Sinop masöz bayanlar

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Harika masaj zevkleriyle beraber hem bedeninize hem de ruhunuza hitap eden bayanlarla birlikte olacağınız zaman diliminde konforu hissedeceğiniz gibi aynı zamanda kendinizi de yenilenmiş hissedeceksiniz. Sinop masöz bayanlarıyla birlikteyken masaj anlayışını yeni baştan düşünecek olmanızla beraber, vücudunuzu tamamen serbest bırakacaksınız. Harika parmaklarıyla birlikte sizlere masajın aslında ne demek olduğunu keyifli haliyle yaşatacak olan masöz bayanlarla birlikteyken yaşayacaklarınız unutulmaz olacağı gibi aynı zamanda vazgeçilmez de olacaktır. Masöz keyfinin tadını sizlere en güzel şekilde yaşatacak olan bayanlarla birlikteliklerinizden sonra hiçbir zaman masaj zevklerinin bitmesini istemeyeceğinizden emin olabilirsiniz. Sizlerle her anını nefes kesici şekilde yaşayacak olan bayanlar en güzel masaj anlarının keyfini istediğiniz gibi yaşatmada üst düzeyler.

 

Yatakta güzel bayanlardan sadece masaj deneyimini yaşamak istemeyen beyler aynı zamanda mutlu son keyfini de en güzel şekilde yaşayabilmenin tadını sonuna kadar hissedebilirler. Sivas mutlu son masaj ile yaşayacağınız masajın ardından mükemmel bir ilişkiye girerek hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sizler için ekstra seçenekleri bulunan mutlu son masaj sunan masöz bayanlar, yatakta vücudunuzu her açıdan rahatlatmayı iyi biliyorlar. Tekirdağ evde masaj hizmetine sahip olan bayanlar, ev tadında masajın keyfini çıkartmanıza olanak sağlayacak olmalarıyla beraber benzersiz zevklerin kapısını açıyorlar. Her özelliklerini sizlerin vücudunda sergilemeyi bilen bayanlar tarafından alacağınız masaj hizmeti hem çok erotik olacak hem de çok rahatlatıcı olacaktır. Bulutların üzerinde masaj zevkini yaşamak için istediğiniz bayanla görüşmenizi tamamlayabilirsiniz.

 

 

 

 

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Nevşehir mutlu son masaj

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ahegao

Hem dinlendirici hem de yorgunluk giderici olan masajlar, güzel bayanların elinden çok daha çekici hale geliyor. Bir de güzel bayanların evde masaj özelliğini sunmalarıyla beraber çok daha güzel zevklerin kapısı açılmış oluyor. Mersin evde masaj hizmeti sunan bayanların hepsi tam anlamıyla zevkten çıldırtacak kadar vücudunuza hâkim olmayı bilen bayanlar olmaları sebebiyle, istediklerinizi yaşayabilmenize olanak sağlıyorlar. Masöz olarak eve gelerek veya kendi evlerine davet edere; istediğiniz ev seçeneğinde görüşme yapabilmenize olanak sağlıyor olmalarıyla beraber son derece özel oluyorlar. Masöz deneyimini her açıdan zevk dolu olmasını isteyen beyler Muğla masöz bayanlarında aradıklarını bulacaklar ve sınırsız zevklerin tadına bakacaklar. Çekici masöz bayanlar içerisinde istediğiniz bayanın profiline girerek o bayanla görüşme için iletişime kolaylıkla geçebilirsiniz.

 

Sahip oldukları profillerde kendilerini özel olarak tanıtan bayanlarla beraber yaşayacağınız ateşli görüşmelerin tadını aklınızdan bir an bile olsa çıkaramayacağınız gibi çok rahatlamış olmanın tadını çıkacaksınız. Nevşehir mutlu son masaj bayanlarıyla beraber nefes kesen masaj deneyimlerini yaşayacak olmanızla beraber kendinizi kaybedeceksiniz. Yatakta istediğiniz tempoda sizlerle birliktelik yaşayacak olan bayanlarla beraberlikleriniz sonunda tüm yorgunluğunuzun gittiğini hissedeceksiniz. Stressiz bir hayata devam etmek için mutlu sonlu masöz bayanların isteklerinizi gerçeğe dönüştürüyor olmasından büyük bir keyif alacaksınız. Görüşmelerinizi seanslık, saatlik ve gecelik olarak yaşayabilme imkânına sahip olmanızla beraber kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz değerli beyler.

