Ilk Grup Olayim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bbw

Ilk grup olayim :))


Eminim cogu erkegin düslerini ve fantezilerini süsleyen 3lü grup seks olayini ben yasadim… Iki erkek ve ben… Bir aksam eski erkek arkadasim kurs cikisi bana gelirmisin, evde otururuz, tv falan seyrederiz, muhabbet ederiz diye cagirmisti… Gittim.



Eve girdigimde yaninda bir arkadasinin daha oldugunu gördüm… Ve inanamadigim olay, bu kisiden ben 1-2 yil önce hoslanmistim, 1-2 kere bulusmus, ama daha fazla birsey yasamamistik. Tabi onu eski sevgilimin yaninda görünce cok sasirdim ama ayip olmasin diye birsey belli etmemeye calistim. Neyse beraber oturduk birseyler yedik, kagit oynadik ve hepberaber büyük yatagin üstünde oturarak tv seyretmeye basladik… O zamanlar kisti ve hava da bayagi soguk oldugu icin battaniyeyi üstümüze cektik, gayet masumca yanyana oturuyorduk. Derken…



Eskiden hoslandigim kisi ( ona s diyecegim, eski sevgilime de e ok? ) Yavas yavas ayaklarimi oksamaya basladi… Ben huzursuzlandim ve kasimla gözümle yapma demeye calistim ama o cok rahat ve kendinden emin bir sekilde masaja devam etti… Hatta ayaklarimla kalmayip bacagimdan yukari dogru cikmaya basladi.. Bu arada farkettim ki e olaylarin farkinda ama tv seyretmeye devam ediyor. Bense eski sevgilim ile hoslandigim cocuk arasinda kaldim… Cünkü eski sevgilimle ara sira bulusup sadece sekse dayali bir iliski sürdürüyorduk ve bugün de cagirma sebebi tabii ki buydu. Ama ben s yi görünce aklim ona gitti cünkü dedigim gibi bir zamanlar hevesim kursagimda kalmisti…



Anlayacaginiz ne ondan ne de öbüründen gecemiyordum… Tam bu sirada e kalkip tuvalete gitti. S bana, kazagini cikar da sirtina da masaj yapayim dedi. Ben zaten deminki masajlardan dolayi yeterince isindigimdan dolayi hic itirazsiz kazagimi cikardim ve tisörtle uzandim, ama onu da cikartti ve ben sütyenimle kaldim… Kapiyi kapat dedigim sirada e iceri girdi ve önemli degil, sen rahat ol dedi. S beni yüzüstü yatirdi ve belime oturup sütyenimi de cikardi ve sirtimi kremleyip masaj yapmaya basladi. Arada sirada eli gögsüme dogru kaciyor ve ben hem e nin varligindan dolayi huzursuzlanip hem de s nin dokunuslarindan dolayi heyecanlaniyordum… Bu sefer e pantolonunu cikar burusacak, hem ben de bacaklarina masaj yaparim deyince, saskinliktan kacsam mi, kalsam mi, yoksa sadece herseyi akisina mi biraksam diye düsünmekten iyice gerildim.



S egilip boynumu ve sirtimi öpmeye basladi ve rahat ol senin istemedigim hicbirsey olmayacak diye beni rahatlatti, bende pantolonu cikarmalarina izin verdim. Simdi s sirtima ve gögüslerimi oksarken ve öpmeye devam ederken, e de ayaklarimdan baslayip oksayarak ve öperek yukari dogru cikiyordu… Ben kesinlikle cok kötü azmistim ve inlememek icin kendimi kasiyordum.




gögüslerimi oksamiyor resmen yoguruyordu


Sonucta ne olursa olsun ilk grup deneyimimi yasamak üzereydim… Artik e nin parmaklari iyice sulanmis amima ulasti ve orami da yavas yavas öperek pamaklarini icime sokmaya basladi. Ben artik dayanamayip inlemeye basladim. Üstümde oturan s artik gögüslerimi oksamiyor resmen yoguruyordu ve öpüsürken dilimi agzimin icinde yilan gibi kivriliyordu… Farkettim ki e coktan sikini cikartmis ve onu sivazliyordu, anladim ki bu noktadan sonra benim icin dönüs yoktu ve s yi sirtimdan atip hafiften dogrulup domalinca e arkadan iyice kalkmis sikini hic durmadan ve hepsini birden aimma soktu…



Zaten büyük oldugu icin ve ben kopma noktasina geldigimden artik kendimi tutmayip icimden geldigi gibi bagiriyordum. Bu arada s de soyunmus ve kendi sikini kaldirmis bana yaklasmisti, sus orospu diyerek agzima soktu. Ben hem arkadan gelen darbelerle hem de kendi atesimle sanki bana su sunmuslar gibi s ninkini emmeye basladim…



Tam bu sirada e cikartip göt deligime dayayip icime bosaldi, ama be götten yemeye alisik olmadigim icin o gerginlik o basinc ayni zamanda aciyla s ninkini birakip bagirmisim tekrar, ama daha doymamistim… E nin bosalmasiyla sira s ye gelmisti, beni sirtüstü yatirip bu sefer de o dayadi sonuna kadar icime… Bu kadar zevkli birsey yasamamistim, s beni pompalarken, e ayaklarimi sikine sürüyor ve tekrar kaldiriyordu, tabi kalkmasiyla birlikte o da agzima verdi…



Bu sefer de onunkine yapismistim, ikiside, kapa agzini orospunu, daha hizli em kaltak, daha cok ac amini, daha derine vuracagim diye bana hem bagiriyorlar hem de var gücleriyle yükleniyorlardi… Isin garip tarafi ben de bu sözleri duymakatan rahatsiz olmamis, tam tersine hosuma gitmisti, daha da azmistim ve onlarin istediklerini yapmak icin can atiyordum…



Bu sefer sira bendeydi ve bagirarak ve inleyerek ben geldim, bunun üzerine onlarda cikartip üstüme bosaldilar. Ikisi de bana karsi cok iyiydi, beni önce silip temizlediler, bana icecek getirdiler ve ben s beni kucagina alip banyoya küvete tasidi. Orada sanki hicbirsey olmamis veya sanki bunu 40 yildir yapiyormus gibi rahat bir sekilde ücümüz birbirimizi yikadik. Ciktik, kuruladilar beni ve tekrar kucakta yataga tasindim. Simdi bir yarisma düzenlemistim hangisi beni yalayarak daha cabuk bosaltacak diye… Kesinlikle kendimi ölmüs ve cennete gelmis gibi hissediyordum, 2 tane yakisikli ayaklarimin dibinde, benim her istedigimi yapmaya hazir….



Bu sefer ben onlara emrediyordum ve kendilerine dokunmalarini yasaklamistim, sadece yaptiklari hosuma giderse ben onlara dokunuyordum… Ikisi de beni yalayarak bosalttiktan sonra, bende onlar icin hazirdim, sirayla bir önden, bir arkadan, bir de agzimdan alarak gene onlarin oropusu olmustum. Biri beni domaltip dayamisken öbürü de direk agzimi dolduruyordu.



Dediklerine göre öbürü ne kadar hizli vurursa, ne kadar sert yüklenirse öbürünü de o kadar hizli ve derinden emiyormusum, tabi benim canima minnet, zaten kim daha cok bagirtcak, kim daha derine sokacak, kim daha gec bosalacak dedikce, yani birbirileriyle yaristikca bu olaydan karli, yani zevkli :)) cikan ben oluyordum. Hic bu kadar büyük 2 yarrak, bu kadar cok ve siddetli sikilmemistim.



Benim icin de s ve e icin de cok güzel bir gece oldu, ve bunu 2 kere daha tekrarladik.. Ama aslinda aklimda kalan ve o gece bile yapilamayan bir olay daha var: onlarin da birbirilerini öpüp, yalayip ve sikmesini de isterdim… Ama galiba bu kisim hep icimde kalacak cünkü ikisinin de bu olaya sicak bakmayacagini iyi biliyorum ve baska kimseyle bunu yasamayi düsünmüyorum….

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ilk Defa Kiskandim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

İlk Defa Kıskandım !


Daha önce size rehberlik günlerimde yaşadıklarımdan bahsetmiştim. O bayram tatili grup seks olayına ilk defa girmiş ve tadı damağımda kalmıştı. İstanbul’a döndüğümde bu tip partilerin olduğundan bahseden bir arkadaşım sayesinde hayatıma yeni bir anlam gelmişti.


Kız arkadaşım Demet’le 2000 yılbaşından beri beraberiz.



Onunla da Levent’te değiş-tokuş seks partilerinin yapıldığı bir evde tanışmıştık. Bir ara bu partilerle ilgili önde gelen gazetelerden birinde haber falan da çıkmıştı belki hatırlarsınız. Ama daha sonra o partilere katılan bazı ensesi kalınlar sayesinde bu haber örtbas edilmişti. Neyse ben hikayeme döniyim.




O yılbaşı bahsettiğim evdeki partiye kız arkadaşımla beraber gitmiştik. O zamanlar 2-3 aydır bu evde verilen değiş-tokuş partilerine katılıyorduk. Ama Demet’i ilk olarak o yılbaşında görmüştüm. Yanında erkek arkadaşı vardı. Hızlı başlayan gecenin ardından dördümüz sabaha doğru benim evime gidip orda devam etmiştik. Ertesi gün benim kız arkadaşım Demet’in erkek arkadaşıyla birlikte evden ayrılmışlardı.



Çıkmaya başladılarsa da bir süre sonra devam ettiremeyip ayrıldılar. Bizse Demet’le o günden beri beraberiz.Demet’le gerçekten birbirimize aşığız. Dünyada ondan daha tatlı başka birinin olduğunu sanmıyorum ve aynı zamanda hiç kimse beni onun gibi baştan da çıkaramıyor. Ben 27, Demet 24 yaşında. 1,69 boyunda, 50 kg ve uzun sarı saçlara sahip. Genelde esmerlerden hoşlanmama rağmen onun saçlarına bayılıyorum. İşten sonra sürekli spor yapar ve kendine baktığından harika bir vücuda sahiptir.



Olduça büyük sayılabilecek yuvarlak göğüslerini sergileyen şeyler giyip dışarı çıkması yada işe gitmesi beni her zaman deli ediyor. Tabi başkalarını da. Ama ona sahip olmanın keyfi bambaşka. Gerçi hala eskisi kadar olmasada zaman zaman birbirimizi başkalarıyla paylaşmaya devam ediyoruz.




Demet tam bir seks dinamosu ve değiş-tokuş partisinde tanıştığımız da göz önüne alınırsa birbirimizi başkalarıyla paylaşma konusunda kıskanç değiliz. Bir keresinde tam 8 erkekle ardarda onunla birlikte birlikte olmak istemiş ama ben onun istemeye devam etmesine rağmen 4’ten sonrasına izin vermemiştim. Böyle arzulanan bir kıza sahip olmayı hangi erkek istemez ki 🙂




Geçen Eylül ayında doğum gününü benim evimde başbaşa kutlamaya karar vermiştik. Demet için özel bir doğumgünü olsun isitiyordum. Bunun için eve onun haberi olmadan birkaç erkek arkadaşımı davet etmiştim. Arkadaşım dediğim kişileriZevce.com da kaç tane aslı varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”> aslında çok iyi tanımıyordum. Çünkü yakın arkadaşlarınızla bu tip eğlencelere katılamazsınız yada bahsedemezsiniz. En azından biz öyleyiz.



