün yine maç yapiyodukaklim onun daha yeni gelişmiş memeleri ve o kocaman götü önümdeydi her gol atışimda kucağime atlardi bende ona sarildim ve yarrağimi ammina sürtüyodum eve gittim 31 çektim ve boşaldim bi gün yine evlerine gitmiştim bana bisikletimi çikarirmisin dedi bende bunu firsat bilip tamam dedim arka bahçeye gittik unu duvara dayadim olan biteni daha anlamamişken dudağine yapiştim kaçmaya çalişti tuttum oltarin ustüne attim artik kendini bana birakmişti tüm gücümü kullanara yarrağimi ammina sürtüyodum inlemeye başladi sertçe soydum üstümü çikarmişti heme yarrağimi ağzina verdim sikim 18 cm den fazla olmuştu kucağima alip halamdan gizli yatak odasine götürdüm kapiyi kitledim ve halama banyo yapiyorum dedim tamam dedi dombalmiş beni bekliyordu ammini ve göt deliğini yaladim ama öyle bi yaladimki vücüdunun sicakliği dilimdeyde artik ne o ne ben dayanamiyodum sik beni sik beni diye inliyodu gütü çok dardi baş parmağimi soktum acıyooo dedi aninda sikimi soktum aman tanrim butunlardaydim sanki hiç durmadan sokup çikardim inliyodu ve kendimden geçiyodum boşaliyorum dedim hemen ağzini döndü dölümü ağzina boşalttim sonra 61 pozisyonunu yaptik ammına bi soktum tahmin ettiğim gibi bakire değildi onun içi ağzı kapatmiştim sanki bi makina gibiydim hizla gidip geliyodum ve dayanamayip içine boşaldim ne yaptin diye bağirdi bişe olmaz dedim birikmiş paramla çocuğunu aldirdik hala sikiyorum ama ilk seferki bi başka…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Komşum Esrayı Fena Dağıttım

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Ben Volkan, 28 yaşında 4 yıllık evliyim. 175 boyunda atletik bir vucudum var. Epey uzun süre spor yaptığım için vucudum bayanların ilgisini çeker. Anlatacağım olay yaklaşık 2 ay önce oldu. Karım 26 yaşında ve çok ateşli bir hatundur, kendisini bağırta bağırta sertçe sikmemden çok hoşlanır. Bir gün karım bana komşumuz Esra hanımın ona “Kocan geceleri sana ne yapıyorda böyle bağırıyorsun” diye sormuş. Karım utanarak, verdiğimiz rahatsızlık için özür dilese de Esra “karı koca arasında olacak tabiki” demiş. Esra karımın nasıl bu kadar bağırdığını merak ediyormuş. Karımda benim onu sertçe sikmemden ve aletin büyüklüğünden bahsetmiş. Benimkinin 22 cm olduğunu duyunca inanmayan Esra kocasınınkinin 12-13 cm olduğunu söylemiş.

Karımın bu konuşmayı anlattığı günden sonra ne zaman Esra hanım ile karşılaşsak Esrarın gözleri hep benim pantalondaki kabarıklıktaydı. Hatun belliki benimkini çok merak ediyordu. Esra aslında çok hoş bi hatundu. Minyon tipliydi ama yusyuvarlak kalçaları ve dik göğüsleri onu gören her erkeğin olduğu gibi benimde ilgimi çekiyordu. 24 yaşında ve 3 yıllık evliydi.

Birgün işe gitmek için arabama bindim. Bir baktım Esra yanımda belirdi. Nereye gittiğimi sordu. Gideceği yer benim işyerimin ordaymış, götürmemi rica etti, tabi ben memnuniyetle kabul ettim. Esra dizüstü bir etek giymişti koltuğa oturunca iyice açılınca beyaz pürüzsüz bacaklar aklımı başımdan almıştı. Ben onun bacaklarını süzerken o da herzamanki gibi benim ufaklığı süzüyordu. Gündüz trafiğinde işyerine gitmem yaklaşık bir saat sürüyor. Havadan sudan sohbetten sonra yolu yarılamıştık. Esra bana karımın çok şanslı olduğunu onu çok kıskandığını söyledi. Bende hiçbişey anlamamış gibi, niyeki dedim. Geceleri onun haykırışlarını duyduğunu, her kadının karım gibi bağırtıla bağırtıla sikilmeyi isteyeceğini anlattı. Bunları söylerken Esranın gözleri kabarmış olan pantalonum önündeydi. Dokunmak istermisin dedim, cevap vermeden elini tutup benimkinin üzerine koydum. Esra sikimi kavradığında gözleri açıldı. İnanamıyorum diyordu. Karın kesin yalan söylüyordur diyordum. Bir yarrağın bu kadar kalın olabileceğine kesinlikle inanmazdım, kocamınkinin iki misli hatta daha büyük diyordu. O yarrağımla meşgul iken ben elimi onun bacak arasına sokmuştum. Esranın kilodu sırılsıklam olmuştu. Hatun arzuyla yarrağımı sıvazlıyordu. Ben işi falan unutmuştum. Hemen kendimize bi otel bulduk. Odamıza çıktık, odaya girer girmez dudakları dudaklarıma yapıştı. Eliylede sikimi sıkıca kavramıştı. Esranın bu kadar ateşli olabileceğini hiç tahmin etmezdim.

