Neye Niyet Neye Kismet

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Neye Niyet Neye Kısmet


Merhaba arkadaşlar. Geçirdiğim o muhteşem günleri sizlerle paylaştığımdan beri epey bir zaman geçmişti. Bu arada sizlerden o kadar çok mesaj aldım ki cevaplamaktan yoruldum dersem abartmış olmam herhalde. Bu süre içinde o günlerin yorgunluğunu atmaya çalıştım. Buraya yazdıklarıma yazanlardan birisi ile ilişkiye girdim. Zaten o günü anlatacağım size. Artık bu site benim için Nadia’nın tabiri ile “maden” oldu.



Neyse gelelim olayın gelişme seyrine. Her zamanki gibi sizlerden gelen mailleri okuyordum. Kısa ve hadi benimle seviş tarzı yazan mailleri pek umursamıyorum. Bu bayan uzun uzadıya yazmış kendini anlatmış beklentilerini anlatmıştı. Aynı şekilde bende bir cevap yazdım. 4-5 gün böyle mesajlaşıp durdu.



Bazen sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere mesajlaşıyorduk. Bu arada bizim kızlar kıskanır olmuştu. Bana bir ara görüntülü chat teklifinde bulundu. Bende o sistem yoktu ama onunla görüntülü chat yapmayı o kadar istiyordum ki bir çaresine bakmalıydım.



Uzaktaydık çünkü o Eskişehir’de ben Ankara’da… sonunda görüntülü chat yapabileceğim bir bilgisayarı bulmuştum. Mizzi’nin bir arkadaşının böyle bir bilgisayarı varmış. Ama o evdeyken bunu yapamazdık. Mizzi arkadaşıma erkek arkadaşımın yurtdışında olduğunu ve onu çokZevce.com da kaç tane arzu varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”> arzuladığı için görüntülü seks yapmak istediğini söylemiş.



Kız da bu konuda memnuniyetle yardımcı olacağını söylemiş. İşte ben Avrupa kültürü diye buna derim. Bu arada Mizzi’nin arkadaşı da İsveçli bir kız adı Nina. Cumartesi günü için bilgisayarını ve odasını bana bırakmayı kabul etmişti. Evine Mizzi ile Cuma günü gitmiş tanıştırılmıştım.



Cumartesi günü ben tek başıma gelecektim çünkü Mizzi bizim kızlarla hamama gidecekti. Orada fantezi yapacaklarmış. Nina’dan kısaca bahsedeyim isterseniz. Oldukça uzun boylu sarışın düzgün vücutlu çilli bir kız ve bir o kadar da sempatik sıcak kanlı ve bebek gibi Türkçe konuşan birisiydi.



Mizzi İsveç halkıyla ilgili bana bilgiler veriyordu Nina’nın yanında. İsveçlilerin çoğunun evinde sauna varmış ve hafta sonları ailecek çırılçıplak saunaya girerlermiş. Halka açık saunalarda da durum böyleymiş (aklıma bizim yurdun hamamı geldi gene). seksten bahsetmek hatta uluorta sevişmek bile ayıp değilmiş.



Seksin her türlüsüne açık bir memleketmiş. Bunları dinlerken bacak aramın karıncalandığını hissettim ve soluğu banyoda alıp bir posta boşaldım. Neyse fazla uzatmadan ertesi güne yani Cumartesi gününe gelelim. sabah erken kalkıp bir güzel bakım yaptıktan sonra Nina’nın evine vardım.



Galiba biraz erken gelmişim ki kız beni uykulu ve mahmur gözlerle ve kırmızı saten bir gecelikle karşıladı. O komik Türkçesiyle “seni azgın şey çokZevce.com da kaç tane özlem varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”> özlemişsin adamı” dediğinde kahkahayı patlatıverdim. Sema (yani Eskişehirli bayan) ile saat 10:00 da kararlaştırdığımız chat odasında buluşacaktık. Sonra da görüntülü chat yapacaktık. Saat daha 09:00’du.



Bu arada hem Nina ile sohbet imkanımızda olurdu bende İsveçlilerle ilgili daha fazla bilgi alabilirdim. Onun da Türklerle ilgili soruları vardı bende onları cevaplayacaktım. Nina sabah kahvaltısı yapmazmış kalktığında bir bardak meyve suyu ve kraker alır sonra hafif bir spor yapıp duşunu alır çıkarmış.



Çok iyi bir yaşam kültürü bence bu. Keşke bende yapabilsem diye geçirdim içimden. Bu arada Nina karşımdaki koltukta üzerindeki kırmızı geceliği çıkartmamış sere serpe oturuyordu. Biraz daha bacaklarını aralasa bacak arası kabak gibi görünecekti.



Bir ara bana Türklerin cinsel hayatından sorular sorarken “Türk erkekleri kadına ilişki esnasında soru sormuyor neresinde nasıl haz alacağını biliyorlar ama kadınlarınız hem erkeklerin hem de hemcinslerinin haz noktalarını bilmiyorlar” dedi. Kafam karışmış öyle saf saf bakar olmuştum.



Lezbiyen olabilme ihtimali vardı. Benim anlamadığımı var sayarak o sözüne devam etti: “hadi anladım erkeğin vücudunu tanımıyorsun ama karşındaki kadının vücudu ile seninki aynı bari kendini tanı… haksız mıyım? Değil mi ?” diyerek cümleyi bitirdiğinde ben sadece “tabi” diyebildim. O meyve suyunu bitirmişti bile.



Bana “seksten önce spor iyi gelir on dakika pasif jimnastik yapalım mı?” diyerek konuyu dağıtmıştı. Bende üzerimin müsait olmadığını söyleyerek reddetmeye çalıştım ama bana beklememi söyleyerek içeriden bana bir şeyler getirmeye gitmişti. İçeriden biri beyaz diğeri sarı iki tane kapri’ye benzer tayt ile kolsuz askılı iki tane biri beyaz diğeri kırmızı body getirmişti.



Bodyler göğüslerin hemen alt kısmına kadar geliyordu. Bunlardan birini seçmemi söyledi. Bende biraz mırın kırın ettikten sonra sarı kapri ile kırmızı bodyi tercih etmiştim,nede olsa Galatasaraylıydık. Giysileri bana uzattıktan sonra üzerindeki geceliği bir çırpıda çıkarıp atmış karşımda çırılçıplak olmuş ve gayet rahat bir şekilde spor kıyafetlerini giyiyordu. Gerçekten vücudu muhteşemdi.



Bizde harika vücudumuz var diye övünüyorduk ortalıkta. Yutkunarak ve çaktırmadan ona baktım. O giyinmiş ben hala kıyafetlerle ona bakıyordum. O bana dönüp “hadi giyinsene” dedi.



Ben içeri girip giyindim geldim. Bana “işte Türkler ile aramızdaki fark burada,ben utanmadım çünkü saklayacak bir şeyim yok kendi vücuduma güveniyorum ama sizler sevişirken bile ışığı kapatıyorsunuz” dedi. Haklıydı ve içime oturan yan da buydu ona cevap dahi veremedim. Kafamı salladım sadece. Salonda TV’nin karşısına geçtik bir CD koydu VCD’ye oradaki aerobik hareketlerini tekrar ediyorduk.



O eğilip kalktıkça beyaz tayttan yarığı belli oluyor,göğüsleri sallanıp duruyordu. Bakarken bir iki kere yakalanmıştım ama o bu duruma bir tepki vermemişti. Kan ter içinde kalmıştık epey bir yorulmuştum bu yorgunluğun üstüne sanal dahi olsa nasıl seks yapacaktım artık bilemiyordum. Ama o terli halim ve o ter kokusu açıkçası beni azdırmıştı. Nefes nefese ben kanepeye uzandım.



O da baş ucuma oturdu. Vajinasından yayılan koku burnuma doğru geliyordu. Bu aç insanın lokantanın önündeki yemek kokularını bir kilometreden hissetmesi gibi bir şeydi. Bana çıkardığı üzerindeki bodyi uzatarak sırtındaki teri silmemi rica etti. Yerimden doğruldum çıplak sırtı karşımdaydı.



Bir güzel kuruladıktan sonra yüzüne bana döndü ve göğüsleri dokunabileceğim kadar yakındaydı. Uzanıp okşamayı o kadarZevce.com da kaç tane arzu varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”> arzuladım ki anlatamam. Ellerimden tutup “hazır eline almışken ön tarafı da sil bari” dedi. Bende body ile karışık onun göğüsleri hem sildim hem okşadım.