İnternet aracılığıyla tanıştığımız bir çift olan Serkan’a eşini getirmemesini ama yanında 2 erkek arkadaşını daha getirebileceğini söyledim ve benim de partilerden tanıdığım 2 arkadaşımı daha o gece Demet’in doğumgününü kutlamada bana yardım etmeleri için çağırdım.




O gün işten erken gelip ortamı hazırlamıştım. Harika bir sofra hazırlayıp, etrafı mumlarla süslemiş ve aromaterapik tütsüler yakmıştım. Böyle şeylere bayılırdı. İkimizin de maddi durumu oldukça iyidir ve birbirimizi mutlu etmek için hiçbir masraftan kaçınmayız. Her ne kadar bu durum çok çalışmamızı gerektiriyor ve o akşam Demet’e olduğu gibi geç saatlere kadar eve gelememize neden oluyorsada bu duruma alıştık.



Sonuçta sofrada her çeşit yiyecek ve gerçekten çok pahallı bir şampanya da vardı. Demet’te iş yüzünden ancak akşam saat 9 gibi eve gelebilmişti.. Ama hazırladıklarımı görünce hiçbir yorgunluğu kalmamış ve sevinçle boynuma sarılmıştı. Hemen yemeğe oturduk. Etrafımız mumlarla çevriliydi ve onun çok sevdiği Elwis Presley’in slow şarkıları fonu süslüyordu. Yemeğin sonuna doğru bende heyecanlanmaya başlamıştım.



Bakalım sürprizimi nasıl bulacaktı. O sırada kapı çaldı. Demet kim olabilir acaba dedi ve kapıyı açmaya kendisi gitti. Gelen elinde kırmızı güllerle Cem’di. Onu değiş-tokuş partilerinden tanıyordu ve olacakları tahmin etmeye başlamıştı. Demet onu içeri aldı. Tekrar sofraya oturup konuşmaya başlamıştık ki kapı tekrar çaldı. Kapıyı açmaya gittiğinde karşısında



Serkan’ı ve tanımadığı diğer iki arkadaşını gördü. Üç erkekte ellerinde kırmızı güllerle onun doğum gününü kutluyorlardı. Bu durum Demet’in çok hoşuna gitmiş ve tanımadığı erkeklerin de o gece eve gelmiş olmasının onu heyecanlandırdığı belliydi. Bana bakıp muzipçe gülümsemesi her şeyin iyi gittiğini gösteriyordu.




Tatlıya henüz başlamıştık ki kapı bir kez daha çaldı. Demet şaşkın gözlerle bana baktı. Muhtemelen, daha kaç kişi gelicek diye düşünüyordu. Acaba hepimizle başa çıkabilecekmiydi. Kapıyı açtığında karşısında partilerden tanıdığı bir çocuk ve benim de haberim olmadan yanında getirdiği başka biri daha vardı. Tabi onların da ellerinde kırmızı güller vardı.




Salon kırmızı güllerle dolmuştu. Bana baktı ve herkes bana kırmızı gül getirmiş peki senin güllerin nerde diye sordu. Bende ona yatak odasına bakması gerektiğini söyledim. Yatak odasına gittiğinde yatağın üzerini kaplayan gül yapraklarını görünce gözleri parlamıştı.


Arkasını döndüğünde hepimizi odanın kapısında onun seksi vücuduna ve harika bacaklarına kitlenmiş vaziyette buldu.



Yedi erkek aç kurtlar gibi onun üstüne atılmak için hazır bekliyorduk. Bize bakıp hepimiz madem burdayız o zaman bu eğlence fırsatını kaçırmayalım dedi. Bunun üzerine hepimiz birkaç saniye içinde elbiselerimizi çıkarmıştık.Demet gül yapraklarıyla dolu olan yatağa sırtüstü uzandı ve kendisini arkadaşlarıma sundu. İri göğüslerini elleriyle avuçlamaya ve masaj yapmaya başlamıştı.



Cem vakit kaybetmeden onun yanına oturup muhteşem gögüslerini okşamaya başladı. Daha önceki partilerden Demet’in göğüslerini beğendiğini biliyordum. İyice büyümüş ve sertleşmiş olan pembe göğüs uçlarına Cem’in her dokunuşu Demet’i titretiyordu. Ardından göğüs uçlarını öpmeye başladığında Demet de bacaklarınını iki yana açıp zevkle kıvranmaya başlamıştı. Bacaklarının aralandığını görünce Serkan hemen harekete geçip bacaklarının arasına eğildi.




Demet, etli klitorisinde onun sıcak dilini hissetti. Aynı zamanda Serkan parmaklarıyla Demet’in amının iki yanına masaj yapıyordu. Demet bir elini uzatarak Serkanı saçından tuttu ve amına iyice bastırarak ona baktı. İçindeki ateş giderek yükseliyordu.


Bu sırada Cem, Demet’in göğüsleriyle ilgilenmeyi bırakmış yatakta dizlerinin üzerinde durup Demet’in başına doğru yaklaşmıştı.



Bu arada kendini Serkan’ın harika çalışan diline teslim eden Demet, Cem’in tamamen sertleşip dikilen koca sikini görünce başını yana çevirdi ve ağzını açarak Cem’in o muhteşem büyüklükteki yarrağını ağzına almaya başladı. Başını ileri geri hareket ettiriyor ve bir eliyle kökünden tutmuş olduğu koca yarrağın her defasında yavaş yavaş daha fazlasını ağzına alıyordu. Cem’de Demet’in sikini emmesine yardım ediyor ve eliyle Demet’in başını tutarak kendine doğru çekiyordu. Demet’in boğazından çıkan sesler beni ve diğer çocukları iyice deli ediyordu.




Serkan dilinin ritmini arttırmış, daha hızlı amını yalıyordu Demet’in. Dilini içine soktukça Demet’in orgazma yaklaştığını anlamıştım. Cem ve Serkan, Demet’le ilgilenirken bizde ayakta durup onları izleyerek sikimizi sıvazlıyorduk. Serkan diliyle önce Demet’in klitorisine küçük darbeler yapıyor sonra elinin iki parmağıyla araladığı amının içine hızla dilini daldırıyordu.



Demet bir yandan kalçalarıyla kıvranıyor diğer yandan Cem’in sikini hiç bırakmadan emiyordu. Serkan bir an yalamayı bıraktı ve baş barmağını Demet’in amına, aynı anda orta parmağını da arka deliğine soktu. Demet bir anda titreyerek boşalmaya başladı. Çıkardığı muhteşem sesler şu an hala kulağımda. Sanki çığlk atmaya çalışıyor fakat Cem’in koca erkekliğinin ağzını doldurması yüzünden sadece boğuk sesler çıkarıyordu…




Demet yaşadığı orgazmın ardından Cem’i siki üzerindeki konsantrasyonunu arttırarak çok daha iştahlı biçimde emmeye başladı. Diğer elinide kullanmaya başlamıştı ve Cemin aşağı doğru sallanan taşaklarına masaj yapıyordu. Artık hemen hemen Cem’in sikinin tamamını ağzına alabiliyordu. Cem iyice hırslanmıştı ve Demet’in uzun sarı saçlarından sıkıca yakaladı ve hızla Demet’in ağzını sikmeye başladı.





Demet’in ağzını sikmeye başladı


Demet’in gözleri kocaman olmuş Cem’e bakıyor fakat karşı koyamıyordu. Manzara öyle güzeldiki az önce Demet’in amını yalayarak onu orgazma ulaştıran Serkan dahil hepimiz durmuş ikisini izliyorduk. Daha önce Demet ile birbirimizi başkalarıyla sikişirken görmüştük ve aramızda hiç kıskançlık yoktu. Ama bu sefer bir anda kıskanmaya başlamıştım.



Cem muhteşem yarrağını Demet’in ağzına sokup çıkardıkça Demet’in halini görüp çocuğun yerinde olmak istiyordum. O anda Cem iyice kasıldı ve inlemelerle biricik sevgilimin ağzına boşalmaya başladı. Neredeyse sikinin tamamını Demet’in ağzına sokmuş vaziyette hırlayarak boşalıyordu ve sanki hiç bitmeyecekti.




Demet, Cem’in sikini saran ateşli dudaklarını hiç çekmedi ve onun tatlı-tuzlu spermlerinin bir damlasını bile ziyan etmeden hepsini yuttu. Bundan çok keyif aldığı belliydi.


Demet nefes nefese kalmıştı. Cem yataktan uzaklaşırken Serkan’ın gördüğü manzara karşısında dayanamayıp kendi kendine patladığını farkettim. Bunu gören Demet Serkan’a baktı ve biraz daha dayanamadığını görüp gülümsedi.




Ben ise donup kalmış olanları seyrediyordum. Demet, Serkan’ın getirdiği çocuklaran birini yatağa davet etti. Adı Mehmet’ti. Kalkmış sikiyle yatağa çıktığında Demet onun sikinden yakalayıp bacaklarını iki yana açtı ve amının üstüne Mehmet’in sikini yerleştirdi. Sanırım çocuk ilk defa böyle bir grup seks olayının içindeydi. Biraz panik halde ne yapacağını bilemiyordu.




Demet onu kendine çekti ve Mehmet, kızarkadaşımın içine yüklendi. Klasik misyoner pozisyonunda kız arkadaşımı sikmeye başlamıştı. Mehmet sikini her dipleyişimde Demet içinde hissettiği basınçtan bağırmamak için dudaklarını sıkıyor ve başını arkaya doğru atıyordu. Mehmet sevgilimin içinde gelip gidişlerini iyice hızlandırmış aynı anda da hoşuna gitti mi fahişe gibi şeyler söylüyordu.




Ona bu tip şeyler söylemesi bana daha fazla zevk veriyordu. Daha sonra sikinin tamamını dışarı çıkarıp tekrar bütün gücüyle yüklenmeye başladı. Çocuk gerçekten çok sert sikiyordu Demet’in daracık amını. Artık Demet’in bu basınca dayanacak hali kalmamıştı. İki yana açtığı bacaklarını önce Mehmet’in arkasında birleştirip sonra çocuğu kendisine çekti ve içime boşalmanı istiyorum diye kulağına fısıldadı. Şaşırmıştım!




Çünkü hiçbir zaman benden başkasının içine boşalmasına izin vermezdi ve bu akşam tanımadığı bir çocuk tüm spermlerini Demet’in içine boşaltacaktı. Mehmet son bir darbe yaparak Demet’in içine sikinin tamamını soktu ve haykırarak Demet’in içini spermleriyle doldurdu. Mehmet Demet’in üzerine yığılmıştı. Biz yatağın ayak ucu tarafında sikinin Demet’in henüz sikilmiş taze amından dışarı doğru kaydığını ve beraberinde spermlerinden bir kısmının Demet’in amından taştığını görebiliyorduk.



Mehmet yataktan kalktı ve bana bakarak içicek bir şeyler alacağını söyleyip mutfağa yöneldi.