Üzerimdekileri yırtarcasına çıkardı. Anlaşılan büyük bir yarrağa hasreti başına vurmuştu. Benimkinin başını ağzına aldı. Müthiş emiyordu, karım hiç bu kadar güzel emmemişti. Ben onu saçlarından tutuyor sikime doğru başını bastırıyordum. Sırtüstü yatağa yattı, hadi artık bekleyemeyeceğim, kocaoğlan ile beni tanıştır diyordu. Bacaklarının arasında yerimi alıp sikimi amına sürtmeye başladım hadi sok diye inliyordu. Bir anda kökledim, daracık amcığına sikimi yarısına kadar soktum. Esranın çığlıkları ve inlemeleri odada yankılanıyordu. Fazla duyulmasın diye ağzını elimle kapatıp sulanmış amını pompalamaya başladım. Hadi kocayarraklım, yarrağa doyur amımı diyordu. Hatun bir iki dakika arayla sarsıla sarsıla geliyordu. Anlaşılan fazlasıyla zevk alıyordu. Hatunun dar amını iyice açmıştım. Değişik pozisyonlarda yarım saat siktim Esrayı, bende iki kez gelmiştim.

Biraz dinlendikten sonra yeniden sevişmeyeye başladık. Parmağımla onun arka deliğiyle oynamaya başladım. Kocasının onu hiç götten sikip sikmediğini sordum. Kocasının hiç sikmediğini ancak evlenmeden bir arkadaşına götten vermiş, ancak onunda siki kocasınınki kadarmış. Seninkini almam imkansız diyordu. Seninkinin kalınlığı kocamınnkinin iki katından fazla o götüme girerse kesin yırtılır diyordu. Götten vermez ise bir daha amını sikmeyeceğimi söyleyip sikimin Sadece başını götüne sokmaya onu ikna ettim.

Sikimi iyice yalattırıp ıslattırdıktan sonra onu domalttım. Yarrağımın başını kalçaların arasındaki ufak deliğin üzerine yerleştirerek bastırmaya başladım. Girmiyordu, Esra vazgeçmek istedi ama yakalamıştım birkere onu götten becermeden bırakmazdım. Kalçalarına sertçe bir tokat attım, bir anlık kendini sıkmayı bırakınca yarrağımın kafası götüne girmişti. “Çok acıyor çıkar!” diye bağırıyor altımdan kaçmaya çalışıyordu. Biraz sabret güzelim, alışıncasenin de hoşuna gidecek diye sıkıca altımda tuttuyordum. Sikimi hafifçe ileri geri oynatmaya başladım, her seferinde biraz daha Esranın götüne giriyordu. Yalancı hani sadece başını sokacaktın diye bağırıyordu. Ben de biraz sabret canım diye yarrağımı sertçe dibine kadar götüne kökledim. Esranın ağzını kapatmasam kesin otel görevlileri kapıya gelirdi. Gözlerinden yaşlar boşanıyordu. Sikimi öyle bir sıkıyorduki nerdeyse damarları patlayacaktı. Bir müddet sonra götü alışmıştı. Gidip gelmeye başladım. Ahhh ların yerini Ohhhh lar almıştı. Hadi koca yarraklım. Sik beni, dağıt beni diyordu. Amımı da götümüde açtın diyordu. O gün Esranın amını ve götünü defalarca siktim. Amı ve götü fena dağılmıştı, akşam ayrılırken Esra yürümekte zorlanıyordu.

Daha sonra karımdan duydum. Esra kıçının üzerine bir süre oturamamış. Karıma kalçasında çıban çıktığını söylemiş ama neden oturamadığını benden başkası bilemezdi tabiki 🙂

Benim kocaoğlan ile tanışmak isteyen bayanlar, mail adresim kocayarrak_22cm @hotmail [email protected]

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Siftahzenciden

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

3 aylığına yurtdışına gitmiştim beni gezdiren bi arkadaşımla o ğece dışarı çıktık dil bilmiyordum ama iki kızla tanıştık biri zenciydi arkadaşıma dedin memlekette bunlardan yok bunu ben alıcam tamam dedi epey eğlendik kızda benden hoşlandı hareketlerinden belliydi sonra hadi gidelim dedim dördümüz çıktık arkadaşın evine gittik bu arada yolda gidenecek iyice seviştik senciyle odaya girdiğimizde resmen üzerimi parçaladı kadın hızla soyundu harika fiziği vardı zayıf yapılıydı fiziğine bayıldım hemen yalamaya başladım çıldırmıştım ben yaladıkca or-da zevkten delirdi çok bagırıyordu tırnaklarını omzuma geçiriyordu ama aldırmıyordum sonunda amını yalayarak boşalttım gögüslerigign arasına soktum ağzına verdim çılgın gibi emiyordu artık dayanacak gücümüz kalmamıştı gözgöze geldi anladım ne istediğini yalvarır gözlerle bakıyordu backlarını ayırdım geçirdim amına ohhhhh diye bir bagırdı sormayın öylece yarımsaat siktim 4 kez boşaldı müthiç bi geceydi hala aklımda şimdi ankaradayım ilgilenen bayanlar varsa [email protected] adresine yazsın beklerim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Cavidan

