Kapıcımız

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Evliyim ve Ankarada 4 katlı bir apartmanda oturuyoruz. Kocam da ben de bankacıyız. O gece kocam geç gelecekti. O aralar müfettişler şubeyi denetliyordu ve kocam birkaç gecedir gecikiyordu. Ben sıkkın bir halde televizyon izliyor ve gelişini bekliyordum. Bir anda elektrikler kesildi. Dışarıya baktığımda diğer apartmanlarda ışıkların yandığını fark ettim. Muhtemelen sigortalar atmıştı. Sigortaları kaldırdım ama elektrikler gelmedi. Benim anlayamayacağım bir arıza olmuştu. Kocamın gelmesi daha uzun sürebilirdi. Biraz mum ışığında oturduktan sonra evde tek başıma ürperdiğimi hissettim ve aşağıya inip kapıcımızı çağırdım. Kapıcımız Çetin oldukça sessiz, evli, yaklaşık benimle ve kocamla aynı yaşlarda bir adamdı. Çok sert yüz hatları vardı ve birkaç kez bana arkamdan baktığını hissetmiş, rahatsız olmuştum. Ama böyle bir durumda hiç tereddüt etmeden sigortalara bakması için yukarı çağırdım. Birkaç dakika sonra yukarı geldi, sigortalara baktı ve tamir edebileceğini söyledi. Takım çantasını aşağıdan alıp geri geldi. Sigortalar sokak kapısının hemen arkasında olduğundan kapıyı kapattı ve merdivenin tepesinde mum ışığında çalışmaya başladı. Ben de elimdeki mumla onu seyrediyordum. Oldukça ağır bir rakı kokusu geliyordu Çetinden. Bu mesafeden bile midem bulanmıştı. Biraz çalıştıktan sonra konuşmaya başladık. Çok garip bakışları vardı. Sanki karşısındakini öldürmek istermiş gibi bakıyordu. Karanlıkda bir yandan, bu adamdan iyice korkuyordum. Birşeyler anlatıyordu ama ben onu dinlemiyordum. Bir an önce bitirip gitmesini istiyordum. Daha sonra kocamın nerede olduğunu sordu ve ben de hayatımın hatasını yapıp bu gece çok geç geleceğini söyledim.

Biraz daha uğraştıktan sonra bir anda bakışlarını yine bana çevirdi. Sonra önündeki mumu üfleyerek söndürdü. Ben ne oldu bitti mi diye sorarken bir anda yanımda belirdi. Elinde bir tornavida vardı. Beni ensemden tutup kendine doğru çekti. Korkudan elimdeki mumu düşürdüm. Sesim kesilmişti, boğazım düğümlendi. Beni kendine yaklaştırıp sessiz olmamı yoksa beni öldüreceğini söyledi. Karısı 1 haftalığına köye gitmişti ve onun burada olduğunu bilen kimse yoktu. Bir eliyle tornavidayı boğazıma dayadı. Diğer eliyle de kalçalarımı elliyordu. Ben hala korkudan titriyordum, gözlerimi kapatmıştım. Elini kazağımın altından soktu ve göğüslerimi okşamaya başladı. Ve daha sonra eşofmanımın içinden amımı tuttu. Sıkıca bastırıyordu. Ben hala gözlerimi açamıyordum. Birden eliyle ensemi arkadan kavradı ve beni salona götürdü. Koltuğun üzerine doğru domalttı. Eşofmanımı ve kilodumu sıyırdı. Bir yandan da tornavidayı hala boynumda tutuyordu. Götümü koparırcasına sıkıyor, amımla oynuyor, klitorisime bastırıyordu. Derken orta parmağını amımdan içeri soktu. Parmağıyla deliği iyice alıştırdı. Ben sadece korkuyordum. Orada öyle götüm yukarı dikilmiş vaziyette bekliyordum. Biraz sonra amımın etrafında sımsıcak bir kazık hissettim. Aman tanrım adamın yarrağı kocamınkinin iki misli vardı. Oldukça acılı olacaktı. Çetin hiç konuşmuyor ama hızlı hızlı soluyordu. Nefesi rakı kokuyordu. Birden amımı yırtılırcasına dolduğunu hissettim. O ilk hamleyle birlikte nefesim boğazımda takılmış, öksürmeye başlamıştım.

Çetin şimdi beni feci şekilde sikiyordu. Sikinin büyüklüğünü hissediyordum ama gözümde canlandıramıyordum. Öksürüğüm kesilmişti. Çetinin geliş gidişleri sırasında içimde garip bir zevk duygusu hissetmeye başladım. Ama bir yandan kendimden çok utanıyordum. Böyle bir durumda nasıl zevk alabilirdim. Ama korkuyla karışık sikilmek ve Çetinin o inanılmaz yarrağı içimde fıtınalar koparıyordu. Ama bunu Çetine belli edemezdim. Bir ara kendimi tutamayıp inledim. Çetin inlememi duydu ve daha hızlı köklemeye başladı. Seni orospu demek zevk aldın ha diye fısıldıyordu. Ben cevap veremiyordum, boğazım hala düğümlüydü ama isteğim dışı inlemeler çıkıyordu ağzımdan. Biraz sonra feci bir titremeyle boşaldım. Bu orgazmı hayatım boyunca hiç unutamayacağım. Çetin de boşaldığımı fark etti. Sanki öfkelenmişti. Gidiş geliş ritmi yavaşladı. Birşeyler homurdanıyordu. Ben hiç birşey söyleyemiyor ama sürekli inliyordum. Biraz sonra Çetin madem çok zevk aldın bi de bunu deneyelim bakalım dedi ve yarrağını amımdan çıkardı. Sanki bu işin bitmesini hiç istemiyor gibiydim. Resmen tecavüze uğramıştım ve garip bir şekilde inanılmaz zevk almıştım. İçim zangır zangır titriyordu. Çetinin sırılsıklam olmuş yarrağını biraz sonra götümde hissetim. İşte şimdi ölecektim. Daha önce hiç arkadan almamıştım. Son bir çabayla boğazımı ıslattım ve lütfen yapma diyebildim. Çetin ise ne o, biraz önce çok hoşuna gidiyordu ama diye cevap verdi. Anlaşılan tecavüz esas şimdi başlıyordu.