Mehmet dışarı çıktığında ben Alp’le birlikte yatağa doğru yaklaştım. Biricik aşkım Demet, Mehmet’in sikişinden dağılmış vaziyette gözlerini kapamış derin derin nefes alıyordu. Gözlerini açıp bize doğru baktı ve “Sizin için ne yapabilirim?” dedi. Alp üçlü sikiş yapmak istediğini söyleyince Demet’te gülümsemeye başlamıştı.




Bunun kendisinin de hoşuna gideceği belliydi. Ben içinde bulunduğum duruma inanamıyordum. Her ne kadar önceden çok kez grup seks yapsakta Demet’in her zaman belli kuralları vardı. Benden başkasının içine boşalmaması gibi kimseye arkadan da vermezdi. Bende buna dahildim!!! Ben ne yapacağımı bilemeden, şaşırmış haldeyken Demet elimden tutarak beni yatağa çekti. Sırtüstü yatağa uzanmamı sağlamıştı.




Dizlerinin üstünde durup başını yaklaştırdı ve beni öpmeye başladı. O muhteşem götünü Alp’e siktirmek istediğini anlamıştım . Beni teselli etmek ve itiraz etmemi engellemek içinse dudaklarıma yapışarak ısırıyor ve dilimi emiyordu. Hem içimde bir yangın hissediyordum hem de bu durumdan zevk alıyordum. Az önce Demet’in amını siken Mehmet’in spermleriyle iyice ıslanmış olan delikten içeri kolayca girdim.



Demet dudaklarımı ısırmayı bıraktı ve elleri üzerinde doğrularak kalktı. Artık Demet’in göğüsleri göğüslerime değmiyor ama benim üzerimde ileri geri ufak hareketler yaptığı için hafif hafif sallanıyordu. Bu manzara benim her zamanki gibi aklımı başımdan almaya yetti. Bu sırada Alp’in dizleri üstünde yatağa çıktığını ve Demet’in arkasında yerini aldığını farkettim. Demet’in belini tutan iri esmer eli görünce bir anda hareket etmeyi kestim.




Bekliyordum… Demet’te üzerimde hareket etmeyi kesmiş ve nefesini tutuyordu. Kalp atışları öyle hızlanmıştıki ben bile atışlarını hissedebiliyordum. Alp diğer eliyle koca esmer sikini Demet’in göt deliğine dayamış içeri doğru yavaş yavaş yükleniyordu. Bunu Demet’in ileri doğru hareketinden anlamıştım. Hala hiç ses çıkarmadan koca yarrağın içine girmesini bekliyordu. Alp, Demet’e “Rahatla bebeğim bunu çok seviceksin” dedi.




Demet’te ona “Peki” diye karşılık verdi. Onun dediği gibi rahatlamaya ve gevşemeye çalışıyordu. Bu arada ben kendimi sorgulamaya başlamıştım. Bu geceyi ben organize etmiştim fakat olaylar kontrolümden çıkmıştı. Alp koca sikini Demet’in içine umduğu kadar kolay sokamayacağını anlayınca Demet’e kremi olup olmadığını sordu. Demet çantasında bir el kremi olduğunu söyledi.




Alp bir hamlede içeri gidip gelmiş, elinde Demet’in çantası içindeki kremi arıyordu. Gördüklerime inanamıyordum. Demet bu arada benimle ilgilenmeyi tamamen bırakmış az sonra arkasından kendisini sikecek olan o ihtişamlı koyu renkli yarraktan gözlerini alamıyordu. Alp kremi buldu ve çantayı yere attı. Benimde görebileceğim bir yerde durup kremi avucuna döktü ve önce sikinin başını, sonrada köküne kadar tamamını kremledi.




Bunu özellikle benimde görebileceğim biçimde yapıyordu. Delirmek üzereydim fakat hala Demet’in içindeydim. Benim birtanem bu koca siki nasıl tamamen içine alacaktı!? Benimki de standartlara göre oldukça büyük olmasına rağmen şimdiye kadar bana bile izin vermediği götünü şimdi daha büyük yarraklı birine siktirecekti. Demet küçük bir inilti çıkardığında, Alp’in kremli parmağını Demet’in götüne soktuğunu anladım.




Alp parmağını Demet’in göt deliği içinde çeviriyor ve onu rahatlatmaya çalışıyordu. Demet başını aşağı doğru indirdi bacaklarının arasında Alpin aşağı doğru sarkıp sallanan koca taşaklarına bakıp “Ohh. Çok güzel diye” mırıldandı. Şimdiye kadar neden bana götten vermediğini kendi kendime soruyordum. Sonunda Alp tekrer yarrağının başını Demet’in o güzelim götünün mühür gibi duran küçük deliğine yaklaştırdı ve sert bir hamle ile yüklendi. Demet bir an çığlığı basmış,




fakat sonra derin nefes alıp verişlerle biraz rahatlamıştı. Alp bu sefer iki eliyle demeti belinden yakaladı ve ufak ufak yüklenmeye devam etti. Demet’in bakışları değişmiş sanki gözleri kaymıştı. Alp her yüklenişinde benim sikimde Demet’in içinde hareket ediyordu. Aynı anda iki kişi tarafından sikilmek Demet’in hoşuna gitmeye başlamıştı. Yavaş yavaş arka deliğini dolduran büyük yarrağa da alışıyordu. Bir süre böyle devam ettikten sonra Alp bir an durdu ve tek eliyle Demet’in omuzundan tuttu.




Öbür eli hala belindeydi. Ben ne oldu diye düşünürken, Demet başına geleceği anlamış ileri doğru hamle yaparak kaçmaya çalışsada ikimizin arasında kaçıcak yeri yoktu. Alp bir anda yüklenerek Demet’in götüne sonuna kadar sokmuştu koca kara sikini. Demet sesini bile çıkaramamıştı! Bir anda gözlerimiz birbirine kenetlenmişti. “Bak, bana neler yapıyorlar. Sen de izin veriyorsun sevgilim” diye fısıldadı..




Ben hiç kulak asmadım ve onun gözlerine içine bakmaya devam ederek bende Demet’in iyice sikilmiş olan amının içinde ileri geri hareket etmeye başladım. İyice zevklenmiş şekilde inliyor ve inatla gözlerini gözlerimden ayırmıyordu. Sanki benden bir şeylerin intikamını alıyordu. Kısa sürede ritmi tutturmuştuk. Ben sikimi iyice soktuğumda Alp kendi sikini geri çekiyor ve o Demet’in götüne yüklenince ben kendimi geri çekiyordum. Hızımız iyice artmıştı ve Demet’in çığlıkları odanın içinde yankılanıyordu.




Bana amını daha hızlı sikmem, Alp’e de götünü daha sert sikmesi için bağırıp yalvarıyordu. Üçümüzün çıkardığı zevk sesleri birbirine karışıyordu. Bu sırada içecek almak için mutfağa giden Mehmet’te sesleri duyup içerden gelmiş ve diğerleriyle beraber bizi seyretmeye başlamıştı.Alp’in arkadaşı olan çocuk gözleri önünde Demet’in sandwiç pozisyonunda sikildiğini bir süre seyredip sonra yatağa geldi.




Benim baş ucuma tersten yaklaşarak seyrettiklerinden dolayı iyice patlama noktasına yaklaşan sikini güzeller güzeli Demet’e sundu. Demet önce çocuğun sikine sonra yüzüne baktı ve çocuk tek bir hamlede sikinin tamamını Demet’in gırtlağına kadar soktu. Demet’in gözleri bir anda yaşarmıştı. Alp sonunda Demet’in muhteşem kalçalarına ve daracık arka deliğine daha fazla dayanamayıp hırlayarak boşalmaya başladı.




Bütün spermlerini Demet’in içine boşaltırken yine Demet’i belinden tutarak kendine çekmiş ve en dibine köklemişti. Alp, Demet’in götünden çıkar çıkmaz onun bıraktığı yeri Demet’in o sırada ağzına veren arkadaşı doldurdu. Alp’in spermleriyle iyice kayganlaşan ve genişleyen deliğe çocuğun sikinin girmesi hiçte zor olmadı. Bir anda aklıma şu an sevgilimin götünü siken çocuğun adını bile bilmediğimiz geldi. Bunu sormak için fırsatımız olmamış, onların gelmesinin hemen ardından yatak odasına geçmiştik.




O an Demet’in de adını bilmediği biri götünü sikiyordu. Çocukla da Alp’le beraber tutturduğumuz ritmi yakalamaya çalışırken ben daha fazla dayanamadım ve büyük bir güçle Demet’in içine patladım. Şimdiye kadar hiç bu şekilde patlamamıştım. Sanki litrelerce sperm boşaltarak onun içini dolduruyordum. Sonunda sikim sulu bir ses çıkararak Demet’in içinden dışarı kaydı. Kendimi kenara doğru kaydırıp yataktan kalktım ve adını bile bilmediğim bir adamın sevgilimi arkadan sikişini seyretmeye başladım.




Çocuk tek başına Demet’e yetmiyor gibiydi. Demet daha hızlı ve daha sert sikmesi için çocuğa emirler vererek hem bağırıyor hem inliyordu. Çocuk Demet’in kayganlaşan götünü sikmekten gayet memnun biçimde hızını gittikçe arttırdı. Ta ki Demet “geliyor” diye bağırmaya başlayana kadar. Hiç durmadan inliyor ve “geliyor,geliyor” diye bağırıyordu. Onu hiç böyle görmemiştim.




Sonunda çocukta Demet’in şehvetine dayanamayıp tüm spermlerini Demet’in içine boşalttı. Çocuk tamamen içini boşalttıktan sonra kendini yatağın kenarına attı. Demet’te nefes nefese yarı baygın halde kendini yüzüstü yatağa bıraktı. Manzara müthişti. Hem amından, hem götünden iyice sikilmiş vaziyette yatarken iki deliğinden de dışarı erkeklerin zevk sıvıları süzülüyordu.




Ve inanılmaz olay gerçekleşti! Yarı baygın halde ve sesi kısılmış vaziyette bize döndü ve “sıra kimde” dedi! O gece Demet’i henüz sikmemiş olan Serkan’ın diğer arkadaşına baktığmızda, onun da Serkan gibi gördüğü manzara karşısında dayanamayıp kendi kendine yere boşaldığını farkettik.




O günden beri yaklaşık dört ay geçti ama ben grup seks yapmayı çok özlesemde Demet’e bunu teklif etmiyorum. Partilere de artık gitmiyoruz. Birbirimizin yanında değilsek asla başkalarıyla birlikte olmamak gibi bir kararımız olduğundan tek başıma da partilere gitmiyorum. Demet, kimsenin benim yerimi tutmayacağını söylese de o akşam Demet’i gerçekten kıskandığımı fark ettim.