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Bundan 12 yıl kadar öncesine kadar Antalya da oturuyordum. Şimdi Ankaradayım. O tarihlerde çok sevdiğim bir arkadaşım Erhan vardı. Ben 19 yaşımdaydım.Erhan 18 yaşında. Erhanın bir de benim yaşımda Cavidan isminde fıstık gibi bir ablası vardı. Tam gelişmiş bir kızdı. Hele memeleri o kadar sert ve dikti ki neredeyse giydiği gömlekleri veya bluzları yırtıp fırlayacakmış gibiydi. Hele dar pantolon giydiği zaman amının Venüs kabartısı bir avuç kremalı pasta gibi duruyordu.Hemen hemen her gün bunun yüzünden günde en az 3-4 defa 31 çekmek zorunda kalıyordum. Bir gün Erhan, Cavidan, bunların anneleri ve ben bir pikniğe gittik. (Babaları daha önce annelerinden boşanmıştı) Saatlerce eğlendikten sonra yorgun düştük ve yere oturup biraz dinlenelim dedik. Anneleri de ortalığı toplamaya çalışıyordu. Cavidan uyuyakalmıştı, ama ne biçim frikikle… Kısacık şortunun arasından don giymemiş olduğunu fark ettim. Biraz daha yanaşıp kayısı gibi pembe amcığını şortunun bol paçasının arasından görünce benim feleğim şaştı. Sikim oldu odun gibi. Zaten sikim oldukça büyük ve kalın (19 cm.) mutlaka 31 çekmem gerekiyordu, çünkü sik suyum çoktan gelip duruyordu. Dayanamadım, hemen oradaki bir ağacın arkasına yan uzandım ve yarağımı çıkarıp güzelce tükürükledikten sonra başladım asılmaya. Tam patlatmama yakın, bir de baktım ki Erhan yanı başımda bakıp duruyor. Bana “Sikin ne kadar heybetli ve güzel “dedi, ben utanmaya dahi fırsat bulamadım çünkü gelmek üzereydim. 31 çekmeye devam ettim. Birkaç saniye sonra şiddetli darbelerle spermlerim fışkırdı..Neyse rahatlamıştım. Erhan bana “bunu eve gidince beraber yapalım” dedi. Tamam dedim. Biraz sonra eve gittik. O akşam Annemle Babam bir tanıdıklarına oturmaya gittikleri için Erhan ile ablası Cavidan bize geldiler. Ben Cavidanı görünce gene sikim kıpırdanmaya başladı , Daha sonra bir şeyler oynayalım dedik. Bu esnada Cavidan kütüphanemden bir kitap bakarken benim porno dergisiyle yanındaki üzerinde etiketi bulunmayan porno video kaseti gördü. Sanki anlamamış gibi ,şu videoyu bir izleyelim mi diye sordu, ben mosmor oldum, ama o arada da birtakım şeyleri hayal ettikçe sikimin de azmaya başladığını gördüm. Ben Olmaz, sonra izleriz, şimdi Erhan ile satranç oynuyoruz dedim, fakat ikna olmadı. Siz daha sonra oynayın ben oturma odasında şunu bir izleyeyim dedi ve oturma odasına gidip, kaseti video oynatıcıya yerleştirdi. Engel olmaya çalıştım ama dinlemedi. Ben de “o bantta tehlikeli şeyler olabilir, kapıyı kapat, biz de satranca içerdeki odada devam ederiz dedim. Hafiften sırıttı. Kapıyı kapattı. Benim aklım orada kala kala Erhan ile satrança devam ettik. Derken Erhan da büyük çişinin geldiğini söyleyerek kütüphanedeki porno dergisini alıp tuvalete girdi. Ben ne yapacağımı şaşırmış bir halde elim dimdik olmuş sikimde oturmaya devam ederken Erhan 1-2 dakika sonra beni tuvalete çağırdı. Gittim ki Erhan da sikini kaldırmış 31 çekmekle meşgul. Bana “hani bugün beraber yapalım demiştim ya.. şimdi sen de sikini çıkar dedi. Sikimi çıkarmamla birlikte Erhan benim sikime eliyle yapıştı. (Erhanın da siki fena değildi aslında. Gerçi benimkinin yanında ufak kalıyordu ama kazık gibiydi.) Erhan benim sikimi tükürüğü ile güzelce sıvazladıktan sonra, Hüseyin yav… azıcık sikini götüme sürttürsene ” dedi. Ben biraz sıkılarak tamam dedim sonra önümde domaldı. bir yandan da 31 çekmeye devam ediyordu. Ben, fırsat bu fırsat, vazelin daha iyi kaydırır diyerek tuvaletin yanında bulunan odadaki vazelini almaya çıktım. Tam alıp tekrar tuvalete girerken birde tuvaletin kapısında Cavidan dikilmiyor mu… Rezil olduk diye düşünürken. Cavidan filmin bayağı iyiymiş Hüseyin” dedi o esnada da içerden Erhanın sesi duyuldu: Hadisene Hüseyin”… o arada benim yarağım dışarıda bir elimde, vazelin de öbür elimde salak salak bakınırken, Cavidan sikimin kocaman ve kaskatı olmuş başını okşamaya başladı. Beni tuvalete içeri çekti . Erhan kendisinden iki yaş büyük ablasını görünce feleği şaştı. Ablası da “sen 31 çekmeye devam et Erhan “dedi. Bana da : Hadi Hüseyin .. Erhanı arkadan becer. Vazelini zaten bunun için almamış mıydın ? Ben de sizi seyredeyim, sonra bana da aynı şeyi yapacaksın haa.. dedi. Ben biraz utanarak, elime bolca vazelin alıp Erhanın götüne iyice sıvadım , sikim kırılacak gibi sertleşmişti. Sonra Erhanın arkasına geçip önce orta parmağımı soktum. Sonra baş parmağımı, sonra da gene bolca vazelinleyip iki parmağımı da soktum Erhan deri derin “Ohhhhh” çekiyordu. Bir yandan da 31 e devam. En sonunda sikimi götüne dayadım yavaş yavaş abanmaya başladım, sikimin kafası çok büyük olduğu için biraz canı yanmış olacak ki Erhan göt deliğini biraz büzdü, onun için bir türlü sikimi sokamıyordum.Bunun üzerine Cavidan da bir eli ile amını azdırırken öbür elini vazelinleyip Erhanın göt deliğine sıvamaya başladı. Benim de sikimi tutarak hadi şimdi yavaş yavaş sok” dedi. Erhanın göt deliği daracıktı, ama sonunda yarrağımın kafası ağır ağır içeri girmeye başladı, bu arada Erhan da alışmıştı. Derken biraz daha, biraz daha . Sikimin yarısından çoğu götüne girdi. Ben de yavaş pompalamaya başladım. O arada Cavidanın da benim göt deliğime parmağının sokup çıkarmaya başladı. Ben daha fazla dayanamadım. Sikim ateş gibi yanarak bomba gibi menileri attırdım götünün içine. O esnada Erhan da boşaldı. Götü o esnada sikimi içeride hapsetmişti , Erhanın göt deliği sikimi bu şekilde 1-2 dakika mengene gibi sıkmıştı. Cavidan da kendi kendini tatmin etmiş ve inleyip duruyordu. Sonra sikimi çıkardım. Daha hala sertti. Erhanın göt deliğinden foşur foşur menilerimin bir kısmı dışarı aktı. Ben kalkıp sikimi güzelce sabunla yıkadım. Erhan da götünü. Derken Cavidan sikimi sıvazlayarak ağzına aldı . sanki yutacakmış gibiydi. Ara sıra bana bakıp “filmdekiler bu kadar iyi yapıyorlar mı gibisine bir şeyler söylüyordu . Ben de Cavidannın bir elimle kadife gibi amcığının, taş gibi dikilmiş memelerini mıncıklıyordum. Amının suyu gelmiş, neredeyse bacaklarından süzülecekti. Öyle ki amının suyundan yararlanarak parmağımı göt deliğine bile sokup çıkarmaya başladım. Sikim olmuştu gene bir derya. Ame hemen boşalacak gibi değildim. Çünkü o gün zaten 3 defa 31 çektim, gündüz piknikte yorulduk, bir de akşam göt siktim. Onun için daha da zevk alıyordum . Cavidannın memelerini emmekten mosmor oldu, meme uçları neredeyse bir sik gibi sertleşti . Sonra sikimi ağzından bırakarak önüme domaldı, Bize “Şimdi ikiniz birden beni yalayın dedi. Ben Cavidanın domalmış vaziyette amını ve götünü bir arada yalarken kardeşi Erhan da Cavidanın on tarafından altına doğru uzanıp memelerini yiyiyordu. Cavidan zevkten küçük küçük çığlıklar atıyordu. Sonunda Hadi Hüseyin , sikini götüme sok , ama yavaş ol , çünkü sikin çok büyük dedi. Ben merak etme diyerek bomba gibi kalçalarını hafifçe yana doğru açtım. Öff göt deliği ateş gibi sıcaktı. İyice tükürükledim, vazelinledim. O da o sırada amını deliler gibi okşuyordu . Bir yandan da “keşke bakire olmasaydım, şimdi ne güzel amcığımdan da şikişirdik.. Sonra sikimin kafasını biraz önce edindiğim deneyimi de dikkate alarak yavaş yavaş göt deliğine ittirmeye başladım. Sanki biraz daha rahat gibi girdi. Kızın göt deliği kadife gibiydi. Zaten kalçaları falan da tam gelişmiş ve kardeşi Erhandan daha iri ve yuvarlaktı. Sikimin yarısını sokup bir iki defa gidip geldikten sonra Cavidan; “Köküne kadar soksana Hüseyin” dedi . Kulaklarıma inanamadım, ama köküne kadar da soktum. Gıkı bile çıkmadı tam tersine iyice azdı. O ara amını avuçladım. Am suyunun bolluğundan foşur foşur ediyordu. Sonunda o günkü 4 ncü ve en haşmetli 4 ncü patlamayı büyük bir zevk içinde yaptım. bu iş ben Antalyadan ayrılana kadar 1 yıl devam etti. Böyle ateşli bir anın özlemini duyuyorsanız bana yazın [email protected]