 

 

 

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Karabük evde masaj

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Yatakta her zaman farklı zevkleri yaşamak istediğiniz zaman diliminde kendinizi son derece rahat hissedeceğiniz gibi sizlerle olmaktan keyif alan bayanların tadına varacaksınız. Isparta mutlu son masaj zevkini sizlerin tüm vücudunda hissettirecek olan bayanlarla beraber yaşayacağınız mutluluk dolu zevklerde kendinizi özel hissedeceksiniz. Baştan çıkarıcı bir masaj zevkini sizlere hissettirecek olan bayanlarla birlikteliklerinizin tamamı farklı olacağı gibi aynı zamanda çok da özel olacaktır. Kendinizi yeniden keşfetmenizi sağlayacak bayanlarla birlikte olduğunuz anlarda kusursuz zevkler yaşamaktan memnuniyet duyacaksınız. Hem masaj zevkinde hem de sex zevklerinde sizlere kendinizi iyi hissettirecek bayanlarla birlikte olacağınız zaman diliminde büyük keyif alarak ilişkinin tadını çıkaracaksınız.

 

Masaj zevkini kusursuz haliyle beraber yaşamak istiyorsanız Karabük evde masaj yapan bayanlar isteklerinizi tam anlamıyla karşılamayı iyi biliyorlar. Evde masajın tadını sonuna kadar yaşatabilen bayanlarla birlikte olacağınız anlarda kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Mükemmel bir konforu ve beraberinde kaliteli deneyimleri sunan bayanlarla birlikteliklerinizin tamamında kendinizden geçeceksiniz. Vücudunuzun her noktasında hissedeceğiniz rahatlıkla beraber ateşli masaj deneyimlerinin tadına doyamayacaksınız. Masöz bayan arayışı içerisinde olduğunuz anlarda Kahramanmaraş masöz bayanlar sizlere eşlik edecekler. Zevkin sınırlarını zorlayacak olan seksi bayanlarla birliktelikleriniz rahatlatıcı olacağı gibi çok da memnuniyet verici olacak. Nefes kesici ilişki deneyimlerini sizlerle paylaşacak olan bayanların tamamı profesyonel masöz oldukları gibi erkeklerin dilinden de anlayan bayanlar. Kendinizi kaybedeceğiniz masaj zevklerini yaşamak için vakit kaybetmeden masöz bayanlarla görüşme yapabilirsiniz.

 

 

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Erzurum mutlu son masaj

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Hayatın hengâmesi içerisinde artık masaj bir lüks seçenekten çıkarak bir ihtiyaç haline dönüşmüş durumdadır. Özellikle monoton bir hayata sahip olduğunu düşünenler için masaj seçeneği periyodik olarak tercih edilebilir durumdadır. Masaj yaptırmak isteyen fakat otel gibi yerlere gitmek istemeyen beyler için en ideal seçenek Elazığ evde masaj seçeneğidir. Evde masaj yaptırmanın rahatlığını yaşayan beyler tekrar tekrar masaj zevkinin tadını çıkarmak istiyorlar. Birbirinden hoş görünüme sahip olan bayanlarla beraber yaşayacağınız masaj zevkiyle beraber kendinizi son derece ateşli hissedeceğiniz gibi aynı zamanda çok da dinlenmiş hissedeceksiniz. Erzincan masöz bayanların her biri, çok özel bayanlar olmaları itibariyle; masaj zevkini nasıl en üst seviyede yaşatacaklarını da iyi biliyorlar. Özel masaj zevklerini yaşatmayı iyi bilen masöz bayanların eline kendinizi bıraktığınızda oldukça rahat ve bir o kadar da iyi hissedeceksiniz. İsterseniz bir kaçamak olarak belirli bir süre boyunca isterseniz de daha uzun süreli seanslar olacak şekilde masaj tercih edebilme avantajına sahipsiniz.