Göbeğine kadar inip silerken kasıldığını ve heyecanlandığını fark ettim. Kurulamam bittikten sonra o da benim bodyimi usulca çıkarttı ve beni sutyenli halimle bıraktı. Bana “ay bir de sutyen mi taktın ya vallahi sizi anlamıyorum ben” dedi. Sonra kendine doğru çekerek sırtımdan sutyenin kopçasını çözmeye eğildi. Bu arada kafam onun boynuna doğru gelmiş o egzotik kokusunu ciğerlerime çekiyordum.



Artık sanalı bırakıp seksin gerçeğini yapmakta fayda var diye düşündüm. Beni kuruladıktan sonra dudaklarımdan kısa bir öpücük aldı ve bana “korkma sana zarar vermeyeceğim sana ilk defa hemcinsle sevişme imkanı tanıyacağım” dedi. Tabi ben çok seviştim demedim ahengi bozmamak için.



Elleri göğüslerim nazikçe okşuyordu. Bana “hadi taytını çıkar” dediğinde ikiletmeden kalkıp çıkardım ve beni kendine çekip ters döndürdü kalçalarımı okşuyor ve bana ne kadar hoş kalçalarım olduğunu söylüyordu. Pembe g-stringden kalçalarımın harika göründüğüne emindim.



Biraz ellerini vücudumda gezdirdikten sonra ayağa kalkıp yanıma geldi göğüslerine bir iki dil darbesi vurum göbeğinden süzülerek bacaklarının arasına çömeldim ve usulca taytını aşağı indirdim. Dizlerine kadar inen taytı çıkarmak için kanepeye oturdu. Taytını çıkardıktan sonra yerinden kalkmasına izin vermeden onu kanepeye yatırdım bacaklarını iyice açıp o bembeyaz baldırları öperek işime koyuldum o bana sadece oh lamalarla cevap verebiliyordu.



Baldırlarındaki tuzu yalayıp bitirmek istiyordum onun için bir o baldırına bir bu baldırına yumuldum. Sonra asıl yere bal kutusuna yumulmuştum bile. Vajinasının üst dudağına piercing takmıştı. Bir süre vajinasının dudaklarıyla oynuyor onları vantuz gibi emiyordum. Daha sonra acayip bir şekilde sulandığını fark ettim.



Orta parmağımı sokup çıkardığımda oldukça ıslak olduğunu görünce ikincisini daldırmakta tereddüt etmedim ama ikincisi birincisi kadar rahat girmedi. Dar,ıslak,kaymak gibi ve mis gibi kokan bir vajina ile alev alev yanan bir vücut insan başka ne isteyebilir ki. Bir süre sonra o zevk sıvısını vermişti bile bende o şerbetin tek zerresini ziyan etmeden bitirmiştim.



Bir hamlede benimle yer değiştirip altımdaki çamaşırı da çıkarmıştı ve vajinamla baldırım birleştiği yeri ağzını kocaman açarak emiyordu bile. Orada süzülüp vajinamın hafif kıllı kısmını ağzının içine alıp yutarcasına emdikten sonra vajinama eğilip dillemeye başladı. Dilini o kadar güzel gezdiriyordu ki içimde o dilini vurdukça içimde kısa bir elektrik dalgası meydana geliyordu sanki.



Parmağını derinlere daldırırken yalamayı bırakmıyordu. Sonra bana doğru kayarak uzun bir öpücük aldı dudaklarımdan. İddia ediyorum öpüşürken hiç bu kadar zevk almamıştım. Ellerimizi birbirimizin vajinasından ayırmadan öpüşmeye devam ediyorduk. Bu arada o bir hınzırlık yapıp orta parmağını arka deliğime kaydırıvermiş orada gidip geliyordu.



Bende altta kalmadım ve baş parmağımı vajinasına daldırıp işaret parmağımla vajinasının dudaklarını bir dil gibi okşuyordum. Daha sonra 69 pozisyonuna geçtik. O benim ağzıma oturdu. Her parmağımı deliklerine birer kere soktum.



Sonra ayak kalktım onu koltuğa oturttum ve dudaklarını öpmeye başladım bu arada ellerim boş durmuyor göğüslerini ve bacaklarını okşuyordum. Birden bacaklarımın titrediğini hissettim inanılmayacak bir şeydi ama boşalmıştım birden ve bacaklarımdan hiç bu kadar sıvının süzüldüğü görmemiştim.



O hemen önümde diz çöküp baldırlarımdan süzülen bu sıvıyı yaladı yuttu. Hemen onu sırt üstü yatırım ikinci postaya başlayacakken “yeter bu kadar ilk seferde daha fazla ileri gitmeyelim” dedi. Bu hoşuma gitmişti demek ki devamı olacaktı ısrar etmedim. Saatin 13:00 olduğu o zaman fark ettim.



Hemen beraber bir banyo yaptık ve uykuya daldık. Akşama doğru evden ayrıldım. Olanları Mizzi’ye anlattım. Üçlü yapmayı teklif etti. Bu hafta sonu üçlü yapacağız ama bu sefer penisimi alıp da gideceğim şenliğe. Hepiniz sevgi ve mutlulukla kalın.



Gönderen: Serap



Neye Niyet Neye Kısmet


Merhaba arkadaşlar. Geçirdiğim o muhteşem günleri sizlerle paylaştığımdan beri epey bir zaman geçmişti. Bu arada sizlerden o kadar çok mesaj aldım ki cevaplamaktan yoruldum dersem abartmış olmam herhalde. Bu süre içinde o günlerin yorgunluğunu atmaya çalıştım. Buraya yazdıklarıma yazanlardan birisi ile ilişkiye girdim. Zaten o günü anlatacağım size. Artık bu site benim için Nadia’nın tabiri ile “maden” oldu.



Neyse gelelim olayın gelişme seyrine. Her zamanki gibi sizlerden gelen mailleri okuyordum. Kısa ve hadi benimle seviş tarzı yazan mailleri pek umursamıyorum. Bu bayan uzun uzadıya yazmış kendini anlatmış beklentilerini anlatmıştı. Aynı şekilde bende bir cevap yazdım. 4-5 gün böyle mesajlaşıp durdu.



Bazen sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere mesajlaşıyorduk. Bu arada bizim kızlar kıskanır olmuştu. Bana bir ara görüntülü chat teklifinde bulundu. Bende o sistem yoktu ama onunla görüntülü chat yapmayı o kadar istiyordum ki bir çaresine bakmalıydım.



Uzaktaydık çünkü o Eskişehir’de ben Ankara’da… sonunda görüntülü chat yapabileceğim bir bilgisayarı bulmuştum. Mizzi’nin bir arkadaşının böyle bir bilgisayarı varmış. Ama o evdeyken bunu yapamazdık. Mizzi arkadaşıma erkek arkadaşımın yurtdışında olduğunu ve onu çokZevce.com da kaç tane arzu varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”> arzuladığı için görüntülü seks yapmak istediğini söylemiş.



Kız da bu konuda memnuniyetle yardımcı olacağını söylemiş. İşte ben Avrupa kültürü diye buna derim. Bu arada Mizzi’nin arkadaşı da İsveçli bir kız adı Nina. Cumartesi günü için bilgisayarını ve odasını bana bırakmayı kabul etmişti. Evine Mizzi ile Cuma günü gitmiş tanıştırılmıştım.



Cumartesi günü ben tek başıma gelecektim çünkü Mizzi bizim kızlarla hamama gidecekti. Orada fantezi yapacaklarmış. Nina’dan kısaca bahsedeyim isterseniz. Oldukça uzun boylu sarışın düzgün vücutlu çilli bir kız ve bir o kadar da sempatik sıcak kanlı ve bebek gibi Türkçe konuşan birisiydi.



Mizzi İsveç halkıyla ilgili bana bilgiler veriyordu Nina’nın yanında. İsveçlilerin çoğunun evinde sauna varmış ve hafta sonları ailecek çırılçıplak saunaya girerlermiş. Halka açık saunalarda da durum böyleymiş (aklıma bizim yurdun hamamı geldi gene). seksten bahsetmek hatta uluorta sevişmek bile ayıp değilmiş.



Seksin her türlüsüne açık bir memleketmiş. Bunları dinlerken bacak aramın karıncalandığını hissettim ve soluğu banyoda alıp bir posta boşaldım. Neyse fazla uzatmadan ertesi güne yani Cumartesi gününe gelelim. sabah erken kalkıp bir güzel bakım yaptıktan sonra Nina’nın evine vardım.