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Genç Bir Erkeğim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Slm ben hakan istanbulda yaşıyorum,renkli bir hayatım var,yaşıtım ve güzel kızlara ilgi duyuyordum ama yaşadığım tecrübeler sonrasında artık orta yaşlı hanımlardan başka kimseyle birlikte olmak istemiyorum.gittiğim bir gece kulubunde orta yaşlı bayanlar vardı bayağı hoş ve güzellerdi konuşmalarından hayata geniş çerçeveden bakan,hayattan zevk almayı bilen insanlar oldukları belli idi.kıyafetlerinden ve hareketlerinden maddi durumlarının iyi olduğu belliydi,ben onları seyredip düşünürken aralarından biri onlara baktığımı fark etti ve bana göz kırptı nehaber gibisinden bende içkiyi işaret ettim oda gel yanımızda iç filan diyordu ben tereddüt içerisinde kaldım hiç tanımadığım insanlarla oturmak pek mantıklı gelmedi ama onlarla tanışmanın hoş olacağını düşündüm ve içkimi alıp yanlarına gittim. kısa tanışma faslından sonra aralarında muhabbet etmeye başladılar içkinin etkisiyle hiç çekinmeden konuşuyorlardı evliliklerinden kimisi kocalarından kimisi cinsel hayattan herkes bir şey anlatıyordu sanki beni unutmuşlar aralarından biri beni süzmeye başladı evliydi bende onun üzerinde gözlerimi süzdürmeye başladım sonra hava almak için dışarı çıktı bende peşinden gittim sohbet etmeye dertleşmeye başladık kendisi kocasından şikayet etmeye başladı onunla hiç ilgilenmiyor yüzüne bile bakmıyordu nedenini sordu bende eger sende problem yoksa seni kesin aldatıyordur önce şok oldu ama sonradan farkına vardı,gerçekten çekici bir kadındı ve bir erkeği aradığı herşeyi onda bulabilirdi,,aldatılacak bir kadın değilsin dedim gözleri parladı sonra alkolün ve rahatlığının beni evine davet etti, başta biraz tedirgin oldum ama tamam dedim o gece evine gittik kısa sohbetten sonra konu sex e geldi,daha önceki deneyimlerimi sordu,kız arkadaşım olup olmadığını, daha sonra soruları daha özel bölgelere getirdi,ben saklayacak birşeyim olmadığını söyledim, bunun üzerine eliyle penisimi okşamaya başladı,beni yatak odalarına götürdü, beni yavaş yavaş soymaya başladı. ben çırıl çıplak kaldım sonra onu soymaya başladım, o kadar güzel fiziği vardiki. sonra onu yatağın kenarına yatırdım ve baldırlarından başlayarak heryerini yaladım. dilimi amına daldırdığımda ooohh diye inlemeye başladı. yaklaşık beş dakika yaladıktan sonra garip bir hırıltıyla boşalmaya başladı. Uzun zamandır öyle sex yaşamadığı için birazcık dinlendi sonra bana doğru döndü ve ata bine gibi üzerime oturdu. çığlık atarak oturup kalkıyordu bu arada bende onun göğüs uçlarını sıkıyor, her tarafını okşuyordum ardından deliler gibi boşalmaya başladı. hemen ardıdan da ben içine boşaldım. ikimizde sırıl sıklam ter içinde kalmıştık. yanıma yığıldı ve birbirimizi okşamaya devam ettik sonra beraber banyo yamak için banyoya girip birbirimizi yıkadık. yıkanırken o benim penisimi yalarken bende onun amını okşuyordum,daha sonra penisim iyice sertleşti ve amına sürmeye başladım,amı zaten ıslaktı,yavaşça içeri girdim ve gidip gelmeye başladım,bir ara dinlenmek için durdum o sırada amını sıkıp bırakmaya başladı sanki içim çekiliyordu bana müthiş zevk veriyordu,böyle birşey yaşamamıştım,banyoda suyun altında her pozisyonda birlikte olduk.Müthiş bir finalolmuştu,nefes nefese kalmıştı,beraber boşaldık,o kadar çok boşalmıştımki içinden çıkmamla beraber spermlerim bacağından akmaya başladı,bana hayatımdaki en büyük mutluluğu yaşattı ve artık kendimi orta yaşlı hanımlara adamaya karar verdim.