 

Masaj seçeneğinin beklentilerini karşılamayacağını düşünen beyler Erzurum mutlu son masaj alternatifinden sonuna kadar yararlanabilme olanağına sahipler. Mutlu sonlu masaj seçeneğiyle beraber, üst düzey kalitede masajın tadını çıkarabileceğiniz gibi bir o kadar da zevki tüm vücudunuzda hissedeceksiniz. Nefes kesen masajın ardından gelecek bir rahatlama hissiyle uzun süre boyunca kendinizi çok ayrıcalıklı hissedecek ve bundan memnuniyet duyacaksınız. Masaj konusunda istediğiniz her özelliğe sahip bayanlar sizler için bekliyorlar.

 

 

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Memnuniyet verici masözler

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Memnuniyet verici masöz bayanların tüm becerilerini vücudunuzda sergileyecek olmalarından alacağınız zevki bir an bile olsun aklınızdan çıkaramayacaksınız. Batman masöz bayanların hepsi seçkin bayanlar olmaları itibariyle bir erkeğe her anlamda nasıl yaklaşacaklarını da çok iyi biliyorlar. Mükemmel bayanlarla birlikte olacağınız anların tadına hiçbir zaman doyamayacak olmanızla beraber, onlarla yaşayacağınız deneyimlerin tadını da unutamayacaksınız. Ateşi yüksek bayanlarla beraberliklerinizde kendinizi çok seksi hissedeceğiniz, erotizm hissinin tadına varacaksınız. Masöz bayanların seksiliğinden etkilenecek olmanızla beraber onları her an isteyeceksiniz.

 

Her erkeğin rüyalarını süsleyen Bayburt mutlu son masaj yapan bayanlar ise tam anlamıyla ilişki memnuniyeti sağlıyorlar. Hem narin parmaklarıyla sizlere masaj yapıyorlar hem de bir o kadar vücudunuza bedenleriyle tam uyum sağlayarak ilişki yaşıyorlar. Kusursuz bir ilişkinin kapısını sizler için açan mutlu son yapan bayanlarla hayalini kurduğunuz her zevki paylaşabilirsiniz. Baş başa yaşayacağınız özel zevklerin ateşini, vücudunuzun her noktasında hissederek kendinizden geçecek ve rahatlamanın keyfini çıkaracaksınız. Evde masaj yaptırmak isteyen centilmen beyler için ise Bursa evde masaj seçeneğine sahip olan çekici güzel bayanlar hizmet veriyorlar. Ateşi yüksek olan bayanlarla her masaj zevkini paylaşırken kendinizi sadece gevşemiş hissedeceksiniz. Hayatın, işin ve daha farklı diğer konuların yoruculuğundan masaj süresi boyunca da olsa uzaklaşacaksınız. Masaj deneyimleri yüksek olan bayanlarla yaşayacaklarınızı asla ama asla unutamayacaksınız. Mükemmel bayanların yapacağı masajla kendinizi kaybedeceksiniz.

 

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bakkal Ismail

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Bakkal İsmail


Ben istanbul`dan Cenk. Tabii bu gerçek adım değil. Her neyse hikayeme geçeyim 🙂


Gay olduğumu keşfetmem 18 yaşımda ilk mastürbasyona başlamamla ortaya çıktı. Sürekli okuldaki mahalledeki sülalemdeki erkekleri düşünerek mastürbasyon yapıyor ve gece gündüz onların hayalleriyle yanıp tutuşuyordum. Artık bu bende bir saplantı olmuştu ve ister istemez gözüm hep erkeklerin pantolonlarının önüne kayıyor ve sürekli siklerinin ne kadar büyük olduğunu düşünüyordum.





Bu ateşli ilk gençlik dönemlerimde mastürbasyon yaparken en çok düşündüüm kişi mahallemizin bakkalı ismail amcaydı. Kendisi 1.80 boylarında yapılı bıyıklı ve esmer karakaş kara gözlü bir erkekti. Ve giydiği pantolonları o harika vücut hatlarını gözler önüne seriyordu. Dar pantolonlar giydiğinde önünde topuz gibi bir şişiklik oluyordu hep. Ayrıca sürekli bana el şakaları yapar ve marketteki porno dergileri göstererek , bak böyle dergiler okumaya başla artık der ve elini pantolonunun önüne atar sikini düzeltirdi.




Yine bir sıcak yaz günü artık dayanamıyordum bugün ismal abiye sikilcem onun karısı olcam diye kafama koymuştum. Bakkala giderken üstüme ince eşofmanımı giydim ve altına hiçbirşey giymedim. Bu arada benim de yaşıma göre dolgun bir vücudum kızlara taş çıkartacak kalçalarım vardı.