Galiba biraz erken gelmişim ki kız beni uykulu ve mahmur gözlerle ve kırmızı saten bir gecelikle karşıladı. O komik Türkçesiyle “seni azgın şey çokZevce.com da kaç tane özlem varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”> özlemişsin adamı” dediğinde kahkahayı patlatıverdim. Sema (yani Eskişehirli bayan) ile saat 10:00 da kararlaştırdığımız chat odasında buluşacaktık. Sonra da görüntülü chat yapacaktık. Saat daha 09:00’du.



Bu arada hem Nina ile sohbet imkanımızda olurdu bende İsveçlilerle ilgili daha fazla bilgi alabilirdim. Onun da Türklerle ilgili soruları vardı bende onları cevaplayacaktım. Nina sabah kahvaltısı yapmazmış kalktığında bir bardak meyve suyu ve kraker alır sonra hafif bir spor yapıp duşunu alır çıkarmış.



Çok iyi bir yaşam kültürü bence bu. Keşke bende yapabilsem diye geçirdim içimden. Bu arada Nina karşımdaki koltukta üzerindeki kırmızı geceliği çıkartmamış sere serpe oturuyordu. Biraz daha bacaklarını aralasa bacak arası kabak gibi görünecekti.



Bir ara bana Türklerin cinsel hayatından sorular sorarken “Türk erkekleri kadına ilişki esnasında soru sormuyor neresinde nasıl haz alacağını biliyorlar ama kadınlarınız hem erkeklerin hem de hemcinslerinin haz noktalarını bilmiyorlar” dedi. Kafam karışmış öyle saf saf bakar olmuştum.



Lezbiyen olabilme ihtimali vardı. Benim anlamadığımı var sayarak o sözüne devam etti: “hadi anladım erkeğin vücudunu tanımıyorsun ama karşındaki kadının vücudu ile seninki aynı bari kendini tanı… haksız mıyım? Değil mi ?” diyerek cümleyi bitirdiğinde ben sadece “tabi” diyebildim. O meyve suyunu bitirmişti bile.



Bana “seksten önce spor iyi gelir on dakika pasif jimnastik yapalım mı?” diyerek konuyu dağıtmıştı. Bende üzerimin müsait olmadığını söyleyerek reddetmeye çalıştım ama bana beklememi söyleyerek içeriden bana bir şeyler getirmeye gitmişti. İçeriden biri beyaz diğeri sarı iki tane kapri’ye benzer tayt ile kolsuz askılı iki tane biri beyaz diğeri kırmızı body getirmişti.



Bodyler göğüslerin hemen alt kısmına kadar geliyordu. Bunlardan birini seçmemi söyledi. Bende biraz mırın kırın ettikten sonra sarı kapri ile kırmızı bodyi tercih etmiştim,nede olsa Galatasaraylıydık. Giysileri bana uzattıktan sonra üzerindeki geceliği bir çırpıda çıkarıp atmış karşımda çırılçıplak olmuş ve gayet rahat bir şekilde spor kıyafetlerini giyiyordu. Gerçekten vücudu muhteşemdi.



Bizde harika vücudumuz var diye övünüyorduk ortalıkta. Yutkunarak ve çaktırmadan ona baktım. O giyinmiş ben hala kıyafetlerle ona bakıyordum. O bana dönüp “hadi giyinsene” dedi.



Ben içeri girip giyindim geldim. Bana “işte Türkler ile aramızdaki fark burada,ben utanmadım çünkü saklayacak bir şeyim yok kendi vücuduma güveniyorum ama sizler sevişirken bile ışığı kapatıyorsunuz” dedi. Haklıydı ve içime oturan yan da buydu ona cevap dahi veremedim. Kafamı salladım sadece. Salonda TV’nin karşısına geçtik bir CD koydu VCD’ye oradaki aerobik hareketlerini tekrar ediyorduk.



O eğilip kalktıkça beyaz tayttan yarığı belli oluyor,göğüsleri sallanıp duruyordu. Bakarken bir iki kere yakalanmıştım ama o bu duruma bir tepki vermemişti. Kan ter içinde kalmıştık epey bir yorulmuştum bu yorgunluğun üstüne sanal dahi olsa nasıl seks yapacaktım artık bilemiyordum. Ama o terli halim ve o ter kokusu açıkçası beni azdırmıştı. Nefes nefese ben kanepeye uzandım.



O da baş ucuma oturdu. Vajinasından yayılan koku burnuma doğru geliyordu. Bu aç insanın lokantanın önündeki yemek kokularını bir kilometreden hissetmesi gibi bir şeydi. Bana çıkardığı üzerindeki bodyi uzatarak sırtındaki teri silmemi rica etti. Yerimden doğruldum çıplak sırtı karşımdaydı.



Bir güzel kuruladıktan sonra yüzüne bana döndü ve göğüsleri dokunabileceğim kadar yakındaydı. Uzanıp okşamayı o kadarZevce.com da kaç tane arzu varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”> arzuladım ki anlatamam. Ellerimden tutup “hazır eline almışken ön tarafı da sil bari” dedi. Bende body ile karışık onun göğüsleri hem sildim hem okşadım.



Göbeğine kadar inip silerken kasıldığını ve heyecanlandığını fark ettim. Kurulamam bittikten sonra o da benim bodyimi usulca çıkarttı ve beni sutyenli halimle bıraktı. Bana “ay bir de sutyen mi taktın ya vallahi sizi anlamıyorum ben” dedi. Sonra kendine doğru çekerek sırtımdan sutyenin kopçasını çözmeye eğildi. Bu arada kafam onun boynuna doğru gelmiş o egzotik kokusunu ciğerlerime çekiyordum.



Artık sanalı bırakıp seksin gerçeğini yapmakta fayda var diye düşündüm. Beni kuruladıktan sonra dudaklarımdan kısa bir öpücük aldı ve bana “korkma sana zarar vermeyeceğim sana ilk defa hemcinsle sevişme imkanı tanıyacağım” dedi. Tabi ben çok seviştim demedim ahengi bozmamak için.



Elleri göğüslerim nazikçe okşuyordu. Bana “hadi taytını çıkar” dediğinde ikiletmeden kalkıp çıkardım ve beni kendine çekip ters döndürdü kalçalarımı okşuyor ve bana ne kadar hoş kalçalarım olduğunu söylüyordu. Pembe g-stringden kalçalarımın harika göründüğüne emindim.



Biraz ellerini vücudumda gezdirdikten sonra ayağa kalkıp yanıma geldi göğüslerine bir iki dil darbesi vurum göbeğinden süzülerek bacaklarının arasına çömeldim ve usulca taytını aşağı indirdim. Dizlerine kadar inen taytı çıkarmak için kanepeye oturdu. Taytını çıkardıktan sonra yerinden kalkmasına izin vermeden onu kanepeye yatırdım bacaklarını iyice açıp o bembeyaz baldırları öperek işime koyuldum o bana sadece oh lamalarla cevap verebiliyordu.



Baldırlarındaki tuzu yalayıp bitirmek istiyordum onun için bir o baldırına bir bu baldırına yumuldum. Sonra asıl yere bal kutusuna yumulmuştum bile. Vajinasının üst dudağına piercing takmıştı. Bir süre vajinasının dudaklarıyla oynuyor onları vantuz gibi emiyordum. Daha sonra acayip bir şekilde sulandığını fark ettim.



Orta parmağımı sokup çıkardığımda oldukça ıslak olduğunu görünce ikincisini daldırmakta tereddüt etmedim ama ikincisi birincisi kadar rahat girmedi. Dar,ıslak,kaymak gibi ve mis gibi kokan bir vajina ile alev alev yanan bir vücut insan başka ne isteyebilir ki. Bir süre sonra o zevk sıvısını vermişti bile bende o şerbetin tek zerresini ziyan etmeden bitirmiştim.



Bir hamlede benimle yer değiştirip altımdaki çamaşırı da çıkarmıştı ve vajinamla baldırım birleştiği yeri ağzını kocaman açarak emiyordu bile. Orada süzülüp vajinamın hafif kıllı kısmını ağzının içine alıp yutarcasına emdikten sonra vajinama eğilip dillemeye başladı. Dilini o kadar güzel gezdiriyordu ki içimde o dilini vurdukça içimde kısa bir elektrik dalgası meydana geliyordu sanki.