msn adresim [email protected]

eminim bana öğreteceğiniz daha çokşey var 🙂

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

GÖRDÜĞÜM ENGUZEL AM

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Mrb herkese basımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorumm benım 20yasında bir erkek kardesim war kızlar onun peşinde kardesim harbiden yakıslıdır benım gibi benden 5yas küçük lisede suan bende üniversitrede birgün yanıma ankaraya gelmişti kıstatlinde ikihafta bende kalacaktı bende hergün ewe kız atmaya allısmıstım iki hafta ne yapacaktım drerken kardesim sordu abi hani kızlar nerde die bende olum sen warken kız mı gelir len die we bunu duyarduymaz duygu die bir kızı aradı we cok gecmeden bir kız kapımda bitmişti aman dedim olamaz böyle bir şey ince cik acaib cekici yok böyle bir güzelk yaa kız hemen bizimkinin dudaklarına yapıstıı we hııımms abinde cok tatlıyumıs dedii ben öyle kALMISTIM kız aslında türk degilmiş babası isvecliymiş ankarada yasıyolarmıs neys kız dudaklaırıma yapıstı aynı zamandada eteğini çıkarmaya calısıyo we etek düştü ALLA M O NASIL BİRŞEYDİR AM DA TEKBİR TÜY TEK BİR BÜZÜLME YOKTU GERGİN SIKI WE TERTEMİZZ HEMEN İNDİM AMA BUsırada kardesimde bizi yanlız bırakmak için ewden cıkmıstı bende amını emiyodum duygumun emziriyodu bana amını derken benımkini açmaya basladı off die bir ses duyf-dum benım azmanı görmüştü tam 21cm boyumda uzun derken ağzıına aldııı küçük yosma yarrağı emmiyo kemiriyo resmen sikilmemeiş kaç zamandırr istiyomus böyle büyüğünü we derken ben boşalmak üzereyken çektim sikimi ağzından biras bekledikk we amını ayırdım bacaklarıı havada girmneye basladımm amaaaann yok böyle sıcaklıkkk böylee bir efsyun am degill cehennemm girmemleee zıplamaya abslaması bir olduu ben cıkar demesini beklerken sokk sokk die bagırmaya basladıı yosma we girdim de ne girdimm resmen makineligibi basıyodumm kıza we fıskırmaya basladım içinee aman negüzel şeydii negüzel amdı şuan 2yıldır nbenle kalıyoo istanbula gidrkende yanımda gelecek obenım küçük orospum olacak şimdi ise aramıza yeni insanları katmayı düşünüyoruzz