Bakkala geldiğimde ismail amca arka taraftaydı ve kapı kilitliydi. Ben kapıyı tıklatınca açtı ve içeri gelmemi traş olduğunu söyledi. Ben içeri girdim ve takrar kapıyı kitledi. Bakkalın arkasında ufak bir oda vardı ve oraya geçmiştik. İsmail abi gömleiğini çıkartmıştı sıcaktan. Ve taş gibi sert kalçaları dolgun erkekliği beni delirtmişti. Bana şakayla karışık yeğenim senin hiç kız arkadaşın yok mu hiç kız sikmiyo musun diye sordu.




Ben de yok dedim kızları sevmiyorum. Yüzüme baktı ve pis pis gülerek ve eliyle pantolonunun önündeki kabarıklığı sıkarak. Anlaşıldı sen bunu seviyorsun dedi. Al o zaman dedi ve başımı tuttuğu gibi pantolonun üstünden sikini suratıma sürmeye başladı. Bu arada da bana vay orospu sikimi al işte istediğin yarrak bu diye bağırıyordu. Çok korkmuştum ama heyecanlanmıştım.




smail amcanın elleri de boş durmuyordu. Hemen benim eşofmanı indirdi ve altımda çamaşır olmadığını görünce , vay ibne hazırlıklı gelmişsin dedi ve götümü sıkmaya mıncıklamaya başladı. Bu arada da bana birazdan seni bozcam yarrağı yiyeceksin diyordu. Kalın parmaklarıyla deliğimi acıta acıta parmaklıyordu. Sanki amacı içimi yırtmaktı. daha sonra pantolonunu indirdi.




Siyah likra bir boxer giyiyordu ve siki taş gibi görünüyordu. Bir çırpıda onu da çıkardı ve O devasa sik artık karşımdaydı. Siki adeta bir hançer şeklindeydi ucu ince geriye doğru kalınlaşıyordu ve kocaman taşakları vardı. Tekrar yanıma geldi ve sikini ağzıma soktu. Dipliyordu boğazıma doğru neredeyse taşakları girecekti ağzıma. Ve bu arada ohh orospum karım diye inliyordu.



Ağzımdan sikini çıkardığı gibi beni ayağa kaldırdı ve yüzüm duvara gelecek şekilde duvara dayayıp arkama geçti. Sikini apış arama soktu ve apış aramı sikmeye badanalamaya başladı. Ben iyice azmıştım deliğim iyice kabarmış sulanmıştı. Apış aramı sikerken bir yandan da hoşuna gidiyor mu diyor kulaklarımı boynumu ısırıyordu. Daha sonra sikini tam deliğimin üzerine getirdi ve sertçe beklemeden soktu.




O anda gözlerimde şimşekler çaktı . Sanki Deliğim yırtılmıştı. Kanadığımı hissettim. Ama onun duracağı yoktu. İyice bastırmaya inlemeye başladı.Sanki yetmiyor mideme ulaşmaya çalışırcasına basıyordu deliğime. Bozdum seni bozdummm amına koyduğum diye inliyordu. Daha sonra beni sırt üstü yatırdı ve bacaklarımı omzuna alıp öyle sikmeye başladı. Dudaklarımı öpüyor suratımı yalıyordu. Bıyıkları beni iyice tahrik etmişti. Artık tam bir kadın gibi hissediyordum. Sertleşmeye başladı .




Çat çat çakıyordu deliğime. Ve birden alllll diye inleyerek içime oluk oluk akıttı dölünü.. Yüzündeki o mutluluk ifadesini hiç unutamam. Sonra sikini içimden çıkarttı ve içime kocaman delik açmıştı. Ayağa kalktı ve giyindi. Hadi evine defol dedi. Yarrağı yedin orospum oldun artık.O günden sonra artık İsmail amcanın karısı bendim. Beni her türlü kullandı. Üzerime de işedi , çoraplarını da koklattı , ayaklarını yalattı, ama hepsini seve seve yaptım erkeğim için yaptım…İsmail amcayla diğer maceralarımı da ilerleyen günlerde anlatacağım..



Gönderen: Cem


Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Beni Bozdu

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Beni bozdu


Slm ben hakan. 18 yasinda 1.78 boy 60 kilo parlagım. Size anlatacagım hikayem 2 hafta önce oldu.