Alp tarafından arkadan sikilirken bana nasıl baktığını uzun süre unutamadım ve zaman zaman hala aklıma geliyor. Umarım yakında bu psikolojiden kurtulurum ve tekrar eski çılgın günlere döneriz.Birdahaki sefer yine rehberlik günlerimde bir adamın gözleri önünde nasıl önce karısını sonrada kendisini siktiğimi anlatıcam.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ilk Deneyimim Bir Ekekle

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Ilk deneyimim bir ekekle


merhaba ben emre yasım su an 19



17yasındayken bır arkadasım vardı o da16 yaslarındaydı ona m- benımkıne bır saxo cek dedıgım zaman hıc ıtıraz etmeden cekmıstı bende m-bırkerede senı sıke bılırmıyım dedıgım zamam onumde damal mıstı bıle ben de 19luk sıkı onun ufacık karadelıgıne zorlan soktum.onun gotune hızlan gıdıp gelırkın gotune bosaldım.ertesı gun benı evlerıne cagırdı bende tam zamanında gıttım . onun odasına gecmıstık m- sıkımı yalarken agzına basoldım m- kucagıma oturup zıplarken ablası kapıdan ıcerı gırdı



ne yapıyorsunuz burada demeye kalmada o da aramıza katıldı o sıkımı yalarken ben de ters ten amını yalıyordum kı bır anda zevk suları agzıma aktı m-de osırada ablası sıkıyordu kı annesı eve gelmıs bızım haberımız yoktu.ben m-nın ablası t-nın bacaklarını yataga dogfru kaldırıp gotten sıkerken annesı kapıyı acıp ıcerı gırdı ve ddananın kuyrugu koptuy annesı bunlar boyle yapılmaz ben sıze ogretıyım dedı ve benımkını agzına aldı koparırcasına yalıyırdu



bır an agzına bosaldım benı yataga uzattı ustume cıkıp o benısıkıyordu saNkı ben onu sıkerken m- de ablası t- yı sıkıyordu .o ara annesı nı ben amın dan m-de gotten sıkıyordu ablası t-de annesıylen opusuyordu o gun tam uc kere orgazm opldum ve hemen hemen her gun saat 11 den aksamm 6 ya kadar sıkısıyorduk ha unutmadan annelerınden bır cocugum var ablasından da mehemet de benın eskı karım yanı bugun tey-ze kızlarını sıktım


Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ilk Chat Maceram

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

İlk Chat Maceram


Selamlar…



İlk defa böyle bir ortamda yaşadığım güzellikleri paylaşıcağım…İstanbulda özel bir şirkkette geceleri bilgisayar teknisyeni olarak çalışıyordum. İnternetin güzelliğinden tüm arakdaşlarım bahsediyordu ama ben daha bu nimetlerden hiç faydalanamamıştım. Neyse bir gece canım sıkıldı mola verdim chat` e girdim. Bir bayan` a nasıl olsa cevap vermez düşüncesiyle sizinle birlikte olmak, sizi çok mutlu etmek istiyorum dedim..



Hiç beklemediğim bir çabulukla cevap geldi “neden olmasın” sohbete başladık, yakınlaştık, 2-3 hafta sonra buluşmaya karar verdik. Bana buluşuncaya kadar evli olduğunu söylememişti. Bunu söyleyince üzülmemi söyledi ama bilmiyorduki aslında ne kadar sevindiğimi. İzmit` te bir evim olduğunu söyledim kocasınında hafta sonu şehir dışında olacağı bir zamana ayarlayıp kendimizi oraya gittik.



Eve gitmeden bolca alkol sigara ve yiyecek alıp eve girdik. Ev depremden zarar görmüştü ne elektirik nede su vardı ben sıkılmasından korkuyordum. Ma korktuğum olmadı aksine çok eğlendik.




oral sex yapmayacağını söyledi


Alkolünde etkisiyle ilerleyen saatlerde yakınlaşmaya başladık, yavaşça birbirmizi soyuyor dokunuyorduk. sanki 40 yıllık sevgililer gibiydik. Daha sonrasında ise her şeyi yapabileceğini ama bir tek oral sex yapmayacağını söyledi neden diye sordum ama yanıtlamadı.



İlerleyen saatlerde kaç kez birlikte olduğumuzu hatırlıyamıyordum alkolünde etkisiyle birleşmemizin süresi çok uzuyordu. Ama aklıma takılmışstı benim sevişkerken en çok zevk aldığım şey oral sex` ti ama nedense bir türlü ikna edemiyordum. sabaha kadar çılgınlar gibi seviştik.. öylece uyuya kalmışız.



Sabah garip islerle zevkli bir şekilde uyandım bana oral sex yapıyodu uyuduğumu zannederek hiç çaktırmadım devam etti, devam etti.. artık dayanamıyordum bir anda kalktım, sırt üstü uzattıktan sonra onu üstüne doğru uzandım bende ona oral sex yapmaya başladım, biraz sonra olduğu yerde 180 derece dönerek 69 konumuna geçti belki inanmıyackasınız ama 2 saate yakın süre birbirimizi öpüp okşadık, merak ediyorsanız söyliyim artık oral sex` i çok seviyor ama sadece benimle…( Nedenini hala bilmiyorum laf aramızda öğrenmek te istemiyorum….)

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ilk Defa Superdi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Ilk defa süperdi


Günlerden cumartesi televizyon karsısında vakit gecırırken bır anda cıne 5 de sex and ciıty`le karsılastım.Neye uğradıgı mı sasırmısdım çunku o ana kadar sexe pek ılgım yoktu o andan sonra bır anda dunyam degıstı ıyıcene sapıklastım o kadar sapıklastım kı kolu komsuya tacızde bulunmaya basladım sıkayetler ardı ardına gelmeye basladı o andan sonra sıkeayet edenlerı sıktım nasıl mı az sonra .



Tamam tamam sımdı soyluyorum bır gun yanda oturan komsu kızı evdekı problemı halletmem ıcın yanına cagırdı.Ben sandım kı maile evde beklıyorlar yapmam ıcın .Kız apartmandan cıkarkene surtununce benım zıke anladım nıyetı bozdurup zına yaptıracagını daha eve gelmeden zıkımı cıkartıp gotune surttum. kız hemen eve gecıp benı soydu bende bos durmadım thırtyone`a basladım kız hemen zıkımı emmeye basladı bende ellerımle kızın kafasını hızlı hızlı ılerı gerı hareket ettırıyordum.



Bır hamle ıle kızı ters duz edıp amını yalamaya basladım hemen sulandı ve azıma patladı o ankı zevk ıle tum suyu ıctım sonra kızın bacaklarını kafasına dogru kaldırıp amını yalayıp sıktım tam gotune verecegım sırada evın kapısı acıldı aılesı gırdı neysekı bunlar hollandalı anlıycagınız sexten bıkmıs bır aıle kızın babası ne yapıyorsunuz dedı.bende ne olcak dedım daha 1 sene var evlenmeye evlenırım dedım kızınızla ılıskıye gırdım onu sevıyorum dedım



babası ne hıkmetse kemerı cıkarttı dovecek sandım fantezı ole degıl bole yapılır dıye kıllı hayvan gıbı yırmı ıkılık zıkını cıkarttı ve kızın annesının amına vermeye basladı anlıycagınız bır anda gurup sexe donustu ben kızı adam karı yı oyle bır bagırttıkkı alt komsu acık kapıdan gırıp kızlara kadına ne bulursa yapıstı sonra ne mı oldu tabıkı tum erkekler kızları dızıp ağızlarına attırdık benım oglan yırmı cm alt komsununkı yırmı dokuz evet hayvan gıbı olanı



Ama en cok ne ısterım bılıyormusunuz soldakı kızı sıkmek……



to be continued…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

IKi PATRONUMLA BERABAER

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

İKİ PATRONUMLA BERABAER


merhabalar ben Talin 34 yaşlarında oldukça hoş bakımlı ve etraf tarafından genelde çok beğenilen dul bir bayanım. Yaklaşık bundan bir sene önce bir kız arkadaaşımın vasıtası ile yeni bir şirkette genel müdürlük görevi için teklif aldım. Görüşmeye gideceğim gün kendimi daha iyi ve güçlü hissedebilmek için en sexy iç çamaşırlarımı ve uzun süredir giymeye cesaret edemediğim derin yırtmaçlı etek ceket takımımı giyerek saatinde randevu yerinde oldum.



Şirketin iki ortağı olduğu için doğal olarak her iki patronlada aynı anda sıcak samimi bir konuşmanın ardından işe kabul edildim. Neyse artık sıkıntılı günleri aşmış, onlarca insana emirler vererek günlerimi geçiriyor ve bu arada ofis elemanlarının ve patronlarımın delici bakışlarındanda nasibimi alıyordum..



Uzatmayayım bir gece işlerim uzadı ve ertesi günkü genel kurul toplantısı için geç saatlere kadar raporlarımı hazırlamak zorunda olduğumdan birer ikişer tüm çalışanlar ofisten ayrıldı ve bende tek başıma bilgisayarın başına gömülmüş yazılarımı hazırlarken kapının sesi ile irkildim.



Genelde bu saatlerde herhangi bir ziyaretçimiz olması halinde giriş katında bulunan bekçimiz telefonla arar ve bizleri haberdar ederdi.. Neyse tereddütle kapıya yöneldim ve açtım karşımda her iki patronum birden sinsice sırıtarak bana bakıyorlardı. İlk şaşkınlığımı üzerimden atınca buyrun diyerek onları içeri davet ettim ve odama geçtik. Ben masama onlarda karşımda bulunan iki koltuğa yerleştiler ve iş güç hakkında derin bir sohbete daldık. Fakat masamın tamamen cam olmasından dolayı tüm bacak hareketlerim kısa eteğimin her yukarı kayışı, bacak bacak üstüne atışım her ikisininkinide tahminimce harekete geçirmiş olmalı ki konu döndü dolaştı sexe geldi.



Yanlız olduğumu hayatımda uzun süredir kimsenin olmadığını bildiklerinden benimle istedikleri şekilde bir dialog içine girmeleri pekte zor olmamıştı zaten. aslında bende uzun süredir bastırdığım isteklerime artık gem vuramaz olmuştum ve bakışlarından ötürü hafif hafif ıslandığımı anlamam çok ta uzun sürmedi.




ufak ufak masaj yapmaya


Genç patronlarımdan önce biri kalkıp oturdugum ofis istemleesinin arkasına geçerek omuzlarıma günün yorgunluğunu alması maksadı ile ufak ufak masaj yapmaya başlarken diğeride boş durmayarak bacakları bacaklarıma değecek şekilde önümde ayakta durmaya ve sohbeti sürdürmeye devam etti..



Aslında iş tam rayına usulca oturmak üzereyken artık dayanamayacağıma karar verip ayakta duran patronumun fermuarını bir çırpıda açarak uzun zamandır görmeyi beklediğim o muhteşem yarrakla dilimi ve duduklarımı buluşturdum. Artık ok yaydan çıkmıştı bir anda delicesine birbirimizi soyup üçümüde çırılçıplak kalmıştık. birisi ağzıma vermeyi sürdürürken diğeri de çoktan beni masama domaltmış amımı deilcesine pompalıyor içimi parçalıyordu.



Öndekinin geleceğini anlayınca dudaklarımı delicesine sikine yapıştırarak tüm döllerini, bi damlasını dahi ziyan etmedensusamışçasına yuttum.. O arada içimdeki de patlamış derin derin soluk alarak üzerime yığılmıştı ama ben hala boşalamamıştım maalesef. Bunun üzerine ofisteki deri kanapeye geçerek önce birini yatırarak üzerine çıktım ve tüm haşmetiyle duran o yarrağı amımın derinliklerine inliyerek bir çırpıda alıverdim. Ayakta bekleyen diğerine ise arkama geçmesini ve kıçımın derinliklerine ilerlemesini adeta emrederek amacıma doğru uzun bir yolculuğa çıktım artık..