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Zaman Kotu

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

Istanbulda unide ogrenciyim.22 yas, 175 boy, omuzlarimda sac sakal uzun tam bi metalci tipi:) bir arkadasimin istanulba son gecesiydi ve eglenmek istedigini soyledi. beraber taksime gittik ve daha once de gittigim barlardan birine girdik. yan masada 3 tane afet hatun bize bakıp duruyodu, genelde affetmem bu sefer oldugu gibi. yanlarina bir bahane bulup gectim ve konusmaya basladik. biri kisa biri orta biri de uzun boylu idi kizlarin yaslari benden ve arkadasimdan buyuktu. 25-28 yas civari idiler. ben uzun boylu olani kendim icin istiyordum zaten muhabet de o yonde gelisti.bar kapanirken gecenin kalaninin planlari yapilmaya baslanmisti. bir taksiye gidip onlarin evlerinde devam etme karari aldik ve yola koyulduk. eve vardigimiz da cok sasirmistim yol kenarinda guzel bir yerde bi evdi, giris kati salon ust katta ise yatak odalari ve banyo olarak tasarlanmisti. arkadasimi alt katta birakip uzun boylu kizla direk ust katın yolunu tuttuk, acelem wardi uzun sureli bir iliskim wardi ve evlilik planlari yaptigim icin sevgilimle cinsel bir birliktelik pesinde degildim , aslinda bu seferde taksime gelirken boyle bir amacim yoktu ama hazir kucagimiza dusmus kizlari da kacirmak bize bize yakismazdi:) merdivenlerden cikarken ickini etkisini iyice hissetmeye baslamistim,odaya girip kapiyi kapatir kapatmaz kiz pantolumu indirip boxerimin arasindan cikardigi aletimi emmeye basladi, cok tecrubeliydi ve cok hizli davrandi biraz urktum simdiye kadar yattigim kizlardan cok farkliydi ve benim olmak icin belki de fazlasiyla güzel bi kiz oldugunu aydinlik oartamda ve soyunukken daha ii fark ettim.ami traslanmis ve gogusleri normalden cok daha dik ve sertti. konusmak istermisin once demeye hazirlanirken odaya en kisa boylu olan kiz girdi. grup yapmak istermisiniz dedi, yanimdaki hemen onayladi ama ben iice huylanmistim ve ona cikmasini soyledim odadan. artik konusma meseleside iice karaliydim ve yataga sirt ustu uzanip konusmaya basladim. bir elimi beline koydum.cok guzel bir beli vardi 1 gr bile yag yoktu.konusurken az once gelen arkadas ameliyatli degildi diye agzindan kacirdi ve sonra soyledigi seyi aslinda soylemenk istemedi suratinin halinden anlasildi. hayir olamazdi bu kadar guzel bir kiz travesti olamazdi. bir yandan bu guzelligi kacirmamak istiyordum ama bir erkekle birlikte olamyacagimi da adim gibi biliyordum. sonra televizyonda gordugum cildirmis travestiler geldi ve eger bu kizla erkek oldugunu dusundugum icin yatmayacagimi soylersem yakisikli suratimin parca parca olacagini ve birdaha asla bir kizla birlikte olamayacagimi dusundum. birden aklima sarhos oldugum geldi ve yatagin ustune sizmis numarasi yapmak icin iyice kendimi biraktim. hala aletimi yalayarak kaldirmaya calisiyordu ama ben cok sarhos oldugumu falan soyledim o da vazgecti zaten onun erkek oldugunu duyduktan sonra tamamen ereksiyon aklimdan cikmisti. bana marlboro marka sigasini uzatti ama ben camel softtan baska sigara icemedigim icin alamayacagimi soyledim, israr etti ama ben daha baskin cikip ona sigaramdan verdim. sigaranin yarisina geldigimde asagidaki arakdasima aklima geldi. o henuz muhabbet kisminda olmali alip kacmaliyim dedim ve hemen vedalasip asagi indim, karsimdaki manzara igrencti arkadasim ickiden sizmak uzere koltugun ustunde yaninda kadin kiliginda iki erkek onunla sevisiyordu. ama henuz soyunmadan yakalamistim onlari. önce giris kapisini actim, sonra kizlari itip arkadasimi kucakladim ve evden disari attim bende pesinden gittim kizlar daha ne oldugunu anlamadan kendimizi caddede bulmustuk.yari sizmis durumda arkadasim bana olum ne gerizekaliseysin sen ne yaptiginn farkindamisin diye soylenirken cok degil 20-25 sn sonra yere kapaklandi. neresi oldugunu tam bilmedigim bi yer olan burdan bir an once kurtulmak istiyordum hemen bir taksi tutuk taksime gitmek istedigimi soyledim yolda da arkadasimla konusmaya calisiyordum. tepkileri gittikce anormallesiyor, konusmayi beceremeyecek duruma gelene kadar sacma kelimeler kullaniyordu. orda icki ve ya benzeri bisey icip icmedigini sordum hatirlamadigini soyledi taksiden indikten sonra kusmaya baslamadan once sigaralarindan ictinmi diye sordum ve biraz dusunduktaen sonra kafasii onaylar bicimde salladi. simitciye kadar tasidim ve kafasini suyun altina soktum. ayilmaya hic niyeti yoktu. simitciden 2 torba alip yola koyulduk arkadasim yuruyemiyordu. bir taksi ile barbaros mahallesindeki evimize 30m a gelmek uzere pazarlik yapip ulastik. onu yatirdim ben okula gitim, bir arkdasmi ona bakmasi cin eve gonderdim ve aksam 8 gibi eve geldim ve hala uyudugunu gordum ben odaya girince uyandi ve bana ne oldu diye sordu. olum seni boyle yakalasmisim affedermiyim dedim gulmeye basladik. olanlari anlattim ve gotunu bana borclusun, bigun niyeti bozarsan yabanciya gitmesin diye takildim arkadasima. son aksam olarak gordugumuz gun amacaindan sapmisti ve hasta arkadasim evine 1 hafta sonra gidebilmisti. lutfen dikkat edelim zaman kotu kolla g…tu ozellikle de taksimde:) %100 disiler icin msn adresim:)(ekleyen bazi mal erkekler oluo sen ipnemisin die lutfen komik olmayin arkadaslar)