O gece gene deliğim yanıyordu ve gay chat e girdim. Bir süre sonra birisiyle sohbet etmeye basladık. Anlattığına göre 25 yaşında esmer yakışıklı biriydi.Uzunca bir sure sohpet ettikten sonra ertesi gun bulusmak uzere sozlestik. Neyse ertesi gun bulustuk gercekten anlattıgı kadar vardı. Oda beni begendigini soyledi ve evine gitmeyi teklif etti kabul ettim.



Evine geldik birseyler ictikten sonra yanıma yaklastı dudaklarımı emmeye baslarken bir yandan beni soyuyordu. Eli vucudumda gezdikce ürperiyordum daha sonra ayaga kalktık o gotumu oksarken bende sertlesen sikini kotunun ustunden oksamaya basladım.Fermuarını açtı siki 18 cm vardı.Benim deligim ise cok dardır.



Egilip yalamaya basladım. İnliyor ve biryandan `yala lolitam ohh` diyordu. Ben iyice kendimden geçmis yalıyordum sonra 69 pozisyonuna gectik. Deliğimi yaladıkca ben inliyordum. Sonunda sik artık beni dedim. Yatakta onunde domalmış parlak götümü okşuyordu.



Sikini kremledikten sonra başını yavaşça soktu. Gercekten cok kalındı deligimi zorluyordu. Hadi al bakalım çıtırım benim dedikce dahada zevkleniyordum. Gidip gelmeye basladı ben artık zevkten ucuyordum. Cenk ohh karıcım diyerek iyice hızlandı simdi citir deligimi sikiyordu ve bir sure sonra içime döllerini bosalttı. O gece 3 kere daha dar deligimi sikti.



Resimli aktif arkadaslar mailinizi bekliyorum. Sizinle de boyle atesli seks yapabilme dilegiyle.. mucxx



Gönderen: loli

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Beni Bozdu

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Beni bozdu


Slm ben hakan. 18 yasinda 1.78 boy 60 kilo parlagım. Size anlatacagım hikayem 2 hafta önce oldu.



O gece gene deliğim yanıyordu ve gay chat e girdim. Bir süre sonra birisiyle sohbet etmeye basladık. Anlattığına göre 25 yaşında esmer yakışıklı biriydi.Uzunca bir sure sohpet ettikten sonra ertesi gun bulusmak uzere sozlestik. Neyse ertesi gun bulustuk gercekten anlattıgı kadar vardı. Oda beni begendigini soyledi ve evine gitmeyi teklif etti kabul ettim.



Evine geldik birseyler ictikten sonra yanıma yaklastı dudaklarımı emmeye baslarken bir yandan beni soyuyordu. Eli vucudumda gezdikce ürperiyordum daha sonra ayaga kalktık o gotumu oksarken bende sertlesen sikini kotunun ustunden oksamaya basladım.Fermuarını açtı siki 18 cm vardı.Benim deligim ise cok dardır.



Egilip yalamaya basladım. İnliyor ve biryandan `yala lolitam ohh` diyordu. Ben iyice kendimden geçmis yalıyordum sonra 69 pozisyonuna gectik. Deliğimi yaladıkca ben inliyordum. Sonunda sik artık beni dedim. Yatakta onunde domalmış parlak götümü okşuyordu.



Sikini kremledikten sonra başını yavaşça soktu. Gercekten cok kalındı deligimi zorluyordu. Hadi al bakalım çıtırım benim dedikce dahada zevkleniyordum. Gidip gelmeye basladı ben artık zevkten ucuyordum. Cenk ohh karıcım diyerek iyice hızlandı simdi citir deligimi sikiyordu ve bir sure sonra içime döllerini bosalttı. O gece 3 kere daha dar deligimi sikti.