Delicesine sikiliyordum bir patronum amımı diğeri ise götümü yırtarcasına köklüyor bense aralarına sikilmenin keyfi ile kısık kısık çığlıklar atıyordum. İkisininde geleceğini anlayınca hemen doğrularak iki yarraktanda bir hamlayle kurtuldum ve elime aldığım iki sikinde aynı anda, bir an önce ağzıma gelmeleri için eğilerek hızla 31 çektirmeye başladım onlara. Önce biri ve ardından onu gören diğeri kükreyerek patlayınca ağzım yüzüm ve saçlarım döl içinde kalmıştı.. Evet işte benim hikayem artık iki patronum ve ben yeni mutlu ve üçlü sexlere yelken açmıştık.. Yeni hikayelerimi bekleyin !!



Gönderen: talin okan

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Iki Erkekle Ilk Defa

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

İki Erkekle İlk Defa


Merhabalar. Ben meltem. Temmuz ayının ortalarında bir halı dükkanında işe başlamıştım. Yeni arkadaslar edinmiş aksamları beraber dışarı çıkar olmuştuk…



Tabi ki erkekler cogunluktaydı. Yine bir gece bara gitmeye karar verdik ve kararlaştırdığımız yerde ve saatte buluştuk. Dükkanda sertan adında bir tezgahtar`dan hoşlanıyodum ama kendisine söyleyememiştim. Geceye o da geldi. Biz çılgınlar gibi eglenirken sertan yanıma geldi ve konusmaya basladık.



Kısa bir süre sonra sertan`ın eli masanın altında ve benim bacaklarımda gezinmeye başladı. Ben şok olmuştum ama bi şeyde diyemiyodum. Adam müdür sayılır. Bende karsılık vermedim ve okşamasına izin verdim. Fakat duracak gibi değildi. Bu işin burda olmayacagını ve başka bir zamanda da olabilecegini söyledim. Ertesi gün işe gittiğimde sertan yine bana asılmaya başladı ama bu sefer bende karsılık verdim ve üst kata çıktık. Kimse yoktu.



Öpüşmeye başladık. Sertan benim heryerimi okşuyordu, tangamı yırtarcasına çekiştirmeye başlamıştı. Eli amımın etrafında gezindikçe bende yoldan çıkmıştım artık. Ona sarıldım ve halıların üzerine uzandık.




Penisini elime aldım…


Bacaklarımı araladım ve şeftalimi yalatmaya başladım. Zevkten uçuyordum ama ses çıkartamıyordum. Öyle güzel dil atıyordu ki şimdiye kadar kimse seftalimi böyle yalamamıştı. Bende onun sertlesen penisini elime aldım ve saxo çekmeye başladım. Sertan iyice gaza gelmişti. Beni domalttı ve amıma bir seferde girdi.



Ben onun altında zevkten inlerken altkattan aykut abi geldi. Bizi o halde görünce çok şasırdı ama sertan onu da buyur etti!bende sesimi çıkartamadım tabi. Böylesini yani grup sex`i ilk defa yapacaktım. 2 Erkek beni çıldırtmaya başlamıştı bile. Sertan amıma girerken bende aykut`un penisini koparırcasına emiyordum. Aykut da yoldan çıkmıştı. O da arkamdan girmeye çalıştı ama ben alamadım. Tekrar denedi ama iki deliğimi birden dolduramadılar. Sertan beni sikmeyi bıraktı ama ben henüz orgazm olmamıştım.



Kalan yerden aykutla devam ettik. O sertan`dan daha iyi beceriyordu beni. penisi de büyük oldugu icin çok hosuma gitmişti. Aykut hızlı hızlı gidip gelmeye başladı, taki ben boşalana kadar. Artık sevişecek halim kalmamıştı. Bıraktık.



Anladım ki grup sex, single sex`ten çok daha zevkliymiş. Tabi karşı cins çogunlukta olursa… 🙂

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Iki Erkek 2

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Asian

İki Erkek – 2


Merhabalar tekrar,



Geçen yazışmamızdan sonra gerek bu site vasıtasıyla gerekse diğer yollardan birçok mesaj aldık. Bunların içinde gelip geçici yazışmalar olduğu gibi, bugün de süren ve düzeyli insanlarla tanışma imkanımız oldu. Bu nedenle de size bir başka hikayemizi yazmak istedik. Bu sitenin dürüst, güvenilir ve düzeyli tüm izleyicilerine kapımız herzaman açık; gerçekle fantazi ayrımını yapabilen herkese de şimdiden teşekkürler..



Yine internet sayesinde tanıştığımız birinden bahsetmek istiyorum size; icq’daki adresimize bir gün bir mesaj gelmişti. Mesajı yazan kişi İsveç’li olduğunu, türkiye’ye turistik amaçla belli zamanlarda gelip gittiğini ve o sıralar ailesiyle gelmek için yine planlar yaptıklarını anlatıyordu. Açıkçası başlarda çok güven vermedi; ama daha sonra neredeyse her akşam yazışmaya başladık; onu tanıdıkça karşılıklı güvenimiz arttı çünkü resimler çok şeyi anlatıyordu. Aynı diğer kuzey avrupa’lılar gibi sarışın, renkli gözlüydü, vücudu “mankenlere taş çıkartacak cinsten” derler ya, ondan bile güzeldi. Hele sekste nelere açık olduğunu anlattıkça bizim heyecanımız kat kat artıyordu.



Anlattığına göre en çok sevdiği şey, birden fazla erkekle aynı anda beraber olmaktı. Ortamda bulunacak bir bayan, aldığı zevki artırıyordu ama erkeklerin onun için yeri ayrıydı. seks sırasında acıdan bir yere kadar hoşlandığını anlatıyordu bize; bağlanmaktan, sahte tecavüz oyunlarından hoşlanıyordu; kısacası seks oyunları onun da heyecanını artırıyordu..




Nasıl baktıkları hala aklımda…


Uzun süren yazışmalar sonunda (yaklaşık 3 hafta) bir akşam bana uçuş detaylarını yazdı; iki hafta sonra da onu gidip havaalanında karşıladık. İlk izlenim önemli derler herzaman, ama o bize doğru yürürken ve havaalanından çıkıp, otoparktaki arabaya ulaşana kadar onu gören çevremizdeki erkek ve kadınların nasıl baktıkları hala aklımda açıkçası!



Yolda ailesiyle beraber yaz tatili için türkiye’ye gelme planları yaptıklarını anlattı tekrar; onlardan 3 gün önce gelmişti türkiye’ye ve İstanbul’a; bu da bize cuma’dan pazar akşamına kadar mükemmel bir süre kazandırıyordu. O gün onu biraz gezdirdik, şehrin güzel yüzünü gösterdik. aslında kemal’le ben sabırsızlanıyorduk ev sahipliğinin nasıl olduğunu göstermek için ama herşeyi yavaş yavaş yapmak adına bunu biraz erteledik o gün. Sonuçta o akşam eve gittik; karnımız doymuştu ama önce birşeyler içerek başladık. İkimizin de sabırsız olması doğaldı belki ama o da o kadar yolu ne için geldiğini en az bizim kadar merak ediyordu.. Ben yanında, kemal karşısındaki koltukta oturuyor ve birşeyler atıştırıyorduk. Artık daha fazla beklemenin üçümüz için de yararı olmadığını gören ulrika (bu da onu ismi!), ayağa kalkarak ikimizin ortasında soyunmaya başladı.



O soyundukça bizim siklerimiz pantalonlarımızı zorlamaya başladı; o suytenini de çıkarıp, string kiloduyla karşımızda striptiz yaparken kemal’in önüne doğru eğilerek fermuarını açmaya başladı. Az sonra kemal onun dudakları arasında inlemeye başlamışken, ben de hemen soyunarak ulrika’nın arkasına geçtim. Kemal koltukta oturduğu için, ulrika önünde diz çökmüş durumdaydı; ben de yere sırt üstü yatarak onun sıcak ve hafiften ıslanmaya başlamış amını yalamaya başladım. Kilodu hala üstündeydi ama onu dişlerimle ısırarak çekiyor ve parmaklarımı kullanarak önünü ve arkasını iyice ıslatmaya çalışıyordum. O kemal’i yalarken benim yanaklarımdan aşağı suları akmaya başladı; çok çabuk ıslanmıştı..



Kemal’le yer değiştirdik; ben koltuğa oturdum ve sikimi o sıcak dudaklarına verdim. Kemal de önce biraz yaladıktan sonra zaten iyice ıslak olan amına arkadan giriş yaptı. Kemal yavaş yavaş sikerken, ben dudakları ve kocaman göğüsleri arasında sikimin patlamak üzere olduğunu hissetmeye başladım. Ve kemal’e işaret ederek, durmasını sağladım. Kemal koltuğa sırt üstü yatarak ulrika’yı üzerine aldı; ben de onlar o pozisyonda dururlarken, sikimi elimle yavaş yavaş o güzel götüme yerleştirdim. Bir gram fazlası olmadığı için önümde ikiye ayrılmış harika yanaklar duruyordu. Onları sıkarak yine yavaş yavaş hızlanmaya başladık. Ben ayakta olduğum için iyice destek alıyordum ve kontrol bendeydi; kemal altta ezilme tehlikesi geçiriyordu yani..




İçine boşladı…


Kemal o güzel amı uzun zamandır siktiği için bir süre sonra boşalacağının işaretini vererek ulrika’nın içine boşaldı ama durmadan sikmeye devam etti; ben de bir süre sonra arkasından çıkarak kalçalarının üzerinden sırtına doğru içimde biriken ne varsa boşalttım; o da amından süzülen spermleri eliyle toplayarak ikimizin gözlerine baka baka yaladı.. İnanılmaz güzel ve seksi bir manzaraydı.



Duşu ayrı ayrı aldık; o bornozla salonda otururken ben belime havlu bağlamış bir şekilde odaya girdim ve onu ayağa kaldırarak çalan müzik eşliğinde dans etmeye başladım. Bu sırada kemal hala duştaydı ve benim heyecanım yine artmaya başlamıştı. Saçları, boynu çok güzel kokuyordu ve ben fazla dayanamadan bornozunun ipini çözdüm. Belimdeki havluyu da çıkartıp atınca önü açılan bornozun arasından henüz duştan çıkmış iki sıcak beden birbirine yapıştı.



Uyarılmamam imkansızdı ve sikim hemen havalanarak aramızda bir engel oluşturmaya başladı; ben boynuma dolanan iki elini alarak arkasını döndürdüm ve bornozunun ipini çıkararak ellerini arkadan bağladım. Şimdi yanımda elleri bağlı, çırılçıplak olmasa da savunmasız bir kadın vardı. Hemen sandalyeye oturdum ve onu önümde diz çöktürdüm; ellerini kullanmadan sikimi dudaklarının arasından içeri soktum. Mükemmeldi; sıcak ve ıslaktı ve ben iki elimle başından tutup, gidip gelmeye başladım. Kemal duşta şarkılar söyleyedursun ben ulrika’yı ayağa kaldırdım ve oturduğum sandalyeye doğru ilerlemesini sağladım.