Parmağını derinlere daldırırken yalamayı bırakmıyordu. Sonra bana doğru kayarak uzun bir öpücük aldı dudaklarımdan. İddia ediyorum öpüşürken hiç bu kadar zevk almamıştım. Ellerimizi birbirimizin vajinasından ayırmadan öpüşmeye devam ediyorduk. Bu arada o bir hınzırlık yapıp orta parmağını arka deliğime kaydırıvermiş orada gidip geliyordu.



Bende altta kalmadım ve baş parmağımı vajinasına daldırıp işaret parmağımla vajinasının dudaklarını bir dil gibi okşuyordum. Daha sonra 69 pozisyonuna geçtik. O benim ağzıma oturdu. Her parmağımı deliklerine birer kere soktum.



Sonra ayak kalktım onu koltuğa oturttum ve dudaklarını öpmeye başladım bu arada ellerim boş durmuyor göğüslerini ve bacaklarını okşuyordum. Birden bacaklarımın titrediğini hissettim inanılmayacak bir şeydi ama boşalmıştım birden ve bacaklarımdan hiç bu kadar sıvının süzüldüğü görmemiştim.



O hemen önümde diz çöküp baldırlarımdan süzülen bu sıvıyı yaladı yuttu. Hemen onu sırt üstü yatırım ikinci postaya başlayacakken “yeter bu kadar ilk seferde daha fazla ileri gitmeyelim” dedi. Bu hoşuma gitmişti demek ki devamı olacaktı ısrar etmedim. Saatin 13:00 olduğu o zaman fark ettim.



Hemen beraber bir banyo yaptık ve uykuya daldık. Akşama doğru evden ayrıldım. Olanları Mizzi’ye anlattım. Üçlü yapmayı teklif etti. Bu hafta sonu üçlü yapacağız ama bu sefer penisimi alıp da gideceğim şenliğe. Hepiniz sevgi ve mutlulukla kalın.



Gönderen: Serap


Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

O GECE ILKTi ONUN IciN

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Arab

GECE İLK`Tİ ONUN İÇİN


Selam ben adanadan joanna 26 yaşında amerikada eğitim görmüş mesleğinde profesyonel biriyim.



Size bu yazdığım hikaye tamamen gerçektir.


bundan 5 sene önce üniversitede okurken ev arkadaşımla sürekli sevişiyorduk faklı ebat ve boylardaki vibratörlerle birbirimizi tatmin ediyorduk.



Yine birgün arkadaşım o yıl okuldan mezun oldu ve ben kendime yeni bir ev arkadaşı arıyordum ki sabahleyin erken saatte 177 boyunda fıstık gibi bir kız geldi ve konuştuk şartlardada


anlaştık .



Kız o akşam eve yerleşmeye karar verdi bende kızla bayağa samimi olmuştum ama kız sürekli erkek arkadaşım olup olmadığını soruyordu . Bense olmadığını ondan önceki kızla ilişkimiz olduğunu fakat okulu bitince hollanda ya dönmek zorunda olduğunu anllatım .kız bayağı etkilenmişti.Çünkü gece boyunca kızın karşısında ufacık bir short ve body le oturdum .



Kız sürekli yutkundu ve banyo yapıp uyumaya karar verdi .Bende o.k. sedim ve gitti o bayodayken gözüm banyoya ilişti ve baktığımda kız 30cm lik bir protez yarrakla kendini götten tatmin ediyordu.



Bunu gören bense yardıma ihtiyacı olup olmadığını sordum o da küvetten çıkarak yanıma geldi ıslak ıslak ve dudaklarımı adeta vakumluyordu.



Neyse ben bu arada boş dururmuyum onu tuttuğum gibi yatak odama götürdüm ve yatağa sırt üstü yatırdım ve soyunmaya başadım.Ona ilk dokunduğumda ürkek bir şekilde titriyordu ona canının acımayacağını istediği taktirde bundan çok


zevk alacağını söyledim ve kendini bana bıraktı.



Onu önce usulca öpmeye başladım dudaklarından göeğine oradanda amına indim klitorisini yalamamla çığlık atması bir oldu ve ona bakire olup olmadığını sordum ve onaylar gibi kafa salladı ona canının hiç acımayacağını söyledim (bu arada yeni aşkımın adı julianna)ve amının en mahrem yerlerini yalamaya başladım dilim derinlere inmeye başladı



bu arada banyoda kıçına soktuğu 30 cm lik vibratörü belime bağladım ve julianna nın ağzına dayadım oda iştahla emmeye başladı ağzından çıkarıp kremledim hem onun amını hemde 30 cm lik vivratörü yavaşça dayadım amına fırçalamaya başladım dudaklarında gezdirdim ve bir hamlede içine girdim ama nasıl çığlık bastı daha vibin yarısı girmişti çıkar dedi bende çıkarttım ve çıkartmamla tekrar sokamam bir oldu



busefer alıştı ve bana aşkım erkeğim benim diye öpmeye başladı beni tam 45 dak içinde gittim gelim boşalacakken çıkarttım ve amını yalamaya başladım öyle bir patladı ki ağzıma anlatamam musluk gibi sıvıları aktı sonra dinlendik 10 dak ve ben bunu tekrar yalamaya başladım benin 30cm boyu 6 cm çapındaki zenci çift girimli, vibratörü taktım ve ağzımı dayadım kıç deliğine açık zaten ama alabileceğinden endişeliydim



o an tekrar vibi kremledim ve dayadım amına ve göt deliğine vibratörü odomalmış bir vaziyette ve yatağa kelepçelenmiş bir şekilde soktum deliklerine amı tekrar yanmaya başladığını söyledi ben hala içindeyim çıkmam asla hızla kökledim hem amına hem götüne busefer acı kendini zevke bıraktı .



Ben yorgun bir şekilde yatağa uzandım ve julianna nın amıyla oynamaya başladım .Hikayemin geri kalan kısmını daha sonra yazacam sizlere. Adana da olan kızlar bana mail atabilir ama lütfen erkekler yazmasın .



LOVE AND SEX FROM ME



Gönderen: joanna


Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

O GECE BAKiRELigiMi KAYBETTiM

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

O GECE BAKİRELİĞİMİ KAYBETTİM


Biz gazipaşada otururken annemin çok samimi bir arkadaşı vardı fatoş abla herzaman bize gelir aklır beraber zaman geçirirdik ben o zamanlise son sınıfa gidiyordum.



Mart ayında adana sıcak olmaya başladığı için sürekli evin içinde birtek t-shirt le dolaşırdık fatoş ablada bizde kalır okey oynardık kağıt falan fatoş abla duldur.



Kocasından boşanalı 2 sene olmuştu o gün annemlerle düşünüyorduk afta sonu dağamı gitsek yoksa denizemi diye ben denize gidelim dedim .Ama o gece hastalandığım için annemler gitti bende fatoş ablanın evinde kalacaktım.



Sabah erkenden annemler gitmişler fatoş abla beni uyandırdı ve onun evine gitmemizi söyledi bende ok dedim hadi gidelim sabah kahvaltı yaptık sonrada alışverişe gittik.



Ben iç çamaşırlarına bayılırım ama bana fahişelerin giydikleri gibi çamaşırlar baktı ve beğenmediğim herşeyi aldı.Akşam eve geldiğimizde saat 7 olmuştu ben banyoya girdim oda yemek hazırlamaya mutfağa gitti.



Ben çıktığımda iççamaşırlarını ortalığa sermiş ve denememi istedi bende itiraz etmeden kabul ettim önce siyah olanı giydim çok güzel göğüslerim olduğunu bacaklarımın stun gibi olduğunu anlattı kıçıma bir şaplak attı ve yemek yedik .



Ogece televizyonda bişe olmadığı için videoya filim koydu sonradan anlamaya başladım ki bu bir lezbiyen porno filmiydi üzerimdeki bornozun altından amımı parmaklamaya başladım bunu yaptığımı gören fatoş abla yapmadığımı anlayınca beni yatak odasına götürdü ve üstümdeki bornozu çıkarıp rahatlamamı söyledi.