Resimli aktif arkadaslar mailinizi bekliyorum. Sizinle de boyle atesli seks yapabilme dilegiyle.. mucxx



Gönderen: loli

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Av

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

Av




İzmir kordon boyunca bir süre dolaştıktan sonra yakınlarda bulunan bir bilardo salonuna kapağı atmıştım. Oraya genelde gençler takılıyordu. Orası benim “avlanma bölgem” idi! O gün bakalım bubi tuzağıma kim düşecekti… Bilardo salonunda oyun oynarken uzun saçları ve mavi gözleriyle çok tatlı bir sima gözüme ilişti. Bilardo oynuyordu. Sopayı tutuşu, topa vururken hareketleri beni çok tahrik etmişti. Bir süre onun götünü ve hareketlerini inceledim. Hoşlanmıştım. O oyun oynarken ben de seyircilerin arasında onu motive ediyordum, “bravo, güzel atıştı” filan. İlgisini çekmeyi başarmıştım…



Oyununu bitirince yanına yaklaştım. “Oyununu çok beğendim, ısmarlıyorum benimle de oynar mısın?” Kabul etmedi, “Valla çok açım, hemen gidip birşeyler yemem lazım..” Ben hemen atıldım “O halde birlikte yiyelim, senin oyun tekniğin hakkında konuşuruz!” Tamam dedi. Birlikte bir hamburgerciye gittik. Ben ısmarladım. Bir süre sohbet ettik. Gayet memnundu.



Adı Caner`di. Bilardoyu babasından öğrendiğini, bu işin federasyonuna başvuracağını filan anlattı da anlattı. Ben bu arada konuyu kadınlardan açtım. kadınlarla arası pek iyi değildi, hiç kız sikmemişti… Ona, tanıdığım bir orospu olduğunu, isterse onu sikebileceğini söyledim. Şaşırdı, sonra olabilir falan dedi. Ben şartımı da peşinen söyledim “Eğer ben de seyredersem bu işi hemen ayarlarım….” Caner kabul etti. Onu iyi bir randevuevine götürdüm. Tanıdık karılardan birinin yanına gittik. kadına çift kişilik para ödeyeceğimi ama sadece birimizin sikeceğini söyledim. Onun için farketmezdi, parasını alıyordu ya!



Kadın soyundu, Caner de… Vücudu, götü ve bacakları çok güzeldi. Çirkin karının yanında bir sanat abidesi gibi duruyordu. Kabarık kalçaları iştahımı kabartıyordu. kadın önce onunkini biraz ağzına aldı. Caner`in siki kalktığında çok heyecanlandım. Oldukça büyüktü. Daha sonra kadın arka üstü yatarak bacaklarını araladı ve Caner`i içine almaya başladı.



Caner orospuyu sikerken ben de orada bulunan sandalyenin üzerine kurulmuş Caner`in götünü seyrediyordum. Caner yaklaşık 12 dakika kadar pompaladı. Sonra prezervatifin içine boşaldı. Caner sikini amdan çıkarınca prezervatifi çıkarması için ona yardım ettim…



Caner ile birlikte oradan ayrıldık. Caner vaktin oldukça geç olduğunu eve gitmesi gerektiğini söylüyordu. Ona eve telefon açmasını ve isterse bu akşam bende kalabileceğini söyledim. “Hem birlikte içeriz hem de porno kaset seyrederiz..” dedim. Tamam dedi. Evi arayarak bu akşam bir arkadaşında kalmak istediğini söyledi. Ailesi de sanırım kabul etmişti.



Caner ile birlikte benim sota işler için kullandığım daireye gittik. Dairemi güzel döşemiştim. Pek büyük değildi ve sadece bir yatak vardı. Oturacak koltuk da yoktu. Caner ile birlikte yatağın üzerine oturarak sırtımızı yastıklara dayadık. Ben de bir porno film koydum. Bu arada özel günler için sakladığım italyan şaraplarından birini açtım. Hem içiyor hem de porno filim seyrediyorduk.



Canerinkine çaktırmadan göz attım. Pantolonunun altından kabarıklığı belli oluyordu. Konuyu seksten açtım, “Biliyor musun, seninkinin büyüklüğünden çok etkilendim..” dedim. “Sahi mi” dedi. Ben, “Çıkar pantolonunu ve kilotunu da seninki hakkında detaylı olarak bir sohbet edelim” dedim. Caner çıkardı. Yarağı bütün güzelliğiyle ortaya çıkmıştı ve kalkıktı. Elimde onunkiyle oynayarak daha da sertleşmesini sağladım. Bu arada akşam üzeri yaptığı seksin etüdünü yapıyorduk.