Şimdi elleri arkasında bağlı ve dört ayak pozisyonundaydı; belinden üstü sandalyeden destek alıyordu. Hiç birşey söylemiyordu ve ben ellerimi kullanarak onun amını ve götünü parmaklıyordum. Ne bir zevk ne de bir itiraz vardı ama parmaklarımın arasından sızan sular kendini sıkmasına rağmen durumdan ne kadar hoşnut olduğunu gösteriyordu. O durumda amına girerken hafif bir itiraz eder gibi inilti çıktı dudaklarının arasından ama durmadım tabii; kemal’in sesi içerden gelirken ben işime devam ettim. Bir süre sonra onu çözerek, altıma aldım ve o sıcak amı sikmeye devam ettim. Mükemmel bir kadındı ve kendini kasarak adeta beni sağmak istiyordu ve bunu başarmaya çok yakındı ki içeri kemal geldi. Ben hemen içinden çıkarak biraz dinlenmek için kendimi koltuğa attım ve hiç durmadan kemal benim yerimi aldı.




Göğüslerinin üzerine oturdum…


Ulrika sırtüstü yerde yatarken, kemal onun inlemelerini duymamaya çalışarak işine devam ediyordu. Ben göğüslerinin üzerine oturdum ve onların arasında gidip gelmeye başladım. Arada kafasını kaldırarak dilinin ucuyla sikime değmeye çalışıyordu ve bu mükemmel bir haz yaratıyordu benim için. Yine yer değiştirerek, onu aramızda değişik pozisyonlara alarak devam ettik; en güzeli ağzına ikimizi de almya çalışmasıydı sanırım.. Sonuçta ikimize de elleriyle masturbasyon yaparak boşalmamızı sağladı. Dudaklarından sızan spermler göğüslerine akarken gözleri ışıl ışıldı..



O akşam sabaha kadar değişik pozisyonlarda değişik şeyler yaşadık ve en sonunda üçümüz aynı yatakta sızdık.. sabah sikim onun dudaklarının arasındayken uyandım. Açıkçası daha önce hiç bu şekilde uyandırılmamıştım; kemal cumartesi olmasına rağmen işe gittiği için ikimiz evde yalnız kalmıştık ve o beni yalamaya devam ederken doğrularak onu üzerime çektim. Dudakları sıcacıktı ve elleriyle sikimi tutarak hemen içine aldı; üzerimde yine kıvrılarak hareket etmeye başladı. Amını yine kasıyor, beni boşalma noktasına getirip döndürüyordu. Yatakta dönerek alt-alta, üst-üste uzun süre sürdü bu ilişki; yine göğüsleri arasında boşalmamla bitti.



Duş aldıktan sonra, yanımda yatarken ufak bir oyun daha oynamak geldi aklıma; bir tişörtle gözlerini bağladım önce. Bir bardağın içine birkaç tane buz koydum önce, sonra da bal kasesini alarak yanına geldim. Sırtüstü yatmış masum ve sessiz bir şekilde beni bekliyordu. Önce buzun bir kaçZevce.com da kaç tane damla varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”> damla suyunu damlattım tenine, sonra amının sıcak dudakları arasında gidip geldim buzla. Erimesi uzun sürmedi ama bu onu heyecanlandırmıştı. Sonra bir kaşık yardımıyla göğüs uçlarına bal döktüm ve onları yalamaya başladım. Yaladıkça ara sıra onu ducaklarından öpüyor ve bu tadı onun da almasını sağlıyordum. Göbeği, amının kabarık dudakları baldan payını aldılar daha sonra. Her yerimiz yapış yapıştı ama ağzımızda müthiş bir tat bırakmıştı. Ayrıca ikimiz de epeyce uyarılmıştık. Ben onu yalamaya devam ettim tabii; kasılarak boşaldı bir kaç kere.



Suları iyice artınca, sikimi amının dudakları arasına yerleştirdim. Gözü hala kapalı ve sırtüstü yatıyordu ve bacakları omuzumda içinde gidip geliyordum. Çok sürmedi bu durum zaten; gözünü açmıştı artık ve önce içine boşalmamı istedi. Sonra karar değiştirip ağzına istedi beni ve bir damlasını bile ziyan etmeden hepsini yuttu…




Uzun bir maraton…


Evde yemek yerine saat öğlene doğru yaklaştığı için dışarı çıktık güzel İsveçli`yle. El ele tutuşarak, iki aşık gibi güzel İstanbul`u turlamadan önce birşeyler yedik. Uzun süre dolaştık ve akşam üstü yorgun bir şekilde eve ulaştık. Herşey güzel gidiyordu ama bu akşam da sürecek uzun bir maraton vardı önümüzde. Eve girer girmez, yol boyu sakin olan o kadın yerini vahşi birine bıraktı. Gerçi gündüz de rahat durmamış ve elleriyle, gözleriyle, diliyle (!!) beni uyarmış ve ben de karşılık vermiştim ama kapalı ortama girince birden değişti.



Benim kapıyı kapatmamla, dudaklarıma saldırdı. Vaktimizin az kaldığını, bu geceyi doya doya yaşamak istediğini söylüyor, eliyle pantalonumun düğmelerini açmaya çalışıyordu. Kemal daha eve gelmemişti ve ben İstanbul`un göbeğinde sokak kapısına sırtım dayalı bir şekilde, bacaklarımın arasında diz çökmüş bir İsveçli`yleydim.



Yine o dudaklarıyla başladı herşey; beni içeri alıyor, dışarı çıkarıyor, diliyle vakum yapmaya çalışarak çıldırtıyordu. Sikimi boydan boya yalarken, tamamını ağzının içinde kaybetmeye çalışıyor ama bu sırada da gözlerimin içine bakmaya çalışarak aldığım zevki ölçüyordu.. Bu sanırım 5 dakikadan fazla sürdü ve ara verdiği anda elinden tutup kaldırarak dudaklarına yapıştım. Sıcaklığı şimdi de dudaklarıma bulaşmıştı ve iyiden iyiye aklımı alıyordu bu kız..



Onu elinden tutarak salona getirdim ve koltuğa uzanmasını sağladım. Üzerinde eteği, bluzu ve iç çamaşırları vardı ve ben dizlerimin üstüne çökerek başımı o sıcak mabede yaklaştırdım. Yaklaştıkça sıcaklık artıyordu ve gerçekten elimle oraya ulaştığımda sıcak ve ıslaklığın iyice arttığını farkettim. Hemen dilimi kullanmaya başladım. Kilodunu parmağımla kenara çekerek o güzel amı yaladım; ıslaklık dudaklarıma da bulaştıkça biraz ara veriyor ve hemen kaldığım yerden devam ediyordum. Saçlarımdan tutarak çekiştiriyor, bana küfürler ediyor, içine girmem için emirler veriyordu ama nafile.. Onu sikmemeye kararlıydım; yalamaya durmadan devam ettim, bu süre içinde üzerinde hiçbirşey kalmamıştı ve ben vücudunun hemen her noktasını yalamıştım; artık ne yapmak istediğimi anlayan ulrika küfür etmeyi bırakmış, inlemeleriyle beni azdırıyordu.




Bırakıp kenara çekildim…


Koltuk tamamen sırılsıklam olmuştu ve durmadan şelale gibi akıyordu. Tam bu sırada kapı açıldı ve kemal eve geldi; ulrika hemen kemal`i çağırdı ve ben sırılsıklam amı bırakıp kenara çekildim.. Kemal`in karşısında azgından da öte biri vardı ve kemal üzerindekileri hiç çıkarmadan hemen içine girerek sikmeye başladı onu.. Bu sırada bana bakıyor, aldığı zevki belli ederek beni kıskandırmaya çalışıyordu ama nafile; az sonra yine bana kalacağını biliyordum çünkü kemal`in onu bu halde doyurması imkansızdı.. Kemal kısa sürede boşalma noktasına gelip, içindekileri ulrika`nın dudakları arasına boşaltınca bana yine gün doğdu; dostum bu sıcak ve ıslak ama dayanamamıştı doğal olarak ama ulrika istediğini şimdi alacaktı..



Onu koltukta ters çevirerek dizlerinin üstünde durmasını sağladım; önünden biraz ıslaklık alarak götüne sürdüm ve hiç beklemeden içine girdim. Şimdi çığlıkları artmıştı. Ayakta duran kemal de duruma seyirci kalamamış ve yeni boşalmış sikini onun ağzına vermişti. Onu o gece değişik pozisyonlarda, neredeyse hiç dinlenmeden devamlı siktik.. Artık gece sonunda o azgın İsveçli, bizim durmamızı söyler hale gelmişti ve pazar gününü düşünerek o gece bir-iki saat uyumaya karar verdik…



Pazar sabahı aynı yatakta uyandık; bu sefer ilk ben kalkmıştım. Yiyecek birşeyler hazırladım ve çıplak vaziyette yatan ulrika`nın arkasına sokulup yattım yine. Tenim onun sıcak tenine değiyordu ve arkası bana dönüktü. Sikim kalmaya başladı ve ellerimle bacaklarını aralayıp, sikimi ilerletmeye çalıştım. güzel İsveçli hareketlenmeye başlamıştı. Az sonra ben onun boynunu öperken uyandı ve beni iterek üzerime çıktı. Kemal yatağın öbür ucunda yatarken biz ihtiraslı bir şekilde öpüşmeye başladık. Üzerimde doğrularak, sikimi ellerine aldı ve zaten sertleşmiş olan sikimi elleriyle amının derinliklerine itti. Bu sırada yana doğru eğilerek, kemal`in sikini şortundan çıkarıp ağzına almaya çalışıyordu.




Ellerimizle yıkadık…


Kemal`in uyanması ve ona saldırması çok zaman almadı. Onu aramıza aldık yine ve uyku sersemliğini onu aramızda sikerek attık. İstanbul`a gelmeden bize doymasının zor oluğunu söylüyordu ama şimdi bacaklarının ağrısından söz etmeye başlamıştı. Biz de pek iyi durumda sayılmazdık belki ama zaman azaldıkça bizim telaşımızda artıyordu ve yataktan kalkar kalkmaz üçümüz banyoya girdik. Banyoda bu sefer onu ellerimizle yıkadık; ben duşumu alıp çıktıktan sonra, kemal onu bırakmadı ve boşalana kadar elinden geleni yaptı yine..



Sonuçta burada yazamadığım bir çok şey daha yaşadık bu kısa süre boyunca. Akşam onu küçükyalı`dan otobüse bindirerek İzmir`e uğurladık; ailesi aynı gün uçakla İstanbul üzerinden İzmir`e geçmişti.. O günden bu yana ara sıra da olsa hala yazışıyoruz ulrika ile; hala bizi tekrar görmek istediğini, bu yaz yine bizi ziyarete geleceğini söylüyor, hatta bu sefer daha uzun kalacağından bahsediyor. Tüm bunları zaman gösterecek, umarım yine iyi bir ev sahipliği yapabiliriz.. Dürüst ve güvenilir bir sohbet için bize yazabilirsiniz ama lütfen kendi zevki uğruna başkalarıyla dalga geçenler, zaman kaybettiriciler yazmasınlar.