Bende dediklerini yaptım yanıma soyunarak geldi üstünde hiç bir şey yoktu amında kıldan eser kalmamış heryeri fıstık gibiydi bana joanna istersen seni zevkin doruklarına çıkarabilirim dedi bende nasıl yapacağını sordum ondan sonra amıma yumuldu ve yalamaya başaldı komüdinin önünden bebek yağını alarak kıç deliğime sürmeye başadı



önce orta prmağını soktu sonra mımı yalamaya devam etti aradan 2 dakka geçmemişti parmaklarının satısını 3 e çıkardı ben bağırmaya başlayınca korkmamamı söyledi kendimi ona bırakmamı. denilenleri yapıyordum fatoş abla hem amımı yalıyor hem kıç deliğime 3 parmağını sokuyor memelerimide dişliyordu .



parmaklarını götümden çıkartım baş ucundaki dolaptan kalın ve uzun bir vib çıkarttı benine bağladı ve amımın yanaklarına sürtmeye başaldı ben korkuyordum o birden içime girince nereden geldiğimi şaşırdım birkaçZevce.com da kaç tane damla varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”> damla kan gelmişti vajinamdan kan gelince içimden çıktı



vibi eline aldı önce amımı bolca kremledi sonradaeliyle pompalamaya başaldı bir eliylede klitorisimi dairesel hereketlerle ovuyordu yirmi dak buşekilde geçti ve ben müthiş bir çığlıkla boşalmaya başaldım .



Bundan sonra gevşettiği göt deliğime sokmaya gelmişti beni yatakta domaltıp bolca yağladığı götdeliğime birden girdi sanırım sesim sokağın başından duyulmuştur.Fatoş abla o gece beni sabaha kadar defalarca önden arkadan becerdi sonrada onun amına kolumu sokmamı emretti .



Başıma gelenlerden memnundum o gece bakireliğimi kaybettim ama cinsel kimliğimi kazandım .sizlere sonra annemle yaptığımız bunu öğrenen annemin sevgilisininde beni nasıl düzdüğünü anlatacam




HAVE FUNN ON FUCKY`SSS



LÜTFEN ORTA YAŞLI BAYANLAR VE ADANALILAR YAZSIN



BYEEEEEE



Gönderen: joanna

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Nylon Coraplar

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Nylon Çoraplar




Yaşıtım olan diğer kadın ve kızları seksı kıyafetler içinde seyretmek gibi hobilerim var. Siyah şeffaf çoraplı ince güzel bir kadın görsem tahrik olurum. Evimde bir çok çorap kolleksiyonum var. Yanlızken bunları giyer çıkartır boy aynası önünde başka bir kadın varmış gibi en hassas yerlerime bakar kendimi tatmin ederim.



Paramın vadesi dolduğu için bankaya gittim. Bankada hatırı sayılır param var o yüzden itibar ederler bankanın müdüresi beni odasına davet etti. Masasının tam karşına oturdum. Üzerimde siyah çeket altımda kırmızı mini etek jartiyerle kullanılan parlak çorap vardı. Müdüre hanım gözlerini dikmiş bacaklarıma bakıyordu.



Hava sıcak olduğu için ceketimin önünü açtım ve seffaf bluzumdan sütyenimin dantelleri belli oluyordu etegimi biraz daha yukarı çektim ona ziyafet çektim gözlerini baçaklarımdan çekmiyordu tahmin ederim kilotumun altından amımın kıllarını görüyodu. Onu hafta sonu evime davet ettim severek kabul etti. Banuyu kapıda karşıladım. Çok seksi giyinmişti salona geçtik havadan sudan konuştuk sıra sekse gelmişti erkeklerden nefret ediyordu. Banuya viski ikram ettim. Banu karşımda kısa etek giymiş altında incili seffaf çorap giyerek baçaklarını sergiliyordu ojeli ayak parmakları seffaf çorabında iç gıdıklıyordu. Bu beni çok tahrik etti amımın sulandığını kilotlu çorabımdan hisediyordum. Banu bacak değiştirikan kilot giymediğini gördüm bende giymemiştim.



Banunun bacaklarına elimi koyarak başladım okşamaya ” beni istiyosun değilmi”ayak parmaklarının en ucundan yukarıdoğru yalamaya öpmeye başladım. Elimi eteğinden içerisokarak baldırlarının iç kısmını mıncıklıyordum. Banu da saçlarımı okşamaya başlamıştı. Ayağıkalktı etegini çıkarttı sadece kilotlu çorabıyla kalmıştı. “Gel yatak odasına geçelim” dedi bede soyundum benimde kilot giymediği gördü.



Birlikte yatağa yuvarlandık. Elimi kilotlu çorabından iceri soktum amının sulandığını yandığını gördüm. Bacaklarını omzuma aldım bir kere yalayıp öptüm banu altımda kıvranmaya başlamış,göğüslerimi mıncıklıyordu. İki elimi kilotlu çorabın lastiğinden çekerek çıkarttım. Dilimi amının üstünde gezdirdim daha sonra amını yalamaya bızırını emmeye başladım. Banuda benim çorabımı çikakdıktan sonra dudaklarını dudaklarıma yapıştırdı. Oradan boynuma ve göğüslerime geldi. Göğüslerimin ucunu sertleştirinceye kadar emdi de emdi. Oradan amcığıma indi tüm büyük ve küçük dudaklarımı vantuz gibi emmeye koyuldu. İçimde sıcak bir şeylerin aktığını hissettim ve sarsıla sarsıla boşaldım.



Ben banuyu getirecekken o beni getirdi. Amını ağzımın hizasına getirdi”haydi bir tanem canım benim dudaklarınla bitir beni”dedi. Öylede yaptım. Dilimi amcıgından içeri sokuyor çıkarıyor bazende suyunu yalayıp yutuyordum. Oda boşta kalan elleriyle amımımla oynuyordu. Birden banu kasılıverdi organzm oluyordu. Belinden tutarak altıma aldım dudaklarına yumuldum. “Beni mafettin oldum olası çoraplı bacaklara biterim “



Çıplak olarak salona gitim sigara aldim geldim sigaralarımızı tüttürüyor bir birimizin göğüsleriyle oynuyor bacaklarımızı bir birine sürtüyorduk. Melisaciğım ben naylon çorap hastasıyım güzel çoraplı bacaklardan çok hoşlanırım evimde çorap kolleksiyonum var. Giderken senin çorabını götüreceğim dedi ya öylemi komidinin gözünden hiç açılmamiş bir çift beyaz dantelli çorabı tek tek bacagıma giydim. Jartiyeride taktım nasıl beğendinmi banu. Yerimden doğluldum ojeli ve biçimli ayağımı amıma götürerek ileri geri sürtmeye başladım bir müddet sonra banunun çoraplı bacağını hayal ederek şiddetli sarsılmalarla boşaldım. Başımı yukarı kaldırıp uzun uzun dudaklarımdan öptü ikimizinde hali kalmamişti banuyu yolcu ettikten sonra naylon kilotlu çorabımla banyoya girdim.




Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Masaj Sonrasi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Masaj Sonrasi


Merhaba Ben Eda 29 yaaşındayım ve bu yaşa kadar hiç lezbiyenlik deneyimim olmamıştı. Bundan altı ay kadar önce çalıştığım yere bir kız geldi. Benden 2-3 yaş küçüktü esmer,uzun boylu göğüsleri ve bacakları müthişti. İşyerindeki bütün erkeklerin ağzını sulandırıyordu.



Önce sadece güzel bir kadın olarak görüyordum onu zamanla gittikçe daha farklı şeyler hissetmeye başladım. Gittikçe iyi arkadaş oluyorduk ve ben artık ona dokunmak onunla sevişmek isteğiyle yanıp tutuşuyordum. Bir akşam şirketteki bir arkadaşın veda yemeğine katılacaktık bunun benim için bir fırsat olabileceğini düşünüyordum.



Gece ikimizde epey alkol almıştık ancak sarhoş değildik Gecenin sonunda kahve içmek için bana gelmesini teklif ettim. Kabul etti. Apartmana kolkola girdik ve asansörle yukarıya çıkarken kalbim duracak gibi olmuştu. Kahvelerimizi içip biraz sohbet ettikten sonra hala başının ağrısının geçmediğini söyledi.



İstersen masaj yapabilirim dedim ve sevinerek çok iyi olur dedi. Bir yandan elim alnını ve şakaklarını ovarken diğer yandan gözlerim üst düğmesi çözülmüş gömleğindeydi. Bir şey söylemeden elimi omuzlarına doğru götürdüm ve birazda omuz masajı yaptım. Çok iyi oldu dedi ve önümden kalktı. Acaba rahatsız mı oldu diye düşünmüştüm.Galiba duş almadan kendime gelemeyeceğim dedi ve artık gideyim dedi.



Bense duşu bende alabileceğini nasıl olsa yarın çalışmayacağımızı burada kalabileceğini söyledim. Öyle olsun deyip duşa girdi elbette banyo kapısının deliğinden onu gözetlediğimi bilmiyordu. Göğüsleri gerçekten müthişti,poposunu zar zor görebiliyordum ama beni azdırmaya yetecek kadar şey görmüştüm.