[email protected]

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anı

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Askerdim bir bayan vardı bize yakındı dolgun kalçaları vardı hrp yoluma çıkar bana bakardı bir gün benimle konuşmak istedi konuştuk bana tlf verdi epey zaman görüştük bir gece beni evine çağırdı kadın o kadar sekse susamıştıki adeta gözlerimin içine bakıyordu beni mutlu edermisin dedi ve elini sikime uzattı bende onun dolgun göğüslerini ellemeye başladım ysvscs soyudum onu kslçslsrı hrikaydı dolgundular yere uzattım onu bacaklarından yukarı güzelcene yaladım amına dilimi soktum yaladım onu nasılda kıvranıyordu amını yalayarak boşalttım onu ne olur sok artık diye yalvarıyordu sıra onada gelecek dedim ona sonra ben uzandım o beni yalamaya başladı sikimi ağzına aldı yaladı tekrar yatırdım onu ama bu sefer domalttım onu kalçaları muthişti dolgun ve beyazdı kalçalarını ellerimle açtım yavaşca dilimi soktum amına ve yalamaya başladım kadın ben yaladıkca kalçalarını kıvırıyordu hadi sok artık sikini amıma diyordu amın adeta yanıyordu ve kalktım kalçalarını araladım yavaşca ucunu soktum ve gerisini birden bastım amına bir çığlık attıkı anlatamam belinden kavradım onu ve kocaman sikimi amının derinliklerine doğru basıyordum kalçaları nasılda sallanıyordu kalçalarından tutup dibine soktum sikimi artık boşalacaktım kalçarıma baoşal dedi ve çıkartıp o harika kalçalarına boşaldım kadın sekese doydu o gece ve bir kaç kez devam ettik ama mben ayrıldıktan sonra bir daha bulamadım onu iri göğüslü ve kalaın kalçalı kadınlardan çok hoşlanırım bana eşlik edecek bayanlar varsa tanışabiliriz [email protected]

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

OTOBÜS YOLCULUĞU

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

BEN 34 YAŞINDA ŞİRKET SAHİBİ VE POPÜLER BİR İŞADAMIYIM. ÇEŞİTLİ OBJELER İÇİN YURDUMU GEZDİĞİM BİR SEYAHATTEYDİM. MESELA BAKIR KAPLAR YA DA ÇEŞİTLİ AHŞAP OBJELER GİBİ AKSUARLARI TOPLADIĞIM BİR GEZİ. URFA ADIYAMAN ARASINI GEÇMEK İÇİN BİR OTOBÜSE BİNMİŞTİM. İÇİ FECİ KOKULU VE BERBAT BİR OTOBÜSTÜ. 4 YA DA 5 YOLCU VARDI İÇİNDE BEN EN ARKALARDAN BİR YERE GEÇİP RAHATÇA İKİ KOLTUĞA BİRDEN UZANMIŞTIM 15 DK.SONRA YANIMA BENİM BOYUMDA Bİ ADAM SOHBET ETMEK İSTEDİ BEN DE KIRAMADIĞIM İÇİN BUYRUN OTURUN DEDİM. ÖNCE KORİDOR YANINA OTURMUŞTU SONRA SOHBET KOYULAŞTIKÇA YANIMA GELDİ. BU ARADA KARŞI KOYAMADIĞIM BİR BAKIŞ VE HALİ VARDI. 20 DK.LIK KONUŞMAMIN ERTESİNDE BİRDEN FISTIK GİBİ OLDUĞUMU SÖYLEDİ BANA BENDE NERELİ OLDUĞUNU SORDUĞUMDA URFALIYIM DEDİ. BU ARADADA ÖNÜNÜ OKŞUYOR VE BANA BAKIYORDU. ELİMDE OLMADAN DOKUNMUŞTUM Bİ KERE ÇADIR OLMUŞ ÖNÜNE. İSTERSEM ÇIKARIP GÖSTEREBİLCEĞİNİ SÖYLEYİNCE BIRAK BEN YAPAYIM DEDİM VE FERMUARINI AÇIP BİRAZ ÖNCE OKŞADIĞIM KOCA YARAĞI DIŞARI ÇIKARDIM. NERDEYSE 30 CM. BOYUNDA ÇAY BARDAĞI KALINLIĞINDAYDI. OKŞADIKÇA İSTİYORDUM AMA SADECE KAFASINI AĞZIMA ALABİLMİŞTİM. KOCA BAŞI ANCA SIĞMIŞTI AĞZIMA. YALADIKÇA ELİYLE KAFAMI BASTIRIYOR BOĞAZIMA KADAR DAYIYORDU ALETİNİ. HADİ PANTOLONUNU İNDİR DEYİNCE OLMAZ DEDİM. DELİĞM VARSADA BİLE MİNİCİKTİ. BU KOL GİBİ ŞEYİ HAYATTA İÇİME ALAMAZDIM. ALAMDIMDA ZATEN SADECE YALAYIP KOLTUĞA BOŞALTTIM ONU. BANA TEŞEKKÜR EDİP YANIMDAN KALKTI VE GİDİP BAŞKA BİR KOLTUĞA OTURDU. GERÇEKTEN ÇOK HOŞUMA GİTMİŞTİ. O GÜNDEN SONRA KENDİME BİR ERKEK BULDUM VE HAFTADA İKİ YADA ÜÇ SİKTİRİYORUM KENDİMİ. MÜTHİŞ BİR DENEYİM.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

HALAMLA İLK DENEYİM

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

HERKEZE SELAM.BEN EMRAH SİZE BAŞIMDAN GEÇEN İLK DENEYİM HİKAYEMİ ANLATICAM.BEN ŞU AN 20 YAŞINDAYIM.OLAY İSE BUNDA 3 SENE ÖNCE GELİŞTİ.HALAM DA O SIRA 35 YAŞINDAYDI TABİ BENDE HALAMI ÇOK SEXİ BULUR VE HERKEZ GİBİ BEN DE ONU DÜŞÜNÜR MASTÜRBASYON YAPARDIM.AMA SONUNDA ONU SİKTİM VE KENDİ İSTEĞİYLE OLDU BU OLAY.