Sevgiler

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Icime Bosalanlarin Sayisini Hatirlamiyorum

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

Içime boşalanların sayısını hatırlamıyorum


Selam adım Lale, 93-63-92 ölçülerine sahip sarışın bir kızım. Yaşım 25 bu olay geçen hafta başıma geldi ve kalçam hala sızlıyor. Bir arkadaşımın tanıdığının partisine gitmiştik. Bayağı insan vardı. Aynı zamanda bir ev partisiydi.



İçkiler içiliyor müzikler çalınıp dans ediliyordu. İlerleyen saatlerde kızların sayısının azalmakta olduğunu fark ettim ve dolayısıyla erkeklerin sayısıda artmıştı. Sonra kız arkadaşım bana bi odaya geçelim dedi bende tamam dedim ve büyükce, koltukları olan bir odaya geçtik. Ve arkamızdan 8 erkekde bizimle geldi.



Konuşuyorduk falan içki içmeye devam ettik sonra bir ara içeri biri daha girdi. İrice orta yaşlı ama kuvvetli olduğu anlaşılıyordu. Spor giyinmişti ve sohbete katıldı. Onun bu evin sahibi olduğunu ve yiğenin parti yapmasına izin veriğini söyledi. Sonra bir baktım ki kız arkadaşım hande bir erkekle öpüşmeye başlamış. Zaten sonra olan oldu, biri benim dudaklarıma yapıştı, diğeri bacaklarımı okşamaya başladı.



Önce direndim ama sonra biri elini amıma atınca bıraktım ve zevkine baktım. Bayağı bir ön sevişme yaşandı, 2 kızı 8 erkek 4er 4er paylaşmıştı. Ama amca hala duruyordu. Ona baktım ve ne o kalkmıyormu diye sorunca suratının şekli değişti ve görürüz deyip odadan çıktı. Bu arada sütyenim çıkmış, göğüslerim adeta sömürülüyordu sanırım bir hafta mor kalacaklardı. Tabi buna boynum ve bacaklarım da dahil.



Ardından sıra külotuma gelince onu ben çıkardım. Hepsinin ağızlarının suyu akıyordu. O anda biri aletini ağzıma verdi ve emdim. Biraz büyük sayılırdı. Derken kapı açıldı ve amca elinde bir kremle girdi. Niyeti belliydi ama ses etmedim. Açılın gençler deyip önüme geldi. Pantolonunu indirdi ve kalkmamış olan aletini çıkardı.



Şimdiden bayağı büyük görünüyordu. Başla bakalım dedi ve bende emmeye başladım. Kalktıkça kalkıyor ve büyüyordu. Sonunda neredeyse 25 26 cm olmuştu ve iki el bileğimin kalınlığındaydı. O an Lale şimdi hapı yuttun kızım dedim.



Ayağa kalkmamı söyledi kalktım koltuğa oturdu kremi skine sürdü sıvazladı sonra domal deyip göt deliğime kremi sürmeye başladı. Çok heyecanlamıştım. Daha önce bunu yapmıştım ama bu çok büyüktü. Sonra tamam şimdi otur dedi ve eliyle skini tutup tam deliğe oturttu ve bende oturdum.



Önce başı girdi bayağı büyüktü. Müthişti fakat aniden belimden tutup tamamen oturtunca çığlığı bastım ve gözümden yaşlar dökülmeye başladı. Kesin yırtılmıştı. Sonra güçlü elleriyle beni kaldırıp oturtmaya başladı ve acı zamanla müthiş bir zevke dönüştü. Gözlerim kapalı adeta cennet bahçesindeydim.



Ve biriden amıma biri girdi ve bir anda sandwich oldum. İkisi gidip geliyorlardı. 10 dakika hiç durmadan pompaladılar. Adeta araba motoru gibiydi. Ve birden önümdeki hızlandı boşalıcaktı içimden çıkmak istedi ama ben kalçalarından tutup içime boşalmasını sağladım. İçim resmen dolmuştu. Korkmuyordum çünkü doğum kontrol hapı almıştım. Oğlan sarılıp biraz göğüslerimi sıktı sonra çıktı. Amcada hala tık yoktu.



Devam ediyordu. Sonra biri ağzıma hızla sokup boşaldı. Hepsini yuttum. İçime boşalınması veya menilerin hepsini yutmak çok hoşuma gider. Bu yüzden çoğunlukla sakso çekerim. Neyse devam edeyim. Amım boş kalmadı. Şu ana kadar gördüğüm en uzun yaraklardan biri içime girmişti ve ilk girişinde dibime vurmuştu. Şimdi daha zevkliydi.



Arkamda amca önümde dibime vuran biri. 5 dakika devam etti ve dayanamıyıp dudaklarım öperken o da içime boşaldı. O daha az boşalmıştı. Ama içimde hissettiğim yoğunluk daha da artmıştı.



Bu sırada hande de sandwich yapılıyordu ama o daha acemi olduğundan bayağı haşat olmuştu. Ama onun içine boşalmıyorlardı. O yüzden suratı döl içindeydi. Sürekli damlıyor ve derken biri daha ağzına ve suratına boşalıyordu. Ama amca hala devam ediyordu handeye baktıktan sonra tekrar gözlerimi kapayım zevke yoğunlaştım. götüm adeta her girişte yırtılıyordu.



Derken tekrar amıma birisi girdi ve girdiği gibi boşaldı. Gözlerimi açtığımda bunun daha önce odada olmayan genç bir çocuk olduğunu gördüm. Tahminen 18 19 du yaşı. Ama önemli değildi. Ve birden farkettim ki odadaki erkeklerin sayısı artmıştı. Artık sabaha kadar uyku yoktu bana. O sırada amca birden hızlandı ve ben zevkten bağırmaya başladım.



Ağzım açılınca iki yarak birden ağzıma girdi ve emmek zorunda kaldım. Az daha boğuluyordum. Ve tabiki biride amıma girdi. Artık içim vıcık vıcıktı. İçime giren skin sahibini görmüyordum zaten önemli de değildi. Sanırım artık her girişinde dışarı döller sızıyordu. 5 6 dakika sonra ağzımdakiler çıktı ve suratıma boşaldılar.



Bayağı akıttıkları için suratımdan göğüslerime bulaştı ve göğüslerimi sıkanlar tarafından sıvazlanarak yayıldı. Tabi saçlarımda dölden ve terden sırılsıklam olmuştu. Ve amımdaki boşaldı ama amcada tık yoktu. Beni feci sikiyordu.



Sonra biri ağzıma verdi bende emdim ama o bastırdı ve boğazıma kadar soktu, nefes alamıyordum resmen tamamını ağzıma almıştım çok uzundu, aynı zamanda amca bastırıyordu bir an öleceğimi sandım. Boğazımdaki çıkmazsa ölecektimde. Sonra bunu fark edip çıkardı çıkmasıyla ağzımdan salyalar çıktı ve üzerime döküldü.



Biraz öksürdüm ve derken yine soktu ve bu sefer daha ileri gitti ve tamamını sokunca boşalamya başladı ve direkt döller mideme indi. Ardında çıktı ve ben kusmak üzereydim nefes nefese kalmıştım. Gözümden yaşlar akıp makyajımla birlikte suratımdaki döllere karışıyordu.



Ve tekrar biri amıma girdi. Bunu nerdeyse hissetmiyordum. Sanırım küçüktü. O da 5 dakika sonra içime boşaldı. Bu böyle devam etti ve amıma 4 suratıma 5 kişi boşaldı ama hala amca beni çatır çatır sikmeye devam ediyordu. Bu aradahande de sürekli önlü arkalı sikiliyor ve göğüs arası yapılıyordu. Bayağı zevk alıyordu.



Sonra amıma biri girdi ama o çok kalın ve uzundu, hatta amcaya yakındı ve o anda ikisi birlikte beni daha önce hiç ulaşamadığım cennet bahçelerinin en tepelerine çıkardılar. Biri giriyor biri çıkyordu ve sanki amımla götümün arasındaki yer yırtılacaktı. İkisinin birbirine sürtünmesini hissediyordum ve damarlarını, başının boğumunu bile hissediyordum. İkiside dibime vuruyorlardı ve ben çığlık çığlığa sayamadığım orgazmımı yaşıyordum.



Amca iki koca eliyle göğüslerimi tamamen avuçlamış sıkarken bir girip bir çıkıyordu ve önümdekide amıma girerken saçımı çekerek dudaklarımı ve ağzımın için sömürüyordu. Ve derken amca bağırarak, göğüslerimi koparırcasına sıkarak götüme patladı ve adeta bir yanardağ gibi boşalmaya başladı ama aleti hala taş gibiydi.



Boşaldıkça boşaldı. Yaklaşık 2 saatin acısın çıkarıyordu. Ve derken önümdekide kökleyip boşalmaya başladı ve o da adeta bir benzin pomrası gibi aleti bir kabarıp bir normal oluyordu.



Tabi zaten kalın olduğu için kabarınca amımın sınırlarını zorluyordu. Çünki zaten içimde hiç boş yer yoktu. İkisi oluk oluk boşaldılar ve bende boşalıyordum tabi bacaklarımdan dölle karışık kendi zevk sularım akıyordu. 2 dakika boşalma sürdü ve sonunda hepimiz öylece yığıldık. Sonradan öğrendim amca geciktirici hap almıştı.



En altta amca vardı ortada ben ve üsttede o adam. Ne kadar öyle yattığımızı bilmiyorum ama sonra uyandığımda o odadaki bir kanepede çırılçıplak domalmış bir şekilde uyandım. Yanımda hande benzer bir şekilde yatıyordu. Ama oda boştu. Sanırım ben sızdıktan sonra olay devam etmişti. Vücudum yapış yapıştı saçlarım ve suratımda öyle.



Ağzımın içinde biraz döl kalmıştı. Onu da yuttum ve ayağa kalkmaya çalıştım ama beceremeyip düştüm. Zor bela koltuğa oturdum ve elimi parmaklarımı amıma soktuğumda bayağı genişlemiş olduğunu farkettim ve sonra elimi soktum ve gerçek söylüyorum bir avuç dolusu döl çıkardım içimden. Çıkınca amımdan döller akmaya başladı.



Bir an doğum kontrol hapının yeterli olup olmayacağından korktum. Ama sonra önemsemedim. Ve asıl merak ettiğim şey götümün haliydi. Bacaklarımda hafif bir kurumuş kırmızılık vardı. Parmaklarımı götüme soktuğumda bayağı genişlemiş olduğunu fark ettim. Tekrar ayağa kaltım ama başım dönüyor ve bacak aram fena halde sızlıyordu. Odada bir banyo vardı.



Girdim ve aynada kendime baktım. Her yerim döl içinde saçlarım yapışmış makyajım akmış gözlerimin altı, dudaklarım, boynum, göğüslerim, bacaklarım, kollarım mosmordu. Ama bayağı sexi görünüyordumhandeyi uyandırdım. O da yürüyemiyordu ama yardımımla birlikte yıkandık.