Gerçekten de Çetin zorlaya zorlaya o koca yarağını götüme soktu. Biraz öncekinden çok daha delice sikiyor, benim zevk inlemelerimi de acı çığlıklarına çeviriyordu. Gerçekten iç organlarım yırtılacak gibi hissediyordum. Artık çığlıklarım oldukça yüksek seli olmuştu. Çetin tornavidayı boğazıma bastırıyor ama ben kendimi engelliyemiyordum. Çetin daha fazla dayanamadı ve götümün içine boşaldı. Saatime baktım. Çetini çağırmak için aşağıya ineli tam 1 saat olmuştu. Yaklaşık 45 dakikadır tecavüz ediliyordum. Çetin beni de peşinden sürükleyerek banyoya girdi ve temizlendi. Ben ise oracıkta yere yığılmıştım, ayağa kalkacak halim yoktu. Çetin eğer bunu kimseye anlatırsam beni ve kocamı öldüreceğini söyledi. Zaten hiç birşey kanıtlayamazmışım. Giderken sigortalara dokundu ve elektrikler yeniden geldi. Ben hala yerde yatıyordum. Sonra kalktım ve duş aldım. Götüm kanamamıştı ama çok acıyordu. Ben duş alırken hala yaşadığım orgazmı düşünüyordum. Çok düşündüm ve bu olayı kimselere anlatmadım. Kocamı başka bir semte taşınma konusunda ikna ettim ve birkaç hafta sonra taşındık. Çetini bir daha hiç görmedim. Ama hala mastürbasyon yaparken onu düşünüyorum

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Okulda Tecavüz

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Merhabalar adım Ebru. Size okuduğum yıllardaki bir tecavüz olayını anlatmak istiyorum. O günleri hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. Üniversite yıllarında iken yurtta kalıyordum. Tıp fakültesinde olduğum için okullarımız daha erken kapanıp daha erken açılıyordu. Bu yüzden yazın en güzel zamanlarında yurda dönmek zorunda kalıyordum.Yine bir yaz 3. Sınıfın başlarında yurda geldim. İşlerim vardı yalnızca 2 gün erken gelmiştim. Oda arkadaşlarımdan yalnızca sibel gelmişti. Onu görünce oldukça sevinmiştim. Bir an yalnız kalacağımı sanmıştım. Bizim katta bizim odadan başka 1 odanın daha ışığı yanıyordu ki bu bizi rahatlatıyordu. Gece oldu biz üzerlerimizi değiştirip yataklarımıza yattık ve muhabbet ediyorduk. Bir an kapının açılması ile irkildik. Karanlık olduğu için bir şey göremiyorduk. Işık yandığında aşağıdaki bekçi ve 3 arkadaşının daha olduğunu farkettik. Ne oluyor dememize kalmadan eğer bir ses çıkarırsanız sizi öldürürüz deyip ellerindeki büyük bıçakları gösterdiler. Biz korkudan donup kalmıştık. 2 kişi sibelin diğer ikisi de benim yanıma gelip elle sarkıntılık etmeye başladılar. Tam bir şey diyecek olmuştum ki bıçağı boğazıma dayadılar. Bıçağın sivriliğinden boğazım hafif yaralanmış ve kanamaya başlamıştı. Adamlar hemen üzerlerindekileri çıkarıp bizi soymaya ve soyarken de öpmeye başladılar. Direnmek bir sonuç vermiyordu. Bekçi sikini yalamamı emretti. İstemeyerek de olsa dediğini yaptığım sırada diğer adam içime girmişti bile. Canım çok yanıyor ama ses çıkaramıyordum. Sibelin de durumu pek farklı değildi. Bekçi inleyerek ağzıma boşalmaya başlamıştı. Daha sonra bekçi tekrar ağzıma o kocaman aletini sokarak taş gibi oldu ve amıma girdi. Kanamadan çok kolay girmişti. Fazla sürmeden hırıldayarak içime boşaldı. Yaşadıklarımız bir yana hamile kalmaktan çok korkuyordum. Bizi kendi odamızda saatlerce değişik pozisyonlarda becerdiler.Olaydan sonra birbirimizin yüzüne bakamıyorduk. Okul sırasında her bekçinin önünden geçerken bize pis pis gülerek bakıyor ve sanki alay ediyordu.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Yıkamacı

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Merhaba. Ben Gülsen. İstanbulda varoş sayılabilecek bir semtte yaşıyorum. Bekarken de aynı semtte yaşıyordum. Henüz 1,5 yıllık evliyim anlatacağım olay evlenmeden önce başıma geldi. Şu an 25 yaşındayım, 1,75 boyunda, kumral, balık etli sayılırım. Henüz lise son sınıfta okurken bir gün okuldan çıktım, saat 7 civarıydı, minibüse bindim, minibüs çok kalabalıktı ve yaklaşık 40 dakikalık yol vardı. Tıkış tıkış zor bindim. Üzerimde okul üniformam vardı. Kalçalarım dolgun olduğundan genelde dikkat çekmesin diye uzun kabanlar giyerdim . O gün de öyleydi. Daha sonra benden sonra biri bindi ve tabii tam arkamdaydı. Mecburen arkamda bi sertlik hissettim ve hemen baktım kim diye, bu bizim mahallede yıkamada çalışan çocuktu. Baktı ve pis pis güldü. Sinirlenmiştim ama mizacım gereği ses çıkaramadım. 5 dakika sonra sertlik iyice hissedilir oldu. Bu ahlaksız herif kabanımı sıyırmış zaten ince olan okul eteğimden götüme sürtünüyordu. 20 dakika kadar böyle gittik. Ne inen vardı minibüse, ne de binen. Bir süre sonra adam çivi çakar gibi hareketler yapıyordu arkamda, daha sonra şiddetlice abandı ve durdu. Anlamıştım, bu sapık boşalmıştı.