BEN SÜREKLİ HALAMLARA KALMAYA GİDERDİM. YİNE BİR HAFTA SONU HALAMLARA KALMAYA GİTTİM.O GÜN YİNE ÇOK GÜZELDİ.NEYSE O GÜN BEN YİNE SADECE ONU DÜŞÜNEREK MASTÜRBASYON YAPTIM.NEYSE YATMA VAKTİ GELMİŞTİ.BENİM YATTIĞIM ODA DA TV VARDI VE UYDU BAĞLI İDİ.TABİ BENİM UYKUM YOKTU VE AVRUPA DAKİ PORNO KANALLARINI İZLEMEYE KARA VERMİŞTİM.BEN AVRUPA UYDUSUNDA BU KANALLAR SEYREDERKEN BİRDEN HALAM GELDİ İÇER TV Yİ KAPAMAYA YANLIZ BEN HEYECANDAN KANAL DEĞİŞTİRMEYİ UNUTMUŞTUM VE HALAM BENİM NE İZLEDİĞİMİ GÖRMÜŞTÜ FAKAT BEN UYUYOR NUMARASI YAPMIŞTIM.YANIMA GELDİ VE ÜZERİMDEKİ ÇARŞAFI KALDIRIP BENİM ALETE BAKMIŞTI VE BENİM ALET SEYRETTİĞİM FİLİMDEN DOLAYI DİMDİKTİ.NEYSE BİR ŞEY YAPMADAN YATTI.DERKEN YARIN SABAH BEYİ VE OĞLU İŞE GİTTİ.VE KIZIDA ARKADAŞLARIYLA GEZMEYE ÇIKTI.EVDE HALAMLA YANLIZ KALMIŞTIM.HALAM ÖNCE MUTFAK TA İŞLERİNİ HALLETİ VE YANIMA GELİP OTURDU.BANA DÜN NASILDIN RAHAT UYDUNMU DİYE SORDU? BENDE EVET ÇOK RAHATTI DEDİM.PEKİ FİLMİN SONU NE OLDU DEDİ.BİRDEN KIZARDI YÜZÜM AMA ALET TE DİKLEŞMİŞTİ VE DÜN GECEDE AYNI BÖYLEYDİ DEDİ VE ELİMİ TUTUP BACAKLARININ ÜZERİNDE GEZDİRDİ ARTIK KENDİMİ TUTAMAYARAK MÜTHİŞSİN DEDİM VE DUDGINDAN ÖPMEYE BAŞLADIMODA BENİMALTEİ ELİNE ALDI VE OKŞAMAYA BAŞLADI.TABİ BEN ORADA HEMEN BOŞALDIM.HALAM ŞAŞIRDI BU SENİN İLK Mİ DEDİ.BENDE EVET DEDİM VE BU SEFER AGIZINA ALDI ÇOK GÜZEL BİR HEYECANDI.NEYSE ARADAN BİR ON DAKKİKA SONRA BENİM ALET TEKRAR KALKMIŞ VE DLİĞE GİRMEK ÜZERE HAZIRDI.ÖNCE BİR GÜZEL YALADIM O AM DELİĞİNİ İLK TECRÜBE OLDUĞU İÇİN ISLANIP ISLANMADIĞINI ANLAMAMIŞTIM AMA DAHA FAZLA BEKLEYEMEZDİM VE BİR ÇIRPIDA SOKTUM O AN SADECE HALAMIN IHH DİYİŞİNİ DUYDUM BEN GİTİP GELMEYİ BAŞLADIM VE ÇOK UZUN SÜRMEDEN YİNE BOŞALDIM.AMA HALAM DOYMAMIŞ OLACAK Kİ TEKRAR SARILDI BENİM ALETE ALİYLE OYNUYOR AGZINA ALIYOR BENDE ONUN MEMELERİNİ YALAYIP GÖTÜNE PARMAKLARIMI SOKUYORUDUM.SONUNDA BENİM ALET YİNE KALKMIŞTI VE HALAM BENİM YATMAMI İSTEDİ KENDİSİ BENİM ÜZERİME ÇIKTI ALETİ AM DELİĞİNE YERLEŞTİRDİ VE OTURUP KALKMAYA BAŞLADI BU SEFER DİĞERLERİNE GÖRE DAHA UZUN SÜRMÜŞTÜ VE HALAMDA ZEVK ALMAYA BAŞLAMIŞTI BEN YİNE BOŞALINCA HALAM BU SEFER YANIMA YATIP SEVİŞTİK.HALAM BANA İLK KEZ OLAMASINA RAGMEN MÜTHİŞ DEDİ VE GİDİP BANYO YAPTI .BENDE BANYOMU YAPTIKTAN TEKRAR HALAMIN DUDAGINA BİR ÖPÜCÜK KOYUP TEŞEKKÜR ETTİM .VE İLK DENEYİMİM BÖYLECE HALAM LA GERÇEKLEŞMİŞ OLDU.HALEN FIRSAT OLURSA SEVİŞİRİZ BUNDAN SONRA SIRASI İLE 3 YENGEMLE YAŞADIĞIM AŞKI SİZE ANLATICAGIM

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32