Sonra üzerimizi giyip evden çıktık. sabah olmuştu sanırım saat 9 10 falandı. Evden çıkarken diğer odalara baktığımda çıplak erkek ve kadınlar gördük hepside sızmıştı. Ve tabi biraz para aldık sağdan soldan. Çünkü taksi paramız yoktu.



Eve geldiğimizde yatıp uyuduk ve ertesi gün uyandık. Bu olay hayatımın en unutulmaz olaylarından biriydi. Merak etmeyin hamile değilmişim. Size yaşadıklarımı anlatmaya devam edeceğim umarım beğenirsiniz……………..



Lale Lunther

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Iki Erkek

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

İki Erkek


Bizim hikayemiz internetle başladı. Benim sıklıkla girdiğim ve amatör resimler içeren bir sitede, fransa`da beş kişiden oluşan bir erkek grubunun tek bayanlar ve çiftlerle beraber olarak onlarla çektikleri resimleri bu siteye yolladıklarını görünce aklıma delice bir fikir geldi. Benim de en yakın arkadaşım olan kemal`le bu şekilde bir fantezim yıllar yılı vardı. Beraber her türlü çılgınlığı yapmış ama beraber grup seksi deneme hayallerimiz bir türlü gerçek olmamıştı.



İlk iş olarak bir icq numarası aldım ve “iki erkek” rumuzuyla bazı arkadaşlık sitelerine profil bırakmaya başladım. Arkadaşımla ayrı evlerde yaşıyorduk ve benim web kameram sayesinde netmeeting`de de ilgili çiftlerle bu konuyu görüşmeye başlamıştık. Bilinmedik bir dünyaya girmiştim sanki; türkiye`de böyle şeylerin olabileceğine inanamıyordum açıkçası ve yazıştıkça daha çok içine giriyordum.



Uzun yazışmalar, değişik insanlardan sonra ilk olarak İstanbul`dan berna ile buluşmaya karar verdik. Berna üniversite öğrencisi, ailevi durumu iyi sayılabilecek bir kızdı. resimlerden göründüğü kadarıyla seksiydi ancak internette gördüğüm herşeye inanmamayı da öğrenmiştim elbette. Başlarda korkuyordu iki erkekle olmaktan ama zamanla merakı korkusunu yendi ve her şey gizlilik ve güven çerçevesinde oldu; önce yazışarak tanıştık, resim alışverişi yaptık, telefonda görüştük ve sonunda taksim`de buluşmaya karar verdik.




İdeal ölçülerdeydi…


Etraf kalabalıktı ve istemezse yanımıza gelmeden çekip gidebilirdi ama o geldi; biraz sohbet ettik, biraz birbirimizi güldürdük ve geceyi bitirmek için kemal`in iş arkadaşlarıyla beraber kaldığı eve doğru yola koyulduk. Gerçekten harika bir kızdı; esmer uzun saçlı, iri göğüslü, dar kalçalı, ideal ölçülerdeydi. Eve gidene kadar politika da dahil her şeyi konuştuk.



Onun ilk grup seksi olacaktı bu; ama bizim için ilk olacağını bilmiyordu çünkü başka türlü korkularını yenemezdi sanırım. Hiç yabancılık çekmedikZevce.com da kaç tane aslı varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”> aslında; berna eve girer girmez hemen ikimizi yan yana oturttu ve pantolonlarımızı sıyırdı. İkimizde heyecandan taş gibi olmuştuk ve onun sıcak dudakları arasında sırayla yerimizi aldık. Birimizi yalarken, eliyle diğerine 31 çekiyor, ufak ufak inliyor ve bizi de inletiyordu.



Biraz sonra `size bu kadar yeter artık; sıra bende` dedi ve ayağa kalktı. Onu soyma sırası bizdeydi ve o muhteşem güzelliği çıplak gözle görünce ikimizin de aklı başından gitti. Onu sutyen-külot bıraktık ve kemal onunla öpüşmeye başladı; onlar üst üste yatağa uzanmışken ben kilodunu sıyırıp arkadan onu yalamaya çoktan başlamıştım bile. Uzun bir süre sonra o sırt üstü yatan kemal`in üstüne ata bine gibi çıkmış, ben de onun dudaklarına sikimi vermiştim. Bir yandan inliyor, bir yandan sikime ufak ısırıklar atıyordu.




İnlemeler arasında…


Ben birden o güzel amını sikmek için kemal`in yerine geçtim ve o da ağzına kemal`i aldı. İnlemeler arasında kaç kere orgazm oldu bilmiyorum ama sonraki hedefimiz o daracık ve sıcak arka kapısıydı. Bu bizim için iyi bir deneme olacaktı çünkü tempoyu ayarlamamız çok önemliydi ve kemal sırtüstü yatıp onu üzerine alırken ben sikimi kremleyip yavaş yavaş arka kapıyı zorlamaya başladım. Dardı ve kendini kasıyordu; girmekte zorlanıyordum ve onu rahatlatmak zor olunca kemal`e bir göz işareti yaptım ve o birden kendini içinden çekip, berna`nın dudaklarına yumulunca ben sonuna kadar kökledim.



Eğer öpüşüyor olmasalar apartman tepemize toplanacaktı ama yavaş yavaş alıştı ve mükemmel bir tempo tutturduk. Yaklaşık 5 dakika sonra benim için dayanmanın gittikçe zorlaştığı anlarda kemal`in `ben geliyorum“ dediğini duydum. Berna korunduğunu ve içine boşalmasını söyledi; az sonra kemal inleyerek boşalmaya başladı. Ben bu sırada götünü sikmeye devam ediyordum ve biraz daha sürdürdükten sonra ben de önce içine sonra kalçalarına ve sırtına deliler gibi boşaldım. İkinci tur çok hızlı başladı.



Banyoda üzerindeki spermleri temizlerken bizi yanına çağırdı ve banyoda sikilmek istediğini söyledi; bizim canımıza minnetti tabii. Hemen ağzına vererek bizi yalamasını istedik ondan; sonra onu aramıza alıp aynı anda girip, aynı anda çıkmaya başladık. Çığlıklarına engel olmak için dudaklarıma sarılıyor, kanatırcasına ısırıyor, öpüyordu beni. Sıcak suyun altında ona kaç kere orgazm yaşattığımızı bilmiyorum ama bizim için böyle bir kadına dayanmak her an güçleşiyordu. Her ne kadar ikinci tur da olsa ben o daracık amın içinde girip çıkmaya zorlanmaya başlamıştım; kemal`in sıkıntısı da yüzünden okunuyordu. Yaklaşık 10-15 dakika devamlı posizyon değiştirerek deliler gibi onu sikerken, sona doğru dizlerinin üstüne çömelmesini söyledim.




Her yeri sperm içinde kalmıştı…


Bir yandan ikimizi de hem ağzına alıyor, hem elleriyle bize mastürbasyon yapıyor, bir yandan da küfür ederek boşalmamız için tahrik etmeye çalışıyordu. Onu daha fazla bekletmeye hakkımız yoktu; ikimiz de aynı anda yüzüne doğru boşalmaya başladık. Yüzü, dudakları, göğüsleri, kısaca her yeri sperm içinde kalmıştı. Ağzından taşan spermler göğüslerine, oradan da bacaklarına doğru akıyordu. Bizi bu kadar çıldırtmasının bedelini ona ödetmiştik..



Biraz içeri geçip, kurulandıktan sonra sohbete başladık. Bize yıllardır böyle bir fantezisi olduğunu, ilk ve tek erkek arkadaşıyla denemek için çabaladığını ama onun kıskançlığı yüzünden bunu başaramadığını, konusunu bile açamadığını, özgür görünen aile yapısı yüzünden de erkek arkadaşı bile olması için gizlilik gerektiğini anlattı. Dinlenme faslını bitirip üçüncü tura başlamaya hazırdık; bu sefer onu çıldırtmanın yolu tüm vücudunu yalamaktan geçiyordu ve iki dil, dört elin olan yapabileceklerini göstermeliydik ve gösterdik de.



O kendisini sikmemiz için bize bağıra dursun biz inatla içine girmiyor, her yerini en ince ayrıntısına kadar yalıyorduk. Göğüsleri, kalçaları, dudakları, boynu, kulakları, göbeği, bacakları, amının tuzlu suyu, kısaca her şeyi muhteşemdi. Onu bağırtmak, inlemelerini duymak da inanılmaz zevkliydi tabii. Zamanı geldiğine inanınca ben sikimi ağzına verdim ve kemal`e onun içine girmesini söyledim. Berna sırt üstü yatarken kemal bacaklarını omzuna alıp sert bir giriş yaptı içine. O acıyla berna da ağzındaki sikimi ısırdı tabii!! Ama onun kafasının altına bir yastık koyup, ağzını da sikiyormuş gibi içine girip çıkmak çok zevkliydi doğrusu. Biraz sonra ağzında çıkıp göğüsleri arasında gidip gelmeye başlamıştım ki, kemal yer değiştirmek istedi.




Isırmıştı…


Ben de berna`nın bacaklarını iyice havaya kaldırıp, belinin altına bir yastık daha koydum. Onu yatağın kenarına çekince o daracık götü iyice ortaya çıkmıştı. Berna`nın hain planımdan haberi yoktu çünkü ağzındaki sikle uğraşıyordu o sırada. Sikimin kafasını tutup göt deliğine bastırmamla kemal`den bir çığlık koptu!! Bu seferki acı daha fazla olduğu için zavallı berna ağzındaki siki çok sert ısırmıştı.. Gidip gelmeler devam etti ve pozisyondan pozisyona girerek o gece sabaha kadar birlikte olduk. Biz sanırım 5`er kere boşalmıştık ama öyle yorulmuştum ki, ertesi gün ancak öğlene doğru uyanabilmiştim.



Berna`nın kaç kere boşaldığını saymadım, sayamadım elbette ama yaşadıklarından memnun olduğu her halinden belli oluyordu; en az iki gün oturamayacağını söyleyip bize küfrede küfrede gitti:)) onun isteklerini her zaman yerine getirmeye hazırdık ve getirdik de. Gerçi şu anda nişanlı ve görüşemiyoruz ama onunla başlayan ilişkilerimiz bize şans getirdi ve bugüne kadar 10’dan çift ve tek bayanla birlikte olduk. İlk günler belki acemilik çektik ama şimdi her şey yolunda gidiyor; hatta bir keresinde bir çift 5 kişi isteyince onu da gerçekleştirdik ve biz 5 arkadaş bayanın zevk alması için elimizden geleni yaparken, eşi bizim karısına nasıl zevk verdiğimizi izleyip, resimler çekti.



Eğer dilerseniz o hikayemizi de daha sonra size yazabilirim. Sonuçta her zaman yenilik ve değişiklik arıyoruz ve tecrübemizi artırmak istiyoruz; bu nedenle bizimle yazışarak veya tanışarak tecrübelerini paylaşmak isteyen olursa mail adresimiz ve icq numaramız her zaman kendilerine açıktır. Ama lütfen sadece ciddi olarak düşünenler yazsın; vakit kaybettirecek olanlar, kendi zevkleri uğruna başkalarıyla dalga geçmeye çalışanlar lütfen rahatsız etmesinler. Gerçekleri yaşamak için!..

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32