Hiç bir şey demedim. İneceğim yer onun çalıştığı yıkama dükkanının oradaydı. Evime 5 dakika mesafede indim, o da indi, bişey söylicem dedi ve beni kenara çekti. Bi an şaşırdım, ne oluyor dememe kalmadan beni yıkama yerinin yazıhanesine attı bir çırpıda . Çok korktum ve bağırmaya başladım, kapıyı da kilitlemişti, “doğru dur orospu, yoksa amını keserim senin” diye bağırdı. “Zaten yapıcağını yaptın, bırak gideyim” dedim, pis pis güldü. “Dur daha o ısınmaydı, sen şimdi görürsün” diyerek bir tokat attı. Ağlıyordum. Beni oracıkta soydu, don sütyen kalmıştım karşısında. “Ahh orospu, öyle götünü sallıya sallıya gezerken iyiydi dimi?” dedi ve yapıştı. Nefesi çok pis kokuyordu. Bir yandan da kilotumu indirdi dizlerime “Hadi şimdi yala şunu” diyerek sikini ağzıma soktu. Boğulacak gibi olmuştum, çok ağır ter kokusu vardı. da uzundu, mecburen istediğini yaptım, sonra “ayağa kalk” diyerek beni masanın önünde domalttı, “ne olur bozma beni” diye yalvardım. Dinlemedi. Bir anda kasıldım, müthiş bir acı duydum, genç adam resmen beni ayak üstü sikiyordu. Bir yandan sonuna kadar girmeye çalışıyor, elleriyle de kalçalarımı sıkıyordu. Bir anda içimden çıktı ve belime gelen saçlarımın üzerine boşaldı. Kaçmaya çalıştım, olmadı, kolumdan tutup yine ağzıma soktu sikini, midem bulanıyordu, ama birşey yapamıyordum, çaresiz yalamaya devam ettim. Saçlarımdan tutarak ileri geri bastırıyordu “ulan hayallerimdeki götü sikmek üzereyim” diyerek beni yine domalttı ve taş gibi olmuş sikiyle götümü zorlamaya başladı. “Olmaz, yapma” diye ağlarken bir anda içime girdi götümün yanakları patlayacak gibi oldu, ama çaresiz adam sikini tükürükliyerek götüme yerleşti. Benim ağlama sesimle onun inlemeleri birbirine karıştı. Çok acı çekiyordum ve bir anda ne olduğunu anlamadan büyük tuvaletimin geldiğini hissettim, tutamıyordum kendimi, sanırım götüm yırtılmak üzereydi ve adamın sikine dışkımı boşattım. Şaşırdı ve sikini göt deliğimden çıkartarak “ne yaptın lan orospu, sıçtın demek” diyerek pislenmiş sikini bana gösterdi. “Madem sen pislettin o zaman temizlemek sana düşer” dedi ve ne olduğunu anlamadan yine ağzıma soktu kıllı ve boklu sikini. Bir yandan kusuyor, bir yandan da kendi bokumu yiyordum bu pezevenkin yüzünden. Adam hepsini bana yedirdi ve sonra yine ağzıma boşaldı. En sonunda elinden kaçtım ama o iğrenç dakikaları hiç unutamıyorum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babamın Arkadaşının Tecavüzü

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Asian

22 yaşında, yakışıklı sayılabilecek biriyim. 16 yaşlarında yaşadığım bir olay sonrasında ilk pasif ilişkimi yaşadım. o zamanlar dediğim gibi henüz çok gençtim. Daha kıllarım bile adam gibi çıkmamıştı. cinselliği daha yeni yeni tanıyor, arada sırada annemle babam sevişirken kapıdan izliyor, ablamla birbirimize sürtünüyorduk. henüz hayata masum masum bakıyordum yani. sonra bir gün öğleden sonra falandı herhalde. kapı çalındı. evde yalnızdım. Gelen babamın bir arkadaşıydı onu babamın gönderdiğini ve beni dolaştırmaya çıkartacağını söyledi. hemen üstümü değişip çıktım evden. arabasına bindik. önce gidip bir şeyler yedik sonra da arabayı tenha bir yere çekti. buraya niye geldiğimizi merak etmiştim ve sordum. biraz kafa dinlemeye ihtiyacı olduğunu söyledi. hadi çıkalım biraz dolaşalım dedi böylece arabadan indik ve yürümeye başladık. hem muhabbet edip hem yürüyorduk ki birden konuyu cinselliğe getirip iç cebinden bir porno dergi çıkarttı. ben meraklı gözlerle dergiye bakıyordum…

Aniden saçımı okşamaya başladı. ne yapıyorsun ali amca diye sert bir çıkış yaptım ve elini çekti. bir süre sonra kalçalarımı okşamaya başladı. yine sert bir çıkış yapmıştım ki “yeter lan artık. nazlanma orospu çocuğu” dedi ve hareketsiz kalacağım bir pozisyonda beni tuttu. biraz öpüp okşadıktan sonra pantolonunu aşağı indirdi ve beni yüz üstü yere yatırdı. kaçmak istiyor fakat hareket edemiyordum aletini tutarak henüz kılsız deliğime dayadı ve ittirmeye başladı. başı büyük olduğu için girmiyordu. çıkartıp tükürükledi ve bu şekilde sokmayı denedi. ilk yüklendiğinde sadece başı girmişti. bağırıyor, çırpınıyor, ağlıyor ama kaçamıyordum. ani bir hareketle kökledi. bağırmaya başladım. “sus, burada seni kimse duymaz” dedi. ben yine de duyduğum acıdan bağırmaya devam ettim ve içimden çabuk boşalması için dua etmeye başladım. tam o sırada içimden çıkarak neyi var neyi yoksa yüzüme boşalttı. bir süre yerde hareketsiz durup ağladım. yanıma geldi ve bu olaydan kimseye bahsetme, seni hiç bırakmayacağım dedi. nefret dolu gözlerle bir ara ona baktıktan sonra arabaya bindim ve beni eve bıraktı. evde tuvalete girdim ve deliğimden kan geldiğini gördüm.Bu olayı hiç unutmadım resmen tecavüze uğramıştım.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Evsahibinden Intikam

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

İstanbula ilk taşındığımızdan beri beni fitil eden ve sürekli tersleyen bir ev sahibimiz vardı. O kadından nefret ediyor fakat vücudunun güzelliği yüzünden sesimi çıkartamıyordum. Kadın 1.70 boylarında iri göğüslü, koca götlü biriydi. Dairelerimiz bitişik olduğundan kadının kocasıyla yaşadığı tüm seks dakikalarına tanık oluyordum. Bu yüzden de hep onu sikmenin hayalini kuruyordum.