Onu röntgenlerken göğüslerimi okşuyor ve elimi külodumun içinde gezdiriyordum. Derken banyodan benim bornozumu giyerek çıktı. Benim bornoz biraz kısa gelmişti bacaklarını tam olarak örtmüyordu. Kanepeye oturdu.



“İstersen biraz daha masaj yapabilirim banyodan sonra iyi gelir” dedim. Gerek yok dedi ama ısrar ettim. Önce boynuna biraz masaj yaptıktan sonra omuzlarına bornozdan dolayı tam olarak ulaşamadığımı bahane ederek bornozun kuşağını çözmesini istedim.



Başını arkaya doğru atmış ve gözlerini kapatmıştı biraz omuzlarını okşadıktan sonra artık daha fazla dayanamayacağımı düşünerek göğüslerine doğru elimi götürdüm. Hiç ses çıkarmamıştı diğer göğsünü de okşadım ellerim yavaşca bütün vücudunda dolaşmaya başlamıştı bornozu tamemen çıkardım artık onun arkasında değil önünde olmalıydım gözlerini açıp başını kaldırdı elinden tutup ayağa kaldırdım ve dudaklarına yapıştım.



Uzun süren bu öpüşmeden sonra önce şeftalisini yaladım hafif kıllıydı sonra parmağımla içine girdim. Çığlık çığlığa boşalmıştı daha sonra o benim her tarafımı yalamaya ve elini şeftalime sokmaya başladı çok uzun süredir beklediğim hayal ettiğim şey sonunda gerçekleşmişti. O gece benim yatağımda beraber uyuduk ikimizde çırılçıplak ve birbirimize sarılarak



Gönderen: lucrezia


Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

NE ILK NE SON

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

NE İLK NE SON


Babamın en iyi arkadaşı Helinle evde tektik.Birden aklımıza porno izleme fikri geldi.İzlerken baya heycnlanmıştık snra ne olduysa Helin benim dudaklarıma yapıştı ikimizde bu knuda bayağı tecrubeliydik.Ancak ben dayanamadım ve elimi onun sıcacık amına doğru götürdüm her dokunuşumda o daha da ateşli öpüyordu.



Aklıma birden onu bağlamak geldi yatak odasına grdik ve kollarını bağlamaya başladım gözlerinide üzerimde ki t-shirt ü çıkarıp bağladım.Ayaklarını bnm olduunu gissetmesi için bağladım.İkimizde tam bir fantezi kadını olduumuzdan çikolata sosunu gğüslerine döktüm ve yavaş yavaş yalamaya başladm.



Herşeyin tadını yavaş yavaş çıkarıp onu delirtmek için elimden gelen herşeyi yaptım.Ben onun göğüslerini yaladıkça o inliyordu.Yavaş yavaş göbeğinden o sıcacık amına indim ve dil darbeleryle onu çıldırttıkça o eveet,daha hızlı,devam et aşkım,sakın bırakama lafları beni çoldırtmak için dahada iyiydi.



O daha kız olduğu için iyice kendisini hazırlamak istedim ve o gün desadüfen çantamda taşıdığım vibaratörü yavaş yavaş amına soktuğumda acıyo yavaş demesini aldırış etmeden bir hamlade içine soktum harekat ademediğinden zevk içinde bağırıodu ve üst üste 2 kez onu boşalttım onun boşalması ve sesleri o kadar hoşuma gdioduki onun bna bişi yapmasına fırsat kalmadan bende 3 kez boşaldım.İkimizin lez ilişkiside ilk deneyimimiz olmasına rağmen bayağı başarılıydık.



Ve o günden snra fırat buldukça hep beraber oldul.Halada beraberiz…



Gönderen: terkedilmiş



Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

NE DENEYiM AMAAAAAAA

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Asian

NE DENEYİM AMAAAAAAA???


17 yaşında liseden mezun aldum ve ünv sınavına girmedim direkt olarak skreterlik istiyordum bir işyerine müracaat ettim ve haber vereceklerini söylediler bende beklemek istemedim ve iskenderuna teyzemin kızının yanına gittim o aralar kocasıyla aralarında sorunlar varmış bilmiyordum gittiğimde morali çok bozuktu ve beni görünce çok sevindi kocası çocukları alıp memleketi istanbula gitti ve biz evde yanlızdık



o duş almasını çok sever günde 3 4 kere duş alır bir gün yine duşa girdi ve ben çağırınca gel dedi az sonra çağırdı ve gittim benden saçını yıkamamı istedi kabul ettim ve şampuanı saçına sürdüm ve yıkamaya başladım o hiçbir yerini gizlemiyor aksine ortaya çıkarıyordu



hatta saçından köpük alıp amına sürüyordu bu beni çok tahrik etmişti ve saçını yıkadım tam dışarı çıkıyordum ki beni çağırdı teşekkürler deyip dudağımdan öpmeye başladı ben bunu bekliyordum ve hemen karşılık verdim sonra kendisini yalamamı istedi ben yalamaya başladım ve az sonra 69 pozisyonu aldık beni acayip şekilde yalıyordu



bende kendini tabi az sonra kalktı ve beni küvete yasladı ve yalamaya başladı amımı yalıyor arka deliğime ise diş fırçalarını sokuyordu sonra ben boşaldım ve aynı şeyleri kendisine yapmamı istedi bende yaptım sonra beni tekrar kaldırdı ve domalttı 3 parmağını arka deliğime sokup çekmeye başladı harikaydı banyodan çıktık ve kendisi hemen çıkması gerektiğini söyledi ve gitti o gittikten sonra ben dolaptan bir salatalık alıp kendimi tatmin etmeye başladım



yarım saat sonra telefon çaldı ve ığlıklar duyuyordum arayan oydu nasılsın dedi ve kapattı yaklaşık 2 saat sonra geldi ve beni aradığında gelen seslerin ne olduğunu sordum cevap mı?Tatmin olmamış ve kocasının en yakın arkadaşının işyerine giderek onunla beraber olmuştu UMARIM HİKAYEMİ BEĞENDİNİZ


KIZLAR MESAJ BEKLİYORUM



Gönderen: lezBİŞ


Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Masozun Yaptiklari

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

Masözün yaptıkları


Gittiğim güzellik salonunda ayda 1 kez komple ağda yaptırıdım. Lez ilişkiye meyilli olduğumdan da hep ağdadan sonra bayanın beni okşamaya teşebbüs etmesini hayal ederdim.



Ama bu pek olmazdı. Birgün ağdaya yeni bir kız gelmişti. 18-19 yaşlarındaydı . Bacaklarımı koltuk altlarımı ve en son amımı güzelce ağda yaptı. Sir ağdanın sırrı ağda sonrası bebe yağını iyice yedirmektir dedi.



Bacaklarımın altından başlayıp yukarı doğru yağlamaya başladı. Önünü senmi yağlarsın dedi. bende hiç elimi bulaştırmayım sen devam et dedim. Kalçamın arkasından bacak arama arkadan yağ sürmeye başladı Amımın ıslaklığıyla bebeyağı karışmıştı. Amım kabarmış avucunda kaydırıp duruyordu. İstemeden ohh diye bir ses çıkarmışım.



Önünü dön canım dedi. Beni tabureye oturttu ve bacaklarımı iki yana ayırdı. Çok kızarmış iice yağlamak lazım bunu dedi. amımın dudaklarımı parmak uçlarıyla okşarken başparmağını bızırımın üstüne basrırıp titretiyordu.



Diğer elide iri memelerimin üzerinde dolaşmaya başladı. Oradaki masaya yattım ve kendimi ona bıraktım. Saatlerce eliyle bana mastürbasyon yaptı. Bu harika bir am masajıydı. Dayanamayıp bende onun eteğinin altından elimi kilotunun içinde kadırarak am dudaklarını okşadım.



Sonradan bana masöz olduğunu ve istersem evede gelebileceğini söyledi. O günden sonra birkaçkez evde seviştik ama 1 yıldır izini kaybettim. Bu duyguyu tekrar reelde yaşamak istiyorum.



Gönderen: gamze35l



Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Murvetin Azginliginin Sonu

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Mürvet`in azgınlığının sonu


Slm ben salihli`den erhan… Lise 3`e geçtim. Size çok tahrik edici bir hikaye anlatacağım.