Kadının ağzına iyi alamadığını söyledim. Hatta prezervatifin üzerinden iyi olmadığını vurguladım. “Ben ondan daha iyi alırım” dedim. İnanmadı, ona ispatlamak için eğilerek onunkini ağzıma almaya başladım. İlk defa bir erkeğin ağzına veriyordu. Yarağının tadı çok güzeldi. Boğazıma kadar alıyor, dudaklarımla onu delirtiyordum. Çok tahrik olmuştu. Derken hiç beklemediğim anda ağzıma akıtmaya başladı. Spermleri yağmur gibiydi. Boğazım döl dolmuştu.



Kızmış gibi yaptım. “Niye haber vermedin ki!” dedim. Donup kalmıştı. “Özür dilerim, o kadar zevkli oluyordu ki kendimi tutamadım” dedi. Ben de kızgın görünümümü sürdürerek rol kesmeye devam ettim: “Misilleme olarak ben de senin ağzına boşalmalıyım!” dedim. Çaresiz kabul etti. Hatasının bedelini bir şekilde ödemesi gerekiyordu.



Hemen zaten çoktan çıkarmış olduğum yarağımı ağzına verdim. Yalamasını beceremiyordu. Ona biraz öğretmek zorunda kaldım. Bu işi büyük bir zevkle yapıyordum çünkü genç çocukların ağzına vermek ve onların götlerini sikmek benim için büyük zevkti.



Caner bir süre eğitimden sonra artık gayet güzel yalıyordu. Caner, “ağzım yoruldu abi” deyince, boşalmam gerektiğini ama isterse biraz ona bacak arası yapabileceğimi söyledim. “O ne ki?” diye hayretle sordu. Ben, sokmadan götünün arasına yarağımı sürttüğüm taktirde ona bacak arası derler..” dedim. İnandı ve denemeye karar verdi.



Caner’i yüzüstü yatağa yatırarak bacaklarını ikiye ayırdım. Masanın çekmecesinden önceden ayarladığım vazelin’i sikime sürerek onu kayganlaştırdım.Sonra parmaklarımla önce Caner’in göt deliğine masaj yaptım. Caner zevkle inleyince artık hazır olduğuna karar verdim. Benim ki karganın burnu gibi o dar deliğe girmek için can atıyordu.



Kendi kendimi kutlayarak işte final dedim ve yarağımı Caner’in götüne bir güzel yerleştirdim. Caner can havliyle kaçmak istediyse de artık çoktan içine köküne kadar girmiştim bile! “Ah, acıyor!” deyince her zamanki klasik laflarımı kullanarak onu teselli etmeye ve bu arada ileri geri yapmaya devam ettim. “Artık sen de benim gibi bir ibnesin, bir göte yarak girince artık yaraksız duramazsın! Oldu olacak alış bari!” dedim.



Caner mecbur, alışmaya çalıştı. Bunda her ne kadar ilk denemede başarılı olamadıysa da bu sikiş yeni başarıların habercisiydi. Caner’in götü o kadar sıcaktı ki benimki yaklaştı, yanardağ gibi yükseldi ve fışkırmaya başladı. Benim yanardağ’ın alevleri tüm sıcaklığıyla Caner’in götüne doldu.



O gece sabaha kadar Caner’in götünü delik deşik ettim. Caner’inkini de birçok defa ağzıma alarak boşalttım. Caner “bir kere de ben seni sikeyim bari!” deyince çok memnun oldum. Beni nasıl mı sikti? Onu sonra anlatacağım.



.


Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bende Neye Ugradigimi Sasirttim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Bende Neye Ugradıgımı Şaşırttım


selam ben yıllardır okurum sex hikayelerini ama bir türlü yazmak olmadı ben alanyada yıllardır yaşayan biriyim birgün denizde yüzerken kayalara cıkıp atlamayı düşündüm ve cıktım ben bir iki atlamaya başlayınca 15 16 yaşlarında 17 18 ablası olan bir cocuk geldi isveçli sonra bunlar kayalara tırmandılar ama atlayamadılar sonra bunlara tehlikeli oldunu ve sakatlanacaklarını söledim yüksekti çünki




sonra ben atlamaktan yorulmuştum cocuk yanıma geldi ve internet olup olmadıgıı sordu bende bildigim bir yer oldunu söledim ve denizden hava kararınca cıktık