Bir gün eve geldiğimde kapılar yine sonuna kadar açıktı. İçerden onun sesi geliyordu yanılmıyorsam kocasıyla kavga ediyordu. Kadın ağlayarak çatı katına kaçmıştı. Yüzü gözü mosmordu. Anlaşılan iyi dayak yemişti. Kocası arkadan “Demek benim istediğimi yapmazsın ha, seni öyle bir siktireceğim ki ne olduğunu şaşıracaksın” diye bağırıyordu. Kapıyı çekip gitti.

Kadın hala çatı katındaydı. Ben de fırsat bu fırsat deyip, evden aldığım bir kadın çorabıyla çatı katına çıktım. Hemen kapının yanında oturmuş ağlıyordu ama bu beni yapmam için daha çok tahrik ediyordu.Yanına yaklaşıp bir hamle de ağzını kapatıp suratına bir yumruk attım. Ne olduğunu şaşırmıştı “sen de kimsin pis herif!!!” diye söylenmeye başladı. Ben de “sus kaltak kocanı duydun seni sikmeye geldim!!” diye karşılık verdim ve üzerindekileri parçalamaya ve bir yandan da karıyı dövmeye başladım. İyice azmıştım. Yediği dayaktan olsa gerek kadın bayılmıştı. Hemen o koca götünü bir hallaç pamuğu gibi okşamaya ve sıkmaya başladım. Sırt üstü çevirip hemen yarrağımı çıkarıp amına geçirdim karının ve hızlı hızlı sokup çıkarmaya başladım. Kadın kendine gelmeye başlayınca hemen yüz üstü yatırdım ve yarrağımı götüne dayadım Gülten abla bunun verdiği acıyla olsa gerek bağırmaya başladı hemen ağzını kapatıp o koca götünü pompalamaya başladım. Gülten abla altımda çırpınıyor kurtulmaya çalışıyordu. Fakat ben her seferinde daha fazla hızlanmaya ve her defasında köklemeye başladım. O da artık çırpınmayı bırakmış halsiz bir vaziyette yere serildi. Tam bu sırada ben de götüne boşalmıştım. Kadının gözleri kaymış öylece yatıyordu.

Ben ilk geldiğimden beri bana davrandıklarının öcünü almayı kafama koymuştum. Ve kafasını tutup yarrağımı ağzına soktum ve sikmeye başladım. Hiç sesini çıkarmıyor öylece yatıyordu. Büyük bir hırsla karının ağzına tüm menilerimi akıtmıştım. Fakat ona öyle bir ders vermeliydim ki bundan sonra bana nasıl davranırsa davransın sonunda canı yanan o olsun diye düşündüm ve orada bulduğum bir 35 cm lik sopayı karının götüne sokmaya başladım. Kadın birden bire gözlerini fal taşı gibi açtı ve bağırmaya, ağlamaya başladı. Ağzını bağladım ve sopayı sonuna kadar bir hamlede soktum. Kadının götünde kan, gözlerinde yaş durmuyordu. Sopayı çıkardığımda yarısının kan olduğu gördüm ve hızlı hızlı sokup çıkarmaya başladım. Ağzı kapalı olmasına rağmen inlemeleri duyuluyordu ve bu beni daha çok hırslandırıyordu sonunda sopayı çıkardım ve bir kerede daha yarrağını amına dayadım. Artık daha rahat kayıyordum sonunda tüm döllerimi karının içine pompaladım. Tam çıkmaya karar vermiştim son bir şey yapıyım dedim ve 35 cm lik sopayı alıp karının götüne bir kez daha sonuna kadar soktum ve öylece 6-7 poz fotoğrafını çektim. Sonra duyduğuma göre kadın 2 saat sonra kendine gelmiş. Ve o sopayı da yanına almış. Ondan sonra artık bu tecavüze gerek kalmadan elimdeki fotoğraflarla şantajla sikmeye başladım orospuyu ve aramız düzeldi. Bulduğum her fırsatta o sopayı hala götüne sokuyorum. Bir sonraki hikayemde bu karının anasına nasıl tecavüz ettiğimi yazacağım bekleyin

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Inşaatta Tecavüz

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Merhaba ben Ankaradan Serkan. Anlatacağım olay ben 17 yaşındayken başıma geldi. Arkadaşlarımla oyun oynuyordum çişim geldi yapacak bir yer bulamadım ve mahallede yapımı süren bir inşaata girdim. Neyse işte işedim çıkarken 4 tane amele beni kesiyordu. İşin garibi hepsinin de pantolonu aşağıda elleriyle siklerini sıvazlıyorlardı. Biri yanıma geldi bıçak çıkardı ve onlarla gelmemi yoksa oradan tek parça çıkamayacağımı söylediler. Koşup yanından kaçmaya başlarken diğer üçü beni tuttu. Biri tişörtümü yırttı. “Bu götü siken oldu mu hiç?” dedi “ne saçmalıyorsunuz ya ben çocuğum bırakın beni” dedim. içlerinden biri “Abi bunun ki dardır da ohh sik sik açılmaz” dedi.

Daha sonra arkamda duran adam sikini hızlı bir şekilde götüme sürtmeye başladı. Kendimi ileri ittim diğeri beni kucaklayıp koşmaya başladı karanlık bir odaya geldik. Hepsi üstüme atladı. Hemencecik beni soydular çırılçıplaktım. “domal” diye bağırıyorlardı. domaldım. biri deliğimi yalamaya başladı. Biri de kocaman sikini ağzıma sokmaya çalışıyordu diğer ise popoma vuruyordu. Ağzıma aldığım yarrak hızlı bir şekilde gidip geliyordu ağzımda. Adam ise sarsılıyordu ve yüzüme attırdı. Diğer yalayan ise ayağa kalktı beni kucağına aldı bağırmaya başladım diğerleri ağzımı kapadı. Adam kocaman mos mor sikinin üstüne oturtmaya çalışıyordu beni. Öyle canım yanıyordu ki bas bas bağırıyordum. Daha sonra ritimli şekilde beni hoplatmaya başladı ağlıyordum ama nafileydi. Sırayla hepsi beni evire çevire siktiler. Götüm cayır cayır yanıyordu. (Bu hikaye gerçektir.!)

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Kocam Yaptırdı

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Geçen gece dairemizde yalnızdım. Kocam Kemal annesini ziyaret için gitmişti ve geç geleceğini söylemişti.

Saat 20:30 civarı kapının çalındığını duydum. Yatmaya hazırlanıyordum ve üzerimde şeffaf, ipekli, kısa bir gecelik vardı. Kapıyı açtığımda oldukça uzun iki tane adamın dikildiklerini gördüm.

“İçeri girebilir miyiz?” dedi biri.

“Siz kimsiniz?” dedim.

“Biz Kemalin arkadaşlarıyız” dedi aynı adam.

“Şu anda evde yok, daha sonra gelirsiniz” diye karşılık verdim.

“Sanmıyorum, şimdi içeri girmek istiyoruz. Geleceğimizi Kemal size söylemedi mi?” diye sordu.

Sonunda diğer adam açıkladı

“Kocam Kemal bizi seni görmemiz için gönderdi. Arabayı çarptığını ve bir cezayı hak kediğini söyledi. Biz seni cezalandırmaya geldik. İstediğimizi yapacağını, senin çok uysal biri olduğunu söyledi” dedi

“Elbette ben kocama karşı uysalım, siz kimsiniz ki!!!! Çabuk defolun” diye bağırdım.

Evet daha önce bir hatam olmuştu ama Kemal beni cezalandırmıştı. Arabada hasar olmuş 150 milyon masraf çıkmıştı. Ona söylediğimde bana küfredip, dizleri üzerine yüz üstü yatmamı emretti. Dediğini yapınca, külotumu yırtmış, koca elleriyle kalçalarım kızarana kadar şaplak vurmuştu. Bunu yaparken de siki sertleşmişti. Sonra beni kaldırıp önünde diz çöktürüp, sikini ağzıma vermişti. Burumlarda, genellikle sikini gırtlağıma kadar dayar, boşalmaya başlayıncaya kadar ağzımı siker, tam boşalacakken şişmiş yarrağını ağzımdan çıkarır ve yüzüme fışkırtırdı. Spermlerin, gözümün içine girmesine de özen gösterirdi, çünkü bilirdi ki bu durumda gözlerim ertesi gün kızarmış dolaşacağımdan, hoşlanmazdım. O gün beni daha da aşağıladı, yüzümü spermlerden yıkamama izin vermedi. Yüzüm ve saçlarımdaki kurumuş spermlerle evde dolaşmak zorunda kalmıştım. Benim böyle daha da seksi göründüğümü düşünüyordu.

Eğer bugün gerçekten olanları bilseydi bana daha da ağır ceza verirdi.

Fakat sanırım bu başka bir cezaydı. Biliyordum ki bu iki adam benimle bir şeyler yapmak istiyorlar ve eğer yapmazsam kocam Kemal onların bana ne yapması gerektiğini söylemişti.

Neler olacağı konusunda çok korkuyordum, sessizce derin bir soluk aldım ve geriye çekilerek kapıyı içeriye girmeleri için tamamen açtım.

Kendi kendime “Allah kahretsin gene mi?” diye söylendim.

İki adi herif kendinden emin sanki kendi evleriymişçesine içeri girmişlerdi.

“Bize numara yapmadan, çıkart üzerindekileri!!!” dedi adam. “Bir daha geldiğimizde de bizi çıplak karşıla” diye devam etti. “Bir daha mı, bu da ne demek?” diye korkuyla sordum. Sadece sırıttılar. İyice korkmaya başlamıştım. Bunu yapmaktan nefret ediyordum ama geceliğimi sıyırıp üzerimden çıkararak, çırılçıplak ve titreyerek adamların önünde durdum.

“Fermuarımızı aç” dedi biri.

İtaat ettim.

Bu orospu çocuklarının ben ne istedikleri çok iyi biliyordum. Onun içinde istediklerini bir an önce yapıp ellerinden kurtulmalıydım. Böyle düşünerek, Koca siklerini külotlarından dışarı çıkardım. Bir tanesi çok çok kalındı ve eğer amıma sokamaya çalışırsa bir taraflarımı yırtacağından kortum. Acaba ne yapacaktı bana?

Birden “onun sikini eline al, benimkin de ağzına” dedi diğer adam. “ve iyi bir fahişe ol!!!” diye emrine devam etti.

Küçük bir kızken yaptığım gibi itaat edip diz çöktüm.

Kapının zilini duyduğumda, dizlerimin üzerindeydim, ağzımda koca bir sik, elimde de ondan da azman bir sik vardı. Diğer adam kapıyı açtı.

Geleni merak ederek hızla kafamı çevirince ağzımdaki sik plop diye ses çıkararak dışarı fırladı. Aman tanrım, diye düşündüm kendi kendime, kapıda birkaç tane doğulu iri yarı adam vardı. Sekiz kişi olduklarını saydım.

Hepsi birden üzerlerindekini çıkarıp, yarraklarını sıvazlamaya başladılar. Koca esmer sikleri hemen sertleşmişti. Ağlamaya başladım. Koca sikli adam saçlarımdan tutup azgın yarrağını küçük ağzıma sokarken, hiç biri sesini çıkarmadı. Dudaklarım iyice gerilmiş, çenem sızlıyordu. Yeni gelen adamlardan birisi kalkıp arkama geçti. Ağzımdaki koca yarrağın yüzünden başımı çevirip arkaya bakamadığımdan, ne yapmaya hazırlandığını anlayamıyordum. Korkuyla beklerken kalın sikini dar, nemli amıma sokup, ileri geri pompalamaya başladı. Sünnetsiz bir yarraktı. Anlaşıldığı kadar bunlar bana ne isterlerse yapacaklardı. Bu hoşuma gitmiyordu.

“Şunu sırtüstü yatırın” dedi bir ses ve bacaklarımla ellerimden kollarımdan tutan birkaç güçlü adam beni salonun halıları üzerine sırtüstü yatırdılar.

Koca yarraklı adam, bacaklarımı ayırarak dizlerimi, tombul memelerime değecek şekilde göğsüme bastırdı. Sonra dev gibi aletini yavaş yavaş amımın içine kaydırdı. Çok kalındı ve ben içine sığacağını hiç sanmıyordum. İtiraz etmeye kalkınca “kapa çeneni orospu” dediler. Hemen kocamın kızgın görüntüsü geldi gözlerimin önüne. Sustum. Sonradan gelen adamlardan ikisi yüzümün üzerine çömelmiş, tükürükleri ile ısladıkları siklerini sıvazlıyorlar, nemlenmiş uçlarındaki sıvı yüzüme damlıyordu. Sonra sırasıyla bir o bir diğeri aletlerini ağzıma sokup çıkarmaya başladılar. Bu arada koca sikli adam, sikinin çoğunu içimde, yavaş yavaş pompalamaya başladı. Bu bana harika duygular vermişti. Ben de onun ritmine oymuş, onunla birlikte ileri geri hareket edip, utangaç utangaç inliyordum.

“Kıpırdama ve sessiz ol Köşe!” diye bağırdı üstümdeki adam.

“Tamam efendim” dedim korkarak.

Sonradan gelen adamlardan biriyle ilk gelen adam iki yanıma diz çökmüşler, şlşmiş yarrakları ile memelerimi okşuyor, ona kabaca vuruyorlardı. Etrafım adamdan duvarla çevrilmişti ki, ön kapının yeniden açıldığını duydum. Birkaç iri yarı adam daha gelmişti. Gürültüyle girmişlerdi içeri.

İçimdeki koca yarrak boşalmama neden olmuştu. Bunu gizlemeye çalıştım zira kımıldamama emri almıştım. Fakat başarılı olmamış, vücudum bana ihanet ederek istemeden çırpınmıştı. Bana zevk verdiklerini hissettirmek istemiyordum ama, beni siken adam sikini etrafındaki amımın kasılmalarını hissederek herkese söylemişti. Ne kadar aşağılanmıştım.

Yirmi dakika kadar sonra beni siken adam içime boşalmıştı. Hamile kalırım diye paniklemiştim. Diğer dört tecavüzcüde, ikisi ağzımın içinde, diğer ikisi de memelerimin üzerinde olmak üzere faaliyete devam ediyorlardı. Derken onlarda boşaldı ve spermlerini, bütün vücuduma, memelerime, yüzüme, gözüme ve saçlarıma fışkırtmaya başladılar. Etrafımdaki adamlar çekilince aniden flaşlar patladı, geceliğimle yüzümü silmeme vakit kalmadan, herkes nemli spermli vücudumun fotoğraflarını çekmişti. O zaman içerde yaklaşık 20 tane adamın olduğunun farkına vardım Hepsi de leşe üşüşmüş akbabalar gibi bana bakıyorlardı.

Heyecan verici bir şeyler olmuştu ki adamlar kendi aralarında konuşuyorlar fakat bana bir şey demiyorlardı. Sanki ben oda da yok muşum gibi benimle ilgili sohbet ediyorlardı. Saki konuşulmaya değmez bir kişi gibiydim. Bir objeydim sadece, hem de koltuğun kenarına domaltılıp götü sikilecek yada yemek masasının üzerine sere serpe yatırılıp, bu adamlar grubunca sikilecek bir objeydim. Bu tecavüzcü çetesi beni evimizin her odasında acayip pozisyonlarda sikmişler veya ağzıma vermişlerdi. Onların telefon edip arkadaşlarına çabuk gelmelerini bir orospuyu hep beraber becerdiklerini söyledikleri duymuştum. Adamlardan birinin telefonu bana verip adresi tarif ettirmesi ise çok aşağılamıştı beni. Telefondaki ses birazdan burada olacaklarını söylemişti.

Cezam bütün gece devam etti. Kapı sürekli açılıp kapandı, her defasında bir grup yabancı adam benim tecavüz partime katılmak için geldiler.

Birkaç saat sonra, tuvalete gitmek istediğimi söyledim onlarda müsaade ettiler.

“Siz de aranızda konuşursunuz” diye şaka yaptım. Titreyen bacaklarımla, bütün vücudumdan meniler damlayarak, bir sürü çıplak adamın arasından çırılçıplak banyoya doğru yürüdüm. Banyo aynasında kendime baktığımda, kendimi tanımakta güçlük çekmiştim. Tamamen, meni ile kaplıydım. Bir kısmı saçlarımda kuruyup katılaşmıştı. Vücudumun çeşitli yerlerinde kızarıklıklar vardı. Banyoda işimi bitirdikten ve zavallı vücudumdaki iğrenç sıvıları temizledikten sonra oraya oturdum. Dışarı çıkmaya korkuyordum. Karar verdim, yapacak bir şey yoktu, dışarı çıkıp salona doğru yürüdüm. Hepsi hala çıplaktı. Üstelik gittikçe kalabalıklaşmıştı, hala da kapının girişinde bir sürü çıplak adam vardı!!! Çok uzun bir gece olacağa benziyordu… Hala da gelmeye devam ediyorlardı. Tecavüzcülerimin bazısı, oğlum yaşında bazısı ise babam yaşındaydılar. Her yaştan erkek vardı. Bu orospu çocukları nereden toplanıp geliyorlardı buraya?

Takip eden birkaç saat içinde aklınıza gelebilecek her yerden, bildiğim (ama bazılarını duymamıştım bile) her pozisyonda evimin her odasında, kullanılmış, sikilmiştim. O kadar çok sperm yutmuştum ki midem tıka basa yemek yemişim gibi dolmuştu. Göt deliğim yara içinde kalmıştı. Çenem kilitlenmiş, ağzımı kapatamıyordum. Onlardan bir bardak su istediğimde sesim çatallaşmış, gırtlağıma koca koyu bir damla sperm kaçmıştı. Tabi hepsi sürekli her anımın, dayanıklılığımım resimlerini de çekiyorlardı.

Sonsuz gibi geçen bir süre sonra, artık sonuna geldiğimizi düşünüyordum. Bana kanepeye uzanıp bacaklarımı ayırmamı emrettiler. Ben de bir sandalyede oturmaktan daha rahat edeceğimi düşünerek kanepeye uzanıp bacaklarımı ayırdım. Sekiz yada daha fazla adam etrafımı çevirip, bana bakarak otuzbir çekmeye başladılar.

“Neler oluyor…?” diye bağırdım.

Daha cümlemi bitirmeden, adamların final spermlerini vücudumun her yerinde aynı anda hissetmeye başladım ve sesimi kestim.

Yüzümün her yeri kalın, sıcak bir meni tabakasıyla kaplanmıştı. Burnumun içinde, dudaklarımda, yanaklarımda ve saçımın her yerinde spermler vardı. Sıkıca kapadığım göz kapaklarımın üstünde yine flaşlar patlamıştı. Göz kapaklarım kapalıydı, zira göz çukurum bir sperm havuzuna dönmüştü. İşini bitiren adamların geriye çekildiği, yerine boşalmamış yeni adamların geldiğini duyabiliyordum. Tam bir sperm duşu yaşıyordum. Durmadan üzerime boşalıyorlardı. Bu benim kayganlaşan kanepenin üzerinden kaymaya başlamama kadar sürdü. Hiçbir şey görmüyordum ama tecavüzcülerin evi terk etmeye başladıklarını duyabiliyordum.

Çıplak nemli vücudumu bir serinlik kaplamıştı, anlaşılan adi herifler dış kapıyı kapamak zahmetine bile katlanmadan gitmişlerdi. Fakat ben orada öylece yatıyor, birinin bana kalkıp, temizlenmem için izin vermesini bekliyordum.

Fakat kimse vermedi.

Sanırım beni en son siken adamdı, “Biz senin bozduğun arabanızı tamir ettik. Aynen yeni gibi oldu. Kocan Kemal bize bu ücretiniz ilk taksidi dedi. Biz daha sonra kalanını da almaya geleceğiz…” dedi ve gitti.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Kamyoncunun Tecavüzü

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Ben İlk deneyimim bir tecavüzdü..14 yaşındaydım ve sadece eğlenmek istiyordum. . Arkadaşlarımla dışarıda oynuyordum O herif bir kamyonla geldi ve yol sormak için bizi yanına çağırdı Ben ve arkadaşlarım onun kamyonuna gittik . İçeri girmemi ve şehir dışına nasıl çıkacağını haritada göstermemi istedi. Ben ne olduğunu anlamadan gaz pedalına yüklendi. Bağırmaya ve ağlamaya başladım, Bağırmamamı rahat olmamı söylüyordu. Bana hep sadece yolu tarif etmemi isteğini söylüyordu. Ben ona tamam dedim ama bana ne yapmak isteğini anlamıştım. Arabadan atlamak istedim fakat arabanın kapısının kilitlenmiş olduğunun farkına vardım. Üzerine atlamak istedim fakat o araba kullanıyordu ve ben bir kaza sonucu ölmek istemiyordum. Nihayet motele benzer bir yerde durduk. . onunla birlikte içeriye yürüdüm ve yatağına oturdum. O okuldan ve işlerden konuşmaya başladı. Ben onunla hiç konuşmuyordum. Derken bir silah çıkardı. Elbiselerimi çıkarmamı söyledi.

Dediğini yaptım çünkü ondan korkuyordum. O da bütün elbiselerini çıkardı. Onu vazgeçirmek için yüzüne baktım ama o hiç aldırış etmedi ve uzanmamı söyledi. Silahı yatağın yanına koydu ve söylediği şeyleri yapmazsam beni öldüreceğini söyledi. O ne söylerse yapmam gerekiyordu. Önce sikini ağzıma alarak emmemi istedi. Ona daha önce bunu hiç yapmadığımı söyledim. Hızla başımı tutup sikine doğru götürdü ve “em” diye bağırdı. Emmeye başladım. Heyecanlanmıştı. .Beni ters çevirerek kalçalarımı hava kaldırmamı istedi. Yaptım. Kalın sikini arkama sokmaya başladı. Çok acı veriyordu. Yeniden ağlamaya başladım. Arkama iri sikini sokup çıkarırken meme uçlarımla oynuyordu. Sonunda durdu ve beni yeniden arka üstü çevirdi. Erkekliğini hızla önüme soktu Yeniden acı duydum ve bekaretimin artık olmadığının farkına vardım. Kendimi evleneceğim insana saklıyordum. Ama artık bakireliğim benden çalınmıştı. Çok kanamıştım fakat o hiç aldırmadı. Hırıltılarla boşalmaya başlamıştı. Daha çok içime ama her tarafa menileri boşalmıştı. Hamile kalacağımdan çok korktum. Üç saat devam etti bu. Beni kirletmişti. Kollarının arasına alarak uykuya daldı. Kollarından kurtulup kaçamadım. Uyuyamadım da. Altı saat sonra uyanıp giyinmemi söyledi. Giyindim. Arabaya binip İzmit yakınlarında beni indirdi. Annemi İstanbul’dan annemi aradım. Polis bana tecavüz eden adamı aramaya başlamıştı.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Kötü Biri

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Selam ben serkan şimdi yazacağım şeyler belki yayınlanmaz ama ben bunu anlatmak istiyorum yaşlı kadınlara karşı ilgim çok fazla ve bu yüzden inanın tam 80 yaşlarında bir kadına tecavüz ettim bunun kim olduğunu maalesef yazamam ama adı kadriye bize senede bir kaç kez gelip bir hafta ongün falan kalırdı neyse bir akrabamızın düğünü vardı ve evdekiler oraya erken gittiler bende 5 tane bira alıp odamda içmeye başladım bir yandan da internette porno sitelere girmiştim tabi ki olgun kadınlara bakıyordum ama nedense kafam çok iyi olmuştu beşinci birada bittikten sonra otuz bir çekmeye başladım birden aklıma evdeki kadriye teyze geldi odasına gittiğimde uyuyordu hafiften göğüslerine dokundum kendimi kaybeder gibi başım döndü ama göğüsleri pamuk gibi yumuşaktı yenden odama gidip aletimle oynuyordum inanın kafası mosmor olmuştu 3 bira daha alıp içmeye devam ettim ama artık kendimi kaybetmiştim yeniden yaşlı kadının odasına girdim hiç bir şey düşünmüyordum ve korkmuyordum aletimi çıkarıp dudaklarına değdirdim o anda uyandı ve şaşkın ve korkar bir hali vardı ne yapıyorsun dedi bende onu sikeceğimi ve itiraz etmemesini söyledim yapmamam için bana yalvarmaya başladı bana karşı koyamazdı çünkü baya yaşlıydı neyse hızla donunu falan çıkardım amının dudakları üç parmak falan sarkıktı iyice kendimi kaybetmiştim bacaklarını açıp yarrağımı deliğine dayadım yapmamamı buna dayanamayacağını falan söylüyordu ama nafile zorlamaya başladım ama ilk kez bir ama sokarken bu kadar zorlanıyordum yaşlılıktan sıvı salgılamıyordu bolca tükürükleyip bir daha dayandım yarısına kadar girdi çok fena bir şekilde bağırdı bağırdı diyorum çünkü bu çığlık değildi gidip geldikçe gevşedi ama ben uçuyordum ve hiç boşalmak istemiyordum daha fazla dayanamayıp içine boşalmaya başladım iyice boşaldıktan sonra yarrağımı çıkardım benim döller amından sızıyordu yüzüne baktığımda ise bana hala söyleniyordu bir sigara yaktım saate baktığımda saat onbuçuk tu onu göttünden sikmek istiyordum babamın cebini arayıp ne zaman geleceklerini sordum oda onikide solondan çıkacaklarını ordanda amcamlara kahve içmeye gideceklerini söyledi yani bol bol vaktim vardı ama götüne nasıl sokacaktım evde hiç krem yoktu aklıma zeytin yağı geldi şişeyi alıp yenden yanına gittim hala bana bağırıyordu evimiz tek katlı müstakil olduğundan bağırmasında bir sakınca görmüyordum onu tuttuğum gibi ters çevirdim yağı bolca yarrağıma döktükten sonra götüne dayandım ama bir türlü girmiyordu oda kendini sıkıyor ve benim işim zorlaşıyordu ama kafam kıyak olduğundan acıma hissi duymuyordum zorlamaya devam ettim evdekiler gelince olanları söyliyeğini söyleyince sinirlendim ve bütün gücümle deline yüklendim o zaman girdi ama inanılmaz bir şekilde bağırıyordu o bağırdıkça ben daha çok zevk alıyordum ve götüne de boşaldım birden hareketsiz olduğunu fark ettim öldü diye ödüm koptu ama bayılmış daha sonra odayı hızla temizledim onun amını falanda bezle kuruladım ve ayılttım ve evden çıkıp o gece bir arkadaşımda kaldım beni şikayet etmedi ama o günden sonra 2 sene bize gelmedi geldiğin dede ben evde bulunmadım yaptığım şeye bazen çok pişman oluyorum ama olan oldu hepsi gerçek

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Muayenede

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Merhaba ben 34 yaşında ankaralı bir doktorum. Özel bir hastane de çalışıyorum. Çocuğumuz olmadığından kocamla ilişkimiz pek iyi değil. Beni istediğim gibi sikemiyor yaşı oldukça ilerledi 65 yasında bende kendimi boş olduğum zaman vakit geçirmek için chat yaparim Birgün gene chat yaparken kemal isimli bir bey ile uzun süre konuştuk. Ona ertesi gün hasta gibi benim bölümümden randevu alıp muayeneye gelmesini istedim. Tanışırız ve birbirimizden hoşlanırsak ilerleriz dedim.

Ertesi gün geldi. Biraz kilolu olmasına rağmen karizmatik bir kişiliği vardı.Bana oldukça seksi gelmişti onunla sevişmeyi kafama koymuştum. Onu Muayene masasına yatırdım ve pantolonunun kemerini açtım. O da benim önlüğümün düğmelerini açmış sütyenimi çıkartmıştı. Amım sırılsıklam olmuştu ama birden kalktı ve bana bir tokat attı. Ne olduğunu anlamadan bir daha tokat attı ve ağzımı eliyle kapattı. önlüğümün kemerini alarak ağzımı sıkı sıkıya bağladı. Eteğimi yırtarcasına çıkarttı ve sanki bir atın siki vardı karşımda kocaman kolum gibi onu hiç açımadan içime soktu. Birkaç dakika sonra boşalmıştı. Ardından tekrar içime girdi ve vajinamı parçalarcasına gidip geldi. Bağırmazsan ağzını açarım dedi. Başımla işaret ettim ve ağzımı açtı. Bende seninle zaten sevişecektim niye bunları yaptın dedim.

Tecavüz fantezisi olduğunu , kendinin yeterince tatmin olduğunu ve şimdi beni tatmin edebileceğini söyledi. Defol pislik diye bağırdım. Bir daha da muayeneye gelmedi. Küçük bir macera ararken başıma neler geldi. Ben zevk almadım ama o kendini benim güzel amımı kullanarak tatmin etti.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32