Ben öğle yemeklerini halamlarda yerim genelde. Yine bir gün, öğle vakti hava çok sıcaktı. Yine halamlara gittim. Halam evde yoktu. Halamın kızı beni karşıladı. Çok azgın bir kız olan mürvet yine sululuğunu yapamaya başladı.



Beni tahrik etmek için yine çabalıyordu. Adeta iç çamaşırıyla show yapıyordu. Ben bakmamak için çabalarken daha da dehşet bir şekilde yapıyordu yapacağını…



Her neyse sofraya oturduk. Yemeğimi yerken birden, tabak elinden kaydı ve pantolonuma döküldü… Bu onun için bulunmaz bir fırsattı.



Hemen işe koyulup atladı önüme. Pantolonumu silme bahanesiyle benim 19`luğu okşuyordu. Ben çok azmıştım ve dayanamayıp yapıştım dudaklarına. O da hazırmış zaten. Anında fermuarı açıp benim oğlanı şapur şupur yalamaya başladı.



Derken kendimizi yatak odasında bulduk. Hemen bacağının arasına girip o kabargın amcığına girdim. Benim için artık kızlığın önemi yoktu. Çok kötü kendimden geçtim. Bizim 25 yaşındaki mürvet`in amı daha 16`lık gibiydi.



Onu 2, 5 saat boyunca evire çevire siktim. Tam toparlanırken kuzenlerim akın ve sabri geldi. Bizi çıplak yakaladılar. Hemen şantaja başvurdular. Biz de mecbur isteklerine katlandık. Sabri mürvet`in ağzına, akın amına daldı. Ben de dayanamayıp tekrar aralarına girdim. Ben mürvet`in götüne verirken akın da benim götüme vermeye başladı.



Mürvet sadece benimle sikişmek isterken hepimizin orospusu oldu. Şu anda ara sıra birleşip doya doya sikişiyoruz.



Başka bir macera da görüşmek üzere;şimdilik hoşçakalın…



Gönderen: puşt erhan


Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Muhtesem Donus2

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Muhteşem Dönüş-2


Merhaba arkadaşlar daha önceki gönderdiğim yazımda sizlere hafta sonu yaşayacaklarımla ilgili haberler vermiştim şimdi detaylar hakkında bilgi vereceğim. O gün gelmiş çatmış ben ailemden izin alarak sınavlara hazırlanmak (!) için en yakın arkadaşımın evine gitmiştim.



Ağdamı, saçlarımı hatta manikür ve pedikürüme kadar yapmış masajdı, hamamdı derken epey bir parayı boca etmiş olarak çantamda belden bağlamalı ve değişik lezbiyen porno film içeren vcd takımlarımla onun evinin yolunu tutmuştum. Kapıyı altında kot eteği ve üstündeki beyaz bodysi ile o açtı. Gene ürkek tavırları vardı.



Bana bugün bir sürprizinin olduğunu ve soru sormamasını istedi. Hemen bir öğlen yemeği yedik. Bir şeyler içmek için salona geçecekken kapı çaldı. Canım çok sıkılmıştı. Ağlaya zırlaya bir kız girdi içeri üstü perişan olmuş bir vaziyetteydi. Bu yakın sitede oturan kuzenleriymiş 14-15 yaşlarında bir kızdı ve erkek arkadaşından hoşlanan kız bunu dövmüştü.



Üstü başı toz içinde ve kolunda ufak tefek sıyrıklar var ve burnu kanıyordu. kız bizimkinden temiz elbiseler istiyordu. Çünkü ailesinin durumu bilmesini istemiyormuş. Bizimkisi biraz sakinleşmesi için onu yanıma oturtup bir bardak su verdi. kızcağız kolunu tutuyordu çok acıdığını kıpırdatamadığını söyledi.



Galiba kolu incinmişti. Bizimkisi (suna) ona yıkanmasını, o yıkanırken de ona yeni elbiseler çıkaracağını söyledi. Suna içeri gidince kız (ona da yeter diyelim adını bilmiyorum çünkü) “nasıl üzerimi çıkaracağım kolum acıyor” dedi. İnanın art niyet gütmedim ve ona yardım edebileceğimi söyledim.



Minnettar bir şekilde kafa salladı. Onu banyoya kadar götürdüm. Üzerindekileri yavaşça çıkardım. Ve bunu yaparken gerçekten onun vücuduna bakmayı aklımdan dahi geçirmedim. Tamamen soyunduktan sonra ben dışarı çıkacakken bana “ee… Nasıl yıkanacağım ben” dedi. Bende “seni de mi ben yıkayacağım” dedim.



Bana o kadar kısık ve mahcup bir ses tonuyla “peki yardım etmek istemiyorsan suna’yı çağırır mısın o yıkasın” deyince bende onu yıkamak için geri döndüm. O anda kılsız ve pürüzsüz vajinası ile o çıtı pıtı vücudunu gördüm. Duşu açtım suyu ayarladım o hala kolunu tutuyordu. Önce sıcak suyla kolunu pansuman ettim.



Baktım yıkanırken bende ıslanacağım bir çırpıda soyundum. Bu arada banyoya suna geldi. Bizi öyle görünce afalladı. “Kuzenini yıkıyorum yardım ette yıkayalım şunu” dedim. Suna biraz kızmış gibi bir hali vardı. Bize bakıyordu baktım olmuyor “gel kızım ya tek başıma yıkayamıyorum koca kız bu sende soyun gel” dedim.



Bizimkide soyunup gelmişti. Yeter’i yıkarken hafif yollu okşuyordum. Suna bu duruma içerliyor gibiydi. Arada bir kalçalarımı da suna’nın vajinasına sürtüyordum. Yeter’i yıkamıştık artık. Onu bir güzel kuruladık ve giydirdik. Külotunu giydirirken hafif yollu onunkini okşamayı ihmal etmedim.



Kızcağız tabi ki benim art niyetimden haberi olmadığı için olağan karşıladı. Yeter’i uğralamıştık. İkimiz banyodan yeni çıkmış bornozla duruyorduk. Yan yana oturuyorduk suna bana “gelmesem kuzenimi götürecektin inanmıyorum sana ya” dedi. Bende art niyetimin olmadığını ona yardım ettiğimi söylesem de o buna hiç inanmamıştı.



Bana “halbuki bugün seni içime alacaktım beni çok kırdın” dedi. Dünyanın en kaprisli yaratığı kadın hem cinsiyle sevişmeye karar verirse işte bu epey bir zor olur felsefesi burada da kendini gösteriyordu. Bende ona “gidiyorum o zaman” diyerek eşyalarımı almak ve giyinmek için odasına doğru gittiğimde hemen arkamdan yetişerek bir yere gidemeyeceğimi söyleyerek dudaklarıma yapıştı.



O ne yapışmaydı öyle anlatamam öpmüyor resmen ısırıyordu. Beni yatağa sırt üstü yatırdı yataktan ayaklarım sarkıyordu. İki göğsümün arasından vajinama kadar dilini gezdirdi. Derken gene kapı çaldı. Ben çok telaşlandım bu sefer. Hemen banyoya koştum sanki yıkanıyor gibi yapayım diye.



Gelen gene yeter’di. Bu kıza neden yeter ismini koyduğumu şimdi anlamışsınızdır sanırım. Neymiş efendim evde kimse yokmuş onlar gelene kadar bekleyebilirmiymiş evde. Bana teşekkür etmek için beni aradığında suna benim banyoda olduğumu söyledi. Bende hemen kapıya arkam dönük soyundum ve mastürbasyon yapmaya başladım.



O banyonun kapısını açtığında afallayıp “pardon” deyip kapıyı kapattı. Bir iki saniye sonra kapıyı tekrar açtı ve gene kapattı. Bense hiç hızımı kesmedim. Biraz sonra yeniden kapıyı açtı bu sefer ben “gireceksen gir girmeyeceksen açıp kapama kapıyı üşüteceğim sonra” dedim. Içeriye girme kararı verdi.



Acıyan kolunu öbürüne göre ağır kullansa da hareket ettirebiliyordu. Küvetin köşesine oturdu bende mastürbasyona devam ediyordum. Biraz bana baktıktan sonra aramızda şu diyaloglar geçti



Yeter : suyla denedin mi çok zevkli oluyor



Ben : hayır, nasıl oluyor sen öyle mi yapıyorsun?



Yeter : evet çok zevkli oluyor. Göstereyim mi nasıl yapıldığını



Ben : kendinde göster bakalım beğenirsem ben de yaparım.