internete gitttik kız yanıma oturmuştu internette kalabalık oldugundan cocuk ayaak ta kaldı ve elini omzuma dayıyarak bana yaslandı bende koltugu bölüşmek için biraz kenara cekildim oda dizime oturdu




sonra cocuk tam denk geleçek şekilde şeyimin üstüne oturdun altında kısa şort vardı ve cok sıcaktı ben halen cocuktur ne yaptını bilyor diye tepki vermedim cocuk sonra yavaş yavaş kıcını bastırmaya başladı cokcuk kıpkırmızı olmuştu saraşın oldugundan cok belli ediyordu birde cok yakışıklıydı




sonra ablası kalkmak istedi kardeşi biraz dahaZevce.com da kaç tane oya varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”> oyalanalım dedi ve devam ettiler cocuk dolaşmak istedi bende olur dedim ablası otele girip annesinden izin alacagını söledi o gelene kadar bizde otelin parkında bekledik cokcuk şimdide dizime yatmıştı yavaş yavaş


işi pişiriyordu yüz üstü yattı ve yorgun oldunu söledi bende otele cıkmasını söledim olmaz dedi sonra agzını yavaş yavaş sikime degdirerek oynamaya başladı sonra ben bişey sölemeyince şortumun kenarından sikimi cıkararak saksoya başladı




ben olmaz dedim bişey olmaz dedi devam etti ben kafasını yiteledikce o abanmaya başladı sonra toplanmasını söledim cocuksun olmaz dedim birde otelin bahcesi gören olur dedim ablası koşarak geldive sabaha kadar annelerinin olmayacagını izin aldını söledi bende eve ugramam gerektigini söledim eve girdik gelmişken bişeyler içelim dedik cocuk bira içmeye başladı ablasıda cocuk sarhoş oldu ben dedim napacaz şimdi uyusun sabah erkenden götürürüz dedi




sonra kalmak isterlerse kalmalarını söledim ve ben yatak odama onlarada ayrı oda gösterdim cocuk yanımda yatacagını söleyerek yanıma geldi üstünde hiç bişey yoktu bembayaz teni vardı sonra ablasıda geldi harika vucudu vardı kardeşinn yaptını affetmesini söledi bende olur böle şeyler dedim ve yanıma gelerek öptü beni sonra sarılarak uyumamızı istedi olur dedim




kardeşi aramıza girdi tam kıcını bana bastırıyordu sonra bende azmaya başladım cocugun arkasını okşamaya başladım cocuk dahada sevke gelmişti ama cocugun deligini parmagımla konturol ettigimde baya acılmıştı belliydi daha önce yaptıgı sonra


sikimin başını ıslatarak yavaş yavaş soktum cocukta hiç bi tepki yoktu ben ablasına yumuldum dudaklarına sonra ablasına bize katıldı




cocugun sikini yalamaya başlamıştı ben sırt üstü yatarak cocugu kucama uturttum kökledim ablasıda daha cok istergibi coccugu bastırıyordu üstüme sonra ben yavaş yavaş gelmeye başladımda cocuck no no demeye başladı ama bir kadın gibi bütün haraketleri yapıyordu ben cocugun içine boşaldım sonra ablası benim külmüş olanı kaldırmaya başladı coccukta kollarıma




yatarak yanaklarımı dudaklarımı bile öpüyordu ablası bakire oldunu söledi kardeşinide babası bozdu söledi sonra arkasına gectım köpek gibi domalttım okadar tatlı idiki kızlını alacaktım yavaş yavaş derken birden bastırdım ve bir cıglık koptu kardeşide bişey olmayacagını sıkmaması gerektini söledi ve gevşemesini söledi tecrübeliydi




10 15 dakika sonra başalacaktım agzına verdim agzına boşaldım ve tekrar kardeşi yumuldu bunda olmaz dedim sabah devam edelim dedim ve kardeşinin kıcına şeyimi sokarak uyuya kalmışım sabah kalktıgımda çarşaf göldü nerdeyse duş aldık cıkıyorduk cocuk 30 gün burdayız dedi ve benden başka kimseyi tanımadıklarını sölediler 30 gün boyunca taki havaalanına bırakıp hava alanında tuvalatte sikişerek gecirdik 80 kiloydum anası kardeşi beni eriktiler daha sonra botta yaptıklarımızı anlatırım



Gönderen: hello moto


Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32