Bu arada suna girdi içeriye


suna : neyi beğenirse yapacaksınız



Yeter : şeyi ya…



Ben : değişik bir mastürbasyon türü bulmuş suyla onu gösterecek bize.



Yeter : yok göstermeyeceğim anlatacağım sen yapacaksın.



Ben : vallahi ben anlatmakla anlamam yap işte görelim nasıl olduğunu görmediğimiz şey değil seninki



Suna : hayır! Bırak kız yapmak istemiyor çekiniyor, korkuyor işte üzerine varma.



Ben : korkuyor musun gerçekten? (Yüzünü okşayarak)



Yeter : yok hayır, daZevce.com da kaç tane aslı varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”> aslında hiç kimsenin önünde şey olmadı da



Ben : anladım bak bizler senin ablalarınız bak ben senin önünde yaptım doğal bu. Aynı hapşırmak kadar, tuvalete gitmek kadar yemek-içmek kadar doğal bu. Utanma hadi bakayım öğret bize şunu.



Yeter’i bu sözlerim etkilemişti. Soyunup çırılçıplak kaldıktan sonra anlatmaya başladı.



Yeter : önce bu duş telefonunun başlığını söküyoruz. Sonra suyu ılığa ayarlıyoruz. Şeyimizin şey kısmına…..



Ben : neyimizin ne kısmına



Yeter : kutumuzun pipisine



Ben : ona vajina denir öbürü de bızır tamam mı?



Yeter : biliyorum da utandım.



Ben : utanma kız ne dedim hem ben sana. Hadi yap şunu da görelim (kıçına bir şaplak vurdum)



Suna: öf be anlatacaksan anlat sıkıldım bende hadi ders çalışacağız daha biz.



Yeter : tamam anlatıyorum. Şimdi böyle küvetin içine yatıp bir tarafına bir bacağınızı diğerine de diğerini atın ve bacaklarınız iyice ayrık olsun. Sonra ılık tazyikli suyu bızıra doğru tutun sanki birisi yalıyor gibi zevk verir ve harika boşalırsınız.



Ben : sen yalattırdın mı?



Yeter :….



Ben : bak aramızda sır yok tamam mı herkes burada ne konuşursa ne olursa kimseye anlatmayacak ve kimse bilmeyecek en sevdiğimiz üzerine söz verelim.



Yeter : tamam söz.



Suna : İyi tamam.



Yeter : bir kere yalattırdım. Daha doğrusu ısrarlarına dayanamadım.



Suna : kime yalattırdın çıktığın çocuğa mı?



Yeter : onu cevaplamasam



Ben : olmaz ne dedik sır yok bugün.



Yeter : erhan ağabey yaladı



Ben : o kim be



Suna : benim eski sevgilim piçin teki. Sen demek ona yalat ve bana tek kelime anlatma küçük orospu seni.



Ben : kızmak yok geçmişte kaldı onlar. Aramızda bir ceza veririz konu kapanır tamam mı?



Suna: ne bok yerse yesin tamam veririz cezasını.



Yeter : peki sen hiç yalatmadın mı?



Ben : ben hem yaladım hem yalattım.



Yeter : İlk kiminle oldu



Bende sizinde bildiğiniz ilk tecrübemi anlatınca yeter şok oldu.



Yeter : yani sen lezbiyen misin?



Suna: (kendini kurtarmak için) aa… Çok şaşırdım ya gerçekten lezbiyen misin?



Ben : evet hatta belden bağlamalı penisim bile var.



Yeter : yani sen bayanlarla sevişiyorsun, bizim gibi bayanlarla öyle mi?



Ben : evet senin gibi bayanlarla.



Yeter : buradaki her şey sır kalacak mı?



Ben : evet kalacak.



Yeter : senden bir ricam olacak nasıl söylesem seninkine dokunabilir miyim?



Ben : her yerime ama bir şartla seninkini yalarsam.



Yeter : canıma minnet



Suna: olmaz ya ayıp ya yapmayın.



Ben : suna kesinlikle sende bize katılacaksın vallahi salmayız seni dışarı.



Suna : İyi madem ne yapalım.



Ben : yeter sen duruşunu bozma önce seni bir boşaltayım ben.



Yeteri vajinasını emmek için küvete süzülüp di darbeleri ile onu çıldırtmaya başlamıştım. Bu arada suna da yeter’in göğüslerini benim kalçalarımı okşuyor sıkıyordu. Çok kısa sürede yeter sıvısını dışarı vermiş rahatlamıştı. Vajinasından yukarılara göbeğine oradan göğsüne ve boynundan tazecik dudaklarına ulaştım.



Acemice öpüşeceğini beklerken harika öpüşüyor dilini ağzımın içinde çok güzel oynatıyordu. Bu arada suna arkadan yaklaşmış benimkini yalıyordu. Epey bir yeter ile oynaştıktan sonra bende boşalmıştım. Sıra suna’nın boşalmasına gelmişti. Küvete suna’yı yatırdık yeter ile ben her tarafını yalıyor, öpüyor, okşuyor, sıkıyor, mıncıklıyorduk.



Vajinasını deli gibi yalıyordum. Yeter’in bu kadar kolay alışabileceğini ummuyordum ama oldukça ustaydı. Suna da boşaldıktan sonra suna ile ben yeter’e verilecek cezayı kararlaştırdık. Onu penisimle bakire olduğundan dolayı anal yapacaktım. Çift kişilik yatakta daha rahat yaparız düşüncesi ile ebeveyn yatak odasına geçtik.



Her şeyi hazırlarken yeter’in gözündeki o fahişe bakışı hala unutamıyorum. Yatak odasındaki tv’ ye vcd’yi de taktık, krem ayna vs. Her şey hazırdı artık. Yeter’i domalttım kadife gibi yumuşacık kıç deliğini yalamaya başladım. Islatarak hafifçe parmağımı batırıp çıkardım. Daha sonra kremi alıp iyice boca ettim bir parmağım artık rahat gidip gelirken. İkinciyi soktum yeter’in canı yansa da cezalıydı.



Bu arada suna artık iyice havaya girmiş yeter’in öpülmedik, oynanmadık yerini bırakmıyordu. Yeter’in saç baş dağılmıştı artık. penisi kremledikten sonra yeter’in hiç açılmadık deliğine girmeye çalışıyordum ama oldukça zorlanıyordum. Yeter “tuvaletim geldi çıkar” dese de bunun anal seksten kaynaklanan bir durum olduğunu bildiğim için onu duymamaya çalışıyordum.



Bir ara suna yeter’in önüne geçim bacaklarını ayırdı yeter de oldukça hırslı bir şekilde suna’nınkini yalıyordu. Yeter’in sırtından öyle bir ter çıkıyordu ki sanki kızcağız hamamdaydı. Artık sonunda köklemiştim ki aleti yeter’in kasıla kasıla boşaldığını anladım. Elimi attım ve zevk sularını parmağıma sürüp uzanarak yeter’in ağzına verdim. Aldığı keyiften öyle bir yaladı ki parmağımı yutacaktı neredeyse.



Artık ritmi ayarlayıp gidip gelmeye başlamıştım bile. Bir süre sonra suna da boşalmıştı.Zevce.com da kaç tane aslı varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”> aslında bende gelmek üzereydim ama çıkan o şip şip sesler beni kudurtuyordu. Kalçalarını ayırım daha da derine dalıyordum. Kalçalarını ayırmama suna da yardımcı oluyordu.



Bir ara kalçalarımı okşayıp yalamaya çalışan suna şimdi göğüslerimi okşayıp yalamaya çalışıyordu. Bense bir yandan yeter’e gidip gelirken suna’nın vajinasını parmaklıyordum. Hızımı o kadar arttırmıştım ki önce ben birkaç saniye sonra da yeter boşalmıştı. Ve ben o yorgunlukla yeter’in üzerine yığıldım kaldım. Baktım suna uslu durmuyor.



Yatırdığım gibi vajinasına sürtmeye başladım aleti. 5-10 Dakika sürttüm bu arada başını hafif sokup çıkarmıştım. Suna da boşaldıktan sonra artık halimiz kalmamış bir vaziyette uyuduk. Telefonun çalması ile hepimiz uyandık. Yeter’in annesi suna’yı soruyordu. Yeter kıçının üzerine oturamadığını söylüyordu.



Bu duruma çok gülmüştük. Yeter’i uğurladıktan sonra bir posta da suna’yı anal yaptım ve sabaha kadar öpüşüp okşayıp bir birimizi sarılarak yattık.



Gönderen: Selin